De advertenties op Facebook zijn gecamoufleerd als 3-4 dagen durende “cruises” op een jacht dat vertrekt van Turkije naar de Siciliaanse kust. Volwassenen betalen de volledige prijs, terwijl kinderen tussen de vier en tien jaar voor de helft van de prijs en kinderen onder de drie jaar zonder extra kosten meegaan.

De Facebook-pagina heeft de naam ‘The Road to Europe’ gekregen. Via de site bieden de mensensmokkelaars ook een “campingreis” naar Oostenrijk aan vanuit Servië voor 4.000 euro. Een ander pakket dat wordt aangeboden aan migranten heeft de bestemming Rhodos voor een prijs van 2.100 euro.

Andere diensten die men tegelijkertijd aanbiedt zijn valse paspoorten, rijbewijzen en andere soorten identiteitskaarten en visa voor elk land. Voor EU-landen kost een visum 9.000 euro en voor het Verenigd Koninkrijk 11.000 euro. Rijbewijzen en ID-kaarten zijn aanzienlijk goedkoper met prijzen tussen 500 en 800 euro.

Mensensmokkelaars die all-inclusive pakketten aanbieden zijn verre van nieuw. Als er geld is, zijn er valse documenten en reizen naar Europa. Er zijn prijzen tot 10.000 euro per persoon aangetroffen. De criminele netwerken verdienen veel geld aan de niet-bestaande grenzen van Europa.

Erogan’s nieuwe shockplan: Albanië moet een asielssluis in de EU worden

  Katholieke kardinaal waarschuwt dat Europa kan worden weggevaagd met massamigratie: "Net zoals Rome werd binnengevallen door barbaren"
Vorig artikelRacismebestrijding met rassenscheiding: Plannen voor een alleen voor zwarten bestemde universiteit
Volgend artikelMinisterie van Justitie: Yale University discrimineert blanken en Aziaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in