Op social media circuleert een brief van een klant van de Rabobank met betrekking tot het opnemen van contant geld. “Het is ons opgevallen dat u regelmatig contant geld opneemt van uw rekening. In deze brief informeren wij u over de risico’s van contant geld en vragen wij u om het opnemen van contant te verminderen”, aldus de bank.

“Dit verwijst naar het risico dat u of wij door het gebruik van contant geld onbewust betrokken raken bij het witwassen van geld, terrorismefinanciering en andere criminele activiteiten”, schrijft de Rabobank in de brief van 8 december.

De Rabobank biedt haar klanten ook een aantal alternatieven voor het gebruik van contant geld. “Wanneer u uw transacties digitaal verricht, heeft u geen contant geld meer nodig. Tegenwoordig kunt u ook eigenlijk altijd pinnen en heeft u dus geen contant geld nodig.”

De brief leidt tot tal van verontwaardigde reacties. “Waar bemoeit u zich mee?” vraagt parlementslid Olaf Ephraim. Contant geld is een wettelijk betaalmiddel en het opnemen ervan behoeft geen ‘waarschuwingsbrief’ uwerzijds richting de klanten. In het kader van duurzaamheid, die u ook hoog in het vaandel hebt staan: stop hiermee.”

Volgens theatermaker George van Houts bewijst de brief dat De Nederlandse Bank en minister Kaag niet helemaal eerlijk zijn. Hij spreekt van “The War on Cash”.

  Leugenaar, leugenaar: RFK Jr. biecht op, vloog TWEE keer met Epstein

De Rabobank bevestigt dat de brief echt is. Op de vraag waarom de bank nu ineens een brief stuurt aan geldopnemers, antwoordt een medewerker: “Dat doen we omdat we vanuit de Wet WFT poortwachter zijn van het financiële stelsel. We hebben als bank de taak om witwassen en terrorismefinanciering te voorkomen.”

Personeelslid Marieke voegde daaraan toe: “Om de risico’s te beperken, worden maatregelen genomen om klanten minder kwetsbaar te maken. Bijvoorbeeld door te waarschuwen voor deze risico’s en te wijzen op alternatieven die veiliger, sneller en gebruiksvriendelijker zijn.”

Vorige week werd bekend dat de Rabobank door het Openbaar Ministerie als verdachte is genoemd in een onderzoek naar tekortkomingen in de strijd tegen witwassen en terrorismefinanciering.

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Koningin van Nederland is enthousiast over digitaal geld: Politici eisen nu antwoordenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNa de razzia’s in de Oekraïens-orthodoxe kerk vergelijkt Tucker Carlson acteur Zelensky met Sovjet-dictator Lenin
Volgend artikelWaarom de werkelijke oversterfte erger is dan u denkt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. De afgelopen week kon ik geen geld meer overboeken.
  Ik kreeg de geheimzinnige melding “U heeft geen toestemming”, zowel niet in de app als op de website.
  Helpdesk gebeld, uitgelegd wat er gebeurde en gevraagd aan wie ik dan toestemming moest vragen, maar dat wist hij ook niet.
  Hij moest dit ook navragen.
  Later op de dag mocht ik weer overboeken.
  Maar niet teruggebeld of wat dan ook.
  Past wel precies in dit plaatje.

  • In de tijd, dat we veel demonstraties af liepen, moest ik van een vriend een betaling ontvangen inzake een frietje, dat ik voorgeschoten had. Ondanks, dat hij de betaalhandeling verricht gad, verscheen het een week lang maar niet op mijn rekening en bleef het bij hem ‘pending’. Ik heb hem uiteindelijk verzocht het nogmaals over te maken en de oorspronkelijke betaling terug te trekken. Ook nooit een idee gehad, waar het mee te maken had. Ik had in die dagen stevig gedoneerd aan Viruswaarheid, Jensen, De Hond en die foute club can Barbara Baarsma (wijsheid achteraf).

   Het hele gebeuren heeft geen zak met het minieme probleem van ’terrorisme’ te maken (op welk front het nu opmerkelijk stil is), maar alles met belastingheffing en slavernij van de gewone burgerbevolking.

  • Andersom het zelfde liedje.
   Ik ben bij dat andere criminele instituut cliënt genaamd ABNAMRO (moet je daar eens de geschiedenis van lezen maar dat ter zijde dit moment) en kreeg verleden week een brief dat ik mijn limiet van geld storten (10000 per jaar)had bereikt en dat er in het vervolg extra kosten in rekening zullen worden gebracht
   LIK MIJN LUL EN KRIJGT DE PLEURES MET JE KUTZOOIVERHAALTJES.
   Contant geld is nog steeds een wettig betaalmiddel !!!!
   AMEN !!

    • Geld verdwijnt waar Rutte en Kaag met Maxima verschijnt, let op jullie geld is over een jaar of twee verdwenen dan is er geen geld meer dan zijn wij onderdeel van de grote reset geworden en zonder dat wij het door hebben, wij leven dan nog alleen voor de elite zij die nooit genoeg zullen krijgen, maar er zijn genoeg gekken die hun leven daarvoor op het spel zetten, Voorbeeld, vroeger testen men medicijnen op dieren maar dat is veranderd in 2020 nu wordt het volk gebruikt als proefkonijnen en het vreemde daaraan is het schijnt hun nog erg te bevallen, liever dood door de spuit dan nog te leven in deze smerige tijd en daar valt ook wel wat over te zeggen, kijk maar eens hoeveel boeren en ondernemers en burgers zelfmoord plegen en dat aantal zal heel snel gaan stijgen gezien de vooruit zichten. Dus spuit je dood en ga heen in vrede.

 2. En daarom betaal ik alles co tant … ik hoef niet een bank die kan laten zien waar ik mijn geld aan besteeds en hoe ik makkelijker geld kan besparen jajajaja.

  Opzouten

 3. Ze willen van het cash geld af. Zo’n brief is een van de methoden om ons alvast te laten wennen aan het idee van een cashloze wereld. Dan kunnen we wat over verzet praten, er wat tegenaan blaten.
  Banken zijn crimineel en je begint niks tegen die lui. Ze kunnen zomaar je spaargeld of je aandelen in het niets laten verdwijnen en je hebt het nakijken. Wat wou je doen? Het bankkantoor (dat er niet meer is) bestormen?
  Mails naar noreply@….. schrijven? In hun archief laten zoeken voor 80 euro per uur?

  Ben nu trouwens bezig om nog geld terug te krijgen van de DSB. https://rente.dsb.nl/
  Je hebt nog twee dagen de tijd om je daar aan te melden als je nog geld van ze krijgt.

  • Het werkelijke probleem is insolvabiliteit van de banken. Als 4 % (!) van de mensen het geld van zijn rekening(en) haalt vallen alle banken om. Dat domino effect is de reden dat ze in paniek raken.

   • dat blokkeren de banken vanzelf> een zogeheten bankrun daar staan veiligheids maatregelen tegenover,omdat anders de economie te snel kan omvallen.Echter zijn deze praktijken het gevolg van de verrotte hersencellen van de gevaccineerden!!! en daar zitten de banken en de overheden vol mee intelligentie niveau is al aardig aan het dalen… er lopen velen rond met kapmessen en rijden als imbecielen en aan de telefoon> barbaars

 4. Nu nog brieven met de vraag om niet contant geld op te nemen om witwassen te voorkomen. Moeten dan wel flinke bedragen zijn en niet je wekelijkse huishoudgeld. Witwassen, m’n neus.
  Bank zou niet genoeg doen om witwassen te voorkomen. Nee geloof ik ook, maar is meer intern in de banken waar het niet klopt.
  Pinautomaten zijn al aan het verdwijnen “uit veiligheidsoverweging voor de omgeving”.
  Volgende stap alle pinautomaten weg en geen kans meer tot geldopnames.
  Niet iedereen beschikt over internet betalen en staat dan buiten de “maatschappij”, tenminste wat er nog van over is.
  Dus wel opnemen zodat je onderling kunt betalen en jezelf en de economie nog kunt helpen.

  • Ik vraag me dan af hoe ze dat deden in de tijd, dat de salarissen contant werden uitbetaald. Je had bankovervallen, maar geen werkgeversovervallen.

   • Je kunt hier al niet eens meer geld storten. Alleen nog vijfeurobiljetten (!) pinnen. Hoe ziek is dát!
    Hoe dat straks met mijn oude buurman van 80+ zonder internet moet….. en de daklozen hier. Of is het de bedoeling, dat die allemaal worden uitgeroeid omdat ze straks niet meer aan geld kunnen komen…. Net als in Canada.

 5. Niet meer mogen beslissen over mijn eigen zuurverdiende geld ??!! Dan gewoon halen zonder betalen. Ik laat me godverdomme niet afnemen waar ik voor gewerkt heb en al drie keer belasting over betaald heb. Mijn zuurverdiende gulden / euro is meer waard als het leven van zo een kut bankemployee.

 6. Jaren geleden werd iedereen gedwongen een bankrekening te openen, en nu gaan ze je met je privacy bemoeien. Daar hebben ze geen donder mee te maken, maar ze gaan mee met het grote reset gebeuren om de burger van zijn vrijheid te beroven. Het zijn eigenlijk gangsters maar met de wet achter zich.

 7. Weg bij de Rabo dus; ga naar een fatsoenlijke bank…..
  De Rabo staat op het punt enorm veel geld te verliezen.Alks boeren land wordt geconfisceerd, verliest de Rabo een vermogen…..
  Het is ze gegund.

  Note: de Rabo is uitvinder van zwart geld…

  • Eer zijn geen “fatsoenlijke banken”, helaas. Ze zijn allemaal corrupt en bezig met dezelfde spelletjes ten gunste van de echte grote jongens achter de schermen zoals de Rothschilds, Rockefellers en JP Morgans van deze donkere satanische wereld.

   De banken staan boven de wet en een overheid die daar iets aan durft te veranderen wordt resoluut opzij gezet na economische ‘regime-change’ zoals we zo vaak in de wereld voorbij zien komen. De landen die tegen dit corrupte systeem zijn worden kapot gemaakt. Kijk naar Libië, Syrië, Rusland, Iran en Venezuela die allemaal een alternatieve manier van bankieren zochten. Het tij zal keren als de BRICS de financiele wereld overnemen van de VS.

 8. Rabobank :
  “We hebben als bank de taak om witwassen en terrorismefinanciering te voorkomen.”

  Is het dan zwart geld dat die klant van zijn rekening opneemt bij u ?

 9. Heb dit jaar ook een brief van de Rabobank gekregen: vermijd het gebruik van € 500,- biljetten 🤷🤔
  Denk ik bij mijzelf, ECB heeft ze gedrukt/geprint en de banken hebben ze in omloop gebracht. Het is een wettig betaalmiddel.

 10. “witwassen en terrorismefinanciering”…

  Dat wordt voornamelijk gedaan door grote financiele instellingen zoals banken en verzekeraars! Meerdere grote banken in de VS zijn al veroordeeld vanwege witwaspraktijken met zwarte geldstromen richting terroristische organisaties.

  Die zwetsende muts van de Rabobankster moet dus ff haar huiswerk opnieuw doen!

 11. de grote banken zijn allemaal in bezit vd 2 grootste bankiersfamilies ter wereld, namelijk de Rotschilds en de Rockefellers, meer hoeft u niet te weten.

 12. Het is nog niet zo lang geleden dat ene al Qaq-Kaag zo’n 11/12 miljoen euro naar een terroristische organisatie heeft overgemaakt? en ene Hugo de Schoene er met ruim 5 miljard euro vandoor ging en nu zal ik i.v.m. witwassen niet…

  Ik ben verdomme geen crimineel, die zitten in Den Haag en Brussel.

  • Sinds er sprake is van de CBDC, betaal ik waar mogelijk met contant geld.
   En bij veel bedrijven die tot de oren in de problemen zitten, zoals b.v. restaurants, vraag ik niet meer om de rekening.
   Om het risico uit te sluiten dat de banken in het westen omvallen, heb ik een gedeelte van mijn vermogen, op mijn bank-rekening in Rusland overgemaakt.
   En mocht deze regering in maart niet naar huis gestuurd worden…… schrijf ik mij in voor het programma “ik vertrek”. (naar één van de BRIC’s landen.)

  • Pziz maar je kan maar beperkt pinnen per dag…misschien gaan ze dat ook blokkeren…??
   Contant geld gaat er echt nog niet uit in 10 jaar anders was dat allang gebeurd..

 13. Sterker nog, een tijdje geleden kreeg ik een brief met de vraag waar ik mijn geld vandaan had. Ik had namelijk een contante storting gedaan van meer dan 5000,- euro. Bij de ABN ook met dezelfde smoes zoals witwas praktijken e.d. En als ik dat niet aan zou kunnen tonen dan zouden ze de relatie op kunnen zeggen. De wereld op zijn kop als je het mij vraagt, ik heb ze gebeld en gezegd dat ze dat dan maar moesten doen als ze denken dat dat nodig is. Nooit meer iets van gehoord. Tuig is het, maar helaas heb je weinig keus wat dat betreft.

  • Net zoiets hier met ABN, moest je ineens een foto maken van je id bewijs voor en achterkant en daarna een foto van jezelf via diezelfde bank app en dat kon je niet uploaden, je maakte de foto via knipperen van je ogen ala China scan.

   Ik dacht WTF is dat nou, bijna men leven lang bij die bank, dus alles nagezocht en ja dat moest echt en echt van hun en als ik het niet deed, dan kon ik mijn bank kwijt raken… WTF

   dus nogmaals navragen en ja klopte, pfff nou dus maar foto van id echter met dingen eraf/zwart gemaakt maja accepteerden ze niet toen nog wat dingen geprobeerd en ja die lukte, dacht anders kunnen weet ik wie er misbruik van maken.

   Maar ‘eng’ is het wel waar het naar toe gaat, ze kunnen bepaalde dingen zo maken/dreigen dat je of meewerkt aan, of als het kan naar elders moet met heel veel gedoe.

   En dan halen ze ook nog eens overal pin automaten weg, de helft terug in gele zeg maar, oke… dan gaan ze nog een stap verder, hier vrij grote Stad en hup, laatste bankfiliaal ook weg gehaald, want smoesblablabla oftewel ze drukken je gewoon een richting op via smoesjes net als kut regering met smoesjes dingen doet, je doet het voor de ouderen of kids of tegen criminelen en ow schone lucht en of vrede op aarde smoesjes om zo de tere zieltjes te winnen en zaken waarvoor ieder weldenkend mens niet tegen kan zijn, maar de rest vertellen ze niet en ze doen het ook nog voor heel andere zaken, hun eigen zaken/zakken.

   je zou eigenlijk helemaal off grid moeten kunnen leven, maar dat kan helaas niet in NL dat mag zelfs niet, ze belasten je overal voor, want… zij zijn het systeem, zij maken het systeem

   Demokratie? nope het is altijd een Demoncreatie geweest.

 14. Overstappen? Voor zover ik weet doen alle banken mee. De een wat vroeger, de ander wat later. Geen van de banken is nog autonoom, dus heeft overstappen nog zin?
  De tentakels van de Amerikaanse centrale bank (even de naam kwijt) zitten in alle banken, wereldwijd. Dat is preventief goed opgebouwd zodat ze wereldwijd hun macht kunnen uitoefenen.
  Maar dat kan alleen als we nog via banken betalen….
  Wordt wel lastig als de geldautomaten allemaal zijn verdwenen en je bij de bank nul op rekwest krijgt als je geld wilt opnemen.

  • banken staan zo goed als alle als partner geregistreerd bij het WEF
   dat is nog steeds op hun website te zien, met naam en toenaam en emails (over die namen hooveren)

   its all connected, they are the system, they create the system.

 15. Terrorisme bestrijding ??Welke terroristen zijn dat dan?De islam bommenleggers zijn al bijna 3 jaar op vakantie of zitten met een beklap op te kaarten…dus blijft alleen de Staat der Nederlanden-terreurclub onder leiding van Herr Rutte over…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in