Global Entrepreneurship Summit (CC0)

Eerder deze maand riep koningin Maxima tijdens een bijeenkomst van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in Washington op tot de invoering van een digitale munt waarmee de overheid het gedrag van de burgers volledig kan controleren, bericht Uncutnews.ch.

Volgens Maxxima zou digitaal centraal bankgeld een veelbelovende manier kunnen zijn om financiële diensten toegankelijker te maken voor iedereen in de wereld.

Met zo’n digitale euro zouden we dan dezelfde betalingen kunnen doen als nu met een betaalkaart, maar in de nieuwe situatie zou er geen rol meer zijn voor normale, commerciële banken in het betalingsverkeer.

Maxima zei dat digitaal geld veel voordelen kan bieden. Onder andere zouden de transactiekosten kunnen worden verlaagd, zei ze.

Financieel journalist Arno Wellens noemde het pleidooi van Maxima “een ernstige aanval op de democratie”. “Wat is deze persoon van plan?” vroeg hij.

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft Kamervragen ingediend naar aanleiding van de toespraak van Koningin Maxima. Hij wil van premier Rutte weten of hij zich ervan bewust is dat digitaal geld via centrale banken in het algemeen en de digitale euro in het bijzonder omstreden zijn.

Ook vraagt hij Rutte of hij het ermee eens is dat politiek controversiële uitspraken van leden van de koninklijke familie niet goed verenigbaar zijn met de constitutionele rol van de koning in ons staatsbestel.

“Digitaal geld uitgegeven door een centrale bank is omstreden. Niet alleen voor Forum voor Democratie maar ook voor andere partijen. Toch maakt koningin Máxima zich hier hard voor, nota bene in samenwerking met het uiterst omstreden WEF. Dat hoort niet,” benadrukte Van Houwelingen.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: Waarom en hoe de samenzweerders de oorlog om onze vrijheid en onze zielen winnenVolg Frontnieuws op Telegram

  "Donkere ochtend, een bedreiging voor de samenleving"... "Onze 9/11": Links rouwt om verpletterende verkiezingsoverwinning voor populistische veteraan Geert Wilders

Lees meer over:

Vorig artikelKijk: Meervoudig gevaccineerde “#vaxxedtothemax” advocaat stort plotseling in tijdens hoorzitting
Volgend artikelNAVO/Poolse en Russische strijdkrachten botsen in Oekraïne: De eerste landconfrontatie in de geschiedenis en de gemiste Russische kans (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

127 REACTIES

 1. De buitenechtelijke dochter van Bernhard. Dat hele kliekje elites in Argentinië, heeft na WO2 alle topnazi’s met open armen binnen gehaald. Pappa Zorregieta gooide mensen uit vlieguigen. Maxima is 100.000x de demoon die onze domme Wimlex is.

 2. blijf bij fysiek contant geld, die blijft ook werken zonder te veel problemen.
  met bank storingen, geen internet, geen stroom is geen toegang tot geld.

  • Digitale ID in India al sinds 2017. Voedseluitreiking was oude vrouw haar ID uitgezet en kreeg ze niets, stierf van de honger. Ook totale controle wat je waar aan mag uitgeven. Vrees is dat ook bepaald wordt hoever van je huis je mag kopen.

   • In Thailand probeerden ze dat al. 50 Miljoen inwoners boven de 16 zouden 10.000 Baht op hun bankrekening/ID-bewijs krijgen met de verplichting dit geld middels QR-code binnen een straal van 4 km van hun geregistreerde woonadres te spenderen, dit om de kleine zelfstandige te helpen en daarmee de e onomkeerbaar op te vijzelen. Helaas voor die WEF-fantast, de realiteit is toch een beetje weerbarstiger. Veel mensen staan dan wel op dat adres geregistreerd maar werken honderden kilometers verderop. Bovendien zijn er gebieden waar binnen de 4 km geen winkel te bekennen is, slechts jungle of rijstvelden.

  • Deze mensen stammen geen van allen af van Orange. En de vraag is of het verhaal rond Juliana als zou ze een boerendochter uit Soest geweest zijn omdat Wilhelmina door Sifilis steeds doodgeboren kinderen kreeg is ook interessant. De familie is bekend. Idem in de UK.

   • De natuurlijke dochter van Wilhelmina de Ranitz (1880 – 1962) & Hendrik von Mecklenburg-Schwerin (1876 – 1934) had het syndroom van Down en ging door het leven als Claartje van der Grift. Ze is in 1969 overleden.

    • Goh, zie ik weer een “toevalligheid”. Utrecht had ooit ook een burgemeester De Ranitz, zal wel weer familie zijn.
     Ik verbaas me er telkens weer, er is zo ontzettend veel bekend over privézaken van bekende personen, hoe goed ze het ook proberen te verbergen.
     Zo’n familie hangt toch ook van bijzonderheden aan elkaar. Zouden ze dat alles zelf eigenlijk wel weten en hoe dealen ze dan daarmee?
     Of lezen ze dit soort zaken ook in de roddel- of rommelbladen? Sorry Rommel, ik vond het een leuke woordspeling 🙂

   • Indien besmet met syfilis (bijv. WIII), nazaten zijn steriel, dus ook geen doodgeboren kinderen. Afstammelingen Waldeck Piermont, Von Teck, van Saksen-Coburg (later Windsor) op de troon misschien?

 3. Idd., het hoort niet, maar wat doe je eraan???Politici eisen een verklaring, maar ware het niet beter haar gelijk een trap onder haar Argentijnse kont te verkopen en haar terug te sturen naar waar ze vandaan komt? Wie durft hiervoor een lans te breken?

 4. Ik heb helaas geen vertrouwen meer in de mensen.
  De massa zal reageren met een elan van, ik betaal nu ook alles met de pin.
  Bestel mijn eten online, lekker gemakkelijk.
  Ik heb niks te verbergen en de criminelen worden lekker gepakt.
  Zo reageerden zij ook op de prikken en de opmerkingen van hugo de prikpooier.
  Dus waarom nu anders?
  1 probleem zie ik wel, hoe drijf je nog handel met de landen die dit niet mee (moeten) doen?
  Die willen geen bits en bytes maar contanten of goud.
  We zullen zien.
  Haal je spaargeld maar snel van de bank.

 5. “Koningin” Maxima is samen met haar “koning” Willem-Alexander een trouwe gast op de Bilderberger meetings. Ze is dus een landverraadster en heult samen met de globalisten. Ze willen ons de digitale munt door de strot rammen om een totaal overzicht te hebben op onze uitgaven. Dit met de bedoeling om een CO-taks te kunnen heffen op onze milieu-bedreigende uitgaven.
  Wist u dat de EU een aanbesteding/gunning heeft gedaan aan 3 softwarebedrijven met de bedoeling om van ELKE burger een totaal overzicht te maken van zijn bezittingen in een databank ! (geld, belggingen, vastgoed, grond, voertuigen, …). Dit om te weten wie ze het hardst kunnen “pluimen”.
  Link: https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=8792&locale=nl

  Dit alles is voldoende om je vertrouwen in de banken op te zeggen !
  Wees voorzichtig en haal cash af, investeer in nuttige zaken. Je zal die binnenkort had nodig hebben als de roversbende op de burgers afstormt !

  Sterkte !

 6. Een heel foute dame dat is het. Al die zogenaamde voordelen zijn geen haar beter dan de huidige. Digitaal betalen is net zo makkelijk als pinnen!!!! waarom dan een ander systeem: het is toch net zo makkelijk!!
  Wat een onzin kan zij uitkramen en de goedgelovige koningshuis liefhebbers trappen er weer helemaal in en zien nauwelijks de gevaren van dit systeem.
  De gewone banken worden er tussen uitgehaald en alles loopt via een centrale bank. Over de gevolgen dat de banken geen rol meer zullen spelen geen woord! waar blijven al die bankmedewerkers? geen woord daarover.

 7. Die CBDC gaat er 100% komen …. eigenlijk is het er al want wie betalen er nog cash? Hein gaat echt niet met een zware portomonee fopgeld op pad. Die lijst met bezittingen is er ook al, we doen elk jaar belastingaangifte. En daarnaast is big tech al 20jr los op onze bankrekeningen.

  Bevalt het je niet kan je nu nog goedkoop goud en zilver kopen.

  • Zie hier van Maarten Verheyen van Beurs.com en het World Gold Council:

   “Centrale banken kochten in het derde kwartaal 399 ton goud. Het was de grootste aankoop in één kwartaal van de voorbije 55 jaar.
   Dat werpt meteen een eerste, interessante vraag op.
   Waarom kopen centrale banken plots zoveel goud?
   Wie mijn schrijfsels al wat langer volgt en zich bewust is van het eindspel dat zich nu voor onze ogen afspeelt, moet niet lang naar het antwoord zoeken.
   Centrale banken kopen goud omdat goud straks weer een belangrijke rol zal spelen.
   Nog interessanter is dat er een ‘mysterieuze koper’ zit bij de centrale banken. Eéntje die eigenhandig 300 ton goud uit de markt nam.
   De meeste centrale banken zijn vrij transparant over hun transacties waardoor we hier een voor een interessant vraagstuk staan.”

   • 300.000 kg goud. 16.437.900.000 Nou zijn er natuurlijk een heleboel biljonairs. Heb jij enig idee wie die ene mysterieuze koper kan zijn?

    • Themis:
     Geen idee… ik lees Maarten Verheyen af en toe. Dit is op het einde van zijn nieuwsbrief:

     “Dit is de makkelijkste en veiligste manier om goud te kopen én op te slaan: Goud999 Safe.” https://www.goud999safe.com/ Hij verkoopt goud.

     Verder schrijft hij:
     “Zit de mysterieuze koper dan ergens in Europa? Of Japan misschien?
     Of even plausibel: Saudi-Arabië.
     De band tussen Saudi-Arabië en de VS staat dan wel onder druk maar voorlopig verkopen de Saudi’s wel nog hun olie in dollars en blijft hun valuta gekoppeld aan de Amerikaanse munt.
     De Saudi’s zullen wel raar opgekeken hebben toen de dollarreserves van Rusland bevroren werden door het Westen. Vanuit dat perspectief is het niet gek dat ze in Saudi-Arabië zo snel mogelijk van hun dollars af willen en de voorkeur geven aan goudreserves.
     Wie echter de mysterieuze koper ook was, de aankoop toont in ieder geval aan dat het huidige systeem wankelt. Landen positioneren zich voor de toekomst en blijkbaar speelt goud daarin een belangrijke rol.”

     • Het is alleen veilig in eigen beheer.
      Klink lekker opslaan in Zurich, maar wat als het hebben van goud wordt verboden en enkel nog op de zwarte markt wordt aangenomen.
      Kan niet!.. kijk maar naar Amerika daar is het ook een tijd verboden geweest. Ik dacht ergens in de 1920 of daaromtrent. (valt uit te zoeken)
      Beter is dacht ik zilver munten, kleiner van waarde en dus makkelijker te ruilen.

   • Centrale Bank creeert geld uit thin air, zonder backing van wat dan ook. Kan alles verhalen, aftrekken van bankrekeningen van burgers, zonder toestemming.

 8. Het koningshuis is onrechtmatig, na landsverraad tijdens e tweede wereldoorlog zijn ze niet meer legitiem, Daarom ook dit criminele wijf. Het is niet en nooit mijn koningin en van mijn part sterft die hele kliek uit met wortel en tak

  • Ook Nederland en Duitsland bestaan niet (meer). Het zijn provincies (hetgeen wingewest betekend) sedert 1945. Rusland heeft zijn veroverde deel (Oost Duitsland) teruggeven; Hetgeen Amerika niet doet.
   ps. Als Maxima eruit geschopt word laat Willempie dan ook meenemen; Die doodeters zijn hier zo welkom als syfilis in een bordeel.

  • George VI (1895 – 1952) en Elizabeth (1900 – 2002) hadden geen enkel bezwaar tegen een Duitse bezetting (tijdens WOII) van Groot-Brittannië door de Duitsers als ze hun positie als vorsten maar mochten behouden. Als dit geen landverraad is.

 9. Criminelen willen toch altijd cash? Als ik een crimineel was dan zou ik speelgeld bedenken voor de bevolking zodat ik hun cash kan afpakken. Ze weten toch niet beter dat het speelgeld totaal geen waarde heeft. Hoe doe je dat? Dan zeg je: hier, kijk ‘s, hier is heel mooi geld voor je, lekker handig en zo, alles via je geliefde mobieltje, nooit meer met munten zeulen, ruil maar snel in voor wat je op je bank hebt staan!

  En dat doen de schapen nu toch al, je ziet ze overal lekker tikken met hun mobiel bij de kassa. Dus ze gaan er zeker om smeken, net zoals ze smeekten om de gifspuit.

  Maar of het zo snel gaat lukken, da’s een tweede. Geduld, schaapuh… geduld…

  • Het merendeel heeft geen idee wat er gaande is. Zij volgende MSM en denken dat het allemaal goed komt. Zolang zij eten en drinken hebben, op vakantie kunnen en een beetje slap ouwehoeren, vinden zij het allemaal prima. Totdat…. maar dan is het te laat. Red je zelf.

 10. p.s. maar zoals je kan zien, ze gaan gewoon keihard door he? Ze zijn niet te stoppen. Nu is er dus weer een andere trut die op de voorgrond mag treden om de schapen over de bolletjes te aaien. De andere trutten zoals Trutsula van de Lijken moeten een beetje ruimte maken voor deze super trut. Het Tijdperk van de Trutten is aangebroken! Ook heel veel nep-trutten, zoals al die omgebouwde kerels die als Trut door het leven willen gaan. De trutten zitten overal, en ze mogen woordvoerders worden van de kerels door wie ze ingefluisterd worden. Weet je nog die trut die bij Epstein zat, dat was er ook zo eentje. Ze behartigen de criminele belangen van kerels. Trutten en Testosteron – de aangename combinatie voor het verval van de samenleving. Age of Aquarius? nee hoor, kans gemist. Tijdperk van de Trut.

  • Je bent geboren uit zo’n Kut. Treurig al dit seksisme. Tegenover al die foute, volkomen aan mannen aangepaste, vrouwen staan vele malen meer foute mannen.

   • >>> volkomen aan mannen aangepaste, vrouwen <<<

    Je ziet het nog steeds niet hè?

    Het zijn stuk-voor-stuk KERELS die zich voordoen als vrouw!! Wake the f*ck up! ASAP!
    Je hebt hier te maken met MTF's (male to female transgenders).

    Overigens zijn ALLE koningshuizen er mee doorspekt!!

    Doe is beetje onderzoek:

    elite gender inversion of gebruik term: transvestigation

    Sterkte en wijsheid (die zul je nodig hebben namelijk)

 11. Géén wonder Koningin Maxima staat bekend als een Luciferiaan

  Er is nog geen debat geweest over de digitale euro, maar koningin Maxima en Kaag doen net alsof het al besloten is

  Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een central bank digital currency (CBDC), oftewel een digitale euro. Vorige maand zei koningin Maxima op een bijeenkomst bij het Internationaal Monetair Fonds in Washington dat digitaal geld via centrale banken ‘veel voordelen kan hebben’.

  “Als je kijkt naar wat onze regering wil, wat minister Kaag wil, dan komt het eigenlijk één op één overeen met wat Maxima zei,” zei SP-Kamerlid Mahir Alkaya tegen Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen in de podcast Op z’n Kop!

  Hij vindt het opvallend dat zij dit nu al in het buitenland uitdraagt alsof er in het parlement al over gedebatteerd is. Dat debat vindt pas op 23 november plaats.

  https://www.ninefornews.nl/er-is-nog-geen-debat-geweest-over-de-digitale-euro-maar-koningin-maxima-en-kaag-doen-net-alsof-het-al-besloten-is/

  ===========================

  Is dit de reden dat de zus van koningin Maxima is vermoord?

  Het is een feit dat je veel goede informatie kunt vinden op internet, maar ook dat er net zoveel onzin te vinden is. De kunst is dan ook om die dingen eruit te halen die soms misschien wel vergezocht lijken, maar die wel toch eens echt zouden kunnen zijn.
  Je vindt zoals gewoonlijk weinig informatie in de Nederlandse media, behalve opvallend en ongewoon veel aandacht voor het onderwerp zelfmoord. Er wordt verteld dat Ines dood is aangetroffen in haar appartement en dat het lijkt op zelfmoord. Verder niets.

  Echter, in de Engelse media zoals de The Daily Mail, wordt verteld dat ze zichzelf zou hebben opgehangen:

  Ines Zorreguieta, 33, was found hanged at her apartment in Buenos Aires late on Wednesday night.

  Wat natuurlijk direct opvalt is haar leeftijd, 33 is een belangrijk occult getal in satanische kringen, en de manier waarop ze zelfmoord heeft gepleegd.

  https://niburu.co/het-complot/13053-is-dit-de-reden-dat-de-zus-van-koningin-maxima-is-vermoord

  • Is een tijd geleden. Maar zaak stonk aan alle kanten. Ik vermoed dat al deze mensen slachtoffer zijn van Mindprogramming. De Familie Zorreguieta ws al sinds jonge leeftijd. DNA onderzoek had moeten plaatsvinden om zeker te weten dat ze niet een van de gestolen kinderen is van al die vrouwen die gevangen genomen werden en wiens kinderen aan de elite verkocht werden.

   • Klopt Gertrude

    Wat natuurlijk direct opvalt is de leeftijd van Ines Zorreguieta 33 is een belangrijk occult getal in satanische kringen, en de manier waarop ze zelfmoord heeft gepleegd. Vrouwen plegen in de regel minder gruwelijk zelfmoord dan mannen die zich vaak verhangen of met een vuurwapen, vrouwen daarentegen maken vaak gebruik van gif of een overdosis slaappillen.

    Net zoals gisteren het getal 11-11-2022 terugtrekking van het Russische leger uit Cherson óók slap geredeneer of dient het een occult doel bijvoorbeeld de NWO?

  • Deze info had ik nog niet gezien, maar recent ging ook door me heen dat Ines was vermoord. Kennelijk sta ik daar niet alleen in.
   Enfin vanavond maar weer eens genieten van een echte detective, of zou over tig jaar blijken dat dat ook weer een beeld van de toekomst zou zijn.

 12. Bij te veel contant geld “in omloop” gaan ze gewoon de biljetten en de munten ONGELDIG verklaren.
  Waardeloos papiergeld dus.
  Dan heb je als burger niks meer in handen.
  We zullen dus een ALTERNATIEF RUILMIDDEL moeten gaan invoeren en hanteren.
  Goud, zilver etc.
  Dat kun je niet ongeldig verklaren.
  Óf…..massaal in opstand komen kan ook.
  Maar dan wel “vredelievend” en zonder bruut geweld.
  Leidzaam verzet zolas Ghandi dat deed.
  Niet zoals de fransen dat deden tijdens de Franse Revolutie.
  Toen bleef er van de zgn. “elite” niet veel over……………
  Wij sturen ze naar de Goelag…..
  Dan hebben ze iets om héél lang over na te denken.

  • Goud en zilver zijn al een keer verboden verklaard hoor. Maar verder ben ik het wel eens over het verloop.

   CBDC? => contant geld illegaal, cryptomunten illegaal
   Ruilhandel? Alleen op gereguleerde plaatsen (zodat ze vraag en aanbod kunnen monitoren)
   Schaarste? Als je je buurman verraad komen wij spullen brengen wat je maar nodig hebt. Om het vervolgens weer te verliezen door roversbendes die alle huizen zullen stropen.

   De scenario’s zijn eindeloos en niemand kan zich voldoende voorbereiden. Want het is abnormaal en er is geen uitweg mogelijk, menselijk gezien.

  • >>> Leidzaam verzet zolas Ghandi dat deed. <<<

   Zou me maar es gaan verdiepen in meneer Ghandi.. 🙁

   Zelfde voor de Dalai Lama.. of moeder theresa (wat ook een kolere vent was btw)

 13. De enige en laatste optie is om massaal in opstand te komen, massaal burgelijke ongehoorzaamheid te plegen, vakbonden.

  Alle drie opties kunnen we wel schudden, het moet eerst vele malen erger worden voordat het klootjesvolk uit hun comfortabele leunstoel en uit de zolderkamertjes komen om zich kapot te laten knallen door Eurogendfor, met zijn allen zijn wij de lul.

  • Vakbonden? Komen die dan nog echt op voor de werknemers? Of zitten ze al lang en breed met handen en voeten gebonden aan de roverheid. Die ingeving kreeg ik recent. Er zijn toch diverse mensen uit de vakbonden daarna in de politiek terecht gekomen. Gepaaid, geld, chantage noem maar op.

   • idd vakbonden?? Ga toch weg! Gecontroleerde opositie. Dat zeg ik..

    Zo is de Partij vd Arbeid opgericht doorhetzelfde tuig als VVD.. Waarschijnlijk ook de reden dat Cock na z’n premierschap er zoveel GOEDBETAALDE commisariaten op na hield. Geld stinkt niet. Wanneer je dan beseft dat die klootzak van Nijenrode kwam…

    Tsja..

 14. Ik ben ook maar een mens dus mijn inziens is dat het gouden tijden voor de hackers zal gaan worden zo kunnen ze elke gewone nederlander gaan helpen met 2 ton op hun rekening te toveren en heb je ergens schulden die zijn dan ook ineens verdwenen dieven en oplichters krijgen het moeilijk ocharme toch maar niet getreurd het gaat een grote chaos worden hetgeen ze willen bereiken hangt met haken en ogen aaneen en gaat in hun eigen duivelse gezichten uiteen spatten.

 15. Dit koningsschap is bedrog en niets meer dan dat!
  De koning is koning bij de gratie Gods die niet bestaat http://www.degratiegods.nl

  Optiefen met die bedriegers, uitzetten en alles afpakken en nooit meer iets koninklijks accepteren. Dat zijn sprookjes ter vermaak en geen ongekozen frauderende kliek die van ons geld leeft en zelf niets inbrengt. Daarbij zou het volgens de regels al niet kunnen daar wilhelmina het grondgebied heeft verlaten in WW2 en dus de troon heeft opgegeven. Ze is die met bedrog weer bestegen alsof ze hem nooit heeft verlaten maar dat is tegen de regels. Regels die ook al onzin zijn want er staat niemand boven een ander en niemand mag of kan heerser zijn.

  Dus deze WEF trol over zee terug laten vliegen met een piloot die haar vader diende en nog wat heeft recht te zetten. Een red bulletje mee voor de vleugels en veel plezier in Argentinië, doegiie

 16. 👍trutje.
  Maxima gaat haar boekje ver te buiten, en niet alleen waar het digitaalgeld betreft.

  Wef troela in optima forma.
  Getrouwd met Koning Willem.
  Ze zou zich bezig moeten houden met de rol die zij met haar huwelijk kreeg opgelegd.

  De stille ega van de koning.
  Wat bescheidenheid zou niet misstaan.

  Dat ze zich met haar taken tot NL bevolking beperkt, daar zou deze Argentijnse zich mee bezig moeten houden.
  I.p.v. kleuters te vertellen dat.we later een chip in ons hoofd geinplateerd krijgen.

  Wat moeten deze kinderen denken van zo iemand.

  Wat moeten de NLers denken?

 17. Dat wisten we al een paar jaar dat deze Satanische smerige vieze reptiele nazinazaat zich zou opwerpen met de CBDC om ons zogenaamd te redden. Dat was altijd al haar taak vanuit het eveneens Satanische World Economic Forum. Maxima is een heks een reptiel die gekruisd is met ons Koning reptiel door de Bilderbergoprichter Bernhard. Ze mochten fokken met elkaar zelfde luciferiaanse bloedlijn. Het zijn vieze bloeddorstige entiteiten uit de onderwereld en steeds meer mensen gaan het zien gelukkig. De waarheid is nog veel erger en vreemder voor velen, maar aanschouw hier het kwaad..Reptilians bestaan echt zijn ET’s die basis op de Zuidpool hebben en ja dit vertaald zich bij mensen naar Satanisme. Onze hele koninglijke famillie en alle andere monarchieën zijn van deze vieze soort. En ja ze drinken levens elixers van endrenechrome afgetapt bij kinderen. Zus van Maxima maakt Satanische kunst van dode babies en kinderen net zoals Sataniste Maria Ambramovich de huisvriendin van Bloeddorstige Beatrix. Tevens is deze Maria Ambramovich bevriend met Podesta,Lady Gaga, Hugo de Jonge en velen andere Satanisten. The gates off hell staan open. Wat gaan we doen? Blijven ontkennen of gooien we de poorten voor eens en altijd dicht? Wakker worden mensen….WEF666, Cern666,covid patent 060606. Check alle ceremonies van openingsspelen 2012 olympics, de Gothard (eigenlijk Cern). Aanschouw het als je durft…Weg met het wef en weg met de Satanische oranjes…Willem de laatste. ..Optiefen met die psychopaten famillie met hun vieze occulte rituelen.

 18. Nederlandse bomen zijn van uitstekende kwaliteit en hun takken vrij breed en stevig.
  Onze touwen zijn al eeuwen van prima kwaliteit en kunnen lang en veelvuldig gebruikt worden.
  Tijd om ze samen te gaan gebruiken tegen de corrupte/occulte/satanische /globalistentuig/schorum en uitschot.

  • @politiek profeet
   Ken je deze ?
   De gebroeders Van Leeuwen verkopen spijkers. Nu willen ze reclame maken om nog meer spijkers te verkopen. Ze vragen aan reclame bureau H&H om een affiche te ontwerpen.
   Na een week komt de vertegenwoordiger van H&H bij de gebroeders Van Leeuwen, met een affiche waar een foto op staat. Op de foto staat Jezus die aan het kruis hangt. Onder de foto staat geschreven:
   ‘Jezus hangt hier al eeuwen, dankzij de spijkers van Van Leeuwen.’
   Maar de gebroeders Van Leeuwen waren hier niet tevreden over.
   ‘Stel dat dit affiche tegenover de kerk komt te hangen, dat kant toch niet’, zij een van de gebroeders. De vertegenwoordiger van het reclamebureau ging weer terug.
   Na een week ging hij weer naar de gebroeders Van Leeuwen, dit maal met een affiche
   waar een foto opstaat met een leeg kruis. Onder de foto staat de tekst:
   ‘Jezus is van het kruis gepleurd, met de spijkers van Van Leeuwen was dit niet gebeurd.’
   Maar ook dit was niet goed.
   ‘Geen kruis en geen Jezus op het affiche,’ zei een van de gebroeders van Leeuwen. De vertegenwoordiger weer terug.
   Na een week is hij weer bij de gebroeders van Leeuwen. Ditmaal met een nagenoeg leeg affiche met daarop de tekst:
   ‘Bij Van Leeuwen zijn het grote zeikers, maar ze verkopen wel goede spijkers.’

 19. In dit land mag je trouwen met de dokter van een dictator en de koningin worden. Dat is ongelooflijk! Willem Alexander zou moeten zijn functie neergelegd hebben dat is wat de Nederlandse volk krijt en moet slikken.

  • En binnen de kortste keren NL burger terwijl anderen daar jaren op moeten wachten of het nooit mogen worden. Overigens Ayaan HIrsi Ali nog zo’n figuur.

  • In het VK moest ooit een kroonprins afstand doen van de troon vanwege een foute partner.

   In Nederland is dat blijkbaar anders.
   Maxima is de derde omstreden aangetrouwde partner op rij. Bernhard was lid van de SS, Claus zat bij de SS pantsergrenadiers. Mabel is het ex-liefje van maffiabaas Klaas Bruinsma, en de dochter van D66 ex-minister Brinkhorst is prinses Laurentien.
   Goh, wat een gezellige familie is het toch..

   • Beatrix noemde Mabel bij de verloving in 2004 een lieve & begaafde schhondochter; om de waarheid te achterhalen moet je dit soort berichten 180 graden draaien.
    Mabel + Laurentien (aka Petra) voeren beiden de titel van prinses, terwijl ze niet in de adelstand zijn verheven. Dit geldt wel voor Màx.

 20. Dit staat oa ook in de agenda 2030.Maar in de MSM ben je dan een complotdenker.Teveel schapen.
  Wat doe je?
  Ze kunnen ook het edelmetaal kunstmatig laten imploderen als er heel veel is geinvesteerd,dan ben je het ook kwijt.
  De slimme mens weet wat te doen.

  Die with your boots on.

 21. Digitale betalingen zouden, net zoals cash geld, moeten ‘geanonimiseerd’ worden zodat alleen de betaler en de ontvanger hiervan bewijs hebben.
  De politici, die ons (beweren te) vertegenwoordigen, hebben geen zaken met de bankrekeningen en betalingen van de burgers.

  • Importbruid & golddigger Màxima Zorreguieta (1971) is uitermate geslepen en in paleis huis ten bosch heeft deze bijdehante ka de broek aan. Alex – pils – van Amsberg (1967) is te licht bevonden door de cabal/ Novus Ordo Seclorum/ illuminati en daarom is hij in 1999 in het Spaanse Sevilla aan Màx gekoppeld.

 22. Zouden wij hier niet beter kunnen pleiten voor digitaal geld dat beschikbaar komt uit gesara en nesara.?
  Dat bovendien goudgedekt is quantum computer beschermd is. En ansuut niet gevoelig is voor corruptie?
  Tjongd jonge.
  Zij die nu hun malafide digid geld er willen door drukken hebben haast omdat ze dit controlesyteem er willen hebben.
  Maar… Het gaat ze niet lukken.
  Neem nog een argentijnse biefstuk op
  Maximale kosten.

 23. De monarch stelt zich neutraal op en laat zich niet uit over politieke onderwerpen. Ze houden zich met geopolitiek bezig en dat past niet bij hun neutrale rol. Ze promoten de ideologisch gedreven systemen van het WEF en de VN. Ze bekennen daarmee duidelijk kleur. Daarnaast laten ze zich ook in met nationale politiek want het pushen van een digitale euro (Central Bank Digital Currency) gaat ook de Nederlander aan. Ze zijn dus alles behalve neutraal. Wimlex en Maxima zitten nekdiep in het promoten van de globalistische agenda.

  • Je moet je nog even verdiepen in de zwarte Adel en Bilderberg dan krijg je wat beter in beeld…Deze mensen zijn serieus duivelaanbidders *letterlijk dus* en worden zwaar onderschat door velen die denken dat ze maar wat meewaaien met eilte..

  • Nehemia november 11, 2022 at 18:54

   Het ontbreekt u aan informatie over de Oranjes, u braakt alleen MSM propaganda uit, de Oranjes krijgen alles voor niets, betalen geen belasting, kortom een criminele familie die bij tijd en wijle een charme offensief starten om het klootjesvolk niet van hen te ontvreemden, ze zijn niet authentiek.

  • De ‘koninklijke’ families onderhouden intensief contact met elkaar, maar vooral achter de schermen. Tijdens het huwelijk van de Belgische prinses Maria-Laura (1988) op 10.09 in Brussel gaf ook een delegatie van de Bonapartes acte de presence.
   De Duitse Von Bismarcks waren aanwezig bij de viering van de 60ste verjaardag van BilderbergbitchBeatrix in 1998.

 24. ´“COVID zal nog vele jaren een ‘miljardenfranchise’ blijven.” Tot nu toe haalde Pfizer jaarlijks ongeveer 80 miljard dollar aan inkomsten uit de verkoop van het mRNA-vaccin en het antivirale geneesmiddel Paxlovid.

  10.000 procent winst
  Het bedrijf kondigde vorige maand aan dat het de prijs van zijn prik volgend jaar zal verhogen tot 130 dollar per dosis. Tot nu toe betaalde de Amerikaanse regering Pfizer 19 tot 30 dollar (19 tot 30 euro) per dosis. Geschat wordt dat elke individuele injectie slechts 1,18 dollar kost om te maken – wat betekent dat de nieuwe prijs Pfizer een winstmarge van 10.000 procent oplevert.´

  ´Hoewel Pfizer ook de komende jaren gouden bergen verwacht, begint bij steeds meer mensen het besef door te dringen dat veel van de beloftes van het bedrijf over de werking en de veiligheid van het vaccin niet kloppen. De animo om de vijfde prik te halen is ongekend laag. In Nederland had tot vorige week nog slechts zes procent van de mensen onder de zestig jaar de laatste ‘opfrisprik’ gehaald.´

  https://www.blckbx.tv/corona/pfizer-verwacht-dat-covid-franchise-nog-vele-jaren-miljardenwinst-oplevert

  ´Mede door de ontwikkeling van het coronavaccin is Pfizer het meest winstgevende bedrijf van Nederland, maar het bedrijf maakte ‘slim’ gebruik van belastingtrucs waardoor het nauwelijks belasting betaalde. Hoe ethisch is dit?´

  https://www.blckbx.tv/corona/onafhankelijke-wetenschappers-hielpen-de-jonge-in-steunpilaar-de-volkskrant

  https://www.blckbx.tv/buitenland/eu-wil-deur-openen-voor-biometrische-massasurveillance-blijkt-uit-gelekt-voorstel

 25. De hele familie Oranje zit hier zonder recht van titel; gewoon criminele oplichters.
  Dat geval met haar grote bek: even een duik uit een vliegtuigje?

  • Staan heel erg hoog in de pyramide, hoger dan men denkt…Zware psychopaten met occulte rituelen….Sommige kennen vlaagjes van het ronde huis….Pffff, Je moest eens echt weten wat “zij” werjelijk zijn…Te bizar voor woorden…Geloofde het nooit tot paar jaar geleden. Ik heb een tijdje voor bepaalde adel gewerkt toen ik jong was en detecteerde toen al eigenaardigheden die nu op hun plaats vallen.

 26. Al die caballers / ,satanisten / reptielen en wef leden krijgen Zo te zien steeds meer haast. Ze zien dat steeds grotere groepen mensen langzaamaan wakker worden en proberen agenda 2030 er met nog veel meer snelheid doorheen te jagen Hierdoor maken ze fouten en daardoor beginnen ze steeds meer op te vallen en dat is een goede zaak. De brinkslanden zijn bezig met een nieuwe goudgedekte wereld valuta. Misschien moeten we verhuizen naar Rusland of naar een van de andere bricksleden zoals Brazilië. Maar beter hier in Nederland blijven en vechten voor de toekomst van onze kinderen!!

 27. Hét gezicht van de Great Reset is natuurlijk Klaus Schwab. Veel regeringsleiders steunen deze agenda, ook Mark Rutte, koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Zij spreken nu allemaal over “Build Back Better” en “The future we want.” Dat gaat om de toekomst die de elite wil, niet de mensheid. Regeringsleiders en staatshoofden lezen braaf het opgedragen script op, zoals te zien is in de video van Amazing Polly onderaan het artikel (een aanrader!).

  https://youtu.be/9cgFjoeaTVk

  Naast deelnemers zoals Mark Rutte, Kajsa Ollongren en Mabel Wisse Smit, behoort koningin Máxima tot de vaste bezoekers van het World Economic Forum in Davos. Een van de thema’s van de afgelopen jaren was: “Het vormgeven van een wereldwijde architectuur in het tijdperk van de vierde industriële revolutie.” Koningin Máxima is bovendien een speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties en zet zich, in samenwerking met het IMF en de Wereldbank, in voor de wereldwijde invoering van digitale identiteitsbewijzen

  Koningin Máxima houdt online toespraak over het belang van digitale identiteitsbewijzen

  https://www.koninklijkhuis.nl/actueel/nieuws/2020/10/01/koningin-maxima-houdt-online-toespraak-over-het-belang-van-digitale-identiteitsbewijzen

    • Klopt,heb ze getraceerd tot het Romeinse rijk van grootgrondbezitters. Is niet voor niets ‘Dark ages’ we worden/werden letterlijk in het donker gelaten door geschiedvervalsing. Als je echt goed zoekt via hun NGO’s zie je dat deze entiteiten in een paar actuele bedrijvigheden dominant zijn en eigenlijk monopolist: 1.Pharma(spuitjes) 2.Groene energie (slimme meters,windmolens,electr.auto’s etc.)3.Voedingsindustrie (veggie/soja) = Transhumanisme oestrogeen aanjager en insect farms.

     En ze zijn all-in….

 28. BBB kan;maar daneerst even afrekenen met het zootje linksen, die vewrantwoordelijk zijn voor de vac doden, en het corrupte zootje van Soestdijk.
  Als er recht zou bestaan: tegen de muur.

 29. In De andere Krant van vandaag een zeer lezenswaardig artikel over de aanwezigheid van importbruid & golddigger Màxima (1971) bij een op 07 november gehouden vergadering in Parijs over de invoering van Central Bank Digital Currency (CBDC) in haar hoe(r)danigheid als VN-gezant voor ‘financiële inclusie voor iedereen’. ECB-directeur & spook Christine Lagarde (1956) mocht natuurlijk niet ontbreken.
  Invoering van CBDC is voorzien voor maart volgend jaar en de tweede slaapkamer wordt uiteraard niet bij de besluitvorming betrokken.
  Het ligt in de lijn der verwachting, dat de euro dan reeds het onderspit heeft gedolven.

 30. Brrrr altijd mijn bedenkingen gehad over deze vrouwspersoon sinds ik haar tijdens haar huwelijk die ontzettende FAKE traan zag persen dacht ik nee dame jij bent zwaar fout
  Zo zie je maar intuitie en kennis van lichaamstaal……….
  Waarom heeft zij nou niet die 3 shots genomen?
  Zeker weten zijn die Royals souverein en is het dus not done voor hen….
  Jammer heel jammer ik zou haar zo graag wat shots “zetten”…heerlijk haar te zien flauwvallen erna met haar hoed gekreukt en haar naaldhakken gebroken…heerlijk daar droom ik nou van ….

 31. ´Het kabinet wil dat overheidsinstanties als de politie en de Belastingdienst geautomatiseerd de saldo- en transactiegegevens van bankklanten kunnen opvragen. Ook moeten zij kunnen beschikken over hun e-mailadres en mobiele telefoonnummer.

  Woensdag is een wijzigingsbesluit dat dit mogelijk moet maken ter consultatie aangeboden, meldt security.nl.

  Eind 2020 trad in Nederland de Wet verwijzingsportaal bankgegevens in werking. Banken zijn wettelijk verplicht om zich op dit portaal aan te sluiten. Via het portaal kunnen de politie, andere opsporingsdiensten en de Belastingdienst geautomatiseerd identificerende gegevens van bankklanten opvragen. Het gaat hierbij onder andere om de naam, het bankrekeningnummer en de status van de bankrekening, die in bijna real-time beschikbaar zijn.

  Het kabinet wil dit nu verder gaan uitbreiden met saldo- en transactiegegevens, aangevuld met meer identificerende gegeven zoals het e-mailadres, mobiele telefoonnummer en IMEI-nummer van rekeninghouders. Daarnaast moeten ook het CJIB en de Douane toegang tot het portaal krijgen.

  “De Wijzigingswet verwijzingsportaal bankgegevens beoogt de geautomatiseerde levering van saldo- en transactiegegevens mogelijk te maken door Nederlandse banken met meer dan tweeëneenhalf miljoen rekeninghouders aan opsporingsdiensten. Dit zorgt voor een betere informatiepositie van opsporingsdiensten, doordat zij veiliger en sneller beschikken over de juiste saldo- en transactiegegevens,” stelt het wetsvoorstel.

  Het wordt ook mogelijk om via het verwijzingsportaal bankgegevens te vorderen van vermiste personen die zich hebben onttrokken aan verplichte zorg. Verder kan de Belastingdienst het verwijzingsportaal gebruiken voor het vaststellen van de inningsstrategie, waarbij de betalingsvordering een mogelijk instrument is.

  De Raad van State waarschuwde eind september dat er risico’s verbonden zijn aan het geautomatiseerd opvragen en verstrekken van saldo- en transactiegegevens. “De drempel voor onnodige gegevensverstrekking wordt lager. Bovendien verschilt de reikwijdte van de vorderingsgrondslagen voor het verwijzingsportaal bankgegevens en de voorwaarden waaraan moet zijn voldaan wil er sprake zijn van een rechtmatige gegevensverstrekking. Ook de waarborgen voor opsporingsambtenaren dan wel heffings- en invorderingsambtenaren tot aan de inlog in het portaal verschillen van elkaar en worden uit de toelichting niet altijd duidelijk.”

  Volgens de Raad van State is het dan ook belangrijk dat duidelijk wordt in hoeverre de voorgestelde waarborgen voor rechtmatige gegevensverstrekking in de praktijk effectief zullen zijn.

  Via Internetconsultatie.nl kan er tot 28 december van dit jaar door iedereen op het voorstel worden gereageerd.´

  https://www.blckbx.tv/binnenland/kabinet-wil-politie-en-belastingdienst-toegang-geven-tot-alle-bankgegevens

 32. ´De regeringsleiders op de G20 in Bali hebben verklaard dat ze digitale vaccinpaspoorten willen gaan gebruiken om ‘pandemieën te bestrijden én te voorkomen’. Om te mogen reizen zullen mensen altijd volledig gevaccineerd moeten zijn, ondanks dat bekend is dat vaccinatie virustransmissie niet stopt.

  De regeringsleiders van de grootste twintig industrielanden ondertekenden op de G20-top in Bali vandaag de ‘G20 Bali Leaders’ Declaration’.

  In artikel 23 van deze verklaring komen zij overeen ‘internationaal te gaan samenwerken om het succes van digitale COVID-19-certificaten te benutten voor toekomstige reacties op pandemieën’.

  “Wij erkennen het belang van gedeelde technische normen en verificatiemethoden om naadloos internationaal reizen en interoperabiliteit te vergemakkelijken en digitale en niet-digitale oplossingen, waaronder bewijzen van vaccinaties, te erkennen,” stellen de ondertekenaars.

  “Wij steunen een voortgezette internationale dialoog en samenwerking over de oprichting van betrouwbare wereldwijde digitale gezondheidsnetwerken als onderdeel van de inspanningen om de preventie van en de reactie op toekomstige pandemieën te versterken, die moeten voortbouwen op het succes van de bestaande normen en digitale COVID-19-certificaten.”

  In een afzonderlijk maar vergelijkbaar document heeft de G20 een update uitgebracht waarin het volgende wordt toegevoegd:

  “Streef naar interoperabiliteit van systemen, inclusief mechanismen die het bewijs van vaccinatie valideren, met inachtneming van de soevereiniteit van het nationale gezondheidsbeleid en relevante nationale regelgeving zoals bescherming van persoonsgegevens en gegevensuitwisseling.”

  Aanbevelingen B20-top
  De steun van de G20 voor digitale gezondheidscertificaten met bewijs van vaccinatie, ook wel vaccinpaspoort genoemd, volgt op aanbevelingen van de B20-top eerder deze week.

  Volgens het 132 bladzijden tellende slotcommunique van de B20 ‘Policy Recommendations to the G20′, moeten de lidstaten ‘verdere uitwisselingen en strategisch gebruik en delen van wetenschap, technologie en passende gegevens voor crisisdetectie bevorderen en een mondiaal coördinatiekader voor toekomstige crisisbestrijding creëren’.

  Deze beleidsaanbevelingen omvatten, maar zijn niet beperkt tot: goedkeuring van de digitale documentatie van COVID-19-certificaten, het uitvoeren en uitbreiden van de wederzijdse erkenning van COVID-19-vaccins en het opstellen van solide richtlijnen voor de paraatheid bij gezondheidscrises. Dat laatste moet zorgen voor een wereldwijde gecoördineerde reactie op toekomstige crises, versterkt door een technologische wereldwijde gezondheidsinfrastructuur.

  Uitspraak Indonesische minister
  Op de eerste dag van de B20-top zei de Indonesische minister van Volksgezondheid Budi Gunadi Sadikin dat de G20-landen een ‘digitaal gezondheidscertificaat met gebruikmaking van WHO-normen’ moeten aannemen en dat zij ernaar streven dit type vaccinpaspoort in te voeren in de ‘internationale gezondheidsvoorschriften’ tijdens de volgende Wereldgezondheidsvergadering in Genève.

  “Laten we een door de WHO erkend digitaal gezondheidscertificaat hebben – als je gevaccineerd of goed getest bent – dan kun je je verplaatsen,” zei de Indonesische minister van Volksgezondheid.

  “Voor de volgende pandemie, in plaats van de beweging van de mensen honderd procent te stoppen […] kun je nog steeds zorgen voor enige beweging van de mensen.”

  Voordat hij minister van Volksgezondheid van Indonesië werd, werkte Sadikin op hoge posten bij Bank Bali, Bank Mandiri, ABN AMRO Bank Indonesia, PT Bank Danamon en IBM.

  Vaccinatie stopt transmissie niet
  In augustus 2021 publiceerde de WHO een 99 pagina’s tellende gids over de implementatie van digitale documentatie van COVID-19-certificaten, ofwel vaccinatiepaspoorten. Hierin geeft de WHO toe dat ‘een gezondheidspas uitsluitend gebaseerd op de individuele vaccinatiestatus het risico van ziekteverspreiding kan vergroten’.

  Dat komt omdat van de COVID-19-vaccins nooit is bewezen dat ze overdracht of infectie voorkomen. Onlangs kwam in het Europees Parlement aan het licht dat Pfizer zijn product zelfs nooit heeft getest op het stoppen van overdracht.

  WHO wist ervan
  Het lijkt erop dat de WHO vanaf het begin wist dat de vaccins overdracht en infectie niet voorkomen. Op 15 januari 2021 kondigde de gezondheidsorganisatie aan dat staten die partij zijn ‘geen eisen mogen stellen aan het bewijs van vaccinatie of immuniteit voor internationale reizen als voorwaarde voor toegang’ – omdat ‘er nog steeds onduidelijkheden zijn over de doeltreffendheid van vaccinatie in het verminderen van overdracht en beperkte beschikbaarheid van vaccins’.

  Hoewel de kennis over de overdraagbaarheid openbaar is, bevelen zowel de B20 als de G20 nog steeds een bewijs van vaccinatie aan als middel om te reizen in geval van een toekomstige ‘pandemie’.

  Volgens het World Economic Forum (WEF) dienen vaccinpaspoorten van nature als een vorm van digitale identiteit. Topman Klaus Schwab van het WEF was een van de aanwezigen op de G20 in Bali. Op de afbeelding hieronder is de visie van het WEF op de digitale identiteit weergegeven.´
  (In het artikel nog wat beeldvormers – Bron: WHO)

  https://www.blckbx.tv/buitenland/g20-leiders-willen-digitaal-vaccinpaspoort-permanent-invoeren

  Wat een scheitzieke wereld … !!!!!!

  • Ja het is zeker een zieke wereld, het lijkt wel een science fiction film die werkelijkheid is geworden.
   Wel goed dat je het nog eens onder de aandacht brengt want ik denk dat het een van de belangrijkste gebeurtenissen kan zijn die definitief een einde kan betekenen voor ons en alle volgende generaties.
   Er zijn al verschillende video’s gemaakt met NL ondertiteling die zeer duidelijk uitleggen hoe dat werkt met die CBDC. Ook de links naar blckbx staan erbij. https://rumble.com/v1vfitg-de-nachtmerrie-van-het-cbdc-ofwel-het-slimme-geld-nl.html
   De andere krant: https://hetanderenieuws.nl/de-nachtmerrie-van-het-slimme-geld-nederlands-ondertiteld/

   • ´Belangrijke informatie over de CBDC/ID en onze bestaande vrijheden.

    De Tweede Kamer stemt woensdag, 23-11-22, over de Central Bank Digital Currency en de digitale ID. Dit gaat ons leven volledig veranderen.

    De nieuwe documentaire “State of Control” geeft je een haarscherp en schokkend beeld van onze directe toekomst.

    OVER DE DOCUMENTAIRE:

    De CBDC en digitale ID hebben net als een medaille twee kanten: enerzijds ‘het gebruiksgemak’ voor de burger en anderzijds maakt het volledige overheidscontrole mogelijk. Wat is nu de prijs die de burger moet betalen voor het gebruiksgemak?

    De CBDC en het digitale paspoort maken het mogelijk om efficiënt met onze bestedingen om te gaan. Daarnaast blijkt uit nieuwe internationale wetgeving dat het doel van deze mogelijkheden, vergaande gevolgen heeft voor onze privacy.

    In de documentaire “State of Control” uiten internationale experts waaronder Edward Snowden, Arno Wellens, Annie Machon, Ken van Ierlant, Brett Scott en Catherine Austin Fitts hun ernstige zorgen en kritiek. De documentaire brengt de feiten en verschillende opinies bij elkaar, waardoor er een schokkend beeld ontstaat over onze toekomst. Een kraakhelder relaas waardoor je niet meer kunt ontkennen wat de daadwerkelijke plannen zijn.

    Inmiddels is er internationaal zeer positief gereageerd op de trailer van deze docu. Wij verwachten dat deze docu wereldwijd enorme aandacht zal krijgen.

    ‘State of Control’ gaat op dinsdag, 22-11-22, om 20:00 uur online in première. De docu is te zien op de website http://www.stateofcontrol.nl. ´

    ‘State of Control’ is een Nederlands project en een internationale productie geworden met zowel Nederlands- als Engelstalige ondertiteling.´

    Bron: Nieuwsbrief Café Weltschmerz

 33. Kom op Max ga jij nou maar fijn haute couture winkelen, Je kunt nog net een jaar of 5 doorzichtige jurken dragen en dunne jukjes die zo leuk tegen je kruis waaien in de wind..met sletterige en totaal uit de mode zijnde stilettohakken…met natuurlijk als afleidings manoeuvre een opvallende dure hoed LOL sja anders ziet zij er echt niet uit als een Koningin. Man man wat een blamage zo een koningin, die Alex kweetniet wat hem heeft bezield ……kijk als secret lover kan ze er wel mee door, maar als koningin?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in