De massale angstopwekkende fase van alles wat “pandemisch” is wordt nu officieel in realtime gefabriceerd door de MSM pratende leeghoofden:

De aflevering van Nightly News werd in een mum van tijd geopend door de oplichter BigPharma-shill anchor Lester Holt, die de volgende ronde DEATHVAX™ promootte, schrijf 2ndsmartestguyintheworld.

De verplichte ziekenhuisbeelden met de nieuwste valse COVID-statistieken, en ze waren op weg naar de spreekwoordelijke races, het zaaien van MK Ultra verhullende therapietrouw, wat de mentale modelleringspoort is naar steeds meer angstoptiek, die op zijn beurt weer functioneert om het gebruik van “vaccins” te verhogen. Dat hopen ze tenminste, want de huidige 17% Bivalent booster opname is onvoldoende voor zowel BigPharma’s winst als het wereldwijde eugenetica programma Great Reset.

Een “deskundige” arts werd toen geïnterviewd, en zij spuwde het gebruikelijke “variant” onzinverhaal dat haar handlangers haar voorschotelden.

Vervolgens interviewden ze de vereiste nuttige idiote sociopaat van het CDC om hun gehersenspoelde kijkers te verzekeren van de “veilige en effectieve” biowapeninjecties met langzame doding:

DEATHVAX™ peddelaar en pathologische leugenaar Rochelle Walensky werd onlangs vervangen door mede-Harvard alumnus Mandy Cohen. “Biden’s” keuze voor de nieuwe directeur van het Centrum voor Ziektemisdaden is de perfecte voorbereiding voor de komende PSYOP-23 “pandemie”. Maar gelooft Cohen echt dat een virus met een IFR van praktisch nul voor gezonde mensen onder de 70 … Lees volledig verhaal

Mandy Cohen hield haar gebruikelijke leugenachtige verhaal over hoe de FDA bezig is geweest om de nieuwste gemodificeerde mRNA-vergiften goed te keuren.

De interviewer van MSM vroeg: “zal het beschermen tegen deze nieuwe stam?”. Waarop de uitpuilende psychotische ogen van de goede dokter nog wijder werden, voordat ze schaamteloos loog: “Ja, de booster is afgestemd op wat we nu zien circuleren.”

  COVID-19 maatregelen - Dit is waarom niemand over Zweden wil praten

Behalve dan dat geen enkel “vaccin” ooit “op maat” zou kunnen zijn om te inenten of op welke manier dan ook te beschermen tegen een ademhalingsziekte; met andere woorden, meer “Vertrouw op de wetenschap” rechtstreeks naar een vroegtijdige dood. Om nog maar te zwijgen over het feit dat er geen enkele manier is om een griep- of COVID-vaccin op de markt te brengen dat de huidige muterende stammen aanpakt. Kortom, Mandy et al. verbijsteren hun wetenschappelijk ongeletterde kijkerspubliek met schaamteloze junkwetenschap.

Maar het werd nog erger, toen de interviewer spottend zei dat de (onwettige) federale regering weer eens niet genoeg deed tegen deze nieuwste PSYOP-23 “opleving”. Waarop de gestoorde dokter een beetje stotterde en zich hergroepeerde voor de tweede ronde van haar vetgedrukte leugens: “De manier waarop we onze- net zoals we met onze griepprikken doen, toch- we zorgen ervoor dat we kijken naar de manieren waarop het virus veranderd is, ze- uh- (2SG: ze struikelde, loog toen weer)- ze evalueren dat- de FDA doet haar werk, we zullen dit waarschijnlijk zien als een jaarlijkse- uh- COVID prik, net zoals de griepprik.”

Net als de griepprik. Behalve dat al deze dodelijke injecties nu op het gemodificeerde mRNA-platform zijn, en geen van alle doen ze iets tegen virussen, maar ze zijn buitengewoon effectief in het genetisch modificeren van mensen tot wandelende spike-eiwitfabrieken die lijden aan hartschade en VAIDS.

We hebben onlangs ook gezien hoe marxistische steden zoals New York zich (her)positioneren om ouderen en gehandicapten uit te roeien, wat perfect past in het propagandaprogramma van bovenstaand nieuws:

  Truckers gaan niet weg uit Ottawa

NYC lanceert PSYOP-19/Flu DEATHVAX™ Campagne voor het euthanaseren van ouderen en invaliden door aan te dringen op meer boosters terwijl PSYOP-23 wordt klaargemaakt.
Oude lezers van deze Substack herinneren zich misschien dat we NYC ontvluchtten op het hoogtepunt van de “pandemie”. We wisten wat ons te wachten stond en we weigerden het sluipende technocommunisme in de Big Apple te steunen. We wisten dat er steeds meer tirannie zou komen, samen met ongrondwettelijke “vaccin”-apps, MK Ultra-maskeermandaten en de nooit eindigende langzame … Lees volledig verhaal

Het “gezondheids”-ontvolkingsknooppunt van de VN is ook de angst aan het aanwakkeren:

En dan is er nog dit WEF poppetje met de verplichte gekke ogen:

Het “nieuws”-segment eindigde met steeds meer opzettelijke CogDis en omkering van de werkelijkheid:

“En zorg ervoor dat u al uw inentingen krijgt: COVID, griep en RSV. Zo geeft u uzelf de beste kans om gezond te blijven.”

“Een herinnering dat COVID nooit is weggeweest.”

Laten we hun realiteitsinversie omkeren:

Er is nooit een pandemie geweest; dus wat nooit is verdwenen is het MIND VIRUS. En dit MIND VIRUS wordt nu ingezet op alle Mockingbird mediaplatforms in een gezamenlijke poging om de planeet opnieuw te vergrendelen en te injecteren.

Als je jezelf injecteert met gemodificeerd mRNA COVID-, griep- en RSV-gif, dan zul je na verloop van tijd steevast ernstige bijwerkingen veroorzaken, zoals myocarditis, prion-gebaseerde ziekten, turbokanker, enz. Elke persoon die deze verschillende boosters heeft genomen en beweert zich goed te voelen, is in wezen het equivalent van iemand die zich “goed voelt” met ongediagnosticeerde kanker in een laat stadium.

  Hoeveel mensen zijn er vermoord met de Covid-19 vaccins?

De beste feitelijke kans om gezond te blijven tijdens het komende griepseizoen PSYOP-23 is het toedienen van hoogwaardige nutraceuticals en goedkope, hergebruikte medicijnen:

Synergetische combinatie van ivermectine en fenbendazol is ZEER DOELTREFFEND bevonden bij het voorkomen en behandelen van kanker.

Deze Substack heeft onlangs geschreven over de wondermiddelen Ivermectine en Fenbendazol: Als combinatietherapie bieden deze twee geneesmiddelen een zeer synergetische aanpak voor het genezen van een breed scala aan kwalen, van schade door injecties met langzame dodelijke biowapens tot ziekten die voorafgaan aan (turbo)kanker, enz.

Gehoorzaam NIET.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

48-jarige chirurg DOOD na bespotten van “anti-vaxxers” en schrijven van zijn eigen overlijdensbericht na Moderna COVID-injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe VN bouwt een ‘digitaal leger’ om niet-mainstream online inhoud te elimineren
Volgend artikelIk ga geen f*cking ongedierte eten: Een Manifest
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. De vorige plandemie was al volkomen ongeloofwaardig met een fakevirus ( geen bewijs maar slechts vervalste computermodellen ), neptesten zonder specificiteit, frauduleuze vaccin , vervalste statistieken etc. De volgende plandemie zou eens volledig kunnen mislukken daar de angstreactie en gehoorzaamheid aanzienlijk minder zou kunnen zijn agv de ervaring en kennis van de vorige.

  • Nav je bericht ging ik dan toch maar die show eens kijken. Ik heb veel shows van hem gezien maar ik ben zn gescheld en aanzetten tot opruiien zo zat. Anyway, paar minuten gekeken maar het trok me helemaal leeg. Wat een negativiteit. Bweh. Hij roept altijd van ‘we lachen ze gewoon uit’ en we houden het positief en spiritueel, maar ondertussen braakt hij heel veel woede en negativiteit over je heen. Als iemands woorden niet overeenkomen met zn daden, kijk ik puur naar de daden en bij Jensen heb een heel slecht gevoel.
   Hij roept regelmatig van de toren dat hij ze allemaal kent in het showbizzwereldje en het spel kent van beïnvloeding enz. Dan moet je ook op scherp staan dat hij met deze shows ook doelbewust de menigte beïnvloed.
   Het verhaal gaat ook dat zn studio gewoon van John de mol is. Dus dan zit hij toch te heulen met de vijand. Ik beschouw hem al lange tijd als een judageit. En meer en meer zie ik dat duidelijker worden door zn shows. Hij draait een rad voor de ogen en is doelbewust ingezet om mensen op te ruiien en tegen elkaar op te zetten. Opstanden zijn onderdeel van het plan. Dus een ieder die aanzet tot opstand, is onderdeel van het corrupte systeem

 2. Laat ons eerlijk zijn, niet genoeg gevaxxten zijn bezweken om het ‘dodelijk bijwerkingen’ narratief in stand te houden en aldus n algemene ontradingspolitiek te creeren, onze staatsmedia hebben daar n aanzienlijk steentje aan bijgedagen, een heel rotsgebergte zelfs, en zullen voorspelbaar op hetzelfde pad blijven, niemand bijt immers in de hand die je voedert (behalve m n kat soms). Gevaxxten hebben evenmin n boodschap aan alternatieve berichtgeving zoals onze FN, het is waarschijnlijk te confronterend en mentaal onverwerkbaar dat ze bedot en vergiftigd werden dus steekt men de ignorante koppen nog wat dieper in’ t zand, denkend of hopend dat het niet zo erg kan of zal zijn ! Binnenkort lopen ze dus weer rond met het belachelijke , microben gevuld vodje op hun dwaze smoelwerk en gaan de boosters gelukzalig en in dankbaarheid aanvaard worden, al was het maar om op reis te kunnen gaan, wanna bet ?

 3. Er zijn er niet genoeg bezweken maar er zijn er wel meer dan voldoende in staat van ontbinding.
  De hele straat is hier ziek, zwak en misselijk of stervend.
  Veel oudjes zullen wel weer gaan als ze niet door de familie eerlijk geinformeerd worden maar jonger dan 60 zal toch massaal afhaken mag ik hopen.

  • @Jantien…

   Mijn buurvrouw zit al de hele zomer te niesen en non-stop haar neus te snuiten. Vorig jaar zomer deed ze dat niet.

  • Nou,die van 70 tot 80 ook , die hebben ook de vorige 5 niet genomen . Plus 2 griep en 2 pneumokokkenprik
   In mijn omgeving genoeg van deze leeftijd die hun gezond boeren verstand hebben gebruikt . En 9 prikken hebben laten liggen .

  • mijn moeder is 95, dementerend, het WZC vroeg onlangs of ze gevaxxt diende te worden, net zoals de vorige keren heb ik neen gezegd….het mager sukkelachtig vrouwtje heeft 2 keer covid gehad en heeft het zonder problemen doorstaan, terwijl vele van haar gevaxxte ‘collegas’ ondertussen overleden zijn en mijn mama momenteel een van de oudste bewoners is ….Toeval ? Wie zal het zeggen….

  • Zullen er veel afhaken ja…..tot wanneer ze te horen krijgen dat ze niet meer op café/restaurant en op reis kunnen…..
   Geloof mij maar,…dan zullen ze met veel plezier weer staan aanschuiven …want dat is toch wel het allerbelangrijkste voor de meeste mensen.

   Maar ze doen maar….ik wens ze Achteraf heel veel problemen toe 👍

 4. Laat die spotvogel maar komen. Komend half jaar gaat interessant worden. Men kan nu met oplapmiddelen de ballen nog hoog houden, maar met volgende spuitronde gaan nog meer mensen uitvallen. Het houdt een keer op. Het loopt een keer vast. Ik zit klaar met popcorn en bier.

 5. In afwachting van .
  Let op de tekens .
  Off topic “wie kent der reclame van tig jaar geleden.
  Een aloctoon met een pak koffie en de kreet de ware koffie geest!!
  Daarbij op steenkool nederlands (Tot ziens bij U thuis”
  Verrek we hebben het geweten ze zijn massaal neer gestreken !
  Let op de tekens 😃

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in