De VN hebben aangekondigd dat ze een “digitaal leger” aan het bouwen zijn om het internet volledig te ontdoen van alle niet-mainstream content.

De VN verdrievoudigen hun rol als internetpolitie om “online desinformatie te bestrijden”. Volgens een nieuwe memo die op hun website is geplaatst, wordt “desinformatie” door de wereldorganisatie in zeer alarmerende termen gezien als “dodelijk” en een “existentieel” risico voor de belangrijkste bouwstenen van moderne samenlevingen, zoals democratische instellingen en fundamentele mensenrechten, schrijft Thepeoplesvoice.

Infowars.com meldt: Ze leggen dat verband echt letterlijk. En ze gebruiken nu ook de term “oorlog” en “slagveld” om (mis)informatie en andere gebeurtenissen in de media te beschrijven.

We hebben dit natuurlijk al eerder gehoord van de regering Biden met betrekking tot de Covid-vaccins/pandemie – maar de identieke bewoordingen kunnen wel of geen toeval zijn.

Om deze aanzienlijke verschuiving in beleid en focus van de traditionele operaties en het doel van de VN zo goed mogelijk te rechtvaardigen, heeft het VN-artikel het niet alleen over dingen als het ondermijnen van inspanningen om epidemieën in te dammen, het beschermen van wetenschappelijke waarheden en feiten (en, zoals recente ervaringen hebben aangetoond, ook “feiten”), en dergelijke.

Om het argument kracht bij te zetten, wordt beweerd dat het vredeswerk zelf en de veiligheid en levens van vredeshandhavers ook het slachtoffer worden van “grootschalige desinformatie”.

De oplossingen van de VN: het effectief testen van “proactieve” benaderingen van het door hen gedefinieerde probleem, en dit te doen in een aantal door oorlog verscheurde Afrikaanse landen.

De VN-missie in de Democratische Republiek Congo, bekend als MONUSCO (een Franstalig acroniem), lijkt de leiding te hebben.

  Globalisten bereiden nieuwe crisis voor nu Great Reset begint te mislukken

Dan is er ook nog het zogenaamde UN Verified initiatief, dat een gratis cursus aanbiedt om mensen in deze fysiek gevaarlijke plaatsen te “leren” hoe ze zichzelf kunnen beschermen tegen online “verkeerde informatie.”

Deze inspanning gaat in op verschillende basisonderwerpen, waaronder hoe u “desinformatie” kunt herkennen, en de VN zal u ook vertellen waarom het wordt verspreid.

Een ander onderwerp is het kunnen onderscheiden van emotionele, dramatische en provocerende inhoud (sommigen zullen zeggen dat het artikel van de VN-site waarnaar hier verwezen wordt, hier gemakkelijk voor in aanmerking komt).


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

VN-chef: Christenen die MAP’s niet accepteren zullen worden uitgesloten van de samenlevingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe ergste samenzweringstheorie van allemaal
Volgend artikelPSYOP-23 in opkomst: Mockingbird MSM geactiveerd voor opvolgende “pandemie”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Komen ze lekker vlot mee. Wij zijn al een veel groter en veel sterker leger. Als hun bots ons al niet aankunnen, dan gaan hun digitale soldaatjes dat ook niet kunnen. Ze zullen hierna wel overgaan op totale censuur.

  • Je komt er wel achter hoe groot de SDG agenda 2030 al is in Nederland en in het westen.
   Op dit moment bestaat het Nederland van een paar jaar geleden niet meer.
   De VN SDG agenda wil zelfs de wereldhandel voor het klimaat drastisch verminderen, wat zal daarvan de impact zijn denk je?
   https://nlplatform.com/water/maritime
   Gaat het ze lukken?
   Ik weet het nog niet, ze zijn wel hard bezig met hun elite wereldregering.

   • @Hans…

    Hun plan is megalomaan groot, het gaat onder zn eigen gewicht instorten. De kwade krachten leven in hun eigen bubbels en iedereen om hen heen is corrupt, dus ze hebben geen enkele benul meer van de realiteit. Ze hebben een paar stappen kunnen zetten, maar ze gaan struikelen over hun eigen hoogmoed. Het is als de pestkop in de klas die iedereen heel ver kan laten gaan, maar er is een punt dat alles faalt omdat de pestkop zichzelf is gaan overschatten en dat punt is denk ik heel dichtbij. De pestkoppen gaan echt nog wel even de boel verzieken door alles op alles te zetten, maar uiteindelijk keert de hele klas (mensheid) zich tegen hen.

    • Precies mijn gedachtegang: omdat ze niet in de realiteit leven, gaan die plannen nooit lukken. Daar kom ik elke keer uit.

     Bill Gates wil iedereen aan de digitale ketting leggen. Gaat nooit lukken. Kijk eens hoeveel miljoenen mensen nog in de binnenlanden en eilanden wonen die nog heel basic van de natuur leven. En die zouden dan Een digitaal paspoort moeten krijgen. Hahaha, ik wens je veel succes. Ze lachen ze keihard uit en hopelijk harpoeneren ze de invoerder van die digitale ketting.

     • De duistere macht die heerst is extreem groot, georganiseerd en beschikt over geavanceerde technologie waar u en ik van kunnen dromen.

      De mensen in remote gebieden controleren is inderdaad lastig, tenzij u ze uitrookt. Dat is wat we nu letterlijk zien gebeuren in bijvoorbeeld Hawaï. En nog meer ‘rampen’ staan er op de agenda; branden, overstromingen, hongersnoden etc. Allemaal vooropgezette rampen die de mensen richting grote, gecentraliseerde smart cities zal duwen.

      Let ook op het feit dat de meest remote westerse landen (Canada, Australië, Nieuw-Zeeland etc) de landen zijn waar de meeste prikken zijn uitgedeeld.

 2. Hoe gaaf zou het zijn als het hele internet kon ontploffen.

  Dàn maken we pas kans deze wereldgekte te stoppen.

  Internet en alles daaromheen is hun volle controle. We moeten ons hier uit vechten. Het echte leven in.

  • Interessante gedachte en mooie woordkeus: “het ‘echte’ leven in”.

   Ik zit nou een boekje te lezen uit 1930 van Max Planck over de filosofie van de natuurkunde. Daarin zegt hij ondermeer dat alle wetenschap gebouwd is op aannames en dus onderuit te halen is. Één van die aannames is dat de werkelijkheid echt bestaat. Wat als het echte leven ook niet echt is (maar bijvoorbeeld een holografische projectie is)?

   Maar als alles gebouwd is op drijfzand, dan zijn we op drift, verloren op zee. Uiteindelijk is er volgens Planck één anker, één zekerheid waar we altijd op kunnen vertrouwen en dat is onze ‘mind’. (Ik lees het in het Engels en weet even geen goede vertaling voor ‘mind’, misschien bewustzijn?).

   Het echte leven zit van binnen. We gaan het echte leven in…..

 3. Totale controle.
  Geen oppositie.
  Gehoorzaamheid afdwingen.
  De massa het gevoel geven dat ze het vrijwillig doen door de waarheid van de criminele organisaties als enige waarheid neer te zetten, zodat de keuze voor ons allemaal reeds is gemaakt.
  Niet meer denken maar volgen.

 4. Mooi he. Ze doen alles om je te beschermen! Maar die censuur maakt ook niet uit, joh, vergeleken bij wat gaat komen, en waar niemand het over heeft.

  https://stichtingvaccinvrij.nl/voor-altijd-verplichte-vaccinatie-who-keurt-digitaal-eu-covid-certificaat-goed-als-wereldwijde-standaard/

  https://100days.cepi.net/

  Dit zijn de zaken waar we ons op moeten richten, dit en de geoengineering, maar niemand heeft het er over. Het gaat steeds maar over de Oekrie en de bijwerkinen van de GMO gifspuit. Maar er komen nog veel meer gifspuiten hoor, en met het paspoortje kun je straks niet eens meer een winkel binnen.

  • Geen zorgen voor de dag van morgen. Lees eens wat artikelen van 2 a 3 jaar geleden op alternatieve sites; doom and gloom. Als het aan die artikelen gelegen had, hadden we nu meerdere black-outs gehad, vaccinpaspoort gehad, allang de CBDC en hadden we over de stapels lijken op straat gelopen en wij met een hazmat pak aan al die lijken opruimend en waren we allemaal dood door shedding en grafeenoxide. Oftewel: er wordt aan beide kanten van alles geschreeuwd en hoeveel komt er nou echt daadwerkelijk tot stand? Vrij weinig tot niets. Ja, stapje voor stapje verandert er wel wat, maar er is altijd een andere weg om te bewandelen. We zijn nog steeds niet door soldaten op de grond gedrukt om de injecties gedwongen te krijgen, we hebben nog steeds geen vaccinpaspoort, digitaal paspoort of wat dan maar ook. We hebben nog steeds toegang tot internet en winkels enz. En al die dreigementen waren hartstikke leuk en zogenaamd beperkend, maar er was altijd een alternatief, omdat meer mensen en bedrijven zich niet aan de maatregelen hielden. En ondertussen zijn de maatregelen weer weg. Dus waar heb je het over? Ik ga niets ontkennen, maar ik neem ALLES met een hele grote korrel zout en leef in het nu. Komt er een dag dat er weer mondkapjes gedragen gaan worden? Prima, lekker doen, ik vind m’n weg wel en verdom t zo’n ding te dragen. Geen toegang meer tot winkels? Prima, lekker doen, ik heb m’n plan B en C al klaar staan. Laat je toch niet zo op de kast jagen en op de kop zitten, man. Ga lekker genieten en ga in je kracht en vertrouwen staan, niet in je angst (en met je doom and gloom reacties besmet je een ander ook weer met angst. contra productief)

   • Schitterende reactie..simpele waarheid, jammer van al diegene die zich hebben laten prikken…maar het was hun eigen pijnlijke keuze..No Mercy

    • Ja dat is de keiharde realiteit. Ik probeer me ook daarom zo min mogelijk met wat een ander besluit te doen, bezig te houden. En liefst ook nog zonder oordelen (maar momenteel schiet als eerste door mn hoofd ‘kneus!’). Zodra me dat volledig lukt, vraag ik een heiligverklaring voor mezelf aan. Hèhèhè.

     • @Tiswat…

      Het is gewoon natuurlijke selectie. Psychopaten en hun idiote volgers roeien zichzelf uit… het is een sekte… Jonestown 2.0 wereldwijd. Alleen de mensen met gezond verstand overleefden jonestown, Jim Jones en zijn loyaalste slaven hebben zichzelf keurig opgeruimd.

      Drink de gentherapie ranja niet en weiger je aan hun regels te houden. Wij zijn getuigen van de ondergang van hun duizenden jaren oude satanische sekte… enjoy the show.

  • ow en wat wel grappig is: onderaan het artikel van de VN staan 2 youtube filmpjes over misinformatie. Filmpjes zijn 2 a 3 jaar oud, de een wel 55 likes, de ander 24 en bij beiden wel 2 reacties. Hot topic 🙂 valt me nog mee dat er niet een shitload aan protestreacties onder staan. Gaat misschien nu wel komen 😉

   • @tiswat…

    Het is allemaal FAKE en angst pushen om in mensen hun koppen te komen. Die likes en alle gedateerde bullshit zegt alles. Toen twitter nog open was kon je ook altijd goed zien dat niemand ene fuck om alle bullshit geeft. De gemiddelde bekende wappie kreeg duizenden likes en antwoorden. En Rutte kreeg 50 of 60 like en 30 antwoorden. Het is allemaal show en toneel. Ze bluffen zich naar hun doelen toe.

    Hetzelfde gebeurt nu met die F16’s. Allemaal bluf, FAKE, in een poging om ons te manipuleren. Telkens weer. Het wordt pas echt als de domme handhavers al hun wetten en regels gaan handhaven, maar die beseffen niet dat ze geen schijn van kans maken als er weerstand ontstaat… en die gaat ontstaan als al je beleid hangt op een showtje voor eigen parochie.

    Where there is fear, there is no intelligence.

    Ik ben niet meer bang, laat ze maar komen met hun bullshit blufpoker narratieven. Zoals je zegt tiswat… ik heb ook een plan B en C… zij hebben maar 1 plan, liegen en bedriegen… dat houdt nooit stand.

 5. Dat is heel mooi, dan heb je geen internet meer nodig om hun onzin en leugens te lezen, ik ben 20 aar geleden gestopt met TV kijken, en kranten te lezen, en heb het nooit gemist, met internet kan dat ook, op naar meer vrijheid en vrije tijd, eigenwaarde en zelf bezig zijn.

  • Groot gelijk. Het geeft zoveel rust. Als mensen het ergens over hebben, kijk ik gewoon met een blik waar je een tunnel van oneindigheid ziet en zeg: geen idee, ik woon in een grot. Altijd lachen en daarna over leuke dingen praten. Werkt prima.

   En er liggen nog stapels boeken om te lezen. HEERLIJK! Ik snak naar een lockdown om weer door deze berg heen te kunnen komen. #ironie

 6. Als de VN een digitaal ‘ leger’ wil gaan inzetten tegen misinformatie,
  dan is dat een teken dat de VN zich bedreigt voelt en bang is.
  Indien men de waarheden hoog zou houden zou zogenaamde misinformatie niet of nauwelijks voorkomen.

  Mensen en instellingen die bang zijn voor beweringen van anderen hebben iets te verbergen en brengen zelf leugens naar buiten die door waarheden onderuit gehaald kunnen worden.

  De visie die ik mij in mijn leven heb gevormd over overheden, instellingen, hebben hun basis gekregen na talloze leugens, bedrog, verraad, misleiding, manipulatie, geweldsmisbruik.
  Mijn grote wantrouwen tegen deze instellingen en overheden zit vast in mijn systeem en zal ook niet meer verdwijnen, ook niet indien het internet op zwart zou gaan.

  Er is teveel moedwillig fout gegaan en kapot gemaakt om dat ooit nog recht te trekken.
  Ik zal mij verzetten tegen alles wat ze verzinnen om hun macht te behouden of te vergroten.
  Ik ben slechts een eenling die in z’n uppie de wereld niet ten goede kan veranderen, daarvoor moeten we samen opstaan en weerstand bieden.

  ” Als je slechte mensen geen aandacht geeft bij wat ze doen, gaan ze stap voor stap verder “.

  Niets doen is geen optie om de boel te redden,
  Er komt geen Jezus, Gandhi of een Fortuyn om ons te redden.
  De 1 – 2 – 3 letterige instellingen gedragen zich als verwende kinderen die hun zinnen willen doordrijven.
  Het is aan ons hoe wij daarmee omgaan.

  • @Tigron…

   ‘Ik ben slechts een eenling die in z’n uppie de wereld niet ten goede kan veranderen, daarvoor moeten we samen opstaan en weerstand bieden.’

   Ik las bij één van de Australische protesten tegen de NWO een zin die is blijven hangen, die past perfect op wat je zegt.

   But what can I do? I am only one person, said 8billion people!!!

   Wacht maar tot dit besef tot ons doordringt. De vijand is doodsbang dat we dit gaan beseffen. En dat besef groeit onomkeerbaar en supersnel. Ze zullen nergens meer veilig zijn.

   • so is dat, als het moet kunnen we een miljarden 1 persoon defensie of ala Ninja’s zijn, fast in, fast out zonder herkent of opgespoord te worden en daarna gewoon verder leven, zolang je het maar koest houd en er niet over pocht en er nooit over spreekt.

    desnoods kijken we in de Clinton/Obama/Bush/Biden boeken hoe je zoiets kan regelen… 😉

  • helemaal akkoord ..wel jammer van Fortuyn, ik wist en, was er Zeker van dat wat nu allemaal aan de orde is Nooit zou gebeurt zijn als Pim doorgegaan zou hebben..helaas dat wisten andere ook..

 7. De VN zetten al de geïndoctrineerde marxistische Soros jongeren in Nederland aan het werk, tot nu toe zijn die bezig met het klimaat, gendergelijkheid, infiltreren de politiek en het bedrijfsleven, vandaar overal de regenboogkleuren.
  Oerdom en luidruchtige neomarxisten.
  Ze zijn dol op twee seconden lijm, schilderijen, asfalt en Vega voeding. Straks stromen ze na de verkiezing de Tweede Kamer in om onder andere de grondwet aan te passen.
  Met de steun van de media ga je ze horen en voelen.
  Dit keer ook weer met een nieuwe C19 virus variant uitbraak en de hele mikmak van tirannieke maatregelen.
  Fasten your seatbelt.
  De overheid faciliteren deze Soros jongeren, vooral door de SER.
  https://www.sdgnederland.nl/nieuws/
  https://nlplatform.com/ https://www.youngimpactmakers.nl/
  https://www.youngimpactmakers.nl/education
  https://amsterdam.impacthub.net/nl/

 8. De UN heeft gewoon haar alibi dat ze tegen externe vijanden vechten laten vallen: ze voelen zich nu zeker genoeg om de burgers direkt aan te vallen. Hubris.

 9. Bill Gates: Elke persoon op aarde moet ‘hun identiteit bewijzen’ met ‘digitale ID’

  Mede-oprichter van Microsoft, Bill Gates, roept landen over de hele wereld op om zijn ‘globale oplossing’ voor ‘digitale ID’ te adopteren om ervoor te zorgen dat elke persoon op aarde ‘zijn identiteit bewijst’.

  In een bericht op Twitter/X betreurde Gates dat er nog steeds ‘850 miljoen mensen’ in de wereld zijn die ‘geen identiteitsbewijs hebben dat hun identiteit bewijst’.

  Volgens Gates is het Modular Open-Source Identification Platform (MOSIP) een ‘wereldwijde oplossing’ voor het uitrollen van digitale ID’s voor de hele mensheid. >>>
  https://slaynews.com/news/bill-gates-every-person-earth-should-prove-their-identity-digital-id/

 10. wij als volk hebben voldoende middelen om met elkaar communiceren desnoods gebruiken we rook signalen of duiven maar communiceren zullen we zeker NWO of GEEN nieuwe NWO wij winnen altijd

 11. De VN geeft dus met zoveel woorden toe in oorlog te zijn met zelfstandig denkende burgers. Dat alleen zou iedereen aan denken moeten zetten, die dat nog niet is. Helaas heeft een groot deel van de mensheid het vermogen om zelfstandig te denken volledig verloren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in