De oproep om insecten te eten om klimaatverandering tegen te gaan is een afleidingsmanoeuvre van de globalisten, vooral om ons af te leiden van een afnemende levenskwaliteit dankzij inflatie en een falend Centraal Bankbeleid.

Ik heb al vaak opgemerkt dat inflatie vooral snode bedoelingen heeft, omdat het zich afspeelt in de donkere machines van de nacht, omdat niemand het merkt of de tijd heeft om het te begrijpen, schrijft Quoth the Raven.

Inflatie berooft mensen elke seconde van de dag, terwijl de meerderheid van de slachtoffers niet kan verwoorden hoe het werkt.

Het even afschuwelijke en onaangename neefje van inflatie is krimpflatie. Krimpflatie is wat bedrijven doen als ze niet direct hun ballen in uw gezicht willen wrijven door de prijzen te verhogen. In plaats daarvan geven ze u minder product voor dezelfde prijs.

Meestal gaat deze hufterigheid gepaard met uitzonderlijk beledigende marketing. Dit is bijvoorbeeld een slappe poging van een focusgroep bij Proctor and Gamble om u ervan te overtuigen dat het Arabische cijfer “6”, een integer getal dat al duizenden jaren bekend en begrepen wordt, eigenlijk “9” betekent.

Krimpflatie is net zo grotesk als inflatie, en valt in een brij van gevolgen die uit het niets ontstaan, de uitwerpselen van het voortdurende verlies aan koopkracht van de dollar.

En net als bij inflatie moeten deze gevolgen net genoeg verborgen worden gehouden zodat ze kunnen voortduren, maar zonder dat iemand er iets van merkt. Als u niet merkt dat de machthebbers u elke dag een nanometer in de grond afnemen, zal het tientallen jaren duren voordat u merkt dat u een kilometer bent opgeschoven.

Er is geen beter voorbeeld van dit “een nanometer grond per dag van u afnemen” dan een opkomend en groeiend koor van nieuwsartikelen en opiniestukken die beginnen te suggereren dat de bevolking op een dag insecten als maaltijd zal eten om – let op – de klimaatverandering te helpen bestrijden.

  Civilisatie & dollar gaan eindigen

Is het u opgevallen dat dit soort krantenkoppen de laatste paar jaar opduiken? Hier is er een van eerder deze maand:

Hier is er nog een van mei 2023:

En hier is een derde, van de slangenkop van het World Economic Forum:

Het beste deel? Nog voordat het artikel van het World Economic Forum begint, wordt er gezegd dat het WEF het “slachtoffer” is van het feit dat dit artikel op grote schaal “verkeerd wordt weergegeven”, alsof mensen niet in staat zijn om de verdomde titel te lezen en hun eigen conclusie te trekken.

Voordat er ook maar één woord in het opiniestuk staat, is er een opmerking “Help ons de verspreiding van verkeerde informatie tegen te gaan”.

Men kan zich afvragen waarom dit idee blijft opduiken, behalve dan het feit dat Klaus Schwab zijn gelobotomiseerde sycofanten die de leiding hebben over verschillende wereldregeringen en mediakanalen aanstuurt om het verhaal te pushen.

Progressieve, links georiënteerde yuppies geloven zeker dat het voor ons eigen bestwil is.

“Insecten zijn vast beter voor ons qua voeding en helpen de planeet te redden,” zullen ze bij zichzelf denken. “Daarom brengen de overheid en de media, die altijd het beste met ons voor hebben, ons op dit idee. Bedankt jongens!”

Maar de realiteit van de situatie is dat het eten van insecten, dat vroeger voer was voor shows als Fear Factor, ons wordt opgedrongen omdat het de volgende stap is in het drastisch verlagen van onze levenskwaliteit om een groeiende ongelijkheidskloof en het voortdurende verlies aan koopkracht van de dollar te compenseren.

  Yuval Harari, adviseur van het Economisch Wereldforum, is een marxist die gelooft dat er geen waarheid is, alleen macht

Ik beweer al jaren dat onze levenskwaliteit langzaam achteruitgaat omdat we geen deugdelijk geld of verstandig beleid van de Centrale Bank hebben. Krimpflatie is een duidelijk voorbeeld. Minder voor de hand liggende voorbeelden zijn onze steden die langzaam in gedemilitariseerde zones veranderen, de kwaliteit van de producten die we gebruiken die achteruit gaat en een hele reeks campagnes om ons onze burgerlijke vrijheden en levenskwaliteit te laten opgeven in naam van Greta Thunberg.

Zoals ik al schreef in mijn bekroonde artikel “World Economic Fuck’em“, lijken onze regering en media maar al te graag mee te gaan in de signalen van de marionettenspelers van de wereld, waarvan er veel te vinden zijn in het World Economic Forum, een collectief van zelfingenomen mondiale elites die deugdsignalen, waarden, lessen, lezingen en politieke initiatieven doorgeven aan ons, de mensen hier in de rest van de wereld.

Dat klopt. Deze groep wereldwijd niet-gekozen turbo-dildo’s weet wat het beste voor ons is. En wat het beste voor ons is, resulteert er op de een of andere manier altijd in dat we minder privébezit hebben, minder burgerlijke vrijheden en dat we een stap dichter bij het letterlijk eten van hondenpoep komen om te overleven. Bedankt, Klaus!

“Ik voel me knap!”

Vandaag neem ik mijn standpunt in, want de ene dag hebben we vrede met het eten van krekels… de volgende dag eten we die bewapende-kwaliteit troep die ze op de Nebuchadnezzar serveerden, omdat de machines het hebben overgenomen en voedsel niet langer een delicatesse is, maar slechts een vereiste en noodzakelijke bron van voeding en basisvoedingsstoffen om onze lichamen als batterijen te laten functioneren.

  Prof. Mattias Desmet: Propaganda, oprechte spraak en de intuïtie van de samoerai

Simpel gezegd: ik heb er genoeg van. Het idee om geen persoonlijk eigendom te hebben en mijn burgerlijke vrijheden op te geven is één ding. Ik kan met beide vrede hebben door het feit dat ik om te beginnen niet veel bezit, en omdat de overheid toch wel zal nemen wat ze wil. Maar als je mijn Cooler Ranch™ Doritos en Chick-fil-A begint te vervangen door meelwormen? Nou, dan heb je net de grens gevonden van de heuvel waarop ik bereid ben om te sterven.

Dus als u bij NPR, The New York Times of de Washington Post werkt, doe me dan een lol en spaar uw adem als het gaat om het schrijven van Klaus’ volgende deugdzaam klinkende opiniestuk waarin hij suggereert dat we door aarde moeten gaan graven om regenwormen als ontbijt te vinden.

Ik ga het niet lezen, het is duidelijk dat jullie een voorbeeld zijn voor een globalistische agenda die de haves en de have-nots verder verdeelt, en, bij gebrek aan een betere manier om het te zeggen: Ik ga geen f*cking ongedierte eten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

EU: Fabrikanten hoeven niet aan te geven dat voedsel insecten bevatVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPSYOP-23 in opkomst: Mockingbird MSM geactiveerd voor opvolgende “pandemie”
Volgend artikelDe speciale militaire operatie van Rusland is nog maar het begin: De uitdagers van het Amerikaanse imperium zien meer mogelijkheden voor actie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Een stap verder te gaan dan wee-klagen ligt niet in de volksaard van “ons” Nederlanders, er is nog nooit een consumenten staking geweest, ja net over de grens gaan tanken en boodschappen doen daar zijn ze wel voor te vinden de gelukkige knierten die vlak bij de grens wonen.

  Wat ik reeds vermoedde wordt nu over een paar maanden waarheid, bij elke supermarkt staan 1 of 2 van de 5000 nieuw opgeleide BOA’s om uwen QR code te controleren, na krimpflatie wordt het leven u onzegt d.m.v. van verhongering of zoals velen het gaan doen de gifspuit nemen om de fel begeerde QR code te krijgen.

   • Immortal augustus 23, 2023 at 12:06

    Een geconditioneerde volksgeest krijg je niet op 1 lijn beste Immortal 18 miljoen waarvan 6 miljoen allochtonen die toch niet zo’n sterke band hebben met B.V. Nederland.

   • Tigron augustus 23, 2023 at 13:53

    Verledenweek werd ik toevallig aangehouden ibeste Tigron, ik had boodschappen gedaan en toen ik op huis aanging had ik mijn helm vergeten op te zetten want dat ding zet ik af en zet mijn pet op, of ik even aan de kant wilde gaan, kon mijn helm tonen in mijn buddyseat toen bleef het bij een officiële waarschuwing, drie man sterk stapten ze uit een grote Amerikaanse pickup om indruk te maken, misselijkmakend volkje.

 2. Het is mooi weer beste Adriaan, de tijd om je gezicht bij de boer te laten zien. Dan heb je straks geen supermarkt meer nodig. Laat ze kapot vallen met hun luchtfietserij.

  Ik zeg het, Petroleum kan je niet genoeg hebben, benzine voor het aggregaat, wat goud en zilver en een goedgevulde diepvries. Dan kom je een end. Tot de pleuris echt uitbreekt natuurlijk, want dan wordt het ieder voor zich! Het beroemde ego in de overlevingsstand.

 3. Straks is er de CBDC ofte Digitale Euro. Helemaal vrij en ook cash blijft bestaan. Je zal zelfs je loon in CBDC ontvangen en er cash mee uit de muur kunnen halen.
  En dan komt de volgende beurs- bankencrash.
  Wordt rantsoenering noodzakelijk, maar gelukkig is daar de CBDC. Programmeerbaar dus als je je portie vlees, gevogelte, vis en zuivel voor die maand al hebt gekocht en je wil toch nog wat proteïnen zal je moeten kiezen tussen bruine bonen of insecten. En wegens de vele scheten wordt er een extra methaantax aangerekend bij de bonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in