Westerse mainstream media werken als nepnieuws ministeries van de waarheid in de landen waar ze gevestigd zijn. Ze worden omgekocht met grof geld om te liegen en massaal te misleiden door zich uitsluitend te houden aan de verzonnen officiële narratieven, schrijft Stephen Lendman.

Bij belangrijke mondiale en nationale kwesties is wat op tv, radio of in gedrukte vorm wordt verteld, gebaseerd op door de staat goedgekeurde gesprekspunten.

Orwell verklaarde lang geleden de huidige realiteit in zijn niet langer fictieve dystopische roman “1984” als volgt:

“Het Ministerie van Vrede houdt zich bezig met oorlog, het Ministerie van Waarheid met leugens, het Ministerie van Liefde met marteling en het Ministerie van Overvloed met honger.

Deze tegenstrijdigheden zijn niet toevallig, noch komen ze voort uit gewone hypocrisie.

Het zijn doelbewuste oefeningen in dubbeldenken.”

Orwells Ministerie van Waarheid draaide allemaal om het controleren van de boodschap, het elimineren van alles wat daarmee in strijd is, memory holes die voor dit doel worden gebruikt.

Wat wordt onderdrukt, wordt “weggeslingerd in enorme ovens… verslonden door vlammen,” voegde Orwell eraan toe:

“Daar waren de leidende hersenen die de hele inspanning coördineerden en het beleid uitstippelden dat het noodzakelijk maakte dat dit fragment van het verleden bewaard bleef, dat het ene vervalst werd en het andere uitgewist.”

Tegenwoordig zijn er geen memory holes meer nodig in het decadente, verdorven Westen.

MSM werken als gewillige medesamenzweerders om de publieke geest te manipuleren met rotzooi dat het niet waard is om gedrukt of elektronisch gerapporteerd te worden.

Een dagelijks dieet van nepnieuws boven het echte nieuws omvat het pushen van serums door het zwaar promoten van gezondheidsvernietigende dodelijke injecties, de gesel van het nazisme in Oekraïne en het gebruik van de criminele klasse voor een eeuwigdurende oorlog tegen Rusland omdat de hegemoon de VS vrij is van controle.

Poetin: Grote gezinnen moeten de norm worden in Rusland, wereld lacht Duitse leiders uit

Waarheid en volledige openheid zijn dodelijke vijanden van vrede, billijkheid, rechtvaardigheid, imperialisme en de rechtsstaat.

Daarom worden de mainstream media gebruikt om alles wat in strijd is met de officiële narratieven ter ondersteuning van de door de VS gedomineerde oorlog van de NAVO tegen de mensheid in eigen land en wereldwijd te onderdrukken.

Rusland en China zijn het doelwit van regimeverandering omdat alleen zij in de weg staan van het streven van de oorlogspartij VS naar onbetwiste hegemonie door een beleid van permanente oorlogvoering tegen verzonnen vijanden.

Overal in de VS/Westen zijn vrije en open samenlevingen, inclusief de democratie zoals die zou moeten zijn, vrijwel verboden.

De heersende regimes tolereren deze begrippen ook nergens, en richten zich op de eliminatie ervan waar ze bestaan.

Maar de door de staat goedgekeurde MSM verspreide nepnieuws, informatie en opinie pretenderen iets anders.

Ze zetten de werkelijkheid op zijn kop en vertrappen haar, en doen alsof het door nazi’s geteisterde Oekraïne democratisch is, dat zijn gehavende en gedegradeerde leger de overweldigend superieure Russische vuurkracht verslaat.

En meer dan 100 miljard dollar aan wapens, munitie en uitrusting die sinds 2014 door Amerikaanse/Westerse regimes aan de Oekraïense nazi’s is geleverd, is grotendeels door Rusland vernietigd of door Kievse kleptocraten doorverkocht voor zelfverrijking.

Omdat ze de militaire superioriteit van Rusland op het slagveld niet kunnen verslaan, richten de regimetroepen zich grotendeels op het beschieten van de woonwijken in Donetsk, Lugansk en elders om niet-combattanten te doden, te verwonden en te terroriseren.

Toch geven VS/Westerse regimes, Kievse nazi’s en hun MSM-persagenten Rusland ten onrechte de schuld van oorlogsmisdaden tegen de staat en zijn bevolking.

Scott Ritter: 2023 zal ons laatste jaar op de planeet zijn

Er is geen twijfel over het vermogen van de Russische troepen om Oekraïne te demilitariseren en te denazificeren vanaf de eerste dag van de bevrijding van de SMO.

En de sanctieoorlog tegen Rusland door de VS/Westerse regimes deïndustrialiseert Europa zoals gepland door het leugenimperium, terwijl de Russische Federatie grotendeels ongedeerd blijft.

Los daarvan benadrukte Sergej Lavrov woensdag het volgende:

Hegemoon VS gedomineerde westerse regimes “sloten de gelederen” tegen Rusland.

“Hun mentaliteit van overheersing is hardnekkig en er zijn geen tekenen van matiging.

Rusland is in oorlog met het collectieve Westen onder leiding van de nucleair bewapende en roekeloos gevaarlijke VS.

China is de volgende in de rij.

Het vormt de meest formidabele en systematische uitdaging op lange termijn en is het enige land dat in staat is (hegemoon VS) op bijna alle gebieden te overtreffen om uiteindelijk de dominante wereldmacht te worden op politiek, economisch, financieel en militair gebied.”

Beide vleugels van de Amerikaanse oorlogspartij plannen een oorlog tegen een natie die ze niet kunnen winnen.

Maar met Taiwan als een verzonnen voorwendsel, zoals Oekraïne wordt gebruikt tegen Rusland, is de dreiging van een oorlog tegen China door het leugenimperium onheilspellend reëel.

Genormaliseerde Chinees-Amerikaanse betrekkingen, die een halve eeuw geleden op een één-China-fundament werden gebouwd, bestaan niet langer.

De hegemoon VS voert een oorlog tegen het niet-bedreigende Rusland, terwijl China op soortgelijke wijze door de oorlogspartij wordt bestempeld voor regimeverandering.

De voorstander van een nieuwe dystopische wereldorde/beruchte internationale oplichter George Soros zei ooit dat we een wereldwijde sheriff nodig hebben.

Een nieuwe dag, een nieuw persbericht van de CIA vermomd als nieuws

Had hij de hegemoon VS of zichzelf in gedachten door een beleid van eeuwigdurende oorlog tegen de mensheid af te dwingen?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Door de VS geleverde HIMARS MLRS doden en verwonden honderden burgers in Donbass en Zuid-OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJonge man overleden aan “gelukkig hart syndroom” na Argentijnse wereldbekeroverwinning
Volgend artikelVaccinverkoper van het jaar: WHO-chef zegt dat COVID-boosters “door landen worden gebruikt om kinderen te doden” – Fake factcheckers gaan door het lint
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. Net als al die eenzijdige talk-shows tijdens Corona… geen enkel tegen geluid mogelijk en iedereen was overtuigd van vaccineren en die enkeling die dan toch nog wat mocht zeggen werd gelijk mond gesnoerd…je moest je schamen als je niet vaccineren gaat ,want je doet het voor de zwakkere medemens… toen ik dat aankaarte werd overal door reporters mijn commentaren etc geblokd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in