Als we Olga Lebedeva en Pravda.ru mogen geloven, staat de NAVO op het punt zich in de oorlog in Oekraïne te mengen. “Dergelijke aankondigingen zijn gehoord van functionarissen van het Poolse ministerie van Defensie, de generale staf van het NAVO-bondgenootschap, officieren van het Franse leger en (natuurlijk) het Oekraïense ministerie van Defensie,” aldus Lebedeva, schrijft Kurt Nimmo.

“De belangrijkste reden zou het eerstvolgende Russische generale offensief zijn dat de NAVO voorziet en dat volgens haar het Oekraïense leger zou decimeren, niet alleen in de Donbass maar ook aan de kant van Kiev (veel Russische eenheden bevinden zich in gevechtssituatie in Wit-Rusland aan de grens met Oekraïne),” verklaart Rusreinfo.ru, een Russische website.

Maar de NAVO is altijd heel duidelijk geweest: Oekraïne KAN niet verliezen. Voor Washington zou de enige oplossing dan ook zijn dat NAVO-troepen Oekraïne binnenvallen, in de hoop dat dit een einde maakt aan het Russische offensief. De berekening is dat Vladimir Poetin de NAVO niet rechtstreeks wil confronteren met de mogelijke (nucleaire) gevolgen, en zich dan zal terugtrekken.

Het idee hier is dat de deelname van de NAVO aan het conflict Rusland en Poetin en zijn generaals angst inboezemt en dat zij de SMO zullen heroverwegen en zich met ingetrokken staart zullen terugtrekken.

Dat zal niet gebeuren.

In ieder geval is dit een zeer slechte calculatie, aangezien het duidelijk is dat Rusland tot het einde van de door Vladimir Poetin toegewezen missie zal gaan. Ervan uitgaan dat Russische troepen zich zullen terugtrekken tegenover een paar NAVO-regimenten wiens wapenproblemen Rusland bekend is, is een belachelijke berekening… die zeer snel uiterst dodelijk zal blijken te zijn.

Is het mogelijk dat de regering van de VS en de NAVO hun eigen leugens over Oekraïne geloven?

De oorlogspropaganda van de mainstream media houdt vol dat Oekraïne aan de winnende hand is. “Rusland verliest de oorlog die het tegen Oekraïne is begonnen dankzij de militaire steun van het Westen. Nu zou de NAVO de Oekraïense strijdkrachten moeten voorzien van de offensieve vuurkracht en luchtverdediging die Oekraïne nodig heeft om er een eind aan te maken,” schrijft een propagandist van de USG die werkt voor de website 1945, een site die pro-oorlogscommentaar levert voor de propagandamedia.

De vermoeidheid is ingetreden nu de regering van de VS en haar “partners” in Europa hun arsenalen hebben leeggehaald. “Ondanks de verzekering van Washington om Kiev te steunen ‘zolang het duurt’, … is het een feit dat de VS de levering van hoogwaardige munitie aan Oekraïne niet tot in het oneindige kan handhaven,” meldt de International Business Times, ondanks het feit dat de doodshandelaren nieuwe bommen en raketten produceren.

De regering van de VS is vastbesloten haar waanideeënbeleid van overwinning in Oekraïne en het project om Rusland te vernietigen door te zetten, Rusreinfo.ru merkt op

  Russische functionaris: NAVO riskeert rechtstreeks conflict met Rusland en "volledige" nucleaire oorlog

de Europese en Amerikaanse regeringen hebben een agenda, die dringend moet worden uitgevoerd door enerzijds de aangekondigde crash van de dollar en anderzijds het huidige economische debacle dat in de westerse landen alleen maar zal toenemen. Een staat van oorlog zou de staat van beleg en wereldwijde controle van de bevolking, zoals die de afgelopen jaren is ontwikkeld onder het mom van “covid”, in gang zetten. Ze denken misschien ook dat een staat van oorlog de burgers achter zich zou verenigen.

Nog zo’n waanidee. Inderdaad, het Amerikaanse volk is tegen de Russische SMO en steunt Oekraïne, maar is tegelijkertijd, dankzij de VS-regering propaganda en onwetendheid, onwetend over wat de ultranationalisten van Oekraïne de etnische Russen in Oost-Oekraïne hebben aangedaan. In wezen steunt het Amerikaanse volk de willekeurige bombardementen op burgers in Donetsk en Luhansk. Zij faciliteren ongewild wreedheden die doen denken aan die van Hitler en de nazi’s (het Reichskommissariat Oekraïne van de nazi’s testte genocide in Oost-Europa op grond van een Führer-decreet).

In tegenstelling tot Biden en zijn neocon en humanitaire interventionistische “adviseurs” wil het Amerikaanse volk een vredesakkoord en een einde aan de oorlog. De Chicago Council on Global Affairs heeft vorige maand een enquête gehouden.

Uit een net afgeronde enquête van 18-20 november van de Chicago Council blijkt dat een grote meerderheid van de Amerikanen steun blijft geven aan Amerikaanse hulp aan Oekraïne, zowel economisch als met militair materieel. Maar nu de gevechten zich naar de winter slepen, is het algemene Amerikaanse publiek verdeeld over de vraag of de Verenigde Staten Oekraïne moeten steunen zolang het duurt of dat zij er bij Kiev op moeten aandringen zo snel mogelijk vrede te sluiten. (Nadruk toegevoegd.)

Niet dat de politieke klasse, de uniparty, die orders aanneemt van een mondiale elite, zich iets gelegen laat liggen aan de wensen van het Amerikaanse volk, dat er slechts om de twee jaar toe doet tijdens verkiezingen van met de hand geselecteerde kandidaten.

“De Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin en voorzitter van de Joint Chiefs of Staff generaal Mark Milley hielden woensdag een gezamenlijke persconferentie na een vergadering van de Oekraïense contactgroep voor defensie,” meldde Reuters, rond dezelfde tijd dat de resultaten van de bovengenoemde peiling bekend werden gemaakt.

Austin en Milley zeiden beiden dat de Verenigde Staten Oekraïne zouden steunen “zo lang als nodig is”.

Milley, de hoogste Amerikaanse generaal, waarschuwde dat Rusland nog steeds over aanzienlijke gevechtskracht beschikt in Oekraïne, ondanks de militaire tegenslagen bij zijn invasie.

“De kans op een Oekraïense militaire overwinning – gedefinieerd als het alle Russen uit Oekraïne schoppen, inclusief wat zij de Krim noemen – is militair gezien niet groot,” zei Milley tegen de persconferentie.

“Politiek gezien kan er een politieke oplossing zijn waarbij de Russen zich politiek gezien terugtrekken. Dat is mogelijk,” voegde hij eraan toe, en zei dat Rusland “nu op zijn rug ligt”.

Milley en Austin pushen het narratief van de VS over het “uitschakelen van Rusland”, terwijl dat niet zal gebeuren en Poetin heeft gewaarschuwd dat existentiële bedreigingen aan het adres van Rusland zullen leiden tot een thermonucleaire reactie.

  Wordt Duitsland ooit wakker?

Rusland zal Oekraïne niet verlaten zolang het zijn doelstellingen niet heeft bereikt: ervoor zorgen dat de NAVO niet aan zijn grens staat, een na-staatsgreep russofobe ultranationalistische regering ontwapenen en ervoor zorgen dat de Oekraïners de etnische Russen in Oost-Oekraïne (en nu Rusland zelf in Koersk, Briansk, Shebekino, Belgorod en Klintsy) niet kunnen terroriseren en bombarderen.

Eerder deze maand drong het Pentagon er bij Oekraïne op aan om binnen Rusland toe te slaan. Nu is er sprake van een directe NAVO-interventie in Oekraïne.

De regering van de VS beseft dat de Oekraïners niet in staat zijn Rusland te verslaan, dus de enige optie is directe NAVO-bemoeienis die verder gaat dan de huidige proxy-oorlog. Op 12 december gaf Jens Stoltenberg, de Noorse secretaris-generaal van de NAVO, toe dat het bondgenootschap zich binnenkort rechtstreeks in de strijd zal mengen.

Adam Kinzinger, een Republikein uit het Huis, stelde een nieuwe Authorization of Use of Military Force (AUMF) voor die de Amerikaanse regering toestaat Oekraïne binnen te gaan om “de territoriale integriteit van Oekraïne” te herstellen in het geval dat Rusland massavernietigingswapens gebruikt. Volgens The Libertarian Institute,,

Sinds de Russische invasie van Oekraïne in februari 2022 heeft Kinzinger herhaaldelijk aangedrongen op escalatie van een situatie die mede door zijn beleid is ontstaan. Op 3 maart 2022 riep hij publiekelijk op tot een “vliegverbod” boven Oekraïne om “Russische luchtaanvallen te voorkomen”. Als een vliegverbod in Oekraïne wordt gehandhaafd, zullen Amerikaanse troepen Russische vliegtuigen neerschieten en zelfs doelen in Rusland aanvallen.

Vergeet niet dat de Republikeinen in januari de controle krijgen over het Huis van Afgevaardigden. Naar verluidt zullen zij proberen de wapens die naar Oekraïne gaan te controleren. Dit betekent echter niet dat zij tegen de betrokkenheid van de VS bij de oorlog zijn. In maart noemde Senaatsminderheidsleider Mitch McConnell Poetin een “meedogenloze misdadiger” die volgens USA Today “een soeverein land is binnengevallen en verantwoordelijk is voor het doden van onschuldige mensen”. Biden, Pelosi en McConnell zitten op dezelfde lijn en onderstrepen daarmee de eensgezindheid van de uniparty over het doden van Russen.

  Rusland's Medvedev: "Een wereld met een nucleaire winter, met steden met miljoenen inwoners in puin... "

Geen vermelding van de miljoenen mensen die sinds het einde van WO2 door de oorlogsmachine van de VS zijn gedood. Een “zorgvuldig onderzocht artikel van James A. Lucas documenteert de meer dan 20 miljoen levens die verloren zijn gegaan als gevolg van door de VS geleide oorlogen, militaire coups en inlichtingenoperaties in de nasleep van WO II, in wat eufemistisch het ‘naoorlogse tijdperk’ wordt genoemd (1945- ),” schrijft Michel Chossudovsky.

Lucas schrijft dat de regering van de VS en haar satrapen verantwoordelijk zijn voor massale sterfgevallen in Angola, Argentinië, Bangladesh, Bolivia, Brazilië, Cambodja, Tsjaad, Chili, Colombia, Cuba, Democratische Republiek Congo, Dominicaanse Republiek, Oost-Timor, El Salvador, Grenada, Guatemala, Haïti, Honduras, Hongarije, Indonesië, Iran, Irak, Israëlisch-Palestijnse oorlog, Korea, Laos, Nepal, Nicaragua, Pakistan, Paraguay, Filipijnen, Soedan, Vietnam, Joegoslavië (en Libië, Syrië, Jemen en Somalië, die niet worden genoemd).

De meeste Amerikanen weten niet dat de regering van de VS sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog de meest productieve massamoordenaar ter wereld is, in navolging van Hitler, Mao en Stalin.

Deze aangeleerde onwetendheid, en de fundamentele intellectuele onwetendheid van de gemiddelde Amerikaan, zullen de regering van de VS in staat stellen zich verder in de bloedige oorlog in Oekraïne te storten, en zonder grote anti-oorlogsdemonstraties van het soort dat tijdens de invasies van de regering van de VS in Afghanistan en Irak plaatsvond.

Veel leiders en leden van voormalige anti-oorlogsbewegingen en -organisaties zijn opgegaan in de uniparty, aan de “Democratische” kant onder Barack Obama, de man die verantwoordelijk is voor 30.000 doden in Libië en de invoer van jihadische moordenaars in de “burgeroorlog” in Syrië, in feite een geheime campagne van de regering van de VS en Israël om Syrië te reduceren tot de status van failed state zoals Irak die had na twee brute invasies en een middeleeuws sanctieregime (met als gevolg een miljoen gedode Irakezen).

Zolang de oorlogspropagandamedia de aandacht kunnen afleiden van het gewelddadige beleid en gedrag van de regering van de VS en haar neoliberale roofzuchtige agenda, en de mensen onwetend blijven over de realiteit en gedachteloos instemmen met massamoord in naam van een perverse herformulering van de democratie, is er geen houden aan voor psychopaten om het land mee te slepen in een oorlog die wel eens de ondergang van de mensheid en een meerderheid van alle levende wezens zou kunnen betekenen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Blind als een CoronavleermuisVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPro-Vax Britse radiopresentator “opgewonden” over 3e prik – In ziekenhuis opgenomen met “longen vol bloedklonters”
Volgend artikelGEEN VLIEGREIZEN MEER: Globalisten willen (bijna) alle luchthavens tegen 2050 sluiten om de “klimaatveranderingsdoelen” te halen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Wat moeten we toch met al dat gelul uit die NAVO, Oekraine of de vazallen van Europa?
  Kan er echt niks mee en bang word ik echt niet van, je kunt niet zoveel vanachter de pc!
  Indien de VS en zijn Navovazallen eens luisteren naar de Russen kan deze ellende gewoon netjes opgelost worden, maar ja zijn horende doof en ziende blind!!!!!!!!!!!!

 2. Knetter en knettergek. Wat er nu gebeurt is
  een afleiding van het komende financiële drama, dat m.i. op de burgers afkomt.
  De schuldenberg van het Westen is onhoudbaar en daarmee staan de dollar en de pleuro op instorten. Voor de zgn. Elite is er dan maar één uitweg en dat ( ja hoor) een oorlogje beginnen en vooral grootschalig laten worden. Het stomme klootjesvolk zal er, mede door de MSM,wel weer intrappen. Wat een onvoorstelbare klotenwereld!
  Daarnaast ziet usa haar overheersing van de wereld zoetjesaan afnemen. De BRICs wordt allen maar sterker en de bekendeckat in het nauw doet rare sprongen.
  Ik ben blij dat ik oud ben, arme kinders en kleinkinderen die in deze compleet verrotte wereld nog moeten leven.

  • Jan december 21, 2022 at 10:43

   Juist en alle dissidenten worden net zoals de parallel met 40 – 45 geïnterneerd in heropvoedingskampen a la Pol pot of gewoon vernietigt, het digitale informatie tijperk maakt dat mogelijk, ook wordt het bouwen van energie en waterslurpende data-centers duidelijk waarvoor deze dienen.

   “Het is makkelijker om een ​​miljoen mensen te doden … dan het is om ze te controleren”

   – Zbigniew Brzeziński

 3. Ik ben 80, heb bewust geen kinderen, en dan ook geen kleinkinderen, dus geen nakomelingen.
  60 jaar geleden zei ik tegen mijn ouders, er zijn al genoeg kinderen op de wereld.
  Ze zeiden, jullie hebben gelijk.
  De overheid heeft mijn vrouw en mij wel gestraft voor deze keuze.
  We hebben als gezin zonder kinderen, altijd de hoogste en meeste belasting betaald.
  En we hebben nooit geen ene cent subsidie gekregen, en we hebben nooit geprofileerd van de door de overheid ingestelde schuld subsidie hypotheekrenteaftrek, we hebben in onze verlovingstijd eerst gespaard en toen een huis gekocht.
  Wij hebben gemiddeld 12 uur per dag, en vijf en een halve dag in de week gewerkt, en maximaal twee weken vakantie per jaar.
  We hebben onze hele leven onze eigen ziektekostenverzekering betaald,
  We hebben nooit iets als bijstand ontvangen of WW, (wij vinden wel dat iedereen die er recht op heeft het ook moet ontvangen, zij hebben ook premie betaald).
  We hebben zelf voor pensioen gespaard, dus niet afhankelijk van instanties.
  Nu zijn we 80, en verhuist naar een zonnig land, en houden ons gezond door verschillende sporten, waaronder Golfen, etc.
  Omdat het westen failliet is, en ten opzichten van de nieuwe wereld DE BRICS, zal het alles doen om de oude koloniale macht op een ander te behouden een oorlog beginnen.
  Als je niks meer hebt, kan je ook niks verliezen.
  Iedereen fijne feestdagen, EN VOORAL EEN VOORSPOEDIG NIEUW JAAR/JAREN.

  • Beste Oprecht en lieve echtgenote,

   Dan hebben jullie het heel goed gedaan en gezien.
   Geniet van jullie welverdiende oude dag in goede gezondheid !

  • Beste Oprecht,

   Wij ook geen kinderen en nu dus ook geen kleinkinderen. Ik dank God op mijn blote knieën. Moet er niet aan denken je nageslacht ‘achter te moeten laten’ in deze compleet verrotte duivelse wereld.
   Mijn vader* zei jaaaaaren geleden al dat er een tijd zal komen waarbij de Tweede Wereldoorlog zal verbleken. Je hebt gelijk gehad pap! Ben blij dat je al deze shit niet meer mee hoeft te maken. Eén oorlog in je leven was meer dan genoeg.
   Ik maak me nu al genoeg zorgen om onze dieren. Wat gaan we allemaal nog meemaken? Kunnen we straks nog wel bij ons geld? Ik kijk nergens van op. Want dat de ongeprikten dwars gezeten gaan worden is wel duidelijk. De etters zullen niet stoppen, tenzij…..

   Voor u en uw vrouw, een vredige Kerst en alle goeds en veel gezondheid voor het nieuwe jaar!

   • Ik heb ook zo’n mijn ideetjes over NL.

    Er zijn altijd gekken en kwaadwilligen en sadisten geweest, maar nu hebben ze de overhand.

    Wat abnormaal is, wordt “normaal” een totale degeneratie, die alleen tot zelfvernietiging kan en zal leiden.
    Zie b.v. D66:alle media en subsidie verleners en rechters in handen.

    Ik begin me af te vragen: was het niet beter onder de NSB? Die kwamen er tenminste vooruit voor wat ze waren.

    Kijk eens naar kabinet; ministers en hoogste ambtenaren; stelletje uit de donkere kamer van een homo cafee geronselde losers.
    Zie wat ze doen: zie toeslag affaire; emensen zijn nog niet gecompenseerd.
    met goede wil ware dat met ruim een week opgelost.

    Zie de stikstof affaire; daar worden de boeren gepakt.
    Want het WEF zegtdat we bankroet moeten gaan.
    Zelfs Brussel zegt niets overstikstof…

 4. Zonder soldaten geen oorlog !!

  Ik spuug op iedere soldaat die dienst neemt. Ik zal niemand herdenken als hij sterft in een oorlog want zo een dom figuur verdient de dood.

  • He’s the Universal Soldier, but without him,
   How would Hitler have condemned him at Labau?
   Without him Caesar would have stood alone,
   He’s the one who gives his body
   As a weapon of the war,
   And without him all this killing can’t go on.
   (Donovan – The Universal Soldier – 1965)

 5. De westerse fascisten blijven maar provoceren, totdat….

  Hierbij voor iedereen hopelijk fijne dagen, een voorspoedig en gezond 2023 gewenst!

 6. Zou Nato idd in de oorlog met Oekies stappen–ze zijn er achtelijk genoeg voor–zal poetin een keertje een waarschuwing geven–die dan genegeerd wordt door de idioten.

  Daarna zal poetin massa vernietigings wapens inzetten; niet per se in oekieland, maar in de thuislanden van de Nato leden; als eerste: London.

  Dat rdeuceert het aantal moslims in europa.

 7. Als die oorlogzoekers nou eens massaal hun Covid prikkies gaan halen, is dat probleem wellicht snel opgelost.; zo niet, even naar Canada, Trudeau helpt ze wel met zelfmoord.

  Zou een zegen zijn voor vrede en mensheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in