De “Israel on Campus Coalition” bood universiteitsstudenten $250 “microsubsidies” aan om dinsdag het evenement “March for Israel” in Washington DC bij te wonen.

“De ‘Israël op Campus Coalitie’ wordt gefinancierd door ‘pro-Israël’ miljardairs zoals Bernie Marcus, oprichter van Home Depot, en Jan Koum, oprichter van WhatsApp,” meldde Michael Tracey, schrijft Chris Menahan.

Op de website van de Israel on Campus Coalition staat dat ze “alle financiële middelen” voor het evenement hebben gebruikt om “duizenden” studenten te betalen om naar het evenement te gaan en ze moedigen jongeren aan om zich later weer te melden omdat ze studenten betalen om deel te nemen aan andere “pro-Israël initiatieven” op universiteitscampussen.

Terwijl Amerikanen worden geschorst voor het bijwonen van pro-Palestijnse evenementen (en immigranten dreigen dat hun visum voor de VS wordt ingetrokken), kun je betaald worden voor het bijwonen van astroturfed pro-Israël evenementen.

In een undercover documentaire van Al Jazeera uit 2016 werd ontdekt dat pro-Israël groepen tienduizenden dollars betaalden aan oplichters om deel te nemen aan pro-Israël protesten op Amerikaanse universiteitscampussen:

Ze waren specifiek gericht op de Students for Justice in Palestine, die onlangs werd verboden door Gov. Ron DeSantis in Florida, evenals Brandeis University en Columbia University (First Amendment wordt verdoemd).

  De zogenaamde supermacht VS heeft geen leger meer

Het meest virale moment van het evenement van dinsdag was toen Van Jones, na het geven van een toespraak waarin hij Joden prees voor het leiden van de burgerrechtenbeweging in Amerika, werd uitgejouwd en weggehoond omdat hij zei dat hij een “vredesman” is en “bidt voor vrede” aan alle kanten.

“Ik bid voor vrede – geen raketten meer uit Gaza en geen bommen meer die op de mensen van Gaza vallen. God, bescherm de kinderen,” zei Van Jones voordat hij werd overstemd door de menigte die “No Ceasefire!” scandeerde.

Tracey deelde meer hoogtepunten van het astroturf-evenement van dinsdag:


Een uitgelekt document van het Israëlische Ministerie van Inlichtingen en een column van twee machtige Israëlische Knessetleden in de Wall Street Journal bevestigden beide dat Israël van plan is om al hun vluchtelingen aan het Westen op te dringen na het voltooien van hun etnische zuiveringsoperatie in Gaza.

  Goedgelovige of oneerlijke journalisten herkauwen oorlogspropaganda

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Meer mensen zijn tegenwoordig bezig met CATASTROFE PREPPING dan ooit tevorenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin: Maak nog geen plannen voor de wederopbouw van Oekraïne
Volgend artikelGrote opiniepeiling: Een op de drie Europeanen denkt dat de EU tegen 2043 uit elkaar zal vallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Het is bizar, hoe alles rond dit conflict, is ontaard in een propaganda-oorlog.
  Overigens : demonstranten betalen, gebeurt al decennia; en de “uitvinder” ervan is Soros;
  en overheden subsidiëren al tijden “aktie-groepen”, enz, enz.

  Als we inzake dit conflict, niet de lange geschiedenis, de achtergronden, de politieke en godsdienstige machinaties, de geo-politiek, het terrorisme en de militaire acties, de [ wereldwijde ] propaganda en censuur,
  niet steeds ontleden — wordt het een grote puinhoop.
  Idem : conflict rond regio “oekraine”.

 2. Dus de inheemse bevolking van Palestina zijn nu vluchtelingen?
  De zionisten zijn de beztters van het land.
  Dit komt voort uit de engelse geschiedenis.
  Overheers een land,roei de inheemse bevolking uit en reken jezelf rijk!
  Kijk naar amerika ,australie,nieuw-zeeland,zuid-afrika en nu ook Palestina.
  Ik krijg zo het idee dat het Joodse thuisland niet erg goed uit de verf komt.
  Tuurlijk,er is veel propaganda.
  Er is al een keer of zo een onafhankelijke staat aangeboden,maaar H@M@S weigerde.
  Nu er voor dekust van Gaza 2 hele grote gasvelen zijn gevonden ruiken de Zionisten geld.
  Houd ze dan maar eens tegen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in