President Trump kondigt ‘Kantoor van de voormalige president’ aan – zal de agenda van de Trump-regering voortzetten

0
3845
© Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

 

“Palm Beach County, Florida – Vandaag heeft de 45e president van de Verenigde Staten, Donald J. Trump, het “Kantoor van de voormalige president” officieel geopend.

Het kantoor zal verantwoordelijk zijn voor het beheer van de correspondentie, openbare verklaringen, optredens en officiële activiteiten van president Trump om de belangen van de Verenigde Staten te bevorderen en de agenda van de regering Trump vooruit te helpen door middel van pleitbezorging, organisatie en openbaar activisme.

President Trump zal altijd en voorgoed een voorvechter van het Amerikaanse volk zijn”.

Dit is een van de eerste acties van de president sinds zijn vertrek uit Washington DC. President Trump stond op de verkiezingsavond met honderdduizenden stemmen voor in meerdere kantelstaten, maar vroeg in de volgende ochtend voegden Democratische handlangers honderdduizenden extra stembiljetten toe aan de verkiezing en tegen het einde van de week waren de staten die de President op de verkiezingsavond won, omgedraaid naar Joe Biden. Eventuele frauduleuze activiteiten in verband met deze gebeurtenissen zijn nooit forensisch onderzocht en de rechtszaken rond de klaarblijkelijke fraude hebben nooit de mogelijkheid geboden om bewijs te presenteren.

De verkiezingen in de VS zullen in de toekomst nooit vrij en eerlijk zijn totdat alle fraude is onderzocht en adequaat en onafhankelijk is aangepakt. De verkiezingen van 2020 waren de grootste diefstal in de wereldgeschiedenis. Iedereen behalve de president en het Amerikaanse volk waren erbij betrokken.

Nationale Gardisten keren Peking Joe de rug toe

Zwarte automobilist reed blanke BLM-demonstrante dood

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here