President Trump kondigt ‘Kantoor van de voormalige president’ aan – zal de agenda van de Trump-regering voortzetten

0
© Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

 

“Palm Beach County, Florida – Vandaag heeft de 45e president van de Verenigde Staten, Donald J. Trump, het “Kantoor van de voormalige president” officieel geopend.

Het kantoor zal verantwoordelijk zijn voor het beheer van de correspondentie, openbare verklaringen, optredens en officiële activiteiten van president Trump om de belangen van de Verenigde Staten te bevorderen en de agenda van de regering Trump vooruit te helpen door middel van pleitbezorging, organisatie en openbaar activisme.

President Trump zal altijd en voorgoed een voorvechter van het Amerikaanse volk zijn”.

Dit is een van de eerste acties van de president sinds zijn vertrek uit Washington DC. President Trump stond op de verkiezingsavond met honderdduizenden stemmen voor in meerdere kantelstaten, maar vroeg in de volgende ochtend voegden Democratische handlangers honderdduizenden extra stembiljetten toe aan de verkiezing en tegen het einde van de week waren de staten die de President op de verkiezingsavond won, omgedraaid naar Joe Biden. Eventuele frauduleuze activiteiten in verband met deze gebeurtenissen zijn nooit forensisch onderzocht en de rechtszaken rond de klaarblijkelijke fraude hebben nooit de mogelijkheid geboden om bewijs te presenteren.

De verkiezingen in de VS zullen in de toekomst nooit vrij en eerlijk zijn totdat alle fraude is onderzocht en adequaat en onafhankelijk is aangepakt. De verkiezingen van 2020 waren de grootste diefstal in de wereldgeschiedenis. Iedereen behalve de president en het Amerikaanse volk waren erbij betrokken.

Nationale Gardisten keren Peking Joe de rug toe

  KKK-kap nieuw gezichtsmasker onder Corona
Vorig artikelPetitie om Biden-clan te onderzoeken op corruptie nadert 200k handtekeningen
Volgend artikelGoogle wordt onder druk gezet om ook Telegram te weren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in