Een petitie waarin het Amerikaanse Ministerie van Justitie wordt opgeroepen een speciale raadsman aan te stellen om de Biden-clan te onderzoeken op corruptie, heeft op moment van schrijven reeds meer dan 182.000 handtekeningen verzameld.

Judicial Watch lanceerde de petitie vorige week en zegt dat er “substantieel bewijs is, uit documenten en getuigenverklaringen, dat de familie Biden, inclusief president Joe Biden, betrokken kan zijn bij criminele activiteiten waarbij, onder andere, buitenlandse entiteiten betrokken waren die banden hebben met Oekraïne en China”.

Tom Fitton, voorzitter van Judicial Watch merkt op dat Joe Biden’s zoon Hunter al heeft toegegeven dat hij het doelwit is van een FBI strafrechtelijk onderzoek. Fitton’s team was de eerste die documenteerde dat Hunter vijf reizen naar China maakte terwijl zijn vader vicepresident was.

De petitie roept verder op tot de onmiddellijke aanstelling van een speciale raadsman “omdat het ministerie van Justitie van Biden in conflict is met het onderzoeken van zaken waarbij president Biden of zijn directe familie betrokken zouden kunnen zijn”.

Fitton heeft gezegd dat er meer dan genoeg bewijs is om een strafrechtelijk onderzoek in te stellen naar Joe Biden in deze zaak.

De Bidens: een afschuwelijk corrupte familie

  "Als er iemand zou moeten sterven, zou ik het zijn"
Vorig artikelDe strijd voor vrijheid gaat door – Twittercollage Lockdown-demonstraties Nederland
Volgend artikelPresident Trump kondigt ‘Kantoor van de voormalige president’ aan – zal de agenda van de Trump-regering voortzetten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. https://youtu.be/Y4Bl1gJD8_I

  De nieuwe cover van het Amerikaanse socialistische kwartaalblad bevat de onlangs ingehuldigd Amerikaanse president Joe Biden met een aureool om zijn hoofd, een serafijnse Obama, de Clintons, met zwevende engelachtige moordende drones.

  De cover van de wintereditie van Jacobin, waarvan een voorbeeld werd bekeken uren nadat Biden was beëdigd als de 46e president van de VS, bespot genadeloos de gewoonte van de VS om zijn politici als halfgoden te behandelen.

  Met de volgende logische stap geeft het Amerikaanse socialistische kwartaalblad de nieuwe president een nieuwe vorm als de Messias, op basis van beelden uit de traditionele christelijke iconografie.

  Biden’s meer dan levensgrote ontbloot bovenlijf wordt getoond omringd door de heilige geesten ’van de Twitter-vogel.

  KNIELENDE DEMOCRAAT LEIDERS
  De afbeelding toont ook knielende Democratische leiders in het Amerikaanse Congres, de Amerikaanse coronavirus tsaar Dr. Anthony Fauci, kruipende journalisten en “aanhangers” die gretig de “heilige geschriften” consumeren die volgens een netizen waarschijnlijk de laatste memoires van Barack Obama zijn.

  De voormalige president zelf wordt getoond als een zesvleugelige serafijn ingeklemd door de eveneens engelachtige Hillary en Bill Clinton, terwijl het trio goedaardig vanuit de ‘hemel’ staart.

  Een menigte maskerdragende leken in een buitenwijk op aarde viert Biden’s hemelvaart naar de troon, maar niemand anders is dat.

  Een paar Reaper-drones maken het plaatje compleet … Je snapt het toch?

  CNN HOST ZIET VISIES
  De Biden-hagiografie bereikte een koortsachtige hoogte tijdens de inauguratieweek.

  Een CNN-gastheer zag een visioen van de armen van de verkozen president die Amerika omhelsden in de verlichting van het Lincoln-monument, terwijl een redacteur van de New York Times bekende koude rillingen te hebben gehad toen Biden landde op de Joint Base Andrews.

  Men zou verontschuldigd kunnen zijn om zulke verhalen als quasi-religieus te interpreteren.

  “De mensen van Jacobin (een socialistisch tijdschrift) zeggen dat hun nieuwe omslag satirisch is. Maar ik vrees dat we in Amerika gevaarlijk dicht bij de aanbidding van de seculiere staat komen, ”tweette Michael W. Nicholson.

  De New Columbia Movement was echter niet onder de indruk en tweette: “Deze tijdschriftomslag van Jacobin is godslasterlijk en een graf dat openstaat voor alle christenen.”

  “Lieve Heer!”

  • En zijn zoontje Hunter is nog veel slechter:
   Start bij 1:15
   Een heel jong meisje geeft hem een “footjob”
   Alleen <18 jaar..!
   Hunter Biden’s Sex Tapes, The CCP’s “BGY” Infiltration in the U.S., Evil Alliance to Dominate the World

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in