Ben Shapiro is lange tijd een promotor geweest van de COVID-19 mRNA-vaccins, waarbij hij zijn miljoenen volgelingen vertelde dat ze “sukkels” waren als ze besloten zich niet aan het grote experiment te onderwerpen.

Dinsdag gaf Shapiro toe dat hij, net als vele anderen, was voorgelogen en misleid over de doeltreffendheid van de vaccins, met name wat betreft hun vermogen om virusoverdracht te voorkomen, bericht Baxter Dmitry.

In de aflevering van “The Ben Shapiro Show” van dinsdag gaf Shapiro toe: “Het is nu volkomen duidelijk dat er tegen ons is gelogen. En we werden voorgelogen op een zeer hoog niveau en vanaf zeer, zeer vroeg door zowel de vaccinbedrijven, in termen van het vermogen van het vaccin om overdracht te voorkomen, en … door onze politici die het blijkbaar beter wisten.”

Shapiro’s bekentenis en gevoel van verraad komt deels nadat Pfizer-directeur Janine Small op 10 oktober verklaarde dat het bedrijf niet wist of het COVID-19 mRNA-vaccin dat het samen met BioNTech had ontwikkeld overdracht van virussen zou voorkomen voordat het middel op de markt kwam.

Shapiro was niet alleen woedend over de bekentenis van Small, maar ook over de mogelijkheid dat de regering Biden dit al meer dan een jaar geleden wist, maar desondanks bij haar oorspronkelijke narratief bleef. “Het blijkt dat het Witte Huis van Biden dit wist en de leugen toch promootte,” zei Shapiro. “Dit is echt verbazingwekkend.”

President Joe Biden zei in 2021 vol vertrouwen: “Je krijgt geen COVID als je deze vaccinaties hebt.”

The Blaze meldt:

  Europa heeft in 2022 een recordaantal oversterftegevallen gehad en dat komt omdat zoveel kinderen en jongeren "op mysterieuze wijze" sterven

Ondanks zijn publieke vertrouwen, suggereert een door Shapiro aangehaald artikel, gepubliceerd in de Washington Post op 22 oktober, dat de regering Biden vanaf de zomer van 2021 wist dat de vaccins “veel slechter werk leverden bij het blokkeren van de infectie dan oorspronkelijk verwacht, omdat de werkzaamheid afnam … Toch bleef de politieke noodzaak bestaan.”

In juli gaf de voormalige COVID-reactiecoördinator van het Witte Huis, Dr. Deborah Birx, toe dat ook zij wist dat de COVID-19 vaccins “geen bescherming zouden bieden tegen infectie”, en voegde eraan toe dat “we de vaccins te sterk hebben ingezet.”

Hoewel delen van de regering en het wetenschappelijk establishment de waarheid kenden, waren ze er niet happig op om in te grijpen toen anderen werden gehekeld omdat ze het hardop zeiden.

De Washington Post, die onlangs meldde dat de vaccins niet effectief waren gebleken in het blokkeren van overdracht, stelde eerder dat het “meest verderfelijke anti-vaccin gesprekspunt,” vooral wanneer het werd geuit door Florida gouverneur Ron DeSantis (R), de bewering was dat de vaccins “geen infectie voorkomen.”

Shapiro benadrukte dat valse narratieven zoals die door de regering Biden zorgvuldig in stand worden gehouden en naar voren worden geschoven, het vertrouwen in Amerikaanse instellingen en deskundigen ondermijnen. Wanneer een wetenschappelijke instelling iets beweert in overleg met de overheid die “wetten uitvaardigt om u iets te laten doen, en het blijkt dat deze dingen leugens zijn … dan zal het wantrouwen van de mensen in de instelling de pan uit rijzen.”

De weg naar afkeer

In zijn podcast van dinsdag merkte Shapiro op dat de vaccinatie-uitrol aanvankelijk berustte op een verhaal dat werd ondersteund door twee belangrijke beweringen.

  Vaccin VEROORZAAKT TURBOKANKER: T-cel-leukemie kan snel vorderen door mRNA-boosterprik

De eerste was dat er “robuuste gegevens waren over de verlaging van het risico op overlijden – vooral als je oud en kwetsbaar bent – door COVID op basisniveau.” Shapiro suggereerde dat dit een “vrij sterke” zaak was, aangezien een groot percentage van de bevolking zwaarlijvig is en er veel geriaters zijn.

De tweede redenering was, “grotendeels op basis van claims van Pfizer en Moderna,” dat het nemen van de vaccins de overdrachtspercentages zou verlagen. Bijgevolg zou men zich moeten laten vaccineren om een einde te maken aan de pandemie en de verspreiding van het virus te vertragen of af te remmen.

Shapiro merkte op dat de media in de herfst en winter van 2020 beslag legden op de beweringen van de grote farmaceutische bedrijven. “Dat waren de gegevens die de meesten van ons gebruikten … omdat dat de beschikbare gegevens waren,” zei hij.

Dat waren de gegevens waarop Shapiro zich baseerde toen hij besloot zich dubbel te laten vaccineren, en toen hij vervolgens anderen adviseerde dit voorbeeld te volgen.

Op 2 augustus 2021 beweerde hij: “Gevaccineerd worden beschermt je in wezen tegen het virus. Ongevaccineerd blijven maakt je kwetsbaar. Maak uw keuze.”

Shapiro tweette op 20 juli 2021: “Laat je vaccineren. Dat heb ik gedaan. Mijn vrouw deed dat. Mijn ouders.” Hij schreef verder: “Als je je niet laat vaccineren en je wordt ziek, dan is dat je eigen schuld.”

Maanden later zei hij dat om de pandemie te beëindigen, degenen die “kwetsbaar” zijn “zich moeten laten vaccineren.”

Op 2 september 2021 stelde hij dat de “enige mensen … die zich helaas zorgen maken, mensen zijn die gevaccineerd zijn en zich geen zorgen hoeven te maken; de ongevaccineerden zijn over het algemeen niet bezorgd, en daarom zijn ze ongevaccineerd.”

In februari pochte hij: “Dubbelgevaccineerd. Mijn vrouw is drievoudig. Mijn ouders zijn drievoudig.”

Hoewel hij voorstander was van vaccinatie, merkte Shapiro in oktober 2021 op dat de terughoudendheid van ouders om hun kinderen COVID-19 injecties te geven “volledig gerechtvaardigd” was, omdat “de risico’s van Covid voor kinderen buitengewoon laag zijn.”

Geprikkeld, geprikt en boos

Shapiro concludeerde: “Iedereen heeft ons voorgelogen. We zijn voorgelogen door de wetenschappers. We werden voorgelogen door Pfizer. We werden voorgelogen door de regering. We zijn voorgelogen door de regering Biden … Ik hou er niet van voorgelogen te worden.”

Behalve dat Shapiro zich afvraagt of hij de zogenaamde deskundigen nog wel kan vertrouwen, eist hij dat er corrigerende maatregelen worden genomen, te beginnen met “iedereen die bij dit soort zaken betrokken is” uit zijn functie te zetten. Degenen in de particuliere sector “moeten worden ontslagen.”

Shapiro, die ook geschoold advocaat is, suggereerde dat “er misschien echte strafrechtelijke vervolging nodig is als je valse gezondheidsinformatie verspreidt onder mensen op basis van nul bewijzen.”

Wetende wat hij nu weet, zei Shapiro, die dubbel gevaccineerd is, dat hij niet zeker weet of hij het COVID-19 mRNA-vaccin zou hebben genomen, maar hij zei: “misschien niet.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zeer verontrustende kinder-indoctrinatie video uit Canada toont gehersenspoelde vaccin-nazi’s die oproepen tot de arrestatie van onschuldige mensenVolg Frontnieuws op Telegram

  Insider tip: Tegen OPC en vitamine C lijkt het Coronavirus gammel - de media zwijgen!

Lees meer over:

Vorig artikelNieuwe studie toont aan dat de rest van de wereld China en Rusland steunt
Volgend artikelRusland bestookt Oekraïne met ~50 raketten; Kiev krijgt ~10 treffers, geen elektriciteit/water
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Misschien ook de keppel afzetten? Er bestaat geen god (die deze waanzin tolereert). Over leugens gesproken. Tenzij je er culturele waarde aan hecht omdat je Joods bent, dan vindt Hein het prima. Ook voor Christenen en en Moslims. Niet zeuren want uiteindelijk wacht Hein op je bij de poort. 😛

 2. Geen genade voor deze regeringshoer.
  Alleen al dat je het in je hoofd haalt om voor de overheid iets te promoten.
  Dat de parasieten de rest van zijn hersenen maar snel mogen wegvreten.

 3. President Biden zei: “je krijgt geen covid als je deze vaccinaties hebt”.
  Dan vraag ik mij toch af, wat voor ongeloofelijke imbeciel ben je dan als je luistert naar een demente criminele pedofraudeur die met z’n potus niet van kleine meisjes kan afblijven en van voren niet weet dat hij van achteren nog leeft?

 4. ´Shapiro, die ook geschoold advocaat is, suggereerde dat “er misschien echte strafrechtelijke vervolging nodig is als je valse gezondheidsinformatie verspreidt onder mensen op basis van nul bewijzen.”

  Wetende wat hij nu weet, zei Shapiro, die dubbel gevaccineerd is, dat hij niet zeker weet of hij het COVID-19 mRNA-vaccin zou hebben genomen, maar hij zei: “misschien niet.” ´

  Lullen als brugman, maar echt weten wat ´ie nou eigenlijk zegt?

 5. ” te beginnen met “iedereen die bij dit soort zaken betrokken is” uit zijn functie te zetten. ” Betekend dit dat Shapiro wil dat als eerste China Jo Biden een afscheid schop onder zijn demente pedo kont krijgt? Lijkt mij géén verkeerd idee.

 6. Aan de uitspraken van Shapiro merkt je duidelijk dat zijn ego hem in de weg zit en zijn politieke voorkeur. Wakker worden en het konijnenhol ingaan is nu eenmaal een zware bevalling. Shapiro zal vooralsnog halverwege blijven hangen om erachte te komen dat een konijnenhol niet geschikt is om achteruit terug naar buiten te krabbelen. Links of rechtom hij zal door de zure appel heen moeten bijten.

 7. Wat een ongelofelijke sukkel die Ben Shapiro, wat een hersenloos stuk vreten ben je als je luistert naar de mega-corrupte, liegende en frauderende Biden.
  Als Shapiro zo’n misselijkmakende kindersnuiver vrijwillig als zijn persoonlijke raadgever accepteert dan is hij in mijn ogen een door en door slecht mens.

 8. Ik schrik hier van, heeft onze Ab Osterhaus ook gelogen?

  Wat mij betreft gaan ze allemaal op de brandstapel, iedereen die hieraan meewerkt en ook nu elke arts nog in functie die zijn patiënten oproept voor nog een boostertje extra. Zij hebben nu als ze het geloofden ondertussen wel gezien dat hun patiënten aardig uitdunnen of opeens allerlei kwalen hebben. Geen goed woord over voor al deze angstige ratten die hun inkomen willen behouden.

  Natuurlijk zijn de grootste ratten buiten schot en moeten ook zij hangen voor hun daden, helemaal omdat zij precies wisten waar zij mee bezig waren.

 9. Die Ben Schapiro… cultuur genoot van Uri lepebuiger Geller is al even gek en LAF…als de rest van die Rockefeller slijmballen WALGELIJK..😵‍💫😵‍💫😵‍💫………♥️🇷🇺🇧🇾🇨🇳♥️❗❗❗

 10. Sapiro is just as guilty as anybody else promoting forcing to take the DEATH JAB, so sue this MF trying to get away just like Vaajaanaya GrabbaRope Neurenberg Tribunal and Demanding Deathpenalty besides “firing” in public all of them CONVICTS by COURT of PERU!!!

 11. Wat of wie is schuldig, is het diegene die jouw probeerde over te halen om dat experimentele genetische injectie te nemen. Of is het de persoon zelf, die het experimentele genetische injectie uiteindelijk zelf uit eigen beweging vrijwillig haalde. Want die persoon die nu ingespoten is 1 of 2 of 3 of 4 of 5x zonder zelf onderzoek te raad plegen. Want er wordt tegenwoordig zoveel geroepen wat je allemaal wel of niet moet doen om er bij te horen. Zijn de geprikte dan zo labiel dat ze de media en de regeringen op hun woord geloven. Want zodra er op het gevoel/emotie wordt gespeeld door de media en de regeringen is dat duidelijk propaganda c.q. een ideologie promotie. Want bij ieder wel denkend mens moeten dan alle alarmbellen al afgaan, als de regering enkel een experimenteel vaccin promoot boven de natuurlijke vitamines en mineralen. En dat er diverse geneesmiddelen op natuurlijke basis ineens verboden zijn in het land.

  Ik ken er legio mensen, die ondanks er nu zoveel bekent er over is, dat ze nog heilig erin geloven. Die zijn zo geïndoctrineerd vanuit hun scholing, dat zij geloven dat de overheid nog altijd het beste met hun voor heeft. Want in hun school opleidingen moesten zij ook klakkeloos aannemen dat wat in het lesboek stond waar was. Daar was geen discussie over. Vele hogere en middelbare opgeleide hebben dan ook klakkeloos de prikken gehaald, zonder zich zelf erin te verdiepen. Zoals mijn gehele vriendenclub. Dan kon je als Brugman er wel tegen in praten wat je maar wilde, het werd gewoon genegeerd en weggewuifd en afgedaan als onzin. Nu er diverse problemen hebben gekregen daardoor, vinden ze mij koudbloedig omdat ik zij dat het hun eigen schuld was.

  • “Zoals mijn gehele vriendenclub. Dan kon je als Brugman er wel tegen in praten wat je maar wilde, het werd gewoon genegeerd en weggewuifd en afgedaan als onzin. Nu er diverse problemen hebben gekregen daardoor, vinden ze mij koudbloedig omdat ik zij dat het hun eigen schuld was.”

   Zo is het maar net.

   Ik heb ook al gehoord – “ja maar als ze helemaal niks gedaan hadden” ja????? Is mijn opmerking: mag je dan de bevolking zo kwellen en je grondrechten uitschakelen?!?

   Dan meestal geen antwoord meer.

   Ik ben er absoluut voorstander van alle meelopers en medekwellers ter verantwoording te roepen en te berechten. Laat ze maar hun schuld afbetalen door hun leven lang ervoor te werken. “Jullie zullen niks meer bezitten, werken voor de algemeenheid en jullie zullen te vreden zijn! “

 12. LEUGENAAR !
  Alleen al het feit dat dit geen domme jongen is, betekent het volgende:
  Het kan niet zo zijn dat hij geen twijfels had bij de start van COVID (de corona uitbraak enz.), daarvoor is hij te intelligent.
  Ook hij wist door zijn twijfels zeer snel antwoorden op de tientallen leugens van de overheid, precies zoals wij allemaal hier.
  Hij voelt nu de bui al hangen dat er tribunalen en wellicht ook afrekeningen op til zijn.
  Deze man is NOOIT, maar dan ook NOOIT gevaccineerd tegen covid.
  Hij kiest eieren voor z’n geld.
  Chapeau Mijnheer Shapiro, goed geprobeerd maar helaas wat te doorzichtig.
  Op zijn minst weet hij al een jaar of zo hoe de vork in de steel zit.
  LEUGENAAR dus !

 13. Deze rand figuren moet worden op gehangen zij zijn geen knip voor de ogen waard hoeveel mensen zijn door zijn schuld gestorven al.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in