vandesart / Pixabay

Op 29 januari werd gemeld dat Elon Musk’s biotech startup Neuralink succesvol was in het implanteren van de eerste hersenchip in een mens. Must verklaarde op X (voorheen Twitter) “Eerste resultaten tonen veelbelovende detectie van neuronpieken”, schrijft Don Via Jr.

Een technologisch hoogstandje dat, hoewel het nog in de kinderschoenen staat, dient als een niet zo subtiele mijlpaal in de vooruitgang van de biodigitale convergentie. Dat is, voor wie het nog niet weet, een concept dat streeft naar naadloze integratie van biologische mensen met digitale technologie, waardoor cyborgs veranderen van iets uit de science fiction in iets dat net zo normaal is in de mainstream van de samenleving als het hebben van een smartphone nu is.

Volgens een verklaring van Neuralink zouden de mogelijkheden van het huidige implantaat dienen om een brein-computer interface (BCI) tot stand te brengen die de patiënt in eerste instantie in staat zou stellen om signalen via hun gedachten te verzenden om een computercursor en toetsenbord te besturen. Met als doel om uiteindelijk uit te breiden naar grotere vormen van gedachtegestuurde technologie, een concept dat bekend staat als synthetische telepathie.

Hoewel dit vreemd kan lijken voor degenen die niet op de hoogte zijn, is dit idee maar al te bekend voor degenen die de opkomende technologische trends en concepten in de gaten houden. Het concept van het Internet Of Bodies, verwant aan het “Internet of Things”, is op hoog niveau besproken door technologen en futuristen over de vooruitgang van biotechnologische integratie in de nabije toekomst. Zoals uitgelegd door Rand corporation onderzoeker Mary Lee in een 2023 presentatie op TEDx.

Voor scherpzinnige waarnemers binnen de onafhankelijke media komen deze concepten in een ander opzicht bekend voor. Ze komen overeen met de agenda’s die vaak worden aangeprezen door globalistische technocraten; die van het transhumanisme. Een convergentie van mens en machine die door elitaire roofzuchtigen zoals het World Economic Forum “evolutie in hyperdrive” wordt genoemd. De voorstanders van het transhumanisme promoten het als een middel om de mensheid te verrijken met technologieën die zouden dienen voor de verbetering en vooruitgang van het menselijk ras, maar zoals de gewaardeerde onderzoeker James Corbett uitlegt in de september 2008 editie van The Corbett Report getiteld Transhumanism and You, is onder het masker van altruïsme de oorsprong van de filosofie achter het transhumanisme geworteld in die van eugenetica en techno-tyranny.

  Bugs R Coming & u zult ze eten

In lekentaal: ondanks het feit dat het wordt voorgesteld als een ideologie die de welvaart van het menselijk ras wil bevorderen, lijken degenen achter de filosofie van de agenda het te willen gebruiken als een middel voor bevolkingscontrole en autoritarisme.

Bovendien lijkt de convergentie van mens en machine een diepere ideologische agenda van de roofzuchtige klasse te dienen om de menselijke soort te scheiden van onze menselijkheid: ons loskoppelen van onszelf, vernietigen wat het betekent om mens te zijn op spiritueel niveau, door dat eerst op biologisch niveau te doen.

Maar voordat dat op grote schaal kan gebeuren, moet er nog een stap worden gezet om de bereidheid te vergemakkelijken om deel te nemen aan het verlies van de eigen menselijkheid; het elimineren van de identiteit van wat het betekent om mens te zijn op psychologisch niveau. Enter postgenderisme.

In hun paper uit 2008 voor het Institute for Ethics and Emerging Technologies getiteld Postgenderism: Beyond the Gender Binary, stellen de auteurs George Dvorsky en James Hughes, PhD in de samenvatting dat;

“Postgenderisme is een extrapolatie van de manieren waarop technologie de biologische, psychologische en sociale rol van gender erodeert, en een argument voor waarom de erosie van het binaire geslacht bevrijdend zal zijn.

Postgenderisten stellen dat sekse een arbitraire en onnodige beperking is van het menselijk potentieel, en voorzien de eliminatie van onvrijwillige biologische en psychologische gendering in de menselijke soort door de toepassing van neurotechnologie, biotechnologie en voortplantingstechnologieën. Postgenderisten beweren dat dyadische genderrollen en seksuele dimorfismen over het algemeen ten koste gaan van individuen en de samenleving. Geassisteerde voortplanting zal het mogelijk maken voor individuen van elk geslacht om zich voort te planten in elke combinatie die ze maar willen, met of zonder “moeders” en “vaders”, en kunstmatige baarmoeders zullen biologische baarmoeders overbodig maken voor voortplanting.

  V.N. zegt: "Voedseltekorten zijn essentieel voor het creëren van goedkope slavenarbeid"

Een grotere biologische vloeibaarheid en psychologische androgynie zullen toekomstige personen in staat stellen om zowel mannelijke als vrouwelijke aspecten van hun persoonlijkheid te verkennen. Postgenderisten pleiten niet voor het einde van alle geslachtskenmerken, of universele androgynie, maar eerder dat deze kenmerken een kwestie van keuze worden. Lichamen en persoonlijkheden in onze postgender toekomst zullen niet langer beperkt en begrensd worden door gendereigenschappen, maar verrijkt worden door het gebruik ervan in het palet van diverse zelfexpressie.”

Hoewel de auteurs stellen dat zo’n radicale verschuiving niet universeel zou zijn en alleen op vrijwillige basis zou plaatsvinden, pleiten postgenderisten over het algemeen voor een utopisch wereldbeeld waarin genderidentiteit als geheel wordt afgeschaft.

Ze vergelijken de afschaffing van gender binair met het concept van individuele ideologische vrijheid. Maar in tegenstelling tot ideologische concepten als politieke oriëntatie of filosofisch wereldbeeld, is je biologie, in tegenstelling tot de narratieven die het afgelopen decennium sterk gepromoot werden, niet slechts een kunstmatige constructie die genegeerd kan worden als zijnde niet fundamenteel voor je staat van bestaan.

Zeker, de overlap van de “gendertheorie” met tal van andere aspecten van de samenleving, waaronder politiek en cultuur, is er een met zijn eigen complexiteit en bredere nuance, in het bijzonder met betrekking tot de eerlijke behandeling van gemarginaliseerde individuen binnen de LGBTQ+ gemeenschap, die het verdienen om erkend en aangepakt te worden als de geldige kwesties die ze zijn. Als het gaat om de filosofie van individuele vrijheid vanuit een voluntaryistisch standpunt, is persoonlijke soevereiniteit en het vermogen om over zichzelf te heersen natuurlijk een inherent mensenrecht dat niet belemmerd mag worden.

  Aartsbisschop Vigano: Onze "Leiders" zijn schuldig aan hoogverraad

Met betrekking tot de drijvende filosofie achter het postgenderisme wordt het echter duidelijk dat er inderdaad veel diepere implicaties zijn die het direct verbinden met de transhumanistische filosofie, zoals opgemerkt door Hughes en Dvorsky zelf die stellen;

“Een post-biologische soort zou per definitie – hoewel misschien niet helemaal in de mannelijke transhumanistische verbeelding – een post-gender entiteit zijn.”

In deel drie van hun eerder genoemde paper, met als ondertitel Technologies Enabling PostGender Society, gaan ze in detail in op een aantal opmerkelijke aspecten van de transhumanistische agenda die ook zouden helpen om de erosie van het binaire geslacht te vergemakkelijken.

Het postgenderisme is dus niet slechts een ideologie die mannen en vrouwen wil bevrijden van de “onderdrukking” van hun biologische oriëntatie. Het is eerder een facet dat samenwerkt met andere elitaire agenda’s die gericht zijn op een postmenselijke toekomst, of de meeste doorsnee postgenderisten, die typisch te vinden zijn in de kringen van feministische en queer sociopolitieke theoretici en zich uitsluitend richten op genderidentiteitspolitiek op oppervlakkig niveau, zich dat nu wel of niet realiseren.

In wezen lijkt het er meer op dat de drang om de genderidentiteit af te schaffen meer in lijn is met de intentie om een fundamenteel aspect van de menselijke identiteit op zichzelf te vervormen en te elimineren, om zo de weg vrij te maken voor een verdwaalde soort die losgekoppeld is van wie ze zijn en volledig bereid is om de transhumanistische, postgender, posthumanistische technocratische visie op de toekomst te accepteren die door de globalistische roofridderklasse wordt gepresenteerd als de comfortabele redding.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Hoe het allemaal in elkaar past: Covid, 5G, Nanotech en TranshumanismeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense leiderschap soap blijft koken
Volgend artikelPandemieën faken in 4 eenvoudige stappen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Weer een ding uit het oude Star Trek fictie universum dat werkelijkheid lijkt te worden (de recente Star Trek dingen zijn walgelijke). Wij zijn de Borg, verzet is zinloos. Jij zal geassimileerd worden.

  Groeten,
  Hugo

  • Klopt. En ‘The Borg’ is een hardcore sekte van gelijkgeschakelde slaven en één totale machthebber.

   ‘Assimilate or die.’

   Maar wat ze willen is tegennatuurlijk wij gaan daardoor terugkomen bij de eenheid van allen voor één en één voor allen. Maar eerst moeten we onze billen verbanden…

   • De katholieke kerk ging ook zo de wereld rond… de katholieken vermoorden alle ‘niet katholieke en ze gaven hen de keuze; bekeer en ga naar de hemel OF bekeer niet en ga naar de hel.

    Assimilate or die… dat is hoe ze mensen dwingen. Nu moet je ook overal in schikken en anders ben je een wappie. Die wappie maken ze inmiddels een terrorist van.

    Ze doen altijd hetzelfde. Het wakkere deel wordt steeds als heksen (natuurgenezers) gelabeld en verbrand. Al duizenden jaren hetzelfde kunstje. Nu willen ze globalisme en totalitaire macht en wie niet assimileert moet dood.

    Ze hergebruiken steeds weer dezelfde plannen en agenda’s.

    • Hoi,

     Eens op een kleine nuance na. Heel soms is de dood te preferen. Het is niet assimilate or die, de Borg lieten je niet sterven, je werd hoe dan ook geassimileerd op een uitzondering na. De ”elite” doet precies het zelfde. Doden doen ze niet vaak. Liever assimileren en uitzuigen.

     Over geschiedenis en zelfde plannen gesproken. Er is een meme daarover. Twee professoren verzuchten, ”geschiedenis herhaalt zichzelf en wij historischi waarschuwen daarvoor maar worden altijd genegeerd omdat veel te weinig mensen geschiedenis bestuderen”

     Groeten,
     Hugo

 2. tja , waarom een mens maken die op een robot lijkt , als je een mens ook kan ombouwen tot een willoze robot die doet wat je wilt , maar vooral niet doet wat je niet wilt moet de elite hebben gedacht, nog enkel zorgen dat de mensheid zichzelf ziet als het proleem van alles of beter nog als een dier en t is voor de bakker

 3. Inmiddels levert AI cybercriminelen miljarden op…en veroorzaakt eveneens een forse bijdrage aan ontvreemding van de mensheid.
  Uitsluitend contact in het echte leven blijft t.z.t als enige nog 100% behapbaar voor een mens.

  ” Man denkt baas te zien in videocall en wordt voor miljoenen opgelicht: ‘Deze gasten slaan Nederland niet over. ”

  https://www.ad.nl/tech/man-denkt-baas-te-zien-in-videocall-en-wordt-voor-miljoenen-opgelicht-deze-gasten-slaan-nederland-niet-over~ade085ee/

 4. Alles draait om het toe eigenen wat van oorsprong natuurlijk was. Alles wat natuurlijk is en van iedereen is, kan niet toegeëigend worden middels een patent. Dus als de hebzuchtige nu alles wat in de natuur voorkomt, kunstmatig gaat nabouwen dan kunnen ze het wel patenteren. De ultieme macht over alles willen hebben.

  De wereld populatie zou te groot zijn volgens deze hebzuchtige en daarom moeten wij natuurlijke mensen minder nakomelingen produceren en zoveel mogelijk gedood worden op allerlei manieren. Aan de andere kant gaan ze de mens nabouwen. Dus komt er aan de andere kant er cyborg mensachtige leger erbij. Met als enige verschil dat die cyborgs hun creatie zijn en zodanig hun eigendom zijn.

  We kunnen ons ook afvragen wie zijn die instituten, die patenten verstrekken? Want wie geeft hen het recht om uitvindingen te monopoliseren. Daar een patent altijd op naam van een natuurlijk persoon staat en een natuurlijk persoon is een entiteit die enkel op papier bestaat. Daar wordt geen levende mens mee bedoeld. Dus patenten zijn dan in de werkelijkheid (de Jure) een fictie (de facto)

  Zo zijn ook alle governmenten ter wereld even eens fictieve entiteiten, die enkel op papier bestaan. Daar ligt onze oorsprong van onze slavernij. Alle gehanteerde wetten door de governmenten zijn zelf bedacht doordat de mens dat op papier gezet hebben. Maar wie heeft die mensen het recht gegeven, om andere mensen te onderdrukken? Met die zelf verzonnen wetten, die enkel op papier bestaan.

  De toekomst willen ze alles digitaliseren en dan is alles letterlijk een fictie. Een matrix, waar niets fysiek tastbaar is en alles een illusie is en zo onbeperkt alles letterlijk gecreëerd kan worden met behulp van computercodes. Maar wie heeft die computercodes in zijn macht? Zo worden we nu lekker gemaakt met het vooruit zicht om onze gestolen gelden via belastingen, verzekeringen e.d. terug te krijgen met Gesara/Nesara. Wat zogenaamd goud gedekt is, maar het is enkel digitaal. Het huidige internet en al onze huidige computerbesturingen willen ze buiten werking hebben, om plaats te maken voor het Quantum computersysteem, zodat we gelokt worden om in de nieuwe matrix te stappen.

  • Klopt Qvic. Alles moet gepatenteerd kunnen worden, anders levert het geen geld op. Ook de mens moet gepatenteerd kunnen worden; dan wordt hij bezit. De gifspuit is een goed voorbeeld: de Ingespotenen zijn gmo’s geworden, dus nu zijn ze bezit (van een organisatie) als de mRNA goed gepakt heeft bij ze. Een ander voorbeeld is taxol (de chemo troep) dat een kunstmatige vorm van stof uit de thuja boom is en zodoende gepatenteerd kon worden. Nu levert het geld op. Straks het vlees ook gepatenteerd, en weg met de koeien. En zo voort. Wat een gekkenhuis.

   • De elites zijn parasieten die zijn ontstaan uit bezetenheid voor bezittingen.

    Het zijn de losers die in het dierenrijk pas als laatste mogen eten van de restjes. Zij hebben dat als geslepen egoïsten net zo lang omgedraaid tot zij, bewaakt door een leger dat ze betalen, als enige eten. De mensheid heeft de zwakste en meest gewetenloze losers aan de macht laten komen.

    Ik ben benieuwd wat die patenten waard zijn als de mensheid in een natuurkracht van de waarheid verandert…

 5. ”Een technologisch hoogstandje”

  Echt niet de technologie is al zover dat er nanochips tergrote van een zandkorrel zijn die eenmaal op een menselijklichaam de brein kunnen beïnvloeden.

  Vorige week nog beschreven op FN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in