Republikeinse wetgevers die gesteund worden door AIPAC roepen op om TikTok te verbieden omdat pro-Palestijnse inhoud het beter doet dan pro-Israël inhoud op het platform.

“Er zijn wereldwijd bijna vier keer zoveel weergaven geweest van TikTok posts die de hashtag #StandwithPalestine gebruikten dan posts die de hashtag #StandwithIsrael gebruikten in de afgelopen twee weken, volgens gegevens van TikTok’s creator center,” meldde Axios op dinsdag, schrijft Chris Menahan.

“Wereldwijd zijn er 210.000 berichten geweest met de hashtag #StandwithPalestine en 17.000 met de hashtag #StandwithIsrael sinds 16 oktober,” vervolgde Axios. “In de VS zijn er de afgelopen twee weken 8.000 berichten geweest die de hashtag #StandwithPalestine gebruikten, vergeleken met 3.000 berichten die de hashtag #StandwithIsrael gebruikten in die tijd.”

Israël verliest de propagandaoorlog op TikTok ondanks het feit dat het influencers naar verluidt duizenden dollars aanbiedt om pro-Israël propaganda te delen met hun volgers.

Republikeinen hebben op het nieuws gereageerd door op te roepen om TikTok te verbieden.

“[Sen. Marsha Blackburn (R-Tenn.)] vertelde de Post dat het ‘niet verrassend zou zijn dat het Chinese TikTok pro-Hamas inhoud pusht’ om China’s agenda te dienen,” meldde de New York Post dinsdagavond.

  Israëlische atleten kunnen zonder beperkingen deelnemen aan de Olympische Spelen - "Kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor hun regering" 

“De CCP heeft er baat bij om het Midden-Oosten te destabiliseren en de Verenigde Staten aan te sporen om meer mankracht in de regio in te zetten,” zei Blackburn. “De Verenigde Staten moeten deze app, die Amerikaanse gebruikers steelt en bespioneert, verbieden.”
[Rep. Mike Gallagher (R-Wis.), die voorzitter is van de House Select Committee on China, vertelde The Post dat TikTok “ground zero is geworden voor desinformatie en pro-Hamas propaganda” – en waarschuwde dat de banden van TikTok moederbedrijf ByteDance met Beijing het moeilijk hebben gemaakt om organische virale trends te scheiden van door China gesteunde bots of beïnvloedingscampagnes.

“We hebben geen enkel zicht op de vraag of de virale aard van deze inhoud het resultaat is van gebruikersbetrokkenheid, botcampagnes of de heimelijke invloed van de CCP,” zei Gallagher in een verklaring. “Dit alles illustreert het fundamentele probleem met TikTok: het is een manier voor de CCP om heimelijk elke boodschap die ze maar wil – vooral tijdens een crisis – in de Amerikaanse bloedbaan te injecteren. We moeten nu handelen om het te verbieden.”

[Senator Marco Rubio (R-Fla.) merkte op dat hij “al geruime tijd waarschuwt dat communistisch China in staat is om het algoritme van TikTok te gebruiken om Amerikanen te manipuleren en te beïnvloeden”.

“We hebben gezien hoe TikTok gebruikt werd om de genocide op de Oeigoeren, de status van Taiwan en nu het terrorisme van Hamas te bagatelliseren. Dit is nog meer bewijs dat de app verboden moet worden en behandeld moet worden voor wat het is: buitenlandse propaganda”, zei Rubio in een verklaring.

  Michael Hudson over Rusland, Iran en de Rode Zee: NAVO's oorlogseconomie stort in

De Democraten gaven al hun problemen de schuld van Russische bots en nu geeft de GOP al hun/Israëlische problemen de schuld van Chinese CCP-bots.

De GOP heeft op dit punt jarenlang geklaagd over internetcensuur van rechtse mensen, cancelcultuur en wokeïsme, maar sinds het uitbreken van Israëls oorlog met Gaza hebben ze elk aspect van de “woke”-agenda omarmd om te shillen voor Israël en hun critici het zwijgen op te leggen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Israëlische rabbijn tegen christenen: “Je moet niet één Jood aanbidden, je moet ons allemaal aanbidden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMark Groeneveld, 20, wordt de vijfde Nederlandse wielrenner die sterft of ernstige hartproblemen krijgt dit jaar
Volgend artikelDeagel’s voorspelling voor 2025 liet zien dat Amerika en Israël absoluut vernietigd zouden worden in WO 3, waarbij de bevolking van Israël met meer dan 60% zou afnemen en Amerika zou veranderen in een derdewereldland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Wat een onzin
  Wie zijn er meer ?
  Jo-dodool-den of Mos-slims ?
  Ga dat in Uzelf na
  Hoeveel landen zijn er met Mos-Slim-me Mensen
  En hoeveel met Hoempapa jo-do-den-derron dansers
  Dus Logica
  Alles komt goed op z’n pootjes terecht als men even verder nadenk
  Bedaar gebruik geen medicatie van wat voor type soort drink of zuip geen Palm of andere bedwelming’s verdoving’s hersenen vernietiging’s middelen zoals ; Spacecake alcoholische dranken rook-gerij blijf gewoon kalm
  Gebruik geen Cannibalen voer
  Èèn of twee meelopers worden willens en wetens vermoord
  Door de groote Criminelen
  Om extra angst in de tent te brengen
  Angst en terreur brengt de Criminelen macht in hun verbeelding
  Wie gaan uiteindelijk die Criminelen opruimen ?
  Deze vraag blijft altijd open staan
  Hoop op een spoedige Antwoord

  Dank U

  • Duidelijk verhaal RD….tja…wie begint met ruimen en wie durft en wie gaat het doen…..
   Zal toch moeten gaan komen van niet ingespotenen….en dan liefst met veteranen….die ooit wisten wat er gedaan moest worden….

 2. @ Ringo Dadanovember 1, 2023 Bij 17:04

  Wat lul je nou?

  Begrijp geen drol van wat je zegt.

  Waarschijnlijk een zionist uit Israël die Google translate heeft gebruikt.

   • Beste Mensen

    Worldpress met de gedwongen acceptatie privacy om tegen betaling bij de zelf geschreven berichten te kunnen komen wat in den beginne heel eenvoudig toegankelijk was
    Er word getracht nog een slaatje uit te slaan door de Geld Wolven
    Gratis informatie inwinnen
    Nog geld ervoor vragen ook nog ?!
    Dat de geldwolven van informatie worden voorzien daar mogen die dankbaar voor zijn en daar tegenover en bedrag uitkeren per schrijven aan de informatie verstrekker
    En niet andersom
    Houd Uw rotzooi dan lekker voor U
    Geen interesse in

    Dank U

 3. Zeg, is die 4,5mln$ kostende villa van de “Egyptische” (=koshere trekpop) president Al Sisi in de buitenwijk van Tel Aviv onderhand ook al door een hamasraketje geraakt ?

  Dat zou ik persoonlijk namelijk bèst waarderen heheh …

 4. Is niet zo verwonderlijk dat steeds meer mensen de Palestijnen willen steunen. Dat kan geen enkele geldschieter veranderen als je gezien hebt welke gruwel zich daar afspeelt. Hier is een korte compilatie van de Crowhouse waar de verwoesting te zien is en hoeveel mensen in diverse landen de straat op zijn gegaan om te demonstreren tegen de afslachting in Gaza.
  https://rumble.com/v3sw9qm-max-igan-israel-is-genociding-gaza-short-shocking-video-report-eng-nl.html

  • Beste Mensen

   Ze Moeten allemaal Dood
   Helaas ….
   Als er 1,5 kinderen erbij worden geneukt dan sterft er pas 1
   Dat betekend nog altijd 0,5 kinderen te veel per dode Rat mensen
   Jaaa …… ook Joden en Christenen
   Allemaal èèn pot Nat
   Mensen …
   Stoppen met Neuken doet wonderen
   Resultaat
   Ontvolking zonder bloed vergieten van onschuldig levende wezens
   Te weten anders uitziende dieren dan de dieren genaamd Mensen

   Dank U

 5. hebben jullie het nog niet door, dat God zelf jullie straft met zo een leiders ??? je hebt de hoogheilige buiten gewipt, nouw ja, dan doet Hij wat ergers met jullie, dat is Zijn profetisch woord die nu uitkomt ! ! ! had je Zijn woord onderzocht zou je het geweten hebben,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in