De Israëlische rabbijn Chaim Richman, de voormalige directeur van het Temple Institute, vertelde christenen op zijn podcast over Israëls oorlog met Gaza op maandag dat ze “niet één Jood moeten aanbidden” – Jezus Christus – maar in plaats daarvan “ons allemaal” Joden moeten aanbidden omdat “we nu sterven voor jullie zonden,” schrijft Chris Menahan.

“Ik wil dit gewoon tegen onze christelijke vrienden zeggen … om het gewoon te zeggen zoals het is en het recht voor z’n raap te zeggen, jullie aanbidden één Jood, dat is een vergissing, jullie zouden ieder van ons moeten aanbidden omdat we allemaal elke dag voor jullie zonden sterven,” zei Richman, terwijl hij Christus lasterde. “En dat is precies wat hier gebeurt. We zijn allemaal eerstgeborenen van God en we sterven nu voor jullie zonden, omdat het Joodse volk in het land Israël het bolwerk tegen de orks is, oké? De orks komen niet naar een theater bij u in de buurt, maar naar uw huis!”

“Deze groteske suprematie wordt geuit door Rabbijn Chaim Richman, een voormalig directeur van het Temple Institute – een van de extreem-Joodse groepen wiens missie het is om de derde tempel te bouwen,” merkte Keith Woods op Twitter/X op. “Groepen als deze zijn verantwoordelijk voor de oplopende spanningen in het heilige land, waar ze moslim- en christelijke gelovigen uit hun heilige plaatsen hebben verdreven. Supremacisten zoals deze hebben de steun van de Israëlische regering.”

  China en Rusland spelen militaire en diplomatieke troeven uit in het Midden-Oosten

In de dagen voordat de oorlog uitbrak, ging video na video viraal van Joden in Israël die op christenen spuugden en hen op straat aanvielen omdat ze het Evangelie van Jezus Christus predikten, en Netanyahu’s topambtenaar bij de politie, minister van Nationale Veiligheid Ben Gvir, verdedigde hun verachtelijke daden als “niet crimineel.”

“Ben Gvir had eerder de daad van het spugen op christenen verdedigd als ‘een oude Joodse gewoonte,'” merkte MiddleEastEye op.

Vorige week nog werden oude Romeinse standbeelden omvergeworpen en vernield en eerder dit jaar werd een standbeeld van Jezus Christus ontheiligd door een joodse supremacist die zei: “We kunnen geen stenen van valse goden aanbidden in Jeruzalem.”

Eerder dit jaar introduceerden twee invloedrijke leden van de Israëlische Knesset een wetsvoorstel om het onderwijzen van het Evangelie te verbieden en overtreders tot gevangenisstraf te veroordelen. Het was al illegaal voor christenen om Israëlische minderjarigen te bekeren, maar het nieuwe wetsvoorstel wilde “alle pogingen om mensen over Jezus te vertellen” verbieden. Het wetsvoorstel werd ingetrokken na massaal verzet van christenen in Amerika, maar de sponsor van het wetsvoorstel zei alleen dat hij er “in dit stadium” niet mee verder zou gaan.

  Barbara Spectre maakt comeback: Nationalisme geweldig voor Joden - maar moet in Europa verpletterd worden

Terwijl het idee dat Israël een bondgenoot van christenen is, komisch is, is het idee dat we hen moeten “aanbidden” ronduit ketters.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

“Dood aan de christenen!” Christenen in Israël door extreme Joden aangevallenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuurzame vrede met Rusland? Is dat mogelijk?
Volgend artikelHamas waarschuwt gijzelaars te zullen doden bij elke aanval op Gaza, terwijl Israël zich voorbereidt op grondaanval (18+)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

54 REACTIES

 1. Dit moet wel het beste empirische bewijs zijn dat deze mensen totaal de weg kwijt zijn, hondsdol zijn geworden en serieus psychische hulp nodig hebben.

  Graag voordat zij de hele wereld uitroeien om hun gelijk te halen.

  • Ze spugen niet op christenen. Ze spugen op katholieken zoals jij. Het ergste soort jodenhaters. Wie kaatst kan de bal verwachten. Gezien alle jodenvervolging aangesticht door de Roomse kerk.

   Ik heb nog nooit pelgrims gezien die niet katholiek of moslim waren. En die brave broeders hebben miljoenen Joden en christenen op hun geweten.

   Als ik lees wat jij hier allemaal uitkraamt geef ik ze groot gelijk ook nog. Schijnheil.

   • U kent de geschiedenis niet, beste Simplex, de uitwijzingen en de “progroms” zijn altijd reacties geweest op joods wangedrag. Waarom dacht u anders, dat in bijna alle Europese steden en landen, de joden werden uitgewezen of verjaagd. Hadden al die landen en steden het mis ?? De Christelijke volken tolereerden in de beginne de joodse volkjes die zich in hun midden wilden vestigen, maar begonnen te reageren toen het wangedrag de spuigaten uit liep, of erger. In Amsterdam werden alle joden verjaagd, in het jaar 1444. Uit Engeland enkele jaren later, evenals in Frankrijk. Pas na Cromwell in Engeland, medio 17de eeuw, en na de “Reformatie” van de zelfmoordenaar Luther (+1546), keerden ze terug. Ze waren meestal afkomstig uit de Zuidelijke, katholiek gebleven landen, als Spanje, Portugal en Italië. Joodse geschiedenis is een afschuwelijke geschiedenis. Na de “gelijke burgerrechten” in het Revolutionaire Frankrijk, in 1791, was vanaf medio 19de eeuw, de joodse opkomst niet meer te stuiten. We hebben het geweten, alle oorlogen, revoluties en crises sinds die tijd, waren gemanipuleerde joodse bankers oorlogen. Nu lijkt de ommekeer gekomen, maar ik blijf betreuren het afschuwelijke, grote leed van slachtoffers, dat eenvoudige burgers aan beide kanten, wordt aangedaan. Bidt Gods Zoon, Jezus Christus, voor barmhartigheid voor alle slachtoffers.

    • Heel goed gezegd Jules en is Barmhartig,
     Zei Heer Jezus onze Meester niet tegen aan het kruis hing aan de rechter kant hing en medelijden had.

     Vandaag zal jij met mij nog in paradijs zijn!
     En de andere aan linkse kruis zei wat zijd gij voor een God, kunt u eigen nog niet verlossen en spuugde.

     Jules ge ziet dat de wereld die O.L.H Jezus lief heeft, het volk nog steeds het zelfde doen.

     Dat heeft alles te maken met de heer der duisternis lucifer en zijn volgeling. Netanyahu deze satanist brend de Joodse gemeenschap aan de Rand van de afgrond.

     De Tijd van de komst van Heer Jezus is heel kort.
     Nu is zijn Heilige Eeuwige Almachtige Vader sinds een 1 Julie over zijn wettige Almachtige Heilige Eeuwige Zoo Jezus gekomen.

     Waarom Jules de Vader is aan zijn grote kuis begonden der aarde, al wat demonisch is te verwijderen en ongeveer nog jaar duren.

     Oktober 24 zal de Ketterse nep paus zijn laatste conclaaf doen, om de kerk van Heer Jezus verder steen voor steen af te breken.
     Dan zal tijd zijn dat lucifers wettige zoon zal plaats nemen in de stoel van Petrus.

     Deze zoon zal enorm goed op Heer Jezus lijken en wordt de Antichrist genoemd, kijk vooral niet in de ogen.
     Zijn opdracht is zoveel mogelijk zielen voor zijn vader lucifer te stelen.

     Het is beter geen nieuws meer te zien, omdat de de satanische Media nu al voor 95 % verziekt en u onzin vertellen waar niet aan heb.

     Jules denk dat vrij wijs man bent, er is maar een persoon en man een Heer die kan oplossen en zal oplossen en dat Onze Almachtige Eeuwige Heilige God Heer Jezus en de Meester, die als alle Moslims voor de Poorten van Jerezalem zullen zal wegblazen.

     Hij zal zijn volk verdedigen en op handen gedragen worden Julus.
     God Heer Jezus zal Israël weten uit te breiden en Israël zal 2/3 groter worden, ten nadele van de Arabische wereld,

     Jules Heer Jezus zal dan koning der koningen zijn benoemd door zijn Vader in 1914 en zal Heersen over universum aarde hemel en zijn Heerschappij zal geen einde komen.

     Hij de totale oorlogs en S industrie ontmantelen en geen oorlog ruzie haat presidenten nog dulden.
     Zullen allemaal onafhankelijke soevereine staten zijn en geen verenigde staten gelijk VS en de EU zullen verdwijnen.

     Heer Jezus Zal zijn Goddelijk Koninkrijk laten neerdalen en zal Vrede & Liefde Gods zijn, het kwaad zal zijn Moeder Gods Maria Mama van Haar Zoon Jezus de oude slang lucifer de kop intrappen en Goddelijk Geboeid naar ••• brengen voor de eeuwigheid / hij is geweldige hater van vrouwen en promootte het homo zijn.
     En zullen wij allen de Vrede & Liefde Gods gaan bedrijven.
     Dit is onze vrije meningsuiting.
     😇🥰🇮🇱🗝🙏🙏🙏😉

 2. Och waarom wil je nou niet heerlijke geile joden aanbidden? Alleen al het woord is heilig, je staat toch zo diep achter die gemeenschap, Bert, Dooddenker-2, Antichrist zit in het vaticaan, Pierre h.m. van de kletersteeg en andere? Als echte zionisten verheerlijkeraar wordt van je verwacht dat je die tenen begint te kussen, likken en gewillig onderdanig op je knieën om vergeving en genadigheid te smeken. Doe wat er van je gevraagt wordt, je meerdere spreekt!!!

   • Je kunt beter goed zijn voor de joden want dat zal een volk tot heil zijn. En als je slecht voor hen bent, dan wordt dat de ondergang voor een volk. Dat heeft God Abraham verzekerd. De Engelsen bv. lieten pas na eeuwen weer onder Cromwell joden toe nadat ze zagen hoe veel profijt wij hier in de Gouden eeuw van hen hadden.
    Het is doodzonde, al die vermoorde joden door inteelt arabieren met een IQ van gemiddeld 80. Hitler beschouwde hen als Untermenschen, maar als je 10% van de Nobelprijzen binnenharkt, ben je geen Untermensch.

    • hahaha, nobelprijs, hahaha, lekker doorgestoken kaart en nietszeggend ritueel, ze geven de nobelprijs ook aan idioten die de cojona gifspuit hebben bedacht..
     profijt van de joden? hahahahahahaha, banken zijn van joden en die hebben inmiddels alle welvaart van de wereld bijeenverzameld, we zijn armer dan tijdens de grote depressie ik bedoel maar https://153news.net/watch_video.php?v=D7RB67X446X9

     alle volkjes die goed waren voor de joden hebben er alleen ellende van gehad.
     en dan heb ik het over het huidige tuig zionisten (lees satanisten), niet over echte joden. Jezus noemde hen niet voor niets kinderen van satan, want dat zijn het letterlijk

  • Ga jij lekker naar Mekka de zwarte steen likken in die zilveren vulva. Bidden voor je dooie profeet in de hel.

   En waar is Isa nu volgens jullie? Nou? Allah heeft hem van het kruis afgehaald voor hij dood ging en bij zichzelf geroepen. Aan de rechterhand van Allah. En wat was Isa ook alweer? Een jood ja. Dus Allah houd ook meer van joden dan van kufirs zoals jij of jullie dooie profeet.

   • Hehe witte hitte, zo zielig dat je je persoonlijk aangevallen voelt. Altijd dezelfde voorspellende reactie van de AI robot. Ik heb geen god, profeet, allah, messias of zo’n soort entiteit, jij wel met je hoofdletters voor je heilige woorden, vandaar je heftigheid en loopt het schuim al langs je kin. Ik kom uit de hel waar jij schijt voor de hel vandaar dat je een verlosser nodig hebt.

    Joden zijn wat? De slimsten, sluwsten, machtigsten en intelligentsten ter wereld. Dat verlies je altijd. Zeker de sluwste want dat heeft met slimheid te maken, maar je zegt het al de smerige kant van slim zijn dus. De machtigste oh jazeker en alsof ze dat eerlijk verdient hebben. De intelligentste och, gemeten door hun eigen meetsystemen, waar zijn de bewijzen dat hun ooit zo’n titel kunnen dragen in de hele menselijke historie?

   • Beste mensen

    Wij mogen ophouden om te spelen als kleine kinderen
    Wij zijn allemaal Mensen
    Laten wij stoppen door met clubjes vormingen te vereenzelvigen aan een bepaalde valse gedachtengang
    Immers Alle gedachtegangen zijn vals
    Die via gedwongen hersenspoel praktijken vanaf de school periode is opgedrngen
    Laat los die Rotzooi
    Word leeg
    Kijk naar Uzelf
    Weet dat U Alles vertegenwoordigd
    Dus niet alleen maar een klein doolhofje bent
    U bent toch geen Nagel
    U bent toch geen Haren
    U bent toch geen Tanden
    U bent toch geen Botten
    En ga zo maar door
    En al deze bij elkaar tezamen
    Dat bent U ook niet
    U bent de bewoner van de samenvoegingen van het voor genoemde delen en veel meer
    Vormende samen het huis genaamd belichaming van de Geest
    En de Geest is schoon Rein Zuiver
    Dus geen Ineri Geen Jahweh Geen God Geen Jezus Geen Allah Geen Mohammed
    En noem maar op
    Dezen allen zijn verdwalingen waarmee men als kind zijnde met de Paplepel is volgepropt
    Houd dus alstublieft op Als mens zijnde Uzelf met Iets te vereenzelvigen wat U nooit zult kunnen zijn
    Weest er gewoon
    Meer hoeft echt niet gedaan te worden

    Dank U

 3. Mooi meegenomen dat ik een atheïst ben, meneer de rabbi mag net als alle andere godsdienstwaanzinnige rabbi’s, pastoors en dominees een psychiatrische dwangverpleging ondergaan.
  Toch één lichtpuntje voor meneer de godsdienstwaanzinnige rabbi: straks wijkt er een filistijnse raket wat van zijn baan af en dan kan u het lease-contract tussen de bank te Manhattan en de Moefti van Jeruzalem nalezen en de derde tempel beginnen bouwen.

  • Dan heb jij het als atheïst beter begrepen dan deze rabbi met religieuze wanen. Hij kent zijn eigen Torah niet dat je alleen God mag aanbidden.

   Ik vraag me trouwens af of hij meer is dan alleen rabbi. Iets in een andere club.

 4. “Israëlische rabbijn tegen christenen: “Je moet niet één Jood aanbidden, je moet ons allemaal aanbidden””

  Tuurlijk het is een kolfje naar hun handen die idiote rabijnen om te dwingen, drammen en angst te zaaien.

  • Chaim Richman ga maar koeien bijeen drijven…Ghost Riders In The Sky wordt door de Western Writers of America ‘het grootste cowboy/westernnummer aller tijden’ genoemd. Het lied, geschreven door Stan Jones in 1948, vertelt het verhaal van een cowboy die een visioen heeft van vee met rode ogen en stalen hoeven die door de lucht donderen achtervolgd door de geesten van ten dode opgeschreven cowboys. Eén waarschuwt hen dat als ze de manier van doen niet veranderen, ze voorbestemd zullen zijn omzich bij hen aan te sluiten, en voor altijd zal proberen ‘de kudde van de Duivel over deze eindeloze hemel te vangen’

   https://youtu.be/Fjqxnz-EUCs

   • Beste Mensen

    We zijn allemaal èèn pot Nat als we niet Zelf onze hersenen gaan gebruiken

    Laten we nou eens het gedwongen met de Paplepel opgelepelde in de hersenen opgedreunde los
    Dus uit de hersenen weg vloeien
    Haal die oordop eruit
    Die perongeluk enerzijds is blijven zitten sinds de vreubelklas boeken tijdperk
    Waardoor de doorstroom werd belemmerd en het nog steeds doet
    Weest leeg
    Zo leeg als een ton
    Als men het hoofd erin doet en gaat schreeuwen dan hoort men een echo
    Doet men datzelfde in een ton gevuld met water of neem maar cocacola dan hoort men
    Blublubublubblublu
    En de kans is heel groot
    Dat als men te lang koppie onder houd
    Dat men dan echt naar het ware Hellehuis terug zal gaan

    Dank U

 5. soms vraag ik me af of mannetje met snorretje gelijk had?’of zijn dat allen extreme Joden de schuldige van alles ? dat zou ook kunnen verklaren wet over zionisme verankerd met Jodendom

 6. Dat zegt een zionistische idioot die oproept tot doden van alle goyim en waarvan de volgers Christenen bespugen in dat k*tland van ze. Misschien moet zijn volk hun problemen met de Arabieren maar eens alleen gaan oplossen zonder hulp en geld van welke Christen dan ook. Per slot van rekening zijn Christenen zionistische joden niets verschuldigd.

 7. Beste Mensen

  Een Jood die Zo denkt is heel goed bezig
  Hij/Zij heeft de juiste weg gevonden voor Hem / Haar
  Helaas zowel de loop Richting als techniek moet nog worden ontdekt
  Want met de nek gedraaid achterste voren lopen is geen handige optie
  Zorgt voor onnodige vallen en opstaan

  Trouwens als èèn Jood sterft
  Of Ookal sterven ze Allemaal net als de Indianen
  Dan blijft de Aarde nog steeds gewoon door draaien met alle Andere doden en levenden erop
  Een Jood is dus niks bijzonders
  Want dat waren en zijn de Indianen al
  Helaas zijn de echte Wegwijzers nagenoeg uit geroeid

  Dank U

  • Beste Mensen

   Een kilo aanbidden is beter dan aanbidden een ons
   Dan aanbid men al tiental maal het officiële
   Dat is dus al veele malen beter

   Dank U

   • Aanvulling
    Trouwens ook Ringo ziet eruit op foto als BarbaPapa
    Dus als men èèn aanbid dan aanbid men Ringo
    En dat is Foute boel
    Dat is uit den Boze

    Dank U

 8. Oke, ik zal er morgen mee beginnen,……… echt waar,…………. GELOOF ME!
  Maar mocht ik het vergeten, klop dan een beetje hard met je kop tegen de muur!

  Een maand later;
  Hoor wie klop daar kinderen, zal eens vragen naar zijn naam.

  Vals alarm, het was zo’n muurkopper men vlechtjes,… laat maar gaan..
  Komt er een busje, stappen er zwartje broeders in witte jassen uit.
  MUURKOPPER MEEKOMEN!

 9. Wij christenen mogen geen enkel mens aanbidden- alleen God. Mijn overgrootvader placht te zeggen: de joden hebben Jezus vermoord- en daarom zullen zij altijd oorlog hebben. Hij heeft gelijk gekregen…

 10. Ik lees de commentaren hierboven en denk: elk volk heeft een kleine minderheid van extremisten die je kunt citeren om haat te zaaien. Weinig nieuws waarde! Hitler deed dat om hem moverende redenen ook.
  Vraag blijft waarom en hoe kon deze aanval gebeuren! Het Palestijnse volk bombarderen is een beslissing van de mensen die faalde in de verdediging van het land…. Politiek herhaalt fouten vaker! Laten we ze hier op dit forum niet volgen!

  • Beste mensen

   Politiek moet maar zelf weten wat die doet
   Als de rest de eigen hersenen maar gaat gebruiken
   Kortom Zelf Nadenken is het aller beste

   Dank U

 11. Beste mensen

  Er bestaat een meervoud van Je Zus
  Dan zegt men Je Zussen
  En als het Ego ik Spreekt dan zegt men zowel
  Je zus meervoud Je zussen of Mi jzus of Mij zussen
  Men kan deze woorden uiteraard ook aan elkaar vast schrijven
  Bijvoorbeeld als Jezus – sen & Mijzus – sen
  Nogmaals ga niet dwalen
  Denk zelf na
  Ga geen opgelepelde drek naar binnen werken

  Dank U

  • ´Denk zelf na
   Ga geen opgelepelde drek naar binnen werken´

   Ja Ringo, stop dan eens om jouw drek aan ons op te lepelen.
   Dat alvast zou helpen.
   Of pretendeert u dat we die drek juist nodig hebben om ZELF na te denken?
   Dat zou een paradox inhouden.

   Dank U.

   • Beste Mensen

    Dat schrijven duid aan ;
    Denk Universeel
    Kijken verder dan de doolhofjes zelf of specifiek een doolhof
    Zodra men de doolhof of doolhofjes ontstijgt zal men veel gewaar worden

    Dank U

 12. Met (een Jood) bedoeld hij de Messias. Voor alle duidelijkheid was de Messias een Hebreeër een YADAIM, YADAIM betekenen de kinderen van YAHWEH de Most High. De afstammelingen van Jacob (Israyl). in die tijd bestond het woord jood niet. Wat een arrogantie zeg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in