Op 24 juni hield de Russische president Vladimir Poetin een toespraak voor de natie over de zich ontwikkelende situatie met PMC Wagner en zijn hoofd Evgeniy Prigozhin.

In een televisietoespraak zei de Russische president dat de poging tot rebellie neerkomt op verraad aan Rusland en zijn volk. Poetin benadrukte dat de wetshandhavers van het land beslissende acties zullen ondernemen om de orde te herstellen.

Hij merkte op dat Rusland verwikkeld is in een historische strijd om zijn toekomst veilig te stellen en tegelijkertijd “de agressie van neonazi’s en hun meesters af te slaan”.

“We vechten voor het leven en de veiligheid van onze mensen, voor onze soevereiniteit en onafhankelijkheid. Voor het recht om Rusland te zijn en te blijven,” zei Poetin, die er bij de Russen op aandrong om alle verdeeldheid die door buitenlandse tegenstanders zou kunnen worden uitgebuit, opzij te zetten.

“Daarom zijn de acties die onze eenheid verdelen in feite afvalligheid van ons volk, van onze strijdmakkers die op dit moment aan de frontlinie vechten. Dit is een steek in de rug van ons land en ons volk.”

Poetin voegde eraan toe dat er “beslissende acties” zullen worden ondernomen om de situatie in de stad Rostov aan de Don, waar zich nu de belangrijkste ontwikkelingen voordoen, te stabiliseren. LINK

De president deed ook een beroep op degenen “die door bedrog of bedreigingen in dit criminele spel zijn betrokken,” zonder Prigozhin in het bijzonder te noemen. Poetin drong er bij de mensen die bij de situatie betrokken zijn op aan om “de enige juiste keuze te maken en niet langer deel te nemen aan criminele acties”.

  Oekraïne dreigt vredesbesprekingen te stoppen

De volledige toespraak van President Vladimir Poetin met Engelse ondertiteling:

Via Southfront.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin: Er zal GEEN “Oekraïne” meer zijn – Directe interventie van de NAVO zal de uitkomst niet veranderenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel11 juli: De door Victoria Nuland vastgestelde datum voor WO III
Volgend artikelDe opkomst en ondergang van de Russische oligarch Prigozhin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Wat kan hieruit afgeleid worden ? Rusland en Putin zijn scapegoat voor de westerse rotzooi. De sodomieten democratie en de Utopische WEF wereld met 15 minuten steden. Alle middellen zijn goed om het doel te heiligen. Amerikanen zullen niet stoppen want het imperium van de perverten is aan het instorten. Rusland kan zich niet veroorloven om te verliezen want dan houd Rusland op te bestaan. Dit konflikt met de buik vooruitschuiven is enkel het verlengen van onnodige pijn. De bissex komediant president heeft er geen bezwaar tegen zolang hij maar genoeg geprinte dollars ontvangt. Uiteindelijk gaan er grove akties moeten komen om een einde te bewetkstelligen. Ik beweer niet dat Putin een heilige is. Maar het konflikt is uitgelokt door sodomiete amerikanen om Rusland te vernietigen. Nulands haat ten opzichte van Rusland is groter dan de mount everest. Ze is de lokomotief die deze hele trein trekt. Biden is slechts een vice met achter de schermen obama. Nog zo een zwarte sodomiet met zijn transgender wijf dat eigenlijk een man was en hij kende sinds zijn schooljaren.
  Nu het konflikt kan niet met woorden eindigen en ook niet met verdragen. Poroshenko Merkel en Hollande hebben dit bewezen met Minsk 1 en 2 en openlijk verklaard dat ze de verdragen niet wilden respekteren maar enkel tijd winnen om nazies te bewapenen en te trainen. Dit was al het Churchill plan sinds 1945 namelijk the unthinkable. Niet voor niets dat men elensky de churchill van de moderne tijden noemt. Ik snap niet dat mensen hun frank niet valt. Lijkt of men gewoon slaapwandelt als zombies.

  Ofwel krijgen we nu bijstand van de Allmachtige God en komt de Messias nu terug om de boosaardigen in het niets te spreken ofwel gaan er uiteindelijk erge dingen gebeuren.

  In dit laatste geval kan de planeet aan stukken geschoten worden tenzij :

  1 Putin precies laat testen hoe goed de Russische nieuwste ADS S500 en S550 is en of ze ALLE nukes kunnen tegenhouden.
  2 een strategie uitwerkt om een EMP aanval op de anale staten en westeuropa waar amrrikaanse nukes zitten en eveneens alle onderzee kabels van de anale staten naar Europa opblaast om ALLE komunikatie uit te schakelen en tegelijkertijd alle amerikaanse satelieten uit de hemel schiet.
  3 als dit alles volledig voorbereid is en uitgevoerd kan worden dan zouden de anale staten een eendje op water zijn. Op dit punt zijn er nog geen slachtoffers door nukes en nu kunnen de amerikanen en de Nato gedwongen worden tot overgave en onmiddellijke opgave van alle nukes. Dit is game over zonder de wereld op te blazen en een einde aan dit waanzinnige konflikt ye geven.

  In het andere geval zal een nucleaire oorlog zo goed als onvermijdelijk zijn en zal het mensenras uitsterven dankzij de drang van een natie om anderen te domineren en wereld heersers te zijn. Welk verschil is er namelijk tussen Bush of Obama of Biden en Hitler ?

  • Door het fiatvaluta geld creatie dat op schuld gebaseerd is, hebben ze zo alles op de aarde van de burgers toe kunnen eigenen. Nu het reptielen imperium van de zionisten op instorten staat en zij andere helemaal niets iets gunnen. Zijn zij bereid om dan maar de wereld in 1 grote rokende puinhoop te laten veranderen. Want dan heeft de andere er ook niets meer aan.

   Als die ander Rusland is, hun eeuwige dood gewenste vijand. Want Rusland is het hartland van de wereld. Wie over het hartland heerst, heerst over de wereld. Dan is het voor Rusland/Poetin een kunst om met gepaste en uitgekiende schaak zetten op het grote schaakspel de ander buitenspel te zetten, zonder dat de wereld een rokende verschroeide puinhoop wordt.

   De haviken reageren altijd als een kip zonder kop en met grof geweld de andere proberen te overbluffen. Op het daadwerkelijke slagvelden maken de haviken er altijd een puinhoop van, van een goed doordachte strategie hebben haviken nog nooit van gehoord. Dit zijn de idioten op het slagveld en die zijn niet te interpreteren in hun doen en laten, want elke logica ontbreekt eraan. De haviken zijn tevens te dom en te naïef en daarom zullen ze alle waarschuwingen van andere en de vijand in de wind te slaan. Want de haviken denken zelf altijd dat zij onoverwinnelijk zijn. Maar elk imperium heeft een begin en een einde, in hun laatste periode zijn te ijdel, te arrogant en zijn zij in zich zelf gaan geloven dat zij GOD zelf zijn geworden en daarom de uit verkorende zijn om de wereld heersers te zijn. Maar hoogmoed komt altijd voor hun val in het niets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in