De Russische president Vladimir Poetin heeft woensdag in een tv-interview opmerkingen gemaakt die duidelijk maken: er komt geen onderhandelde oplossing voor het Oekraïne-conflict, er zal niet langer een Oekraïne zijn, en een interventie van de NAVO kan de uitkomst niet veranderen, schrijft Hal Turner.

Toen hij aan een tv-interviewer uitlegde waarom Rusland Oekraïne binnenviel, wees hij op Luhansk en Donetsk die door artillerie- en mortiervuur van Kiev bestookt werden omdat die twee Oblasten (staten) zich net als de Krim van Oekraïne wilden afscheiden. Hij vertelde de interviewer: “We werden gedwongen om te proberen de oorlog die het Westen in 2014 begon, met wapengeweld te beëindigen.”

President Poetin ging vervolgens verder met opmerkingen die volkomen onthutsend zijn. Hij zei:

“En Rusland zal deze oorlog met wapengeweld beëindigen door het hele grondgebied van het voormalige Oekraïne te bevrijden van de Verenigde Staten en de Oekraïense nazi’s. 

Er zijn geen andere opties.

Het Oekraïense leger van de VS en de NAVO zal worden verslagen, ongeacht de nieuwe soorten wapens die het van het Westen krijgt.

Hoe meer wapens er zijn, hoe minder Oekraïners en wat ooit Oekraïne was zullen overblijven.

Direct ingrijpen door de Europese NAVO-legers zal de uitkomst niet veranderen.

Maar in dit geval zal het oorlogsvuur heel Europa overspoelen.

Het lijkt erop dat de VS daar ook klaar voor is.”

Toen Poetin zei: “En Rusland zal deze oorlog met wapengeweld beëindigen … het hele grondgebied van het voormalige Oekraïne bevrijden … er zijn geen andere opties …” Dat maakt duidelijk dat er geen onderhandelingen zullen komen. Dit conflict zal eindigen met de volledige militaire nederlaag van Oekraïne. Maar in die verklaring noemde Poetin ook “het bevrijden van het hele grondgebied van VOORMALIG Oekraïne …”

  Luidsprekers: "Verlaat de stad VÓÓR 7 november"

Wauw. “Voormalig Oekraïne.” Zulke woorden kunnen maar één ding betekenen: Er zal geen Oekraïne meer zijn!

Welke andere betekenis kunnen de woorden “voormalig Oekraïne” hebben?

Voor het geval er enige twijfel zou bestaan over het feit dat er “geen Oekraïne” meer is, maakte president Poetin dat in zijn volgende zin expliciet duidelijk. Hij zei verder: “Hoe meer wapens er zijn, hoe minder Oekraïners, en wat OOK OEKRAÏNE WAS, zal overblijven.”

WHAM! “… en wat voorheen OEKRAÏNE WAS …” Daar is het weer. Geen Oekraïne meer. Het zal niet meer bestaan!

Vervolgens haalde hij direct uit naar de NAVO door te zeggen: “Het Oekraïense leger van de VS en de NAVO zal verslagen worden, ongeacht de nieuwe soorten wapens die het van het Westen krijgt.”

Het is duidelijk dat president Poetin het Westen duidelijk maakt dat ongeacht de wapens die het Westen naar Oekraïne stuurt, Rusland zal winnen. Punt uit. Dus wat zegt DAT over de wapens die Rusland bereid is te gebruiken? De meeste rationele mensen zullen begrijpen dat het betekent welk wapentuig er ook gebruikt MOET worden, d.w.z. nucleair.

Maar de volgende woorden van president Poetin waren het meest onthutsend. Hij vertelde de interviewer verder: “Directe interventie door de Europese legers van de NAVO zal de uitkomst niet veranderen.” Wat zegt DAT u? Het vertelt de meeste weldenkende mensen dat Rusland al WEET dat de NAVO direct gaat ingrijpen en dat Rusland al voorbereid is op zo’n eventualiteit. Mensen, dit betekent dat we naar de 3e Wereldoorlog gaan!

President Poetin maakte dat expliciet duidelijk toen hij er ook meteen aan toevoegde: “Maar in dit geval zal het oorlogsvuur heel Europa overspoelen.”

  ECB waarschuwt EU-politici voor het afromen van winsten van gestolen Russisch geld - FT

Dat is het. Zo duidelijk als wat. “Het vuur van de oorlog zal heel Europa overspoelen.” Wereldoorlog.

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af: “Waarom hoor ik hier niets over in de massamedia?” Simpel: de massamedia willen niet dat u dit weet. Ze willen dat u gelukzalig en onwetend bent. Dus wanneer dit allemaal GAAT gebeuren, zult u bang zijn en op zoek gaan (naar hen) naar antwoorden.

En wat zullen ze u vertellen? Welke propaganda de mensen die hiermee begonnen zijn ook verteld willen hebben.

De mensen in onze Amerikaanse regering beginnen letterlijk de Derde Wereldoorlog, die waarschijnlijk nucleair zal worden, en ze willen dat u dik, dom en gelukkig blijft.

Gaat u hen tegemoet komen, of gaat u in opstand komen en de boel op stelten zetten om misschien te proberen te voorkomen wat er komen gaat?

Wat u ook kiest, houd dit in gedachten: gisteren heeft de Oekraïense wetgevende macht militaire trainingskampen voor kinderen goedgekeurd. Onder de instructeurs zijn al ervaren 16-jarigen die 12-jarige rekruten opleiden om te vechten.

Oekraïne is nu 12-jarige jongens aan het opleiden om voor hen te vechten.

Wat voor monsters zijn deze Oekraïense regeringsmensen? Misschien is het beter als Oekraïne NIET meer bestaat.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Mogelijke startdatums van de Derde Wereldoorlog: 12-24 juniVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Hel” in Oekraïne: Russische Tu-95 strategische bommenwerpers & zwermen kamikaze-drones raken de bevoorradingspunten van het Oekraïense tegenoffensief (Video’s)
Volgend artikelBent u trots op wat er van ons is geworden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

62 REACTIES

 1. Dat NAVO schorem is verantwoordelijk voor die 12jarige jongens, alswel Trutsula van de Lijken en haar EUnuch ja-knikker knapenkoor en de kakelende kippen die hier in NL graantjes pikken. Ze begrijpen werkelijk niet dat ze hun eigen graf aan het graven zijn, omdat de krachten die Rusland en China drijven veel intelligenter zijn dan de adrenochroom slurpende gedrochten die ze aanbidden.

 2. “En Rusland zal deze oorlog met wapengeweld beëindigen door het hele grondgebied van het voormalige Oekraïne te bevrijden van de Verenigde Staten en de Oekraïense nazi’s.”

  En we weten wie de vluchten de nazi’s zal opvangen en helpen ontsnappen, die troep komt hier naar toe.
  Was een mooi klusje voor bernhard geweest, heeft er ervaring mee

  • Die zijn al lang hier… bij mij in de straat wonen al dergelijke Oekraïners.. rijden in een SUV die ik niet kan betalen, terwijl ik toch een baan heb op academisch niveau.

   • Ja hier ook, rijden in mooie recente middenklassers met UA kenteken , wonen gratis, krijgen leefloon en hebben Oekraiense vlag uithangen……zouden beter de belgische vlag uithangen want die gaan nooit meer terug !

   • Bernard en juliana hielden ook heel erg van de oekraieners
    Daar is nog een film over met fraai historisch beeld materiaal op yt
    Je vind hem als je zoekt op volendam en vluchtelingen schip

  • Johannes,
   Ik zei al in het begin van de SMO, die ze gestart zijn op 24/02/2022, dat ze net net zolang doorgaan, dat heel Europa gedenazificeerd word, en tevens bevrijd zal zijn. Rusland wist toen al dat er geen andere mogelijk was. Als De Verenigde Staten atoom wapens gaan gebruiken, worden ze meteen vernietigd. Rusland heeft wapens waar het Westen totaal geen weet van heeft.

 3. tot aan de Noordzee en het VK laten we zinken geen nazi’s zal ontsnappen en ook al de regeringen van de Eu niet die mogen we ophangen op de markten

 4. Dit was te verwachten. Het zgn democratische westen heeft alle kansen om tot een vreedzame oplossing te komen en samenwerking met Rusland de deur gewezen. (Boris Johnston uit naam van natuurlijk usa)
  De westerse hoogmoed kent geen grenzen, maar één ding weet ik heel zeker; de neergang van die oorlogophitsers zal heel diep zijn. Helaas ook voor het gewone volk die dit gedonder helemaal niet wilt.
  De waanzin die daar in dat Oekriland ( en straks ook nog nabij Taiwan) gebeurt zijn de stuiptrekkingen van een usa en haar , oh zo trouwe, bondgenoten, die compleet verslagen gaan worden. De wonden zullen diep zijn; helaas ook voor het gewone volk.

   • inderdaad , onze dwaze corrupte klootzakken zullen de laatste zijn die in de problemen raken …altijd zo geweest …Hopelijk maakt een nucleair Armageddon als het komt, een einde aan iedereen, smerige motherfkers incluis….

  • flardinga,
   Rusland heeft nu het Elektromagnetische gordijn (Schild). In de jaren 90 waren ze al in een ver gevorderd stadium. Met medewerking van TESLA 70 jaar terug. HAARP is er niks bij. Waarom hebben de Verenigde Staten Rusland nooit aangevallen met hun Super-wapen HAARP. Denk daar maar eens over na, en doe eventueel onderzoek. Van mij is dit onderzoek van meer dan 30 jaar terug.

    • flardinga,
     Ja, dat weet ik. Je kan het brandende gordijn ook zien als iets, wat de NAVO aan materiaal heeft gestuurd, en nog zal sturen naar de Oekraïne, en dat het zal branden in de hel. Bedankt nog dat je gereageerd hebt.

 5. frans juni 15, 2023 at 14:47

  Wat is dat toch steeds, dat het nucliair gaat worden?
  Dat is helemaal niet zo! Het is verboden!

  Als het verder escaleerd dan is dit de enige optie voor Rusland en Belarus n.m.m.

  • Welnee! De RF bezit nog vele, tot nog toe ongebruikte, conventionele wapens die ze niet tegen een broederlijke bevolking willen inzetten, maar tegen Eurotrash en NATO schorem zullen ze niet aarzelen.
   Het zou best kunnen dat de slachtoffers daarvan liever geholpen zouden zijn met een snel nucleair einde…

 6. Door zijn kernwapens te gebruiken, zou Rusland de mensheid kunnen redden van een wereldwijde catastrofe

  Een moeilijke maar noodzakelijke beslissing zou het Westen waarschijnlijk dwingen zich terug te trekken, waardoor de crisis in Oekraïne eerder kan worden beëindigd en de crisis zich niet kan uitbreiden naar andere staten.
  Ons land, en zijn leiderschap, lijkt mij voor een moeilijke keuze te staan. Het wordt steeds duidelijker dat onze botsing met het Westen niet zal eindigen met een gedeeltelijke – laat staan ​​een verpletterende – overwinning in Oekraïne.

  Zelfs als we de oblasten Donetsk, Lugansk, Zaporozhye en Kherson volledig bevrijden, zal het een minimale overwinning zijn. Een iets groter succes zou zijn om binnen een jaar of twee heel Oost- en Zuid-Oekraïne te bevrijden. Maar het zou nog steeds een deel van het land achterlaten met een nog meer verbitterde ultranationalistische bevolking die volgepompt is met wapens – een bloedende wond die onvermijdelijke complicaties dreigt, zoals een nieuwe oorlog.

  De situatie zou erger kunnen zijn als we heel Oekraïne bevrijden ten koste van monsterlijke offers en achterblijven met ruïnes en een bevolking die ons grotendeels haat. Het zou meer dan tien jaar duren om ze te ‘heropvoeden’. >>>

  https://www.vtforeignpolicy.com/2023/06/by-using-its-nuclear-weapons-russia-could-save-humanity-from-a-global-catastrophe/

 7. Laatst sprak ik over de oorlog. Zeer compact, geen details.

  Kreeg het op mijn kop. Mensen blijven liever in onwetendheid of geloven liever de officiële versie.

  Nazi-Duitsland deed het, Napoleon deed het, de Oekraïense overheid doet het en onze regering zal het ook doen.

  De wanhoopslichting bestaat uit bejaarden en snotaap-kinderen. Mijn kleinkinderen en ik zullen tot de wanhoopslichting behoren.

  Iedereen zou minstens de basis van bush craft moeten leren. Met iedereen bedoel ik ook de wanhoopslichting. En iedereen zou het boek, De Vergeten Soldaat, van Guy Sajer moeten lezen.

  Dan verdubbel je minstens de kans op overleven.

  • Waar zou ik voor vechten? Tegen wie? Voor een regering die ons allemaal jarenlang verraadt? Ons uitmelkt en hop, zo onder de aanstormende bus duwt? Voor onze ‘koning’, erfgenaam van een nazi-dynastie uit Duitsland? Willem is te goeiig en dom om slecht te zijn, maar zijn broers en de rest van de familie? Het zijn net vergulde paaseieren die van binnen totaal verrot zijn, stinkend van zwavel en dood. Witgekalkte graven.

   De vorige oorlog werden we ‘bevrijd’ door de Amerikanen. Ze zijn alleen nooit meer weggegaan en vertellen ons nog steeds wat we moeten en mogen met hun permissie. En wat ik deze week geleerd heb, dank Thierry, dat we onze parel van smaragd moesten opgeven; anders geen Marshall hulp. En dan kregen we nog de schuld ook.

   De vorige keer stonden we te zwaaien bij de intocht. Nu zullen het er weinig zijn omdat we 80 jaar gehersenspoeld zijn. Maar er zijn er nog die de geschiedenis wèl kennen en hun verstand en intuïtie nog gebruiken.

   Al betwijfel ik ten zeerste of het zover komt. De Europese burgers willen geen oorlog. Bij de Duitsers is de rek eruit en de Fransen zijn al maanden slaags. En Engeland? Hongerige burgers zijn slechte onderdanen.

 8. Zo dit is geen Jip en Janneke taal dit is zo duidelijk als wat .
  Dat schorem wat er in Brussel zit EU en Navo ik hoop dat Poetin dat zootje er in een uitwipt .
  Daarnaast hoop ik dat de rest van de mensen hun kut dopjes open doen en staatgrepen worden toegepast en op elke plein van een land de koppen in een mandje rollen .
  laat de burgers van elk land hun regering er voor verantwoordelijk houden met wat er gebeuren staat .
  Zie die Pinokkio puntneus graag hangen met zijn gevolg

 9. Poetin lijkt op hol te slaan en zijn oorspronkelijke doelstellingen (Dombass) te zijn vergeten.
  Kan hij zichzelf als ‘winnnaar’ beschouwen als Oekraïne wordt verslagen, maar vervolgens een totale oorlog losbarst die ook van Rusland geen spaan meer heel zal laten?

   • Je bedoelt Yuval Harakiri ? De profeet van Lucifer?

    Ik ben het met jullie eens. Wat walg ik van die man. Maar ik noem Rutte toch ook geen stront Hollander? Of Ingrid al Qaq een stront Palestijn? (what’s in a name?)

    Je moet niet een heel volk veroordelen vanwege de rotte appels.

    Maar die Harari mag van mij seppuku plegen om te kijken of hij zelf ook een ‘hackable animal’ is. Dan laten we zijn élégie door een AI schrijven met een algoritme dat net zo kwaadaardig is als hijzelf.

  • De oorspronkelijke doelstellingen van Rusland zijn niet meer haalbaar omdat het westen Rusland wil verslaan en dus niet akkoord gaan met die doelstellingen.
   Dat was eigenlijk altijd al duidelijk .
   Wat overblijft is heel Oekraïne verslaan of totale oorlog.
   Allebei waarschijnlijk.

   • “Heel Oekraïne verslaan””: is dat wél haalbaar, als zelfs een klein deel van dat land niet kan worden ‘bevrijd’?
    De conclusie mag zijn dat Rusland in een val van de globalisten is getrapt, waaruit geen ontsnappen zonder kleerscheuren en gezichtsverlies mogelijk is. Poetin beseft dat nu terdege. Kiest hij eieren voor zijn geld en houdt hij het voor gezien, of gaat hij door tot het puntje?

 10. We zijn al in de “Derde Wereldoorlog”, nl. die van de medische mindfucks die een globale genocide veroorzaken! Deze onzichtbare oorlog wordt met “wetenschap” gevoerd… zeggen ze.

 11. Off topic maar voor ons de Belgen, heb ik alvast goed nieuws : onze populaire socialist Conner Rousseau is uit de kast gekomen (zich ge out) , zegt nl dat hij bi is ….waarschijnlijk een pure jeannet (flikker) maar je moet ergens de deur van de kast op n kier zetten eh ….

  • Off topic maar voor ons de Belgen, heb ik alvast goed nieuws : onze populaire socialist Conner Rousseau is uit de kast gekomen (zich ge out) , zegt nl dat hij bi is ….waarschijnlijk een pure jeannet (flikker) maar je moet ergens de deur van de kast op n kier zetten eh, toch …. De toekomst ziet er maw prachtig uit !

  • Antichrist Zit in´t Vaticaan juni 15, 2023 at 18:21
   Wat een mooie vondst weer van je, Anti. Bedankt! Lijkt er op dat ze nog common sense hebben daar! Heel goed om dit nieuws te vernemen. Je weet dat Rusland ook geen mRNA in de mensen inspoot, he? Dat was een zgn klassiek vaccin tegen die griep, dus de mens werd geen GMO, zoals hier. Die gifspuit is puur terrorisme. Net zoals de GMO planten.

 12. 12 jarige soldaatjes, net als in de eindtijd van het Derde Rijk. Als sommigen nog steeds denken dat Oekrainse Fascisten gaan winnen dan moeten ze de geschiedenisboeken nog maar eens goed doorlezen Zeker de laatste maanden na de invasie in Normandië. Het is het begin van het einde. Dus zal de Navo snel beginnen met het oproepen van Europese militairen. En een jaar later jullie kinderen van 12 to 16 jaar. Kanonnenvoer is goedkoper dan vaccins inkopen om ze te euthaniseren.

  • Vergeet niet dat Duitsland zo snel herstelde van WW1 en de Krach met hulp van Amerikaanse industriëlen. Vooral olie. En hoe netjes hilter nog luisterde aan het begin (stopte de opmars zodat het Engelse leger bij Duinkerken kon ontsnappen).

   En hoe het tij abrupt keerde in 1942 toen de olieaanvoer stopte. De tanks in Afrika en Rusland stonden zonder benzine.

   Ook nu weer zweeft het mes al achter de rug van Elenski (de ‘z’ is verbannen he) en zijn nazi vrienden.

   Goed nieuws dit. Het hele casco slopen en opnieuw inrichten. Geen dreiging meer voor de komende eeuw als een veld op het schaakbord zoals Korea, Taiwan en Gaza.

  • Dit is inderdaad extreem belangrijk nieuws en hier zouden de kranten vol mee moeten staan. Macron doet dit natuurlijk omdat zijn inschatting is dat de trans-atlantische wereld overheersing op zijn laatste benen loopt. Een beetje zoals; de koning is dood, leve de koning.

  • Denk je dat de VS en zijn nazivazallen nu wel zullen gaan luisteren, tot nu toe zijn ze horende doof en ziende blind gebleken, Rusland heeft geen illusies meer en de bevolking steunen hen want hun soevereiniteit staat op het spel en dat weten de Russen.

   • Voor de VS staat er ook heel veel op het spel. Economisch zijn ze al niet meer de grootste maar als ze militair en ook de petrodollar verliezen zijn ze feitelijk hun wereldheerschappij kwijt.

 13. HIER Nog meer crazy stuf uit en over ukraine:

  ‘Crazy shift in my perception’: How first transgender war correspondent is now fighting with Ukraine – CADY STANTON USA TODAY

  Krokodil drugs
  https://www.youtube.com/shorts/bQMTSSwTgqk

  Er is een grote porn industry oa geconcentreerd rond odessa:
  Ukraine in top 3 of world’s child porn suppliers, Prosecutor Jun 2021 — “According to the Internet Watch Foundation, Ukraine is among top-3 suppliers of child porn in the world>
  War in Ukraine causes spike in refugees being recruited for – CNE.news
  Apr 2023 — According to a report from PRO Magazine, the war has left ten times as many Ukrainian women in prostitution work as in previous years.
  {Dit zijn toch hele echte onschuldige verliezers in deze oorlog – die zeer zwaar moeten boeten voor wat de politici en staatsveiligheid hier aanrichten}

  ukraine baby farm Is legal
  The stranded babies of Kyiv and the women who give birth – The Guardian
  Jun 2020 — Lockdown exposed the scale of the commercial baby business in Ukraine, and now women hired for their wombs are speaking out.

  Arizona governor candidate found homeless in Ukraine – The Guardian
  17 Nov 2011 — American Cary Dolego was living rough in city of Chernivtsi after online date failed to materialise. – ze/haar/het zal nu wel spijt hebben

 14. En orgaan handel natuurlijk, tja wat moet je ermee?

  Onderzoek naar “cultured neural network” Natuurlijk
  We hebben al de – Robot-rat: creepy or exciting? – Scientists in the UK have come up with a robot controlled by a bundle of brain cells taken from a lab rat.
  Resulterend in: The roborat is a ‘cyborg’ rat, guided by remote control via electrodes implanted in its brain. The electrodes are implanted in the left and right whisker sensory areas of the brain for directional guidance, and electrodes are implanted in the MFB area to reward the rat(gives the rat a euphoric sensation). The roborat was created at the Chapin Lab at SUNY Downstate Medical Center.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in