De speciale operatie van Rusland in Oekraïne zal onvermijdelijk eindigen in een overwinning voor Rusland, met name door zijn krachtige defensie-industrie, zei president Vladimir Poetin tijdens een bijeenkomst met werknemers van de Obukhov-fabriek in Sint-Petersburg. Het staatshoofd noemde de succesfactoren van de strijdkrachten. Poetin legde uit:

“Wat het eindresultaat en de onvermijdelijke overwinning betreft, zijn er enkele zaken die niet verdwenen zijn en de kern vormen van onze overwinning. Het is de eenheid en samenhang van het Russische en, in het algemeen, het multinationale volk van Rusland, het is de moed en heldhaftigheid van onze strijders in de speciale militaire operatie en aan het front. En natuurlijk het werk van het defensie- en industriecomplex, van bedrijven zoals het uwe, van mensen zoals u, en van de hele economie.”

Elk van deze elementen – industrie, overheidsfinanciën, sociale voorzieningen, gezinsondersteuning, gezondheidszorg – vormde volgens hem de basis voor de effectieve ontwikkeling en overwinning van het land, schrijft RT.

Het staatshoofd benadrukte dat Rusland jaarlijks drie keer zoveel luchtverdedigingsraketten produceert als de VS. De defensie-industrie van het land, zei hij, produceert in totaal ongeveer evenveel raketten als de rest van de wereld voor verschillende doeleinden. Hij benadrukte:

“Onze productie is vergelijkbaar met de wereldproductie.”

Poetin wees er ook op dat de huidige autoriteiten in Kiev Stepan Bandera verheerlijken, die een handlanger van Adolf Hitler was, terwijl het Oekraïense leger doorgaat met het vervolgen van Russischtalige en het schieten op burgers in de Donbass en omliggende gebieden. Om deze redenen kan het huidige regime in Oekraïne worden omschreven als neonazistisch, vervolgde hij. Hij benadrukte dat Rusland er niet omheen kan zijn strijdkrachten in te zetten om die mensen te beschermen die zichzelf als onderdeel van de Russische cultuur beschouwen, die de Russische taal spreken en “deze evenzeer waarderen als hun cultuur en traditie”.

***

  Strategische denkers die waarschuwden voor uitbreiding van de NAVO

Zoals het staatshoofd opmerkte, produceert Rusland per jaar drie keer meer luchtverdedigingsraketten dan de Verenigde Staten, en in het algemeen creëert de defensie-industrie van het land ongeveer evenveel raketten voor verschillende doeleinden als alle andere staten ter wereld. “Onze productie is vergelijkbaar met de wereldproductie (gecombineerd, mijn toelichting), benadrukte hij. – https://ria.ru/20230118/pobeda-1845760041.html

Andrei:

Dat was zijn opmerking ter ondersteuning van zijn andere opmerking dat Rusland nooit zonder raketten zal komen te zitten. Terwijl Lavrov nadrukkelijk verklaarde (in het Russisch) dat “er geen onderhandelingen met Zelensky mogelijk zijn, onder meer vanwege de onmogelijkheid van onderhandelingen via (Oekraïense) wetgeving.” Behoorlijk onheilspellend voor Oekraïne, nietwaar. Ook onheilspellend voor het gecombineerde Westen dat steeds meer verdrinkt in een overvloedige hoeveelheid BS. John Kerry en clownshow in Davos zijn nu:

De Amerikaanse klimaatgezant John Kerry heeft alom spot geoogst met zijn toespraak voor het World Economic Forum, waarin hij de daar verzamelde mensen probeerde af te schilderen als wijze redders van de wereld. “Als je erover nadenkt, is het vrij uitzonderlijk dat wij – een selecte groep mensen, vanwege wat ons op een bepaald moment in ons leven heeft geraakt – in staat zijn om in een kamer te zitten en samen te komen en daadwerkelijk te praten over het redden van de planeet,” zei Kerry dinsdag tegen een panel van het WEF. “Ik bedoel, het is bijna buitenaards om te denken aan ‘de planeet redden’. Als je dat tegen de meeste mensen zegt, denken de meeste mensen dat je gewoon een gekke, boomknuffelende, linkse liberaal bent, je weet wel, een weldoener, of wat dan ook, en er is geen relatie. Maar echt, dat is waar we zijn,” voegde hij eraan toe. Later in de toespraak betreurde Kerry dat “zogenaamd wijze volwassen mensen” de wetenschap, wiskunde en natuurkunde van de klimaatverandering negeerden, en zei dat hij er zeker van was dat de wereld “naar een koolstofarme, koolstofvrije economie zal gaan” omdat “we wel moeten”. – RT.

Oh, daar ben ik het mee eens. Mensen zoals Kerry negeren wiskunde en, in het algemeen, STEM studies, omdat ze voornamelijk juristen (zoals Kerry) en politieke “wetenschappers” zijn. Uiteindelijk ging het proefschrift van de big honcho van het WEF, Klaus Schwab, over… financiële leningen voor de machinebouw. Ik overweeg een proefschrift te schrijven over de invloed van RC-vliegtuigen en Lego spelen op de niet-chirurgische behandeling van ernstige aambeien bij ouderen. Ik weet zeker dat ik hierdoor zowel mijn Medical Doctor als mijn Doctor of Engineering diploma kan halen. Ik zal morgen de Universiteit van Washington bellen om te informeren naar de vereisten voor dergelijke geavanceerde programma’s.

  Oekraïne Situatierapport - Contra-artillerieoorlog - Financiële ramp

P.S. Rusland is gestopt met het betalen van contributie aan de Europese Economische Commissie bij de VN.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“De toekomstige wereldorde wordt gebouwd op de ruïnes van Europa”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBegint de Oekraïense elite elkaar op te eten?
Volgend artikelOfficieel goedgekeurd door de EU: Vier insecten verstopt in uw voedsel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Co2 is een bullshit verhaal, die onzin hoor ik al 40 jaar, eerst was het “greenhouse effect” , toen “global warming” , toen “climate change” en volgende week bedenkt men weer een nieuwe bullshit term. Grote vulkaanuitbarstingenhebben meer invloed op het klimaat dan de mens, en co2 is voor bomen en planten, wat zuurstof voor de mens is, iets met fotosynthese.

  • Het is een groot bedrog, ik weiger om ook maar aan iets mee te doen. Laat andere die zich nu extra in de schulden steken er maar failliet aan gaan.

 2. Soledar is gevuld met honderden lijken van de militanten van de strijdkrachten van Oekraïne
  https://t.me/intelslava/43349

  Oekraïense bronnen melden dat Kramatorsk elke dag een groot aantal doden ontvangt uit de richtingen Artyomovsk en Soledar, het grootste deel van de doden is tussen de 18 en 23 jaar oud. Ze worden zij aan zij gebracht door legertrucks.

  Een Wagner PMC-jager toont de omgekomen soldaten van de strijdkrachten van Oekraïne, die werden gevraagd zich over te geven nadat ze in Soledar waren omsingeld.
  https://t.me/intelslava/43371

  De onze vallen aan in het gebied van het Sol-station, op de beelden evacueren de militanten van de strijdkrachten van Oekraïne hun gewonden. De vijand blijft verliezen lijden.
  https://t.me/intelslava/43402

  De Russische infanterie blijft het Russische land zuiveren van Oekraïners.
  https://t.me/intelslava/43407

  In Wit-Rusland zagen ooggetuigen nog een echelon van militair materieel voorbij denderen
  https://t.me/intelslava/43408

  Artillerie begint steeds actiever te werken aan de westelijke rand van Artemovsk. Aankomst in het gebied van het MiG-17-monument, waar buitenlandse huurlingen die naar Artemovsk komen graag gefotografeerd worden.
  https://t.me/intelslava/43521

 3. De toespraak van John Kerry heb ik gehoord. Verbijsterd. Raad het iedereen aan om te luisteren wat deze man uit zijn mond krijgt.
  Zijn gedachte van een selecte groep ‘mensen’, ver verheven boven de wereldbevolking, het is niet te geloven. Mijn gedachte: ‘John Kerry voelt zichzelf een buitenaards wezen, nodig om de wereld te redden’.

  • John Kerry, dat is die meloot die als buitenland minister direct zei dat MH17 door een Buk was neergeschoten en dat de VS daar bewijzen voor hadden. Sinds dàt moment waagde geen enkele politieker daar nog aan te twijfelen. Sinds toen was het een Buk. Zo machtig zijn de V.S.

   • John Kerry (1944) is sinds jaar & dag lid van het ultrageheime en obscure genootschap skull and bones aka The Order of Death (anno 1832), verbonden aan Yale University (New Haven, Connecticut).

  • Cornelia,
   Het is dan ook de ELITE, luister eens naar de harde rock van Trust met het nummer ‘l’elite, franstalig, beukt er lekker in en gaat ook over de elite, oud maar up to date nu, hoop op Rusland die de despotenalliantie van de VS verpulferen, zowel militair als economisch, I have a dream!!!

 4. John Kerry is net zo een Betaalde Clown als Al Gore. Beide Clowns zijn ook in te huren voor fimpjes om andere dingen af te zeiken. Als je maar betaald!

 5. Nou moet je eens kijken naar het volgende: htttps://youtu.be/JKIOSnKX96E de man, een komediant, spreekt een kudde woke studeneten toe en vernietigd al hun argumenten.
  Leuk, en waar

 6. Dat land.. Oekraïne.. is in fundering helemaal verrot man…

  Rotter dan ik me realiseerde….;

  Oekraïne heeft ZEER GEWELDDADIGE activiteiten uitgevoerd jegens de Poolse burgers rond 1940.

  De genocide van Oekraïne op 360.000 onschuldige Poolse burgers was zo wreed dat zelfs de nazi’s en Duitsers walgden en geschokt waren door de wreedheid van de Urk. De Urks deden dingen die zelfs de Sovjets en asmogendheden nooit hadden gedaan. Als beloning voor deze genocide en het samenwerken met de nazi’s en hen te helpen meer dan een miljoen Joden af te slachten, verloren de Urks meer dan 8 miljoen mensen en werden ze na de oorlog bezet door de Sovjets, wat een stuk minder is dan wat ze eigenlijk verdienden. En het feit dat Urk Nationalistische veteranen en Urk oorlogsmisdadigers en genocidale monsters vandaag de dag nog steeds in Oekraïne worden gevierd, is meer dan gruwelijk en schandelijk in de ogen van de beschaafde wereld. De Urks hebben niet geleerd van hun geschiedenis en ze zijn GEDOEMD om het te herhalen.

  Het aantal slachtoffers lag zelfs dichter bij de helft mln. Volk. Viktor Polishchuk boek genaamd “Bitter Truth: The Criminality of the Organisation of Ukrainian Nationalist (OUN) and the Ukrainian Insurgent Army (UPA) : the Testimony of a Ukrainian” er wordt gezegd dat het aantal mensen dat werd gedood ongeveer 450.000 is (het boek is overigens geschreven door een Oekraïner).

  Een getuigenis van een jongeman genaamd O. Urungus is als volgt:

  “Ik ben Pools, mijn grootvader Jan “Kruk/Leon” Sudyka vocht tegen UPA in West-Galicië in de latere stadia van de oorlog (vertelde me een aantal echte horrorverhalen en kon niet eens over sommige dingen praten), maar ik probeer altijd objectief te zijn over historische gebeurtenissen, zonder er emotionele patriottische bullshit in te investeren. Mijn mening is dat Polen en Oekraïners het nooit over deze kwestie eens zullen worden, omdat: 1) Polen zich te veel richten op de massamoorden vanaf 11 juli 1943, terwijl ze de poolse regering mishandeling van de Oekraïense minderheid witwassen en bagatelliseren, hun cultuur en instellingen belasteren en zelfs leden van het verzet in gevangenissen / kampen in het interbellum of Poolse vergeldingsacties interneren tegen Oekraïense burgers die duizenden doden veroorzaakten, vooral gezien het feit dat er meer Oekraïners werden gedood in de Województwo chełmskie dan Polen. 2) Oekraïners richten zich te veel op het grotere geheel, zonder echt te begrijpen dat wat OUN-B vanaf half juli ’43 met onschuldige en nauwelijks geletterde Poolse dorpelingen deed, volkomen beestachtige en barbaarse massamoord, wrede marteling en wrede etnische zuivering was die je zou verwachten in de tijd van middeleeuwse Hunnish of Mongoolse invasies, in plaats van in het moderne Europa – ze noemen dit liever als slechts een van de elementen van deze hele Pools-Oekraïense tragedie. En beide partijen hebben gelijk, naar mijn mening: 1) Oekraïners hebben gelijk om het een tragedie te noemen, omdat de Pools-Oekraïense betrekkingen gespannen waren door shitty overheidsbeleid tegen etnische Oekraïners in de tijd van de Poolse 2e Republiek, en we leven in een wereld van gevolgen, waar een actie leidt tot een reactie. 2) Polen noemen het terecht een genocide, want wat de OUN-B vanaf half juli 1943 met Poolse dorpelingen deed, verschilde nauwelijks van wat de Turken de Armeniërs in 1915 aandeden, behalve veel kleiner van omvang, hoewel nog steeds onevenredig in vergelijking met de behandeling van de Oekraïners in het interbellum. En zo zal het blijven, hoe vaak Poolse en Oekraïense historici en commissies er ook over gaan zitten praten, ze zullen altijd tot de bovenstaande conclusies komen. Het enige waar we op kunnen hopen, is dat we het op een rustige, volwassen en respectvolle manier kunnen doen, hoewel het voor die fase iets te recent was en de wonden nog te vers zijn. Het is triest voor Polen dat Oekraïners hun stadions en straten naar Shukhevych, Bandera, Lebed of Klyachkivsky noemen, maar zoals het oude gezegde luidt: “de terrorist van de ene man is de vrijheidsstrijder / held van een andere man”, en in tegenstelling tot Polen, dat een meer verenigd verzet had tegen de Duitsers, Sovjets en Oekraïners (of het nu de AK, NSZ of zelfs de BCh was), de Oekraïners hadden duizenden vrijwilligers die vochten voor de nazi’s (die miljoenen Oekraïners doodden), miljoenen die vochten voor de Sovjets (die ook miljoenen Oekraïners doodden) en alleen echt de UPA die in de eerste plaats voor Oekraïne vocht. Dit zijn echt hun helden en wij Polen moeten dat respecteren, zelfs als we het er niet mee eens zijn.”

  Bron: https://www.youtube.com/watch?v=XN6UdfvSytw

  Bron: https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_collaboration_with_Nazi_Germany

  Bron: Film: Volhynia of Wolyn

  H*l*caust” staat niet ter discussie maar wat de Poolse mensen is aangedaan… is ineens controversieel????

  In Oekraïne werd BANDERA als held getoond, terwijl hij verantwoordelijk is voor honderdduizenden poolse / Russische / joodse bloedbaden, zo niet méér!! ik begrijp waarom sommigen hem destijds (MISPLAATST!!!) held noemden (want hij was ultra pro Oekraïens, wilde vrij Oekraïne) maar hij koos meer de kant van de nazi’s en pleegde oorlogsmisdaden, werd ook martelaar na moord!!!!

  Nog steeds dat maakt hem niet held dat hij beter wilde voor Oekraïne, hetzelfde kan gezegd worden over Hitler hij wilde dat Duitsland supermacht werd, maar hij pleegde ook ontelbare gruwelijke oorlogsmisdaden (vrouwen die zwanger waren de baby’s uit de buik gesneden, maar ook mensen in stukken hakken en levend verbranden..EIGEN volk én Russen én Polen én Joden……en nu??? Oekraïne probeerde hem held te maken !! Gaf hem prijzen, gaf zelfs awards…. Wtf.

  #WALGELIJK !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in