Beste lezer, ik heb nieuws voor u. Misschien is het u niet opgevallen – mij wel, want ik ben onnatuurlijk oplettend – maar het is Pride Maand.

Er waren een paar weggevertjes. De straten versierd met de migraine opwekkende ‘pride vlag’, de misselijkmakende knieval van bedrijven voor deze absurde moderne religie, de bespottelijke promotie van deze bizarre cultus door regeringen, schrijft Frederick.

Je kunt wat er gebeurt niet anders zien dan als de ineenstorting van onze samenleving van boven naar beneden. Onlangs nog waren de trannies in groten getale aanwezig in het Witte Huis, waar de regenboogvlag de Stars and Stripes verdrong.

Maar dat was nog maar het begin – een van de ‘vrouwen’ deed zijn topje omhoog voor een foto, trots als hij was op zijn gebouwde borsten. Het is zo’n absurd beeld dat het moeilijk te bevatten is. Het voelde, in zijn volslagen minachting, als iets uit de plundering van Rome in 410.

Degenen die Trans Story Hour aan kinderen willen opdringen (deze types schijnen nooit naar een bejaardentehuis te willen, toch?) werden gevierd. Want gevierd moeten ze worden, zoals Biden ons eraan herinnerde: Pride Day, Pride Month, Pride Forever. Zij zijn de “dapperste en meest inspirerende” mensen die Biden kent. Hoe ziet de toekomst eruit? Orwell zei dat het voor altijd een laars was die op een menselijk gezicht stampte. Ik denk dat het waarschijnlijker is dat het met noppen versierde leren schoeisel van een transgender dominatrix voor eeuwig op uw hersenpan (of bij voorkeur dat van uw kind) stampt. Bent u niet trots?

  Destructieve illusies storten Europa in armoede

Bent u niet trots op wat we geworden zijn? Elke instantie haat ons land en zijn geschiedenis en minacht de oorspronkelijke bewoners van dit land. Maar oh, wat zijn we trots op onze seksualiteit en onze perversies. Vroeger kon het me niet schelen – laat ieder vrij mens doen wat hij of zij wil tussen de lakens – maar nu staan mijn nekharen omhoog.

Het is de tolerantie van het belachelijke. De verminking van jongeren wordt verwelkomd als progressief en vriendelijk. Het afsnijden van borsten van tienermeisjes en het uitrukken van spieren uit hun onderarm om er een neppenis van te maken – het soort wreedheden dat je zou kunnen associëren met Azteekse offers – worden warm onthaald door de slappe, moderne bien pensants. Sterker nog, als u hier bezwaar tegen durft te maken, bent u degene die zijn hoofd moet laten nakijken.

Een video op Twitter laat zien hoe een straat in Londen wordt versierd met de “Pride-vlag”. Een man gaat naar boven en vertelt de arbeiders dat ze de verkeerde vlag weghalen – want ze vervangen Union Jacks. Een kerel boven op een platform antwoordt: “Je denkt toch niet dat ik dat niet weet?” voordat de Union Jack op de grond valt. Wat is een betere demonstratie van de bespottelijke ontkoppeling die ons door de strot wordt geduwd?

https://twitter.com/darrengrimes_/status/1668389294128463872 (gebroken link)

Wat ziet u? Ik zie een oorlog tegen de natiestaat die meedogenloos doorgaat. De vlaggen waarvoor miljoenen mensen vochten en stierven, worden ons ontnomen.

Het maakt allemaal deel uit van iets groters. De verandering van de natie door elke denkbare metriek versnelt dagelijks. Onze geschiedenis wordt verguisd en onze cultuur beledigd; elk patriottisch idee wordt bespot, het bestaan van een Groot-Brittannië zoals ooit voorgesteld door diegenen wiens families hier al duizenden jaren wonen, wordt belachelijk gemaakt.

  Nothing else matters

Het is een oorlog tegen de ziel van het Westen. Het is een oorlog die we aan het verliezen zijn – of al verloren hebben. Maar wanneer een oude orde verstart, ligt wat daarna komt altijd voor het grijpen.

Wat nog verontrustender is, is dat ik weet dat ik niet de enige ben die woedend is, maar dat er geen andere uitweg is dan machteloze woede-uitbarstingen. De goede, fatsoenlijke burgers van het Westen hebben politieke vertegenwoordiging nodig. De stemmen van miljoenen kunnen niet langer tot zwijgen worden gebracht terwijl het Westen halsoverkop in waanzin afdaalt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nieuwe Adidas reclame voor vrouwen met man met bobbel en harige borst in badpakVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin: Er zal GEEN “Oekraïne” meer zijn – Directe interventie van de NAVO zal de uitkomst niet veranderen
Volgend artikelDoor zijn kernwapens te gebruiken kan Rusland de mensheid redden van een wereldwijde catastrofe – Voorzitter van de Russische Raad voor Buitenlands en Defensiebeleid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

 1. Ik lees alleen de kop al en denk: joh, dit gevoel had ik als kind al, begreep dat gevoel echter nog niet. Als halfwas wel, en voelde me toen al een buitenbeen die als doemdenker beschouwd werd. En hier staan we dan….

  Die mij als doemdenker beschouwde zijn nu stil, volgeboosterd, dom en arm geinformeerd….

  Stumpers..ik heb t altijd gezegd en altijd geweten..er is NIKS moois aan het “systeem” gerund door jeweetwelwie

 2. De westerse mensheid is voor een groot deel compleet besjogge. Ik vraag me toch echt af wat er van het zgn democratische westen nog terecht moet komen. Geregeerd door compleet waanzinnigen, die het oude normaal in de vuilnisbak donderen om een compleet geschifte bevolking met waanideeën te verwelkomen. En dat krankzinnige westen wil dan ook nog de rest van de landen in de wereld overheersen. Het westen wordt compleet uitgelachen en nooit meer serieus genomen. En gelijk hebben ze. Het is de gestoorde waanzin ten top wat hier in Europa en in usa gebeurt.
  Op alle gebied. Financieel, maatschappelijk, sociaal en op cultureel gebied.
  Ik ben blij dat ik gelukkig ook nog de normale jaren meegemaakt heb, maar voor de kids en kleinkinderen vrees ik het ergste.

  • Wat er aan de hand is kan niet anders dan OPZET zijn en zal als verontschuldiging gaan dienen voor de overname van de macht door Rusland en China…(met alle gevolgen van dien)

 3. Dat willen etaleren van hun barokke waanzin, zegt alles over die seksverslavingen waar dat soort aan lijd.
  Voer voor psychologen.

  Maar goed…… laat het maar duidelijk worden wat er aan waanzin leeft.

  Als er zo’n gestoorde geilneef in de buurt van je kinderen komt…..mijn kinderen komt….. eén waarschuwing.

  Daarna, als daar niet naar geluisterd wordt…..zal ik handelen.

  • Mijn ervaring (in hulpverlening gewerkt): bestaat de LBT etc wereld veelal uit onbehandelde incest slachtoffers (en andere slachtoffers van intensief vaak huiselijk/gezinsgeweld)..Dit kweekt mensen die zo furieus zijn en zo getraumatiseerd (+ zo gestoord) dat ze zichzelf verminken….en anderen. Heel gevaarlijk. (Gerelateerd aan snijders, haar uittrekkers, huidplukkers en krabbers.
   De Hulpverlening en maatschappij hadden al lang moeten ingrijpen. Maar de top van de medische wereld ziet dit probleem van ernstige misbruikte en radeloze personen die idd hun lichaam en hun afkomst en de wereld verafschuwen…vooral als mmm interessant en als verdienmodel. Zonder mededogen.
   (Dit negeer fenomeen woekert al zestig jaar in de VS. San Francisco, los Angeles en elders… Rio de Janeiro, Bangkok.)
   Amsterdam (was een middelgrote haven en productie stad met een middenklasse, zeelui en arbeiders) is na WO2 (oa dmv Marshall ‘hulp’ waaronder grote VS maffia clubs) …getransformeerd tot het mekka van (krankzinnige) seks, drugs, alcohol, porno en pedoseksuelen). En genadeloos kapitalisme.
   Het stadsbestuur gedoogt bv. het razend uitleven van gevaarlijke chemsex verslavingen. Deze fascistoïde onderwereld (waar mensen elkaar kapot maken met chemische middelen en tientallen onbeschermde seks contacten per sessiel) werd nooit aangepakt of als levensgevaarlijk gekenmerkt. En als ziekelijk. De medische wereld speelt een verbazingwekkend grote rol in het verhullen cq populariseren van deze destructieve levensstijlen. De Amsterdamse GGD ook.
   En wat te denken van de vreemdgaan orgie paren club Second Love (= Sex) met 900 duizend leden?
   Of is dat bluf?
   Rome, Babylon, Sodom. Een beangstigende situatie.
   De veda’s zeggen dit is het Kali Yuga = het Duistere tijdperk.

  • Islam solves nothing. And it’s “price” is high indeed, as it only destroys, leaving a humanitarian cesspool of death, violence, mysogeny and lethargy.

   But: Islam isn’t the actual culprit in the current war between Good and Evil. The West’s Christian culture fir decades, if not centuries, has systematically been undermined by the Khazarian Ashkenazi Jews, who spend their entire combined lives primarily destroying Western, Christian culture, the culture that has proven itself to be THE most productive beneficial to humanity EVER! The only problem the Christian culture has is that it doesn’t fight back hard enough against the forces of evil. THAT has to change‼️ And fortunately, it is about to, now that the cloak of secrecy of the Deep State Illuminati and their satanic activities has been lifted and their plans have been exposed to the masses, in large part thanks to the internet. Something they themselves and their secret societies always recognized as THE largest danger they faced throughout the ages.
   Well, now their biggest fear finally has come true and their end is nearing rapidly, but, as expected, they won’t go without putting up a fight, which is what we are witnessing today.

   In the end God wins!
   NCSWIC!
   WWG1WGA!

 4. Nu meer dan de kop gelezen:

  Het is zo, de wereld is omgedraaid, de wereld op zijn kop. Een teken dat er IETS gaat gebeuren volgens vele geschriten….

  Wat ik echt stuitend vind is dat vrouwen tegenwoordig als hitsige hoeren naar mannen jagen, en dat dat type vrouw steeds jonger word. Ik hoor van meer mannen dat ze door veel te jonge meisjes bekeken worden op dezelfde geile manier van de ongemanierde bouwvakker van vroeger….hoe komt dit? En ik verzin het niet, maak t zelf mee en hoor het ook van andere (ongeprikte) mannen. Echt, de wereld is gestoord

  • Social media en spyphone.
   Welk jong meisje kan er zonder hoerige selfies.

   De instrumenten van de satanische sekte.

 5. De USA en zijn kolonies aka ‘The collective west’ zijn compleet doorgedraaid. Onze beschaving is al dood en begraven. De overblijfselen van wat eens was worden beheerd door biljardairs die cocaïne snuivende seks verslaafde politici in dienst hebben die de wereld willen veranderen in één grote SM kelder. Wat het westen betreft zijn ze aardig op weg dat te bereiken. En geloof maar niet dat de Russen, de Chinezen en de Arabieren hierbij staan te juichen. De gekken hebben namelijk atoombommen. Uncle Sam is voor hen als een crackverslaafde die met zijn vlijmscherpe samoeraizwaard op het dorpsplein staat te zwaaien.

  • Ja het klop het zijn Kindermoordenaars volksmoordenaars en zij zijn beide geen mensen maar gecreëerde monsters door het WEF en de vuile rijken en elite over de wereld maar wij zullen ook deze figuren als wij samen werken vernietigen en er is geen gerecht voor nodig opruimen die handel.

 6. “De straten versierd met de migraine opwekkende ‘pride vlag’ … ” :-))

  Het agressieve fanatisme van die ogenschijnlijk oh-zo verdraagzame woke-extremisten en alfabetmensen is van een maagkrampen veroorzakende walgelijkheid waar je U tegen zegt. En het meest domme van alles is dat ze ook nog denken dat dit een natuurlijk voorkomend fenomeen zou zijn waar de gewone bevolking zo maar ineens op is gekomen.

  In werkelijkheid is geslachtsdysforie een psychiatrische afwijking waar gemiddeld 1 op de 100.000 mensen last van heeft. Nu lijkt het wel alsof 50% van de bevolking hier iets mee MOET. Dat heet dan vrijheid en “democratie” 🙂 …

  Officieel:

  “Geslachtsdysforie wordt meestal gediagnosticeerd door een professional in de geestelijke gezondheidszorg. De Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-5) geeft richtlijnen voor de diagnose van genderdysforie, met aparte criteria voor kinderen of adolescenten en volwassenen.”

  Niet iets wat je zo maar eventjes zelf doet dus.

  • @Matthijs: je schreef “In werkelijkheid is geslachtsdysforie een psychiatrische afwijking waar gemiddeld 1 op de 100.000 mensen last van heeft.”

   Ik durf te wedden dat dit ook “man made” is. Ik gaf eerder al aan dat sexuele activiteit steeds jonger aanvangt en steeds extremere vormen aanneemt.

   Dat is niet toevallig.

 7. De 1ste Wereld en hun Verlichte Rechts(e H)orde!

  Het zal niet lang meer duren voordat ‘de pleuris’ pas echt goed uitbreekt.

  En dan komt de spijt…

 8. Dat alfabet gedoe, die trans zwaar criminele idioterie, sexuele afwijkingen als “normaal” en “ideaal”beschouwen: het is een zeer zwaar gestoorde gedegenereerde perversie.

  Crimineel: je eigen kindern laten castreren en de borsten amputeren: wat zal dat spul hun ouders haten met een haat zo intens………en terecht.Moge ze die ouders het zelfde aandoen.

 9. Ik dronk mijn kopje koffie aan de rand van de stad waar wat bankjes staan. Een vuilnisman arriveerde met een wagentje, en beklaagde zich over het vuil dat er lag (dat niet van mij was). Twee minuten extra werk. Hij had het erover dat de bankjes dan maar weg moeten zoals elders is gedaan.
  Ik ging wat verder in de stad zitten waar er in de overkoepeling van de kerk schaduw was, en waar lange banken aan de rand tegen de muur staan; die worden iedere winter drie tot vier weken weggehaald vanwege vuurwerk, ze worden gewoon opgeblazen. Juist in de winter als het koud is, in die tijd, staat de zon laag en schijnt er naar binnen. In de zomer als het snikheet is, is er verkoeling.
  De toeristen zitten er in plastic bakken op een plein. In deze sfeer ontvouwden zich de plannen voor corona.
  Een toerist vroeg me wat het hier is. Ik zei hierboven was het ziekenhuis, maar in de actualiteit is het een fietsenstalling. Trouwens in de traditie van de Tweede Wereldoorlog dragen al die Duitsers fatsoenlijk een helm op hun fiets, ze zijn mechanisch ingesteld. De fietsen worden direct tegen de bankjes aangezet. Enkel een paar schrandere zielen vragen zich af of dat wel oké is. Er stond nu een tafel waarachter ik ging zitten, nergens anders was plaats. Ze vroegen of ik aan het werk ben. Ja. Ik zei: ik verkoop kaartjes om hier te kunnen zitten, met een jaarabonnement krijg je korting. Met het geld worden de fietsers betaald, dat is liberalisering, dat is al tientallen jaren aan de gang toch.
  Een neger werd agressief.
  Er kunnen twee rijen fietsen tot 6 uur ’s avonds in de schaduw staan als je ze op een meter afstand van de bankjes zet. Als er een paar zijn die die meter afstand in acht nemen doet iedereen het. Maar in dit soort kleinigheden toont zich het IQ van de gierigheid en de bekrompenheid die daaruit voortvloeit, hoe spaarzame publieke ruimte ingenomen wordt door asocialen.
  Vaak doen de toeristen hier een woordquiz met de naam van de kerk, meestal voor kinderen; de letters moeten uit hun verband een code vormen. Er kwam een witte vrouw aan met wit haar. Ze was vrijwilliger. Gelijk kwamen er zeker tien noeste kerels met baarden aan, ze leken op de Taliban. Ik zag niet direct het verband. Ze liepen als kinderen gehoorzaam achter haar aan.
  Onderweg op een parallelweg lagen steeds weer glasscherven van stukgegooide flessen, vooral als er weer een buurtfeest is geweest en bij me ingebroken. De logica van de gemeente zou zijn de weg dan maar weg te halen. Maar de dorpsoudsten zeggen dat ik dan maar een andere weg moet nemen. Die er niet is.
  ‘Als je zo’n kritiek hebt op dit land waarom vertrek je dan niet.’
  De honden van de buren beginnen alweer te blaffen.

  • “Er kwam een witte vrouw aan met wit haar. Ze was vrijwilliger. Gelijk kwamen er zeker tien noeste kerels met baarden aan, ze leken op de Taliban. Ik zag niet direct het verband. Ze liepen als kinderen gehoorzaam achter haar aan.” tegenwoordig noemen ze dat vrijwilliger, vroeger gewoon gratis hoer. Dat is wat het is, die NGO medewerksters zijn gratis gesubsidieerde hoeren….

 10. Idd het is als de dagen van Noach daar werden er maar 8 bespaart…. ook nu zullen het er niet veel zijn….men is te druk met hun eigen leven ipv met Jezus Christus

 11. Ook nu weer actueel
  Wir müssen einen neuen Menschen machen, auf dass unser Volk nicht an den Degenerationserscheinungen dieser moderner Zeit zugrunde geht.
  In unseren Augen muss der deutsche Junge der Zukunft schlank und rank sein, flink wie Windhunde, zäh wie Leder und hart wie Kruppstahl.
  Even los van het Nationaal Socialistische idee, Ik zag die mensen van toen toch liever als die drek van nu.

 12. De westerse samenleving is ondermijnd door een satanische cultus gebaseerd op het kabbalisme, de geloofsbelijdenis van de mensen die het overheidskrediet controleren (valuta). Deze satanische sekte werkt door haar leden te verzwakken en te perverteren, zodat ze kunnen worden gecontroleerd en uitgebuit.

  Homoseksualiteit wordt meestal veroorzaakt door vaderloosheid. De promotie ervan maakt deel uit van de langdurige kabbalistische ( communistisch-joodse en maçonnieke) aanval op m/v-geslacht, het huwelijk en het kerngezin, bedoeld om de samenleving te destabiliseren en te ontvolken. Maar wat nog belangrijker is, homoseksualiteit is een belangrijke factor in onze satanische bezetenheid.

  Homoseksuelen worden uitgebuit om het geslacht te vernietigen. Uw mensenrechten worden aangevallen. Ze promoten homoseksualiteit als de sociale norm. Het werkt. Het percentage Amerikaanse volwassenen dat zich identificeert als lesbienne, homoseksueel, biseksueel of transgender (LGBT) steeg tot 4,5% in 2017, vergeleken met 4,1% in 2016 en 3,5% in 2012 toen Gallup de maatregel begon te volgen. Het is nu meer dan 7,1% – dat zijn 25 miljoen Amerikanen.

  In het VK hebben scholen de opdracht gekregen om LHBT-thema’s te promoten bij kinderen vanaf vijf jaar. Kinderen worden blootgesteld aan transgendermodellen tijdens ‘verhaaluren’ in de bibliotheek.

  Gay Pride is blijkbaar oké, maar heteroseksuele trots is ‘haat’. Ik ben hier om je te vertellen: ‘Buig niet meer voorover’.
  Het echte “pesten” komt van de elite, en heteroseksuelen zijn de echte slachtoffers.

  – Henry Makow

 13. Wat een geklaag, wat een gemopper. Vergeleken met een paar generaties geleden zijn we nu zo vrij als vogeltjes in de lucht. We hebben ons ontdaan van de verplichtingen jegens God en de Kerk. Eindelijk: alles mag, niks moet!
  Kijk naar de basis van onze huidige samenleving, de relaties, de opvoeding van onze kinderen, de zorg voor onze oudjes, de roegenomen levensverwachting, de emancipatie, de huisvesting, het onderwijs, mobiliteit, werkgelegenheid, mobieltje, creditcard en ontspanning: schitterend toch? Vrijheid, blijheid. Eindelijk hebben we ons ultieme geluk bereikt, waarin zelfs geld geen rol meer speelt; we lenen het gewoon om daarmee onze schulden af te lossen. Letterlijk, maar ook figuurlijk.

  Nog niet zo heel lang geleden wisten wij zeker dat onze ‘nationale identiteit’ niet alleen bestond uit de taal en Sinterklaas.
  De vrije vogels van nu zijn vergeten dat ze geen vleugels hebben.

 14. Het draait tegenwoordig idd om ikke ikke ikke…. en je hebt gelijk deze wereld is van God los…. wat de ondergang van deze wereld betekent…… God is in control Hij weet wat er op aarde gebeurt alles is voorzien en opgeschreven in de bijbel ( God’s Woord) en daarom wil de elite dat dat Woord door de AI herschreven wordt….. zodat de mensen onwetend zijn….

  • Je link verraadt wat je zelf blijkbaar niet durft uit te spreken: dat NL niet meer NL is door de immigranten.
   Dat is onzin. De NL mentaliteit verdraagt geen multiculti. Dat zit systemisch en genetisch ingebakken, zeggen onderzoekers die het kunnen weten. Het racisme vooral hier klotst tegen de dijken.
   Zijn de vreemdelingen uit Afrika of het M-O bijv. debet aan onze massale ontkerkelijking of de gender idioterie en de ‘proud’? Of dat we bezopen volksvertegenwoordigers hebben? En niet meer dan een parkeerplaats zijn voor de US?
   We mogen rustig af en toe in de spiegel kijken en schrikken, omdat we het vooral aan onszelf te danken hebben!

   De groeten van Alice in Wonderland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in