Dit komt van Poetin zelf: “Wij horen vandaag dat zij willen dat wij op het slagveld verslagen worden. Wel, wat kan ik zeggen? Laat ze het maar proberen. We zijn nog niet eens echt ergens aan begonnen.”

Tijdens een toespraak op donderdag tot ambtenaren van het Russische parlement waarschuwde president Vladimir Poetin dat het leger nog maar nauwelijks begonnen is met zijn operaties in Oekraïne – waarmee hij suggereert dat hij een langdurige strijd mogelijk voor geheel Oekraïne in het verschiet ziet – in een rechtstreekse uitdaging aan het Westen, dat wapens naar Kiev blijft zenden.

Het wordt algemeen gezien als een van de felste toespraken en uitdagingen aan het adres van de westerse steunverleners aan Oekraïne sinds hij toestemming gaf voor de invasie van 24 februari.

Poetin herhaalde verder een eerder thema waarover hij gesproken heeft, namelijk dat men getuige is van de geboorte van een multipolaire wereld als gevolg van het verzet van Rusland tegen de hegemonie van de NAVO, volgens zijn woorden die geciteerd zijn in The Moscow Times:

Hij beschuldigde “het collectieve Westen” van het ontketenen van een “oorlog” in Oekraïne en zei dat de interventie van Rusland in het pro-westerse land het begin markeerde van een verschuiving naar een “multipolaire wereld”.

“Dit proces kan niet gestopt worden,” voegde hij eraan toe.

Rt.com:

Rusland is nog niet echt iets begonnen

Rusland is bereid om vredesonderhandelingen aan te gaan met Oekraïne, zei president Vladimir Poetin donderdag, waarbij hij waarschuwde dat degenen die zo’n vooruitzicht afwijzen zich moeten realiseren dat het verlengen van het voortdurende conflict zulke besprekingen alleen maar moeilijker zou maken.

  De naderende ineenstorting van het Eurofascisme

“Wij weigeren niet om over vrede te onderhandelen, maar degenen die weigeren moeten weten dat hoe langer zij dat doen, hoe moeilijker het voor hen zal zijn om met ons te onderhandelen,” zei Poetin, die een waarschuwing uitsprak aan degenen die zouden kunnen denken dat Rusland zijn mogelijkheden te midden van het conflict al heeft uitgeput.

“Wij horen vandaag dat zij willen dat wij op het slagveld verslagen worden. Wel, wat kan ik zeggen? Laat ze het maar proberen. Wij zijn nog niet eens echt iets begonnen.”

Poetin zei ook dat het Westen eigenlijk bereid lijkt te zijn om “tot de laatste Oekraïner te vechten,” wat volgens hem een “tragedie” is voor het Oekraïense volk.

De president gaf de schuld van het voortdurende conflict aan de door de VS geleide NAVO, en benadrukte dat de consequente pogingen van Rusland om een eerlijk internationaal veiligheidssysteem tot stand te brengen, in gevaar zijn gebracht.

“De initiatieven om samen te werken aan raketverdediging zijn afgewezen, waarschuwingen over de onaanvaardbaarheid van de uitbreiding van de NAVO, vooral ten koste van de voormalige Sovjet-republieken, zijn genegeerd,” zei Poetin.

Als het doel van het Westen was om een conflict tussen Rusland en Oekraïne uit te lokken, dan is het daar klaarblijkelijk in geslaagd, gaf Poetin toe. Op strategisch niveau heeft het Westen echter al verloren toen Moskou zijn militaire operatie in Oekraïne begon, verklaarde Poetin.

“Zij hadden moeten beseffen dat zij al verloren hadden vanaf het allereerste begin van onze speciale militaire operatie, want het begin daarvan betekent ook het begin van een volledige ineenstorting van de Amerikaanse wereldorde.”

  Door de VS geleverde HIMARS MLRS doden en verwonden honderden burgers in Donbass en Zuid-Oekraïne

De president voegde eraan toe dat de aan de gang zijnde afbraak “niet gestopt kan worden.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Iedereen heeft het over Poetin. Wat hij werkelijk zegt, mag niemand weten. Hier is zijn toespraak in het NederlandsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne wil dat Europa permanent van gastoevoer wordt afgesloten
Volgend artikelDreigende voedseltekorten zijn geen toeval: Zij maken deel uit van een gepland globalistisch “Reset the Table” initiatief
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

49 REACTIES

 1. Ik weet natuurlijk ook wel dat Putin geen aardige man is maar ga toch steeds meer aan zijn kant staan en kan hem geen ongelijk geven. De westerse politici zijn geen ruk beter en kies ik uit alle slechten de minst slechte. Westerse politici pretenderen ons ,de bevolking ,te beschermen tegen Russische agressie!!! Welke agressie???
  Het westen is al hard op weg met z’n eigen ondergang en het is de oorlog van valse politici en niet die van mij en vele anderen

 2. Intel drop: Oekraïne en het Westen bereiden een bloedige provocatie tegen Rusland voor

  De Verenigde Staten en bondgenoten hebben lang de technologie ontwikkeld van geënsceneerde provocaties met de dood van burgers.

  Dit werd door een militaire bron gemeld aan de militaire commissarissen van de “Russische Lente” .

  In Syrië hebben de zogenaamde “Witte Helmen” dergelijke geënsceneerde video’s in hele series gebeeldhouwd. Nu worden deze methoden gebruikt in Oekraïne.

  Oekraïne en het Westen geven de Russische troepen al lang de schuld van het beschieten van woonwijken in Donetsk en het doden van burgers. Niemand gelooft serieus in deze onzin, dus voor een mooie foto in de VS besloten ze de inwoners van Nikolaev op te offeren.

  Volgens de Russische inlichtingendienst werden dozen met explosieven afgeleverd in de kelders van individuele appartementsgebouwen in Nikolaev. Het is de bedoeling dat gelijktijdig met het begin van het Russische offensief op Slavyansk een imitatie van een luchtaanval zal worden uitgevoerd.

  Om Rusland te beschuldigen van schending van het internationaal humanitair recht, staan ​​de Kiev-autoriteiten en hun westerse curatoren klaar om tientallen burgers op te offeren.

  Bron: https://rusvesna.su/news/1657286649

 3. Hier de volgende downer voor het land van de vrije mensen en het huis van de dapperen

  Center for a Safe and Free Society: Amerikaanse tegenstanders – Rusland, China en Iran – zullen oefeningen organiseren nabij de grenzen van Amerika

  De komende oefeningen in Latijns-Amerika zullen Sniper Frontier heten, en de Verenigde Staten zijn al bezig met de plannen en, belangrijker nog, de mogelijkheid dat Rusland, Iran en China hun kracht tonen nabij de Amerikaanse grenzen.

  Reeds deze zomer zullen Moskou, Peking en Teheran een deel van hun strijdkrachten naar het westelijk halfrond verplaatsen en ‘geavanceerde strijdkrachten inzetten in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied’.

  Bron: https://military.pravda.ru/news/1725558-u4enia/

 4. Ben NOOIT voor een oorlog, hoop dat hij snel zou eindigen edoch de hegemonie van de VS is mij al heel lang een doorn in het oog, die macht en vooral het misbruik moet gebroken, hoop er op
  !!!

   • …en wij hebben een paar homofiele leugenachtige landverraders in Kabinet, en wat nazi-achtige partijtjes die het kartel vormen.
    En stemmen daar weer op.

    Ik hoor dat stomme super arrogante wijf Bergkamp–dat het begrip vrijheid van meningsuiting niet kent- het FVD weer afkappen.
    Een normale vergelijking van ontwikkelingen zoals die plaatsvonden voor de oorlog en nu macht zelfs niet.
    Haar ouders zullen wel lid zijn geweest van dezelfde partij als Bernardus……

    De enige agressie die er in NL en in EU is, is die van de linksen, de volgelingen van psychopaten als Schwab en Biden en Rutte.
    Zij willen zoveel mogelijk slachtoffers in Oekraine.
    Dat conform hun traditie om terroristen en nazi’s te steunen

    Idd: wat voor de hand ligt, is dat –net als de Witte Helmen–er nep aanvallen op burgers in scene gezet worden, zodat de UN–uitvinder van grootschalige corruptie– “toestemming”geeft om Rusland aan tevallen, en zo het einde van West Europa inluidt.

   • @WjmC , idd Putin is wat dat betreft 1 vd de meest betrouwbare leiders, je kan er aardig van op aan.

    niets vergeleken met de meeste zwakke pEUdofiele leiders in de EU die land en volk verraad plegen, landen organisaties waar de multinationals het hebben overgenomen zo lijkt het, die zich dan ook samen klonteren ala genjecties klonters bij private organisaties ala WEF WHO UN NATO and so on.

  • Ik niet, ik denk dat ze het allemaal samen doen! Anders had Poetin allang toegeslagen toen al die strontvliegen in Davos samen hadden gezeten. Maar dat doet hij dus niet, dus mij is het duidelijk!

 5. Lol, die speelt gewoon zijn rol en heeft de centjes al binnen…
  Al die wereldleiders hebben een mooie toekomst tenzij ze onder elkaar beginnen bekvechten maar die kans is heel klein.
  Je moet echt dom geboren zijn om al die verhaaltjes te blijven geloven.

 6. Poetin heeft zijn strepen verdiend, en is goed politiek opgeleid; dit in tegenstelling tot onze “leiders”.
  Rutte: zoals bekend.

  Van de Leyten: Hitler zou zo trots op haat zijn geweest…zij liegt en verdraait; zwijgt de voorgeschiedenis dood, en staart kwijlend naar Zelensky…typische mof. Zij is een oorlogzoekende bottox hobbit zeug

 7. @Pierre,
  Ik begin ook inderdaad sommige Duitsers die op belangrijke plaatsen nu zitten niet meer te vertrouwen, gaan we echt die kant weer uit van het gedrag van vroeger met dat volk, hoop er niet op, de tendens is niet te ontkennen in ieder geval, zorgwekkend !!!

  • Waty wij op lagere school leerden: de SS deed de massamoorden; de Wehrmacht niet.
   Realiteit: de Wehrmacht deed minstens de helft van de massamoorden; zie tentoonstelling in 2001 in Hamburg met bewijs matereaal.
   De moffen waren pisnijdig!

   belangrijk is het “waarom”en waarom euthenasie op 870.000 duitsers zonder protest.

   Is simpel; conformisme.
   De moffen deden zonder kritiek wat ze opgedragen werden; en geloofden zonder te denken wat de nazi’s zeiden.

   het paralel aan NL: net zo conformistisch; zie:
   –de toeslag affaire (nog steeds!!!)
   –stikstof affaire–gebaseerd op onzin
   –zie: het steunen van een nazi regime met een krankzinnige deviante junk als “leider”.
   –zie: stomme en onbegrijpelijke boycot tegen Rusland;
   –zie het ontkennen van bewijsmatereaal tegen regime Oekraine
   –zie: Rutte die Oekraine vraagt de MH17 neer te schieten
   –zie: het binnenhalen van “vluchtelingen”ten koste van nederlanders
   –zie: het steunen van terroristische organisaties: Hamas, PLO, Isis, Witte Helmen
   –zie het lidmaatschap van NATO en EU, en de euro
   –zie afschaffing referendum
   –zie: de corona “pandemie”die er nooit was
   –zie: de hetze tegen Rusland ( was er kritiek op Turkije toen die Syrie binnenviel?)
   –zie de landverraders in Kabinet
   –zie: het blokkeren van de rol van Tweede Kamer door regeerakkoorden
   –zie: de volgszaamheid aan WEF en demente pedo Biden met dito zoon
   –zie de ongenuanceerde aanval op boeren–die ook oerstom en onwettig is
   –zie: de staat heeft volledige controle over berichtgeving
   –zie: het doodzwijgen van 14.000 moorden op Russen door de Oekies; afsluiten van drinkwater; het regelen van de coup in 2014 door USA…
   –zie: er wordt nog steeds NIET verteld, wat de alternative mogelijkeheden waren voor NL leger in Srebenica, en het waarom.

   Ik zal even informeren.
   –Karremans had directe F16 steun uit NL kunnen vragen; ruim tijd voor.
   –had zware wapens kunnen laten droppen–of over de weg kunnen laten brengen.
   De executie van 8000 was een gepaste minimale wraak van de Serven van de massamoord op de Serven door moslims in WW2. (met instemming van de paus destijds)

   En zo zijn er nog wat; net als in de jaren 30.
   —————————-
   De Russen doen hun plicht: beschermen van andere Russen.
   Daar hadden de idioten in Washington niet op gerekend.

   Maarre….waar blijft de veroordeling van Turkije voor de massamoord op Koerden????? En de inval in Syrie?????

 8. Denk dat deze in de achtergrond speelt Arrested/Seized by Dutch Government! This could bankrupt these shipyards. https://youtu.be/aFcCCP2ucMw Dan deze Ghost Boat: What Happened to the Crew? https://youtu.be/I5JkWpEqg8Q

  Spelen die regering ons uit in de achtergrond met hun listen die ze verzinnen en/of geen goeie afspraken door te weinig diepgang en/of half nadenkend over de gevolgen op lange termijn voor een land of bevolking en is het de bemoeienis van hun zelf en/of foute doelstellingen met desastreuze gevolgen voor de bevolking en zitten we momenteel in de grootste shift van de aarde ooit met zijn allen. zie hier: The Earth is at the moment going through a historic shift in vibration, ascending spiritually from the third dimension to the fifth dimension. and we come to here https://youtu.be/W6cTffuVyTQ

  Het is inderdaad zo dat er niets veranderd maar echter heeft de aarde vanuit natuur deze energie: Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  De nieuwe Het Aquarius tijdperk is een begrip uit de astrologie. Het is een van de twaalf GROTE tijdperken die de namen hebben van de twaalf tekens uit de dierenriem.
  Deze duurde tot eind december 2019 en werden alle oude karma’s opgehoest door de planeet Pluto van 1940-1945 voor herstel.

  De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  De mens leeft met 13 manen en de zon. Dit houdt in dat de nachten zijn bedoeld om na te denken over je acties overdag en de zon activeert de nieuwe acties van de dag en krijg je een eureka gevoel. Ah, als ik het zo doe gaat het wellicht wel lukken.

  Het woord kalendar betekent schuldbekentenis en/of schuldregister of boetedoening maar dat vertelde ze je niet en waren de Romeinen die dat als laatste toepaste en hebben ook het woord verzonnen. Ons hele systeem draait nog op de Terra Nullis en is ook van de Romeinen en wordt heden ten dage nog steeds toegepast.

  Echter zit de hele wereld in de grootste transformatie ooit en beland de hele wereld hier en zitten we in een afrondende fase van de kosmos die al meer een half jaar bezig is wanneer alle planeten vol staan en krijgt de hele wereld een boost en verschuiven we van begeerte naar intelligentie en komen we hier uit.

  Veranderingen van onze Aarde en de Kosmos. Energetisch in balans. In onze kosmos zijn astronomische veranderingen gaande waarbij de centrale zon van de kosmos meer invloed gaat krijgen op onze aarde Dit verandert weer het trillingsniveau en magnetisme van onze aarde. Deze veranderingen van “energieën” uit aarde en kosmos hebben weer invloed op de energie huishouding van de mensen waardoor wij allemaal energetisch veranderen, men zegt wel dat wij in in een hogere dimensie komen. “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”

  https://www.goedgevoel.be/artikel/happy-living/het-watermantijdperk-gaat-in-en-zal-ruim-2000-jaar-duren-wat-kan-je-volgens-astrologen-verwachten?referrer=https%3A%2F

  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft.
  Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag.

  Door deze lage trilling van de Schumann in frequenties in de afgelopen 2 eeuwen was het dus niet mogelijk.

 9. Hoe conflicten ontstaan en wij de dupe zijn vanuit deze plannen eenzijdig ergens anders afgesproken met eigen vriendjes De Rotschild bankiers vergaarden een enorme macht over de City of London. Engeland, of beter gezegd, het Britse bevolking, heeft tot op heden geen onafhankelijk soeverein financieel centrum. Voor meer informatie over dit bijzonder feit: de onafhankelijke macht van de City of London. https://www.bestebank.org/london-gold-fix-rothschild-macht-bitcoin/ en deze The Dutch prime minister’s plan to apply the Great Reset to the Netherlands https://youtu.be/HEUVN-H7FTI And another one wan’t this to do STARVATION…Is THIS Why They Want It? https://youtu.be/LMSvtpV1fPgW

 10. Putin is slimmer dan al dat tuig van de NAVO en de EU ik zal het volk er maar buiten laten want die zijn nog dommer dan mijn hond, als het volk onder mekaar zich zijn aan het vermoorden zitten zij ergen veilig en voldoende eten en drinken te toosten als er weer een hele hoop mensen als kanonnen voer zijn op geruimd wat een idioten zijn het volk toch.

  • Heeft Klaus dat zelluf verteld? En wat zegt Poetin daarvan.
   Vroeger had je ook veel deskundigen op tv om te praten over Wilders, en hoe hij dacht. Ze hadden ook Wilders kunnen uitnodigen.

 11. De trollen beweging is in vorm vandaag, 🥳
  Zoals NPO doet,
  Intimidatie, en onderuit halen.
  De paar extreme dummies IQ niet hoger dan 30 , lijken vrije dag te hebben.

 12. ik denk dat ze het allemaal samen doen! Anders had Poetin allang toegeslagen toen al die strontvliegen in Davos samen hadden gezeten. Maar dat doet hij dus niet, dus mij is het duidelijk!
  Onschuldige/ onwetende doden bereikt niemand niets mee…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in