© Unsplash

Precies op tijd ontvouwt zich nu het plan van de globalisten voor een “Grote Reset” in real time. En voor alle duidelijkheid, het is allemaal al jaren geleden uitgestippeld en gepland – wat betekent dat het allemaal met opzet is, schrijft Ethan Huff.

Veel mensen hebben het gemist, maar de Rockefeller Foundation heeft ons enkele jaren geleden verteld dat er een voedselcrisis op komst was die “Reset the Table” [de Tafel zou Resetten].

De uitdrukking “Reset the Table,” klinkt trouwens griezelig gelijkaardig aan de Grote Reset. Het blijkt dat het eerste een onderdeel is van het tweede, want het plan is om alles te resetten, ook de wereldeconomie.

Toen de Rockefeller Foundation voor het eerst het “Reset the Table” initiatief aankondigde, was het bij de massa onbekend wat de katalysator(en) zou(den) zijn. Nu kunnen wij duidelijk zien dat het de Covid-19 plandemie was, die toen net begonnen was, gevolgd door de inval van Rusland in Oekraïne eerder dit jaar.

Het “Reset the Table” document legt uit hoe de plandemie in de Verenigde Staten “een honger- en voedingscrisis” veroorzaakte die “anders was dan alle andere die dit land in generaties gezien heeft”.

Bedenk dat toen dit werd verklaard, de plandemie nog maar kort bestond. Er waren nog geen achterstanden in de verzending of problemen met de toeleveringsketen, wat erop wijst dat de Rockefeller Foundation op de zaken vooruit is gelopen en te vroeg heeft onthuld wat zij wist dat er in de maanden en jaren daarna zou gebeuren.

“In het rapport staat ook dat het voortgekomen is uit “videoconferentiebesprekingen in mei en juni 2020,” dus wij moeten geloven dat deze profetische geesten twee maanden na de pandemie de toekomst al helemaal voor ogen hadden,” verklaart Great Game India verder over het verdachte karakter van het rapport.

  Globalisten publiceren tijdschema voor gezondheidstirannie

“Volgens de Rockefeller Foundation bracht de pandemie diepe problemen in het Amerikaanse voedselsysteem aan het licht, die “gereset” moeten worden.”

Rockefeller Foundation geeft toe dat zij de problemen die nu ons voedselsysteem teisteren, heeft ontworpen

“Reset the Table” werd ook gepubliceerd net een maand nadat het Wereld Economisch Forum (WEF), geleid door globalist Klaus Schwab, zijn plannen voor een “Grote Reset” onthulde, waaruit blijkt dat die twee dingen samengaan.

Dr. Rajiv Shah, voorzitter van de Rockefeller Foundation, schrijft in het voorwoord van “Reset the Table” dat het doel van de publicatie is “een uitgebreid draaiboek” te onthullen om het voedselsysteem van de wereld opnieuw op te zetten. Dit omvat zaken “zoals leefbare lonen, huisvesting en vervoer” voor “ons allemaal.”

Interessant is dat het document ook beweert dat 94 procent van de sterfgevallen door “covid” voorkwamen bij mensen met onderliggende gezondheidsaandoeningen, “waarvan de meerderheid voedingsgerelateerd is,” wat in wezen is wat de plandemie-sceptici vanaf het begin al zeiden.

“Dit is verrassend, aangezien dieet en voeding in wezen afwezig waren in de openbare discussies en berichtgeving over de infectie,” merkt Great Game India op over de narratieve manipulatie die plaatsvond.

De reden waarom de Rockefeller Foundation van tevoren wist dat dit alles zich zou ontvouwen, is omdat zij heeft bijgedragen aan de engineering van de crisis in de eerste plaats. Op bladzijde vier van het document geeft de Rockefeller Foundation bijvoorbeeld toe dat zij de zogenaamde “Groene Revolutie”, die grote delen van Afrika in GMO-plantages (genetisch gemodificeerde organismen) veranderde, heeft ontworpen.

De Rockefeller Foundation geeft ook toe dat “voedsel een medicijn is,” iets waarvan de U.S. Food and Drug Administration (FDA) en andere federale agentschappen beweren dat het nepnieuws is. Alleen farmaceutische medicijnen, zo wordt ons verteld, zijn medicijnen in de Verenigde Staten.

  Vlaamse regering moet haar partnerschap met het WEF opzeggen, dat meer dan 175.763 euro per jaar kost

“Keer op keer hebben het WEF en zijn wereldwijde medewerkers (waaronder de Rockefeller Foundation) de toekomst met verbluffende nauwkeurigheid “voorspeld”, soms jaren van tevoren, en als de voorspellingen dan uitkomen, doen zij alsof zij er niets mee te maken hadden,” staat in het Great Game India verslag.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: De “Dodenfase” (Twaalf feiten)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin aan de Nieuwe Wereld Orde: Je hebt nog niets gezien
Volgend artikelVrouw lijdt 6 maanden later nog steeds onder de bijwerkingen van het “vaccin”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. ALLES en IEDEREEN die bij voorbaat hiervan op de hoogte was / is , uitvoert , beveelt etc etc etc …. ARRESTEREN , EN BERECHTEN en “dood-vonnis ZONDER uitstel , publiekelijk uitvoeren en via LIVE-uitzendingen.

 2. Ja jongens en meisjes van de tweede kamer.
  Zijn jullie nou echt zo stom dat je niet in de gaten hebt aan wat voor laffe en hufterige agenda je meewerkt. Een normaal mens zou dit niet kunnen.
  Ik begin zolangzamerhand eigenlijk respect te krijgen voor Hitler.
  Die zei tenminste eerlijk wat hij van de joden vond en hoe dat probleem opgelost ging worden.
  Deze club idioten die menen voor God te mogen spelen liegen over alles en beweren dat het voor
  onze bestwil is. Ondertussen worden we glashard vermoord.
  Er hoeven geen oorlogen te zijn.
  Geen hongersnoden en enge ziekten.
  Alles komt van de tekentafel en is georkestreerd.
  Zonder deze psychopaten hadden wel allang in een gouden eeuw kunnen leven.

  • Ik was lang in de veronderstelling dat Hitler “in zijn eentje” met hulptroepen verantwoordelijk was voor WOII. Maar ook hij werd gedirigeerd. Schijnt zijn opleiding in Engeland te hebben gehad. En hoe zou hij aan zijn geld zijn gekomen? Ik had jaaaren geleden al eens van Dr. Rath een en ander gehoord. De lezing die Rath in 2019 in Berlijn hield is vrij duidelijk over wie er achter zat en zit. Dat laatste weten we nu allemaal inmiddels wel. Maar hoelang dat allemaal al speelt en wie de veroorzakers zijn is mij de afgelopen jaren bekend geworden o.a. door Rath http://www.youtube.com/watch?v=WuhbyHE8mDgg (als de video het nog doet), waar o.a. ook verteld wordt welk bedrijf de kosten voor de Reichstagbrand, waar Van der Lubbe de schuld van kreeg, heeft uitbetaald. Maar ook veel geleerd door Niburu.co en andere sites, die heel diep op de veroorzakers in gaan.
   Niet leuk, wel ontzettend leerzaam, maar je kan wel zeggen dat m’n wereldbeeld de afgelopen 2,5 jaar behoorlijk is veranderd, net als dat van veel andere mensen. Helaas nog te weinig zie ik om me heen.
   Enfin het wordt allemaal steeds duidelijker, laten we werken aan positieve veranderingen [daarmee bedoel ik geen positieve testen :-)]
   Heb het goed met elkaar.

  • Die gasten weten VERDOMD goed waar ze mee bezig zijn. Alleen denk ik dat ze zelf denken om overal ongedeerd van te blijven. Echter …, zodra die psychopaten die zich “ELITE” noemen , je niet meer nodig hebben…. zijn ook de gasten in de 2e Kamer de klos….

  • (Ik Ben perfect voorbereid laat Maar komen die Winter )

   Sssssst. Er zijn genoeg mensen die minder, of niet voorbereid zijn.
   Dan kunnen ze zo maar onuitgenodigd bij je voor de deur staan. 🙂

 3. Het lijkt erop dat alle? so called Foundations, corrupt zijn! wellicht opgezet door multinationals/globalisten en landen die ze sponseren om zo via dat geld invloed uit te oefenen en of antifa/blm/antizwartepiet/lgbgtalfabet en dat soort verdeel en chaos organisaties op te zetten en of elders invloed te kopen ala WEF WHO and sorts.

  Deze site zag ik onlangs en daar krijgen wat griezels een beeld.

  Er zijn meer creeps van 1 familie dan je dacht en ook meer criminele families en dit zijn er nog maar een paar van.

  het duurt wel een aantal sec voor alles in beeld komt, magoed hier, misschien kan je er wat mee>>

  https://saveanilluminati.com/#prayers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in