Op 25 april hebben twee mannen een RGD-5 handgranaat tot ontploffing gebracht in de woonsector van de stad Irpen in de regio Kiev. Ten gevolge van de aanslag raakten twee vrouwen gewond, één van hen verkeert in kritieke toestand, bericht Southfront.org.

Volgens de beweringen van ooggetuigen waren twee mannen, vader en zoon, bezig met plunderen. Twee vrouwen zagen hen en zeiden dat zij de politie zouden bellen. Als antwoord gooide de oudere man een handgranaat naar hen, die explodeerde en de vrouw verwondde.

Ooggetuigen van het incident, die leden van de plaatselijke territoriale verdediging bleken te zijn, hielden de mannen aan voordat de politie arriveerde.

Op de video wordt de man gevraagd waar hij de handgranaat vandaan had. Hij zegt dat ze bij de controlepost wapens hebben meegenomen.

Dergelijke incidenten zijn het gevolg van de ongecontroleerde verspreiding van wapens in Oekraïne sinds de eerste dag van de vijandelijkheden. Het land heeft te maken met een sterke toename van de criminaliteit. Tezelfdertijd is de politie duidelijk niet in staat de dreiging het hoofd te bieden. In veel gevallen nemen burgers het initiatief en regelen lynchpartijen meteen op straat, zonder enig onderzoek.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Onze laatste dagen of uren”: Azov-nazi’s doen een beroep op de wereld, smeken om hun evacuatie uit Oekraïne Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

VS, Oekraïne praten over overdracht gevechtsvliegtuigen en langere-afstandsraketten

11 REACTIES

  1. Tja uitschot van de bovenste plank. Laat rutte er nog maar meer wapens naartoesturen. Word kotsziek van heel die oorlog in oekraine. Al die losgeslagen nazies die hun goddelijke gang gaan. Heeft er dan niemand nog ballen ginder. Dan alleen Putin. Ik hoop dat zelensky snel van het podium verdwijnt. Zodat deze mensen in echte vrijheid en veiligheid kunnen leven.

    • Opgeleid door de CIA en amerikaanse privelegers. Onder de drugs, net als ISIS. Net als Hitler, Wilhelmina en de duitse en amerikaanse soldaten in WW II, Die van nu wel wat heftiger zelfs dan die van Hitler die te vergelijken was met Chrystal Meth. Dus wie zijn die Azov soldaten??? Wat is hun oorsprong? Of zijn die gestolen gemindprogrammeerde, MK Ultra stijl kinderen die in eerdere oorlogen wereldwijd geroofd werden. Chris Stevens, Libie, hield zich ook bezig met kinderroof voor de elite. Hij werd levend gered door een stel lokale moslims, naar het ziekenhuis gebracht en Oeps ineens was hij dood. MSM dood tijdens de aanslag. Ik heb de vid van zijn redding gezien en gehoord.

  2. Amerika zijn toch een stelletje schoften,dumpen ongecontroleerd in Oekraïne oud wapentuig dat dient betaal te worden aan 100%.
    Dat cabal bestuurd land doet zich voor als wereldredders en ze zijn de grootste krapuul.

    • Door de hardhandige arrestatie heeft hij waarschijnlijk een snee boven op zijn hoofd en dat gaat erg bloeden omdat daar een spier zit die dient om het hoofd af te koelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here