In een ander geval van een complottheorie van gisteren die een feit van vandaag wordt, brengen de reguliere media eindelijk verslag uit over wat we allemaal al wisten. Biden, Fauci en Gates hebben verkeerde informatie met ons gedeeld. Er was geen “winter van ernstige ziekte en dood” voor de ongevaccineerden, schrijft Baxter Dmitr.

In werkelijkheid is dit een pandemie onder de gevaccineerden.

Er worden officiële onderzoeken ingesteld en rechtszaken voorbereid. Maar voordat we daaraan toekomen, laten we eens kijken naar een ongelooflijk fenomeen dat zich dichter bij huis voordoet. Inderdaad, in de VS beginnen de mainstream media stilletjes en voorzichtig over de waarheid te berichten.

Uit nieuwe studies die de afgelopen weken zijn vrijgegeven, blijkt dat herhaalde vaccinatie nieuwe Covid-varianten veroorzaakt, waaronder de XBB-stam die zich verspreidt over het noordoosten van de VS.

En ongelooflijk, het nieuws wordt nu gemeld door de mainstream media. De Wall Street Journal was de eerste die het verhaal voorzichtig begon te verslaan en meldde dat sommige studies suggereren dat deze stam evenveel verschilt van de oorspronkelijke Covid-stam uit Wuhan als het SARS-virus van 2003. Dit betekent dat mensen die twee, drie, vier en vijf keer een booster hebben gekregen, verantwoordelijk zijn voor het creëren van een geheel nieuw virus. En hun geliefde boosters zijn nutteloos om hen daartegen te beschermen.

Moeten mensen zich zorgen maken?

Het is niet duidelijk dat XBB dodelijker is dan andere varianten, maar door zijn mutaties kan het de antilichamen van eerdere infecties en vaccins ontwijken, evenals de bestaande behandelingen met monoklonale antilichamen. Er zijn ook steeds meer aanwijzingen dat herhaalde vaccinaties mensen vatbaarder maken voor XBB en de snelle evolutie van het virus kunnen aanwakkeren.

  Hoeveel mensen zijn er vermoord met de Covid-19 vaccins?

“Zo’n snelle en gelijktijdige opkomst van meerdere varianten met enorme groeivoordelen is ongekend”, aldus een studie van 19 december in het tijdschrift Nature. Onder selectieve evolutionaire druk lijkt het virus mutaties te hebben ontwikkeld die het in staat stellen zich gemakkelijker te verspreiden en te ontsnappen aan antilichamen veroorzaakt door vaccins en eerdere infecties.

[…] XBB is geëvolueerd om antilichamen tegen vaccins en doorbraakinfecties te ontwijken. De Nature-studie suggereert dan ook dat “de huidige kudde-immuniteit en de boosters van het BA.5-vaccin de infectie van convergente Omicron-varianten mogelijk niet efficiënt voorkomen”.

Met name werknemers die meer doses hadden ontvangen liepen een hoger risico om ziek te worden. Degenen die drie doses meer hadden gekregen, hadden 3,4 keer zoveel kans om besmet te raken als niet-gevaccineerden, terwijl degenen die twee doses hadden gekregen slechts 2,6 keer zoveel kans hadden.

Een jaar geleden zou een artikel als dit nooit in de mainstream media zijn verschenen. Het zou zijn gemarkeerd als onjuiste informatie op twitter en prompt zijn weggemoffeld in de donkerste uithoeken van het internet.

Dit is vooruitgang en het is te danken aan mensen zoals u die zich hebben verzet tegen de meest overweldigende hersenspoelingscampagne van de mainstream media in de geschiedenis, die weigerden zich te laten dwingen door de autoriteiten en die echte informatie zijn blijven zoeken en delen.

De manier waarop onze gezondheidsambtenaren volhielden dat mensen die al Covid hadden de prikken moesten krijgen, was pure waanzin. Iedereen met verstand wist dat dit geen zin had en zou kunnen leiden tot het ontstaan van nieuwe varianten, maar onze “volksgezondheidsdeskundigen” dwongen het toch aan iedereen op.

De gevaccineerden en geboosterden lopen nu dankzij hun verzwakte immuunsysteem steeds weer Covid op (samen met andere vreselijke “bijwerkingen”).

Terwijl de mainstream media in de westerse wereld barsten vertonen, breekt de dam in Japan, waar de autoriteiten een officieel onderzoek zijn gestart naar het ongekende aantal mensen dat overlijdt na het ontvangen van Covid-19 vaccinaties.

  Eric Clapton geeft details over zijn COVID-19 vaccin lijdensweg

Naar verluidt hebben Japanse onderzoekers de opdracht gekregen de mechanismen te onderzoeken waardoor de experimentele mRNA-vaccins sterfgevallen en ernstige bijwerkingen zouden kunnen veroorzaken.

Prof. Masataka Nagao van de Hiroshima University School of Medicine benadrukte hoe de lichamen van gevaccineerde personen op wie hij autopsies verrichtte abnormaal warm waren, met lichaamstemperaturen van meer dan 40 graden Celsius (104ºF).”

“De eerste zorg was dat de lichaamstemperaturen van de lichamen zeer hoog waren toen de politie de autopsie uitvoerde,” verklaarde Nagao. “De lichaamstemperaturen waren ongewoon hoog, zoals 33 of 34 graden Celsius (91-93ºF).”

Bij andere lichamen was de temperatuur volgens Nagao “zeer hoog op het moment van overlijden. Hun lichaamstemperaturen lagen boven de normale temperatuur, meer dan 40 graden Celsius (104ºF).”

Nagao’s onderzoeksteam bracht de gegevens in kaart en ontdekte dat er aanzienlijke veranderingen waren in de genetische samenstelling van het immuunsysteem van gevaccineerde patiënten bij wie autopsie werd verricht.

Bekijk:

Het onderzoek heeft Nagao doen besluiten dat het vaccin afwijkingen aan het immuunsysteem veroorzaakt die leiden tot ontstekingen in het hele lichaam, wat waarschijnlijk de oorzaak is van de hoge lichaamstemperaturen ten tijde van de autopsie.

“Op basis van de gegevens en de omstandigheden alleen is het niet mogelijk om te concluderen dat het vaccin de oorzaak was van de sterfgevallen,” zei Prof. Nagao, en hij voegde eraan toe: “Het is echter onmogelijk om te zeggen dat het vaccin niet de oorzaak was. We kunnen alleen zeggen dat het twijfelachtig is, maar we geloven dat de vaccinatie voldoende verband hield met de immuunafwijkingen.”

In een ander rapport besprak dermatoloog prof. Shigetoshi Sano van de Kochi University School of Medicine het ontdekken van spike-eiwitten op de plaats van huidlaesies en andere huidproblemen bij patiënten die gevaccineerd waren.

“Het van het vaccin afgeleide spike-eiwit werd in de huid aangetroffen”, legde Sano uit, waarbij hij een dia liet zien van een heldergroen gebied op een laesie dat zichtbaar werd gemaakt met een speciale kleurstof.

  De volgende psyop is gelanceerd nu de WHO waarschuwt voor massale sterfte terwijl baby's worden geboren met dodelijke hartziekten

“Spikeiwitten onderdrukken lokaal het immuunsysteem,” vertelde Sano aan verslaggevers. “Daardoor vergemakkelijken de spike-eiwitten de reactivering van het herpesvirus.”

Het afbraakproces van de spike-eiwitten in het immuunsysteem leidt tot ontstekingen in het hele lichaam die ook tot bloedstolsels leiden, concludeerde Sano.

“De functie van de spike-eiwitten om bijwerkingen te veroorzaken is de vorming van bloedklonters,” legde Sano uit. “En wat nog erger is, spike-eiwitten kunnen ook plaatselijk ontstekingen opwekken.”

Sano beaamde dat een onderdrukt immuunsysteem iemand kwetsbaarder maakt voor infecties, en zei verder: “Ik weet niet of ik dit moet zeggen, maar het is gebleken dat gevaccineerde mensen meer kans hebben om coronavirus te krijgen dan niet-gevaccineerde mensen.”

“Soms worden er dingen in het menselijk lichaam gebracht die niet goed zijn. Vaccinatie kan ervoor zorgen dat ons algemene immuunsysteem niet meer in staat is om tegen zulke slechte dingen te vechten,” waarschuwde hij.

Het onderzoek van de artsen komt op het moment dat Prof. Emeritus Dr. Masanori Fukushima van de Kyoto Univerisity het Japanse ministerie van Volksgezondheid bekritiseerde omdat het weigert het Covid-vaccinatieprogramma stop te zetten.

“Overal ter wereld wordt al onderzoek gedaan”, zei Fukushima tegen de ministers van Volksgezondheid tijdens een conferentie eerder deze maand. “Het prestige van Japan staat op het spel. Jullie hebben zoveel mensen gevaccineerd. En toch is slechts 10% van de leden van het ministerie van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn, die het voortouw nemen in de vaccinatiecampagne, gevaccineerd. Is dit een verdomde grap?”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Robert F. Kennedy Jr. legt in 1 minuut uit waarom ze zo’n haast hebben om kinderen te vaccinerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCovid Vaccin Nieuws: Hoe lang kunnen Covidianen nog de schijn ophouden?
Volgend artikelRusland klaar om militaire ‘bedreigingen’ vanuit Japan te ‘blokkeren’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Nu het westen nog en dat dit heel snel mag gebeuren en dat de daders voor het gerecht komen hoiervoor en ook de mensen uit de media die hier aan mee hebben geholpen.

 2. De Femakampen die ze voor ons gebouwd hebben kunnen we nu mooi gebruiken om
  al die smeerlappen in op te bergen.
  Ze kunnen dit niet langer onder de mat vegen. Feitelijk hebben ze al lang verloren.
  Dit kon allemaal gebeuren dankzij de smerige rol die de media wereldwijd gespeeld hebben.
  Uiteraard staan die nog steeds onder hun controle.
  Hopenlijk gaat er nu snel iets gebeuren in het voordeel van de mensheid.
  Ze zullen natuurlijk nooit zomaar opgeven en zich laten berechten.
  Ik verwacht daarom een grote escalatie met Rusland om de boel af te leiden.

 3. Hier is de Corbett Report met een video over de Media Matrix, plus een transcript (!) van die video.

  “Perhaps it’s inevitable that the curved mirror of the Gutenberg conspiracy has finally brought us here, to the black mirror at the doorway to the metaverse. Perhaps we were destined to end up here. Perhaps this is an expression of a fundamental urge that is part of human nature.

  Perhaps. But it’s also good to know that this has an “off” button. That the real world still exists. That you are watching an image on a screen. And that the power to turn it all off is still in our hands.”

 4. Vergeet niet dat wanneer de meanstream media iets uit de kast laten, dat er nog steeds heeeeel veel in die kast zit, waar je niets van af weet. En dat klopt – er wordt nu ’toegegeven’ dat de gifspuit problemen veroorzaakt, maar er wordt niet gekeken naar waarom er een vervloekte gen-therapie ingespoten werd om te beschermen tegen eoa griep-achtige ziekte en wat dit bogus ‘virus’ was. Dus trap er niet in….

 5. Het probleem is dat de media het nu wel kunnen toegeven, maar dat het niet meer uitmaakt.
  De geprikten kunnen nooit meer ‘ongeprikt’ worden. De schade is al aangericht en kan niet meer ongedaan gemaakt worden.
  Het enige van belang is dat dit heel misschien het begin is van massale burgerlijke druk om de gehele kliek aan politieke lapzwanzen, onbenullen en debielen af te zetten en te berechten.

  • Ja dat is juist.
   Alleen maar omdat het totaal niks meer uit maakt, mag de msm de “waarheid” vertellen.
   De apocalyps is twee jaar geleden begonnen.
   En heel langzaam wordt deze voor alle mensen een beetje zichtbaar.
   TO LITTLE TO LATE !!

  • Het zal wel schelen hoeveel prikken men gehad heeft. Iemand die er twee heeft genomen in plaats van vier of vijf is doorgaans veel beter af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in