De onderzoekers publiceerden zowel hun bevindingen in het New England Journal of Medicine als een brief aan de redacteur en lijken geprobeerd te hebben het verschil te bagatelliseren.

“…Wij vonden geen grote verschillen in de mediane duur van virale shedding tussen de deelnemers die ongevaccineerd waren, degenen die gevaccineerd waren maar niet geboosterd, en degenen die gevaccineerd waren en geboosterd,” schreven zij.

Maar zoals uit de gegevens blijkt, waren de gevaccineerden langer besmettelijk dan de ongevaccineerden, bericht Thecountersignal.com.

Bijvoorbeeld, na tien dagen geïnfecteerd te zijn geweest met COVID, was slechts 31% van de ongevaccineerde personen in het onderzoek nog steeds positief volgens de PCR-test, vergeleken met 70% van de gevaccineerde personen en 61% van de gevaccineerde plus geboosterde personen.

Bovendien was vijf dagen later nog maar 6% van de ongevaccineerde deelnemers positief, tegenover respectievelijk 22% en 7,5% van de gevaccineerde en geboosterde personen.

Opgemerkt moet worden dat de steekproefgrootte klein was, met in totaal slechts 66 proefpersonen.

Toch zijn dat 66 mensen meer dan de door de regering gefinancierde studie waarover wij in maart schreven, waarin onderzoeker Fisman “modellering” (geen echte gegevens) gebruikte om de door hem gewenste conclusies te kunnen “vinden”.

Dr. Byram Bridle heeft Fisman op de vingers getikt voor wat volgens Bridle een zeer gebrekkige studie was – waaronder het feit dat Fisman geen rekening hield met de afnemende immuniteit die door vaccins wordt verschaft.

Dit heeft politici en verslaggevers van de mainstream media er natuurlijk niet van weerhouden om herhaaldelijk naar de studie van Fisman te verwijzen.

Toen die studie uitkwam, hebben meer dan een dozijn mediakanalen haar een dag lang opgekalefaterd, om het publiek angst aan te jagen voor de risico’s van “vermenging” met ongevaccineerde mensen.

Bovendien verwees een liberaal parlementslid vorige maand nog naar de louche studie toen hij de voortdurende discriminatie rechtvaardigde van ongevaccineerden die Canada binnenkwamen.

Helaas kan men veilig aannemen dat deze nieuwste studie, die die van Fisman tegenspreekt, genegeerd zal worden. De grote media en de liberale politici zullen naar “de wetenschap” blijven verwijzen, alsof zij niet willekeurig kiezen welke wetenschap in hun politieke agenda past – en welke wetenschap die tegenspreekt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Vaccin shedding eindelijk bewezen!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTerwijl MSM een illusoir narratief over Oekraïne pushen, erkent VS legerleiding nu dat de oorlog verloren is
Volgend artikelBREAKING: China klaar om Nanci Pelosi te “verwelkomen in Taiwan”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

36 REACTIES

 1. Interessant artikel. Dan zit je bij jezelf te denken dat iedereen maar bezig is met boeiende analyses; data analyses, psychologische analyses, militaire analyses, economische analyses, etc, en allerlei voorspellingen en gedachte-raden over staatsmannen hier en daar. In feite zit men het werk te doen voor die hufters die de rotzooi hebben losgelaten op de wereld. Die denken dan bij zichzelf, “mooi, dat weten we dan ook weer over de ‘covid’ die we rondgestrooid hebben!” En ondertussen stampen ze het volgende deel van het programma er in.

  Voor wie en door wie worden al die analyses eigenlijk gemaakt? Ik bedoel, hoeveel schapen boeit het wat hier geanalyseerd is…? En dat is het probleem, al die analyses hebben pas echt zin als ALLE schapen ook wakker worden. ALLE schapen, dus niet een paar die geen boesters meer willen.

  Maar het zit ‘em in de BRON van alle ellende. Zolang de BRON niet aangepakt wordt, en we weten wie de BRON zijn, dan verandert er niks. Dan wordt het gestaag alleen maar slechter. En degenen die verantwoordelijk zijn voor het aanpakken van de BRON zijn de gekozen ‘leiders’.

 2. Intussen word mijn buurmeisje alsmaar zieker. De vax genomen juli 2021.
  Had heel veel last van hartkloppingen na de vax en kreeg daar zware medicijnen voor . Ze kan niet slapen en sinds een paar weken valt ze zomaar ineens omver. Zo een paar keer per week, haar arm en been begint lam te worden aan één kant. Owja en ze is net 16. Toen ik haar moeder waarschuwde alsjeblieft laat je kids niet vaxen houd ze weg van dat vergif. Was ik ineens een conspiracy jeweetwel. Vriendschap helemaal bekoeld. En nu komt moeders al voor de derde keer bij mij klagen en gister was het nieuws dat beiden dochters ziek zijn. De ander is al maanden zo moe dat ze niet meer kan werken. Tja….ik bedoelde het goed met de waarschuwing , werd als een onnozele geit weggezet , zucht…alleen maar om haar kinderen beschermen tegen wat zich nu opdoet. Dus denken dat je de vax een jaar geleden hebt gehad en die geen kwaad meer kan. Ik zie vele gevaxte mensen zieker en zieker worden. Ik ken letterlijk niemand die wel gevaxt is en geen letsel heeft.

  Ik ben bang dat als de nieuwe vax ronde van start gaat er binnen een maand heel veel doden gaan vallen. Maar ja dat mag dat zijn 60 plussers. Die moeten dood zoals gepland. De pensioenpotten zijn leeg, brussel heeft al ons geld vergokt met hun achterlijke klote euro. Ze hebben hun zakken met miljoenen gevuld zodat ze zelf een rijkelijk gefortuneerd pensioen genieten.
  En intussen moet 30% van de oudjes dood door de vax zodat er minder pensioengeld hoeft uitbetaald te worden. En durf er niks van te zeggen want dan ben je desinforamtie aan het verschaffen.
  Wat mijn buurvrouw betreft met haar dochters, nee natuurlijk zeg ik niets meer. Ben nog niet vergeten hoe ze vorig jaar over mij heen walste en me uitmaakte voor onnozele geit en conspiracy zot. Die mesikes lopen zo een grote kans hun dood tegemoet,maar ik zeg niks meer. Een gewaarschuwd mens behoort voor twee te tellen….

  • wauw wat een verhaal weer Greet..tsja. Heb je geen behoefte om vax als oorzaak te opperen?
   ik denk dat je buuf klaagt als een vorm van projectie icm painrelief. Oftewel ze weet het. maar durft het niet toe te geven. ze wil het van jou horen

  • Greet, ik vind het heel erg dat je dit letterlijk alsnog moet mee maken, maar je hebt 1000% gelijk.

   Maar laat het je niet te diep raken, blijf op je zelf focussen, blijf leren ook van hun fouten, op een of andere manier moeten wij hier getuigen van zijn.
   Het breekt ook mijn hart, maar aan de andere kant, is het deze groep die niet nadenkt, alles voor zoete koek aan neemt en die de niet-vaxxers, wappiseren, uitsluiten, opsluiten en zelfs willen doden.
   Daarnaast is de Jacht op de niet vaxxers is nog niet lang over……

   En ik zou veel erger zijn naar jouw buurvrouw, bij mij kwam ze niet meer in een straal van 3meter ook mijn oor kreeg ze niet meer.
   Omdat ik van mijn gezondheid houd en zij haar dochters shedding op jouw kan overdragen, en jouw gezondheid weer kan schaden.
   En gezondheid is letterlijk ALLES!
   Dit is hard, maar dit is wat de psychopaten(+iedereen die injecteert en hier aan verbonden is$$) mensen aan doen.
   Veel sterkte toegewenst.
   Ik vind er al 3 jaar geen bal meer aan.

  • @Greet Ik zie hetzelfde gebeuren .de fake vaxx moet worden gestopt!!!
   1 long embolie (68 jaar)
   1 herseninfarct (48 jaar)
   4 mensen die ik ken hart problemen (20,21,35 en49 jaar) +-
   vele zijn ziek ziek en lang ziek
   vele zijn moe moe moe
   1 dood (21 jaar)
   niet helder kunnen nadenken
   buikpijn
   hoofdpijn

   En blijven prikken pffff

   https://www.lareb.nl/coronameldingen

   Tot nu toe zijn er 696 meldingen van overlijden na coronavaccinatie. Het gaat om 324 personen ouder dan 80 jaar, 294 personen tussen de 61 en 80 jaar, 57 personen tussen de 41 en 60 jaar en 17 personen tussen de 20 en 40 jaar. Van 4 personen is de precieze leeftijd (nog) niet bekend.

   Totaal 228.905 bijwerkingen vaxx

   • TOPJE VAN DE IJSBERG….. elke maand weer een berg oversterfte die voor de mooi niet mee gerekend wordt en waar we nog steeds voor op een verklaring wachten en die maar niet komt. 1 grote doofpot! De cijfers van lareb kun je rustig vermenigvuldigen met het getal 15!

   • Helaas hoorde ik afg dec – maart zo’n 7 sterfgevallen herseninfarct hartinfarct verstopte aorta en daardoor gesprongen. Kan natuurlijk altijd gebeuren. Man had daarvoor niks en was zo pro vax dat hij 4 dagen voor zijn dood me nog probeerde over te halen. 7 sterfgevallen in 3 1/2 maand heb ik nog nooit meegemaakt.

    Op mijn werk een 39 jarige kan niks meer opeens. En nog iemand met 25% hart capaciteit opeens en heeft recent beroerte gehad. Het is 1 ellende en overheid ontkent alles.

  • Beste Greet,
   Ieder mens heeft het recht om eigen keuzes te maken, ongeacht of anderen dat goed, of afkeuren.
   Ieder mens heeft dan ook de verantwoordelijkheid voor de gemaakte keuzes te dragen, ongeacht wat de meningen van anderen zijn.
   Het is triest dat die kinderen van jouw buurvrouw mogelijk onder invloed die prik hebben laten zetten.
   Als je het kunt/wil dan probeer een steuntje te zijn voor die kids.

   Verder het fenomeen ‘shedding’.
   Heeft men niet in de gaten dat dat ook bangmakerij is?
   Zo worden de mensen allemaal letterlijk uit elkaar gedreven.
   Is het de bedoeling dat wij iedereen gaan mijden die we tegenkomen zodat we niet eventueel besmet worden?
   Waar is dan dat vertrouwen in hun natuurlijke immuniteit van eenieder die deze prikken niet heeft genomen?
   Het maakt naar mijn mening nogal een verschil tussen de rommel in je lijf gespoten te krijgen of dat je deeltjes via contact of inademing binnen krijgt.
   In dat laatste geval kun je vertrouwen op je eigen immuunsysteem.

   En als laatste,
   Al decennia is de mensheid bang gemaakt voor de dood. Eerst door het Vaticaan en nu door de WHO en de hele clubs er achteraan waarbij diverse overheden ook een duit in het zakje doen.
   Bij onderzoek zie je dat het voort komt uit de grenzeloze behoefte aan macht van een kleine minderheid.
   Dat bang maken lukt bij de meeste mensen grandioos omdat het ongewis is wat er na die dood komt.
   Ben niet bang voor later, leef nu.
   https://youtu.be/_TsOPjZEF6E

   • —Verder het fenomeen ‘shedding’.—

    De fabrikanten van deze deathvaxx geven het zelf toe, of heeft u dat gemist. De een noemt het shedding de ander……. en de ander heeft er nog andere naam voor, maar het eind resultaat is het zelfde…..

    Zoek het maar op.

    • IkBenErZoKlaarMee

     Dus de fabrikanten hebben een slecht getest product in de markt gepusht maar kunnen wel verklaren dat het shedding veroorzaakt?
     Maar los daarvan, hoe gaat u met andere mensen om waarvan u niet weet of ze één prik, of twee, drie gehad hebben?
     Gaat u ze mijden, of vragen hoe hun status is alvorens dichterbij te komen of de hand te schudden?

  • Dat is gewoon wat komen gaat, er komt nog een variant spuit en die geeft de vaxxis de genade stoot. “Wij” die moeite doen om de parallel media te consulteren kunnen niet tegen de mainstream media op, effe TV aanzetten en consumeren wat goed voor de rest is. Veel makkelijker joh!

   We hebben buren en dat zijn dood goeie mensen, hij is geopereerd aan de rug. Het wil niet vlotten met het herstel. Het wordt erger. Het ziektebeeld breidt zich zelfs uit. Nu zou je kunnen denken dat de spuiten hem niet goed gedaan hebben maar ik wacht af. Zij is 2 jaar geleden behandeld voor kanker en slikt nog medicijnen. Ja die tamelijk zware medicijnen. Nu zou ik kunnen aandragen dat de spuit een sluimerende kanker kan aanwakkeren omdat het immuunsysteem is verzwakt door diezelfde spuit. Maaaar ik zeg er liever niets over.
   Van dichtbij heeft schoonmoeder 62 een hersenbloeding opgelopen en is uit coma wakker geworden en heel heel heel langzaam in de herstelling. De familie natuurlijk compleet uit balans. Maar ja, “wij” waren de despoten die zich niet lieten spuiten en “wij” waren schuld dat de ICs zo vol lagen. Dat is natuurlijk een klotengevoel als je eigen familie zo ageert. En nu? Ze zijn allemaal ziekjes en zwakjes en misselijk. Ik durf met de helft van mijn vermogen te wedden dat ze zonder spuit geen hersenbloeding heeft gekregen. Ze had een mooi druk en zelfstandig leven en hield de familie bij mekaar. Nu is dat veranderd in een puinhoop.

   • Ik was mijn lijstje vergeten.
    Collega met hersenbloeding en een bloeding die ze maar niet konden vinden, is in revalidatie, 60 plus, ik denk niet dat ie gaat werken.
    2 gevalletjes hart infarct.
    1 in de productie omgevallen (alcoholist)
    1 zelfdoding door verhangen (geestelijk labiel en ik denk dat de spuit hem het laatste zetje heeft gegeven)
    Er werken meer dan 300 collega’s en alle gevallen van de afgelopen 1.5 jaar zou ik moeten opzoeken. Zo hier en daar vergeet je ook vlug wie heel lang verdwenen is geweest.

    In de familie heeft 1 man een probleem met bloeddruk en chronische aandoeningen die zich versterken, doodziek naar huis gereden en thuis aangekomen omgevallen.
    De ouderen: 2 gevallen met opspelende kanker.

    Krasse knarren: ik ken er 2 die blijkbaar nergens last van hebben. Die waren voordien ook niet kapot te krijgen en hobbelen gewoon verder.

 3. Ehm… De studie gebruikt de PCR test als meetinstrument. Sinds wanneer wordt de PCR test als bruikbaar instrumentarium gezien? Don’t get me wrong, ik ben niet van mening dat die injecties ergens goed voor zijn (behalve dan tbv Eugenics/depopulatie agenda…) en dat mensen juist vaker en meer ziek zijn na de meerdere prikken dan hen die de meute niet gevolgd zijn. Maar deze studie? Mèh… Daarnaast, er bestond al iets dat Corona heet (als virussen bestaan, ik trek tegenwoordig alles in twijfel), maar stel er is Corona, de Covid-19 variant is voor mij nog steeds een onbewezen ziekte. Ik zie vooral ziekte ná injecties. Covid-19 kan wat mij betreft pure prikschade zijn. En dat kan ik niet aantonen, nee, maar er klopt geen hout van.

 4. Een studie met als basis een (virus-)GELOOF is GEEN studie, maar BRODDELWERK! 100% totale onzin dit artikel. Van a tot z door idioten in elkaar gezet.

 5. Shredding = UTTER BS!!

  Deze NEJM Group gaat nog steeds uit dat er zoiets bestaat als een virus (nog NOOIT bewezen).
  Dus dan ben ik heel gauw klaar met deze SO CALLED ‘specialists’..

  Kan u de site van henrymakow aanraden btw:

  https://henrymakow.com/2022/07/doctors-say-vacciner-is-bio-weapon.html

  Sterkte & wijsheid allen

  NB: Nog iets – belangrijks – mbt ‘het wattenstaafje’ aka ‘PCR-test’:

  https://danielderweduwen.be/het-wattenstaafje-van-de-pcr-test/

  • Het probleem met de schreeuwerige sites en de zweverige sites is dat je deze niet kan doorsturen om een slapend schaap wakker te maken. Anderzijds zijn serieuze zakelijke verslagen van experts soms zo saai dat een slapend schaap alleen maar dieper in slaap valt of ze waarschuwen niet genoeg: de verhandeling is wetenschappelijk onderbouwd en laat ruimte voor discussie (wat juist is) maar er zijn geen voorlopige conclusies die het interesse van een slapend schaap wekken. Zo van: je hebt me nu op de linker wang geslagen, sla me ook nog even op de wang rechts.

 6. Helaas zijn er heel veel mensen die niet LEZEN , en dus alleen het gesproken woord horen en geloven. Zonder onderzoek te doen. Zoooo makkelijk ! In mijn omgeving , buren die nog nooit een boek hebben gelezen. Hoe moeten die schapen wijzer worden? Een verloren zaak!

 7. Ik kijk regelmatig naar de overlijdens in ons dorp op internet. Ze vallen bij bosjes maar worden sinds mei niet meer bijgehouden. In het verleden gemiddeld 1 oudere per maand.
  Wij zijn met een groepje ouderen dat óf brood zelf bakt, óf volkorenbrood van de ekowinkel eet. Van ons groepje niemand geprikt en niemand corona gehad. Denk dat wij weerstand hebben tegen dit “virus”. Allemaal hebben we gewoon ons leven geleid zoals we gewend waren. Ik heb zelfs nooit een masker gedragen.

 8. Wat is shedding nu eigenijk… in gewoon en simpel vlaams, overdragen, verspreiden, besmetten van ziekmakende organismen. Of is het nog iets anders.
  En hoe zit dat nu met die superverspreiders???
  Als al die gevaccineerden langer en zo lang positief blijven, dan zijn dat superverspreiders…
  Ik vind dat alle gevaccineerden 1 md in quarantaine moeten, voor ‘tzekerste 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in