Freepik, Screenshots; Collage: Wochenblick

De schokkende reeks “plotselinge en onverwachte” sterfgevallen komt ook steeds meer tot uiting in de publieke perceptie. Vooral wanneer de overledenen fervente voorstanders van vaccinatie waren, waarvan sommigen publiekelijk opriepen tot vaccinatie en de ondeugdelijkheid ervan propageerden, schrijft Wochenblick.at.

“Gewoon een kleine prik” – dood op 36-jarige leeftijd

Vorige week overleed in Beieren gemeenteraadslid Christian Pollner uit het niets op 36-jarige leeftijd, slechts twee dagen na zijn huwelijk. De burgemeester van Landshut, Alexander Putz, sprak zijn verdriet uit over het verlies van “zo’n jonge, levenslustige persoon die van het ene op het andere moment uit ons midden werd weggerukt.” Er werd geen informatie verstrekt over de doodsoorzaak.

Pollner was altijd een fervent voorstander van vaccinatie. “De eerste stap naar normaliteit is gezet,” verklaarde hij publiekelijk nadat hij de eerste dosis had gekregen. Hij kon alleen maar “iedereen aanbevelen” om ook deze stap te zetten. Het was “echt maar een klein prikje.”

Uit het niets, hartaanvallen bij perfect gezonde jonge mannen

Vorige week overleed in Brazilië eveneens de politicus José Silva dos Santos Júnior (Junior da Pax genoemd) op dezelfde leeftijd. Nadat hij klaagde over gezondheidsproblemen, werd hij naar het ziekenhuis gebracht, waar zonder succes werd geprobeerd hem te reanimeren. Hij laat een zwangere vrouw en een jonge dochter achter.

Eerder in september had da Pax enthousiast reclame gemaakt voor zijn vierde Corona-vaccinatie en aangekondigd dat hij zoveel doses zou krijgen als nodig, omdat vaccinaties levens redden.

Bodybuilder (63) met brute vaccinatieweddenschap: “Als ik sterf, had je gelijk”

Vaccinliefhebber en wereldberoemd bodybuilder Doug Brignole, 63, overleed vorige week ook plotseling, vermoedelijk aan een hartaanval. Brignole had vorig jaar aangekondigd dat hij op basis van zijn eigen onderzoek “voldoende vertrouwen” had in de Corona-vaccinaties om ze te ondergaan. Bijzonder macaber: iedereen die gelooft dat de vaccinaties dodelijk zijn, mag hem als testcase gebruiken.

  Vernietigende levensverzekeringsgegevens tonen aan dat er veel meer jonge mensen sterven - en het is niet van COVID

Als hij sterft, zegt de goed getrainde senior atleet, hebben de vaccin-tegenstanders gelijk. Als hij blijft leven en gezond blijft, moeten ze “toegeven” – tenminste aan zichzelf – dat ze fout zaten. Maar dan moeten ze ook aan iedereen uitleggen wie hen misleid heeft, zodat andere mensen er baat bij hebben dergelijke angstzaaiers te vermijden. Brignole zelf kan nu aan niemand meer uitleggen dat hij het misschien bij het verkeerde eind had – want hij is dood.

Democraten-dochter overlijdt op 17-jarige leeftijd aan hartritmestoornis

Verleden week vrijdag maakte het Democratische Amerikaanse congreslid Sean Casten tot zijn ontzetting bekend dat zijn zeventienjarige dochter Gwen in juni in haar slaap was overleden aan een hartritmestoornis, enkele maanden voordat zij aan de universiteit zou beginnen. Gwen was een gezonde tiener geweest, had gezond gegeten, gesport, regelmatig medische controles gehad en was volledig ingeënt tegen Corona.

Maar ook hier lijkt de ontkenning van de werkelijkheid het voor de hand liggende te verdringen: Plotseling en onverwacht hartfalen bij jongeren is “zeldzaam maar reëel”, liet de familie weten. Geen woord over het feit dat het sinds de experimentele vaccinaties van Covid niet meer zo zeldzaam is…

Gedwongen te vaccineren – de volgende dag dood

Op 27 september overleed ook de 20-jarige Reagan Laine Lewis uit de Amerikaanse staat Kansas aan hartfalen – slechts één dag nadat zij gedwongen was zich te laten vaccineren om haar werk als verpleegster te kunnen doen.

Gevallen als deze zijn legio, en ze worden aangevuld met talloze voorbeelden van profspelers die op het voetbalveld in elkaar zakken en andere atleten met plotselinge hartcomplicaties, die zich ook vertalen in sterfgevallen bij beroemdheden – zoals dat van de meervoudig gevaccineerde Haïtiaanse zangeres Mikaben, die onlangs dood neerviel op het podium midden in een concert in Parijs.

  Studie toont aan dat huiduitslag een bijwerking is van het COVID-vaccin

Florida waarschuwt nu officieel

Terwijl er in Duitsland en Oostenrijk een wijdverbreide publieke stilte heerst over deze gruwelijke ontwikkeling, die mogelijk nog maar net begonnen is, zijn de door Republikeinen geregeerde staten van de VS al verder. Op 7 oktober publiceerde Florida’s medisch directeur en minister van gezondheid een vaccinatiegids waarin mensen onder de 40, vooral mannen, werden opgeroepen het Corona-vaccin niet te nemen vanwege een toename van 84 procent van sterfgevallen door hartaandoeningen bij 18-39-jarigen binnen 28 dagen na vaccinatie.

Onder 60-plussers was dat tien procent. Wat goed is voor de VS kan niet verkeerd zijn voor Europa, maar hier blijven politici de bevolking schaamteloos voorliegen en bedriegen in het belang van de farmaceutische lobby. De waarschuwing in Florida kwam ook te laat voor te veel mensen, van wie de meesten zich in goed vertrouwen en in de hoop anderen te helpen met de Corona-vaccins hadden laten injecteren. Helaas betaalden en betalen velen van hen die nooit ernstig ziek worden van Corona hun vaccinatie met een nu al onwerkzame genstof geheel onnodig met hun leven.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Tour de France: “Veel jongens hebben ademhalingsproblemen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: We staan op een moment waarop één fout een kernoorlog kan ontketenen
Volgend artikelVon der Leyen stelt 18 miljard euro voor Oekraïne in het vooruitzicht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Welp,guess we were right dougie ahahahahahahahahaha.En dan mijn natte droom,2 dagen getrouwd en mn kerel de pijp uit,hoop datie muts een levensverzekering had ahahahahahahahahahaha……tering wat een achterlijk volk zeg.Je doet het voor een ander…rot op een ander doet ook niets voor mij.En dan die 80 canadese artsen…..FUCKING MINDBLOWING.Ben t spoor bijster….

  • idd een goeie dat; wie doet er wat voor mij? Artsen laten je ook gewoon doormodderen…….ja echt met infecties gewoon een antibiotica kuurtje kan er meestal niet vanaf…ja wel een die je zelf moet betalen bv oogzalf met penicilline 10 mg 70e hahaha jajaja.
   Het gerecht doet niks voor je wanneer je arm ben en een sukkel advocaat hebt , de armen kunnen wurmen eten enz enz …

 2. Ik merk nu echt cognitieve dissonantie bij mensen..Beginnen zich nu pas af te vragen…what the fuck hebben ze mij ingespoten ….Tsja..2,5 jaar ben ik uitgelachen, uitgesloten en zelfs GGZ patient genoemd..Het is prima zo, met uitzondering van ouderen die niet wilsbekwaam meer waren en kids van domme ouders…Daarom bouwen ze ook geen woningen….komt genoeg vrij zometeen…Deze week al tweemaal voor overigens nette woningen met verwelkte bloemen voor het raam, politie en daarna zwarte inlaadbus vd uitvaart gezien..Zelfde straat….Soort postcode loterij is het aan het worden.

  • @Nuke Davos (Tsja..2,5 jaar ben ik uitgelachen, uitgesloten en zelfs GGZ patiënt genoemd..Het is prima zo)

   Hier niet anders, en vele met jou ervaren het zelfde. En het houd niet op, het word met de dag erger !!

   • Klopt ze verklaren je om het minste geringste voor gek!!! Toen ik na een [via de navel]galblaas operatie klaagde over een zere navel werd ik gedwongen opgenomen op psychiatrie . met als diagnose; ingebeelde ziektes
    en BOPZ huh?..wat bleek::: na tien jaar is er dan eindelijk een echo gemaakt van de navel en ja hoor die is voor een derde doorgesneden …foutje dus en verdoezeld door meneer de chirurg die na mijn herhaalde klachten gewoon mij liet oppakken en verplicht opsluiten…man man ik ben zoooo gemotiveerd om de medische elite aan te pakken.

    Pas maar op voor artsen , het zijn geen geneesheren zoals vroeger maar incasso’s.

 3. Gebeurt nog veel te weinig vind ik. Ze blijven ontkennen want de wappies zeggen het. Dat er veel artsen en professoren het zeggen, kunnen ze niks mee want ze “zien” het om zich heen niet gebeuren. Ik vind het eigenlijk wel goed gaan, misschien komt er meer ‘lebensraum” zo.

 4. Genetisch Gemanipuleerde Mens. GGM.

  Volgens de wet moet voeding waarvan het DNA is gemanipuleerd dit zichtbaar kenbaar maken op het etiket.

  En de mens? Ik zou ze permanent een merkteken geven.
  Bij voeding is al bewezen dat bij sommigen de verandering in DNA doorgegeven, doorgefokt is, en er nieuwe allergieën ontstaan.

  Wie weet hoeveel ik al onwetend in mijn lijf heb.
  Bijna alle soya, dierenvoeding, oliën zijn GGO’s. En de afgeleide producten ervan dienen niet geafficheerd…
  De Amerikaanse wetgeving is daar losser in dan Europa, maar ze laten het wel binnen.

  Tja, we zullen bij huwelijken van ons nageslacht de stamboom goed moeten controleren.
  Segregatie, discriminatie, uitsluiting, nog een letterke bij dat QABCgedoe.

 5. Genetische manipulatie wordt al jaren op ons bevolking toegepast…Soja om testeron te verbannen zit nu sinds 2 jaar in bijna alles brood,boter bv. Daarom zijn er in o.a. Thailand zoveel shemales. Chinezen kijken hier mee uit. Fluoride hebben ze ons goed mee te pakken en wat er in diervoeders zit nog maar niet gesproken..Maar ging niet snel genoeg dus hebben ze ronduit de meeste westerlingen met mRNA te grazen genomen en ze gaan met bosjes…De nieuwe woningen komen straks import ‘wilde’ in die eerst gepamperd worden en daarna ook chaos gaan creëeren als hun alles wordt afgepakt. Dit volk lijkt nu niet makkelijk te controleren maar het tegendeel is waar omdat het geen vrijdenkers zijn maar barbaarse geestvernauwende en daar kan je dan legitiem met harde hand op los gaan om een slavenvolkje te creëeren…Zijn ze terug bij af alleen nog veel erger nu met gedwongen regenboog indoctrinatie en genetisch gemodificeerd voedsel dat hun allemaal transjes zal maken en onderdanig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in