Russische Malka in actie

Plannen veranderen altijd, daarom plannen generale staven 24/7, non-stop. Het Amerikaanse leger weet niet wat een echte oorlog is, waarin Amerikaanse militairen blootgesteld worden aan vuurinslagen (ognevoe vosdeistvie) die afkomstig zijn van de vijand die de middelen heeft om terug te schieten, en effectief ook. Het enige voordeel dat de VS nu hebben is het feit dat hun C4ISR buiten het grondgebied van Oekraïne nog niet door de Russen wordt aangeraakt. In een echte oorlog met Rusland zouden de VS hun C4ISR ontregeld zien en zouden zij veel van hun middelen in de lucht verliezen. Maar zover zijn we gelukkig nog niet, en zover zal het hopelijk ook niet komen. Maar voor de VS is de strijd in Oekraïne existentieel, en de zich ontvouwende militaire catastrofe voor de Oekrainse strijdkrachten weerspiegelt zich rechtstreeks op de VS, die nog steeds wankelt van de militaire vernedering in Afghanistan en, laten we er geen doekjes om winden, zielige prestaties van echte Amerikaanse militaire technologie die aan Oekraïne geleverd is. Nu deze nieuwe crisis. Severodonetsk is ingenomen door Russische troepen, zoals Kadyrov heeft gemeld (in het Russisch), schrijft Andrei Martyanov.

Dus, wat gaat u doen, als u CIA, State Department of Pentagon bent? Juist, doen wat u altijd doet, uw eigen SOB’s [son of a bitch] blijven steunen en, liefst, het conflict uitbreiden. Dat is de “verandering van plannen”. De enige manier waarop de VS het conflict kunnen “uitbreiden” is door wapens te blijven leveren aan het Kiev regime en vandaar het gepraat over Harpoons en nu HIMARS. Zoals ik al meermalen heb verklaard, zullen deze leveringen de uitkomst niet veranderen, maar als HIMARS gebruikt zal worden tegen het grondgebied van Rusland, kunnen we te maken krijgen met een zeer ernstige escalatie door Rusland en een deel daarvan zal heel vervelend zijn voor de VS. Bedenk wel dat de VS zeer veel bezittingen en bases over de hele wereld heeft. Die liggen allemaal binnen het bereik van de afweerwapens van Rusland, en Rusland zal rechtstreeks represailles nemen tegen zowel NAVO-leden die wapens hebben geleverd, zoals Deense Harpoons, als tegen de meeste militaire bases van de VS, die rechtstreeks met represailles zullen worden bedreigd.

Amerikaanse militaire deskundigen "bezorgd" over effectiviteit Wagner PMC's

En hier is het punt: ook de vergelding van Iran tegen de Amerikaanse bases in 2020, na de moord op generaal Soleimani, was een eyeopener voor de VS. De Russische vergelding zal veel verwoestender zijn, en zij kan zonder voorafgaande waarschuwing aan de kant van de VS vallen, in tegenstelling tot wat Iran in 2020 heeft gedaan. Maar hier is een andere kwestie: ATACMS en PrSM munitie voor HIRAMS hebben een bereik van respectievelijk 300 en 500 kilometer. Dat zijn nu juist de soorten wapens waarvoor AD-systemen als S-400, S-300V4 en latere versies van S-300 gemaakt zijn. Afgezien van de reeds beschreven vergeldingsmaatregelen van Rusland, zullen de VS, indien zij besluiten dit suïcidale “beleid” voort te zetten, dat geen enkel effect zal hebben op de militaire afloop van de SMO, die nu al weg tikt in de richting van de geopolitieke nederlaag van de VS, zelfs het verzachten van de gevolgen van dergelijke wapens door het Russische AD nog meer gewicht geven aan de reeds goed aangetoonde militaire, vooral C2, en technologische onbekwaamheid van de VS in Oekraïne en de laatste stappen zijn niets anders dan wanhopige stuiptrekkingen in een poging de Oekraïne (en eigen) lijdensweg te verlengen.

Ik ben er vast van overtuigd dat het Pentagon niet beter zal zijn dan de Russische generale staf, hoe ze het ook proberen, en de VS zullen doorgaan op de weg van “escalatie” totdat ze zichzelf militair en technologisch volledig in diskrediet brengen. De VS kunnen zich Afghanistan 2.0 in Oekraïne niet veroorloven, want in absolute termen is 2.0 niet van toepassing, want wat er in Oekraïne broeit, zal de vernedering van Afghanistan 1.0 op peanuts doen lijken. Welnu, ik denk dat de kaarten gedeeld zijn, maar Rusland kent het spel.

Neocons raken in paniek over Oekraïne

Admiral Gorshkov heeft vandaag het oppervlaktedoel op 1000 kilometer afstand geraakt door Zircon:

En het is het zoveelste bewijs van een enorme en steeds groter wordende wapenkloof, die ook een van de belangrijkste drijfveren is achter de suïcidale pogingen van de VS om een proxy-oorlog in Oekraïne te “voeren”. Alles om Rusland in een of andere middelenverslindende affaire te betrekken, zonder te beseffen dat het de VS zijn die zowel middelen als status verliezen door voor de zoveelste keer betrokken te zijn bij een oorlog die ze niet competent kunnen uitvoeren. Dit blijkt ook uit het interview van vandaag van Vladimir Yermakov van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken (in het Russisch) over een dialoog tussen de VS en Rusland over strategische stabiliteit en, vooral, surprise, surprise, de wanhopige wens van de VS om Rusland niet de RS-28 Sarmat (te laat voor) en Poseidon te laten hebben. In aanverwant nieuws, iedereen weet dat de VS niet tot een overeenkomst in staat zijn, zo niet helemaal, te regeren, dus doen Jermakov en de zijnen hun moties. U weet wel, “de formulieren moeten gehoorzaamd worden”.
Hier is ook een prachtig interview van Eva Bartlett met Larry Johnson. Sterk aan te bevelen.

Ondertitelingsblokje rechtsonder aanklikken voor Engels onderschrift. 

Dit is het soort journalistiek dat vandaag de dag in het moderne Westen ernstig ontbreekt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Henry Kissinger op het WEF: Oekraïne moet grondgebied aan Rusland afstaan (en meer onderling gelazer)Volg Frontnieuws op Telegram

Situatierapport Operatie Z: Instortingen en vooruitgang

Lees meer over:

Vorig artikelHet ware kwaad van het Wereld Economisch Forum
Volgend artikelKissinger, Zelensky, Davos, en de Nieuwe Wereldorde
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. hopelijk wordt een verandering in oorlogsvoering doorgevoerd voor het te laat voor ons is,
  van het richten van actie en reactie op het voetvolk en de burgers die daar tussen zitten naar
  beleidsmakers en opdrachtgevers.
  dat ze elkaar maar afmaken dus. maar dat zie ik nog niet gebeuren.

  • want er is afgelopen week een uitgelezen kans geweest om dit te doen, toen er heel veel bij elkaar zaten.
   en er gebeurde niets.

   • Super helaas. Had zelfs als een Isis aanslag gebracht kunnen worden, vermits goed voorbereid. Een grote “boem”en de WEF is ge-reset. The great Reset dus

 2. Is het niet zo dat ‘armageddon’ een vereiste was voor iets? Wie zou dat nou willen? En wat was het mythische resultaat van dit mythische armageddon ook al weer? Er zijn een paar zwaar gestoorden die constant de hele wereld belazeren, en een vrij grote groep gestoorden die er steeds maar weer in meegaan, ten koste van de meerderheid van zielen die gewoon rust en vrede willen. Zelfs in Davos trappen ze met liefde in de leugens van die neurotische hufters, alsof ze het nog niet weten dat die gasten al eeuwen liegen en bedriegen. Weer is de weg van de minste weerstand gekozen en het is ‘business as ususal.’ Heel moeilijk kan het zijn om deze parasitische subcultuur voorgoed uit te roeien?

 3. P.s. Maar iedereen doet er aan mee, omdat ze allemaal een graantje mee kunnen pikken. Een kruimeltje hier en daar, maar het is goed genoeg om alle menselijke waardes er voor te laten barsten. Hoe makkelijk het is voor een bepaald soort mens om zich om te laten kopen, zoals de Ruttes, de Kaagdieren, de Kruipers, de Macronies, etc je kent ze wel. Het vereist grootheid van geest om een krachtig mens te zijn die positieve waarde kan toevoegen aan het bestaan hier op Aarde. Dat zijn doorgaans ook geen dominante, oorlogslustige mensen. Helaas.

 4. Zo zie je maar hoe corrupt de meeste mensen zijn als ze er zelf beter van kunnen worden. Ze verkopen met alle gemak hun ziel aan de duivel. Iemand heeft eens gezegd ‘ wie lacht niet die de mens beziet” maar het had beter kunnen zijn ‘ wie huilt niet die de mens beziet”

 5. Op 22 mei 1949 is de door president Harry S. Trumann (1884 – 1972) ontslagen minister van Defensie James V. Forrestal (1892) vanaf het balkon van de zestiende verdieping van het Bethesda Naval Hospital in Maryland geduwd, omdat de plannen voor de Korea-oorlog in 1948 reeds bekend waren. Hij wilde daar niet aan meewerken met deze fatale gevolgen als resultaat.
  22 is een meestergetal van de vrijmetselaars en John F. Kennedy is door de Deep State vermoord op 22 november 1963; zo werkt het in deze wereld en niet anders.
  Bij zijn aantreden op 12.04.1945 was Trumann de 33ste president van de VS en een 33ste graad vrijmetselaar en dit is natuurlijk geen toeval.

 6. Mag ik hier svp aan toevoegen dat de master getallen (11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 en 99) ook vals toegeëigend en geperverteerd zijn door de globalisten-satanisten club. Bijv de 33, zij gebruiken dat als het getal voor hun autoriteit. Dus, ‘persoonlijke’ autoriteit – toegewezen en toegekend. Maar zo zit het niet met die getallen!!!!

  De getallen zijn berichten aan de ontvanger. Dus, iemand ziet een bepaald getal in een bepaalde situatie waarin hij verkeert, en hij kan dan conclusies trekken inzake zijn eigen positie. Je kan dus nooit een getal toekennen aan iets of iemand en er op die manier betekenis aan geven.

  Waar de berichten in de vorm van die getallen vandaan komen dat is complex en van hogere intelligentie dan de mens kan bedenken.

  Als voorbeeld:
  in het patent staat een 22, en een 666. Dit betekent letterlijk: groot verlies door verderf.
  De 22 staat voor groot verlies, in de vorm van geld of werk, maar ook door sterfte (bijv van een huisdier, of een familielid). Degene die het verlies gaat lijden, is degene die het getal zag. Wij zien dus een patent met getal 22 en 666 er in. Dat is een bericht aan de ontvanger: letterlijk staat er dat jij een groot verlies gaat lijden, en dat komt door een portie verderf en deceptie. En verdomd, iedereen leed verlies: werk, inkomen, gezondheid, familieleden die dood gingen, etc. En verdomd, er zat een heel hoop schunnig verderf achter die gifspuit.

  Nu zijn ze dus ook met man en macht bezig in het jaar 2022. Want de 22 zou groot verlies voor de bevolking moeten betekenen in dit jaar: veel sterfte van familieleden, verlies van inkomen, verlies van identiteit, verlies van vrijheid, etc.

  Het getal 22 kenmerkt zich door keihard te moeten werken om het verlies tegen te houden. Je weet dat het gaat komen, je ziet het komen, maar het is haast onmogelijk om het te stoppen. Alleen kei, kei, keihard werk gaat dit stoppen. (En met zijn allen gaat het wel lukken.)

  De 11 betekent ‘grote veranderingen’. En dat heb je al meerdere keren gezien. De 911 was niet voor niets op die dag gepland. Deze ‘grote veranderingen’ zijn niet noodzakelijk slecht, maar ze hebben wel veel impact, vandaar dat het ‘grote veranderingen’ zijn. Uiteraard zijn veranderingen die veroorzaakt worden door de globo-satanisten per definitie slecht, dus je kan er van uit gaan dat de 11 een falikant verkeerde verandering betreft. Net zoals de 911 dus voor ogen had.

  De 33 betekent ‘blijf in controle’ over wat je aan het doen bent. In andere woorden, als je de 33 ziet als je je auto start, en je hebt gedronken, dan weet je hoe laat het is. Dat is een makkelijk voorbeeld, maar zo speelt de 33 nog op andere manieren een rol: blijf in controle, laat je niet verleiden, verander niet van koers, doe niets waarvan je weet dat het dom of slecht is’. En de 33 heeft geen duvel te maken met wat de vrijmetselaars er voor een betekenis voor zichzelf aan hebben gegeven – hun eigen autoriteit, een valse autoriteit, die niets met het werkelijke bericht te maken heeft.

  Als je open staat voor die nummers, dan ga je ze ook zien. En dan weet je waar je aan toe bent. Het is bijzonder nuttig om goed te ‘luisteren’ naar deze berichten, want ze liegen nooit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in