Luchtvaartmaatschappijen pakken bloedstolselprobleem aan en adviseren gevaccineerden niet te reizen

14

Geen voordelen, maar beperkingen: Gevaccineerden tegen COVID-19 kunnen worden uitgesloten van vliegreizen! Aldus de kop van een Russisch online nieuwsportaal.

Oftewel: Mensen die tegen het coronavirus zijn ingeënt, kunnen van vluchten worden uitgesloten. Lees hier.

Een andere nieuwsportaal kop: Mensen die tegen het COVID-19 coronavirus zijn ingeënt, kunnen een vliegverbod krijgen! Lees hier.

Er zijn nog veel meer nieuwsportalen die dit onderwerp behandelen, bericht uncutnews.ch.

Spaanse nieuwssite: Luchtvaartmaatschappijen pakken bloedstolselprobleem aan, adviseren gevaccineerden niet te reizen.

De grote luchtvaartmaatschappijen in de wereld bespreken of het raadzaam is gevaccineerde klanten in vliegtuigen toe te laten wegens het risico van bloedstolsels als gevolg van het experimentele mRNA-serum. Al vele jaren geldt de regel dat mensen met een verhoogd risico op bloedstolsels alleen onder streng toezicht mogen vliegen.

Bloedstolsels onverenigbaar met vliegen

Deze personen wordt aangeraden niet te vliegen, tenzij zij zich in een levensbedreigende situatie bevinden, omdat gevaccineerde personen boven een bepaalde hoogte het risico lopen op complicaties zoals een beroerte, trombose of een hartaanval als zij daar gevoelig voor zijn.

Er zijn verschillende rapporten die waarschuwen dat degenen die de injectie krijgen (ongeacht het merk) stollings- en bloedingsproblemen kunnen krijgen als een van de belangrijkste reacties. Al deze reacties zijn vergelijkbaar met de beperkingen die al jaren gelden voor het luchtverkeer van passagiers (Bron).

Een Russisch nieuwsportaal bericht: Wie tegen het SARS-CoV-2 coronavirus is ingeënt, mag niet meer aan boord van vliegtuigen.

De arts Evgeny Kovalev vertelde Public News Service dat het gevaarlijk kan zijn voor degenen die tegen het coronavirus zijn ingeënt om met een vliegtuig te reizen.

  Waarom ik het vaccin niet neem

In Europa wordt reeds gesproken over de mogelijkheid om het luchtverkeer voor gevaccineerden te beperken. Het is een feit dat coronavirusvaccins de functie met betrekking tot bloedstolling beïnvloeden. Dit verhoogt het risico op trombose. Tijdens een vlucht bevinden reizigers zich lange tijd in de zitpositie, en dit verergert de situatie, legt Kovalev uit.

Hij voegt eraan toe dat medische deskundigen zelfs de term “reistrombose” hebben bedacht, die niets anders betekent dan lange tijd in een stoel zitten. Een dergelijke houding draagt bij tot het dichtknijpen van aderen. Volgens artsen beschermt trombose een persoon tegen het verliezen van veel bloed. Het wordt beschouwd als een normaal proces, maar het falen ervan kan leiden tot onomkeerbare gevolgen.

Daarom adviseert Kovalev reizigers om na vaccinatie alleen te vliegen in losse kleding die de bewegingen niet belemmert. Bovendien moeten burgers uit de risicogroep meer water drinken (Bron).


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Prik gehad? Niet meer vliegen” – Mogen gevaccineerden geen lange-afstandsvluchten meer nemen?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet denkbeeldige en theoretische virus dat als gesel van de mensheid misbruikt wordt
Volgend artikelBiochemist – “Als je de dodelijke injectie hebt genomen…”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Daar ga je dan , gek gemaakt door de waan van de dag en de sociale druk van je omgeving. Je vrijheid terug , dacht het niet. Dit is nog maar het begin, de levens en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen staan ook al niet te springen om onverstandige mensen uit te betalen. Benieuwd wat er de komende tijd nog meer voor restricties komen voor de kortzichtigen.

 2. En nou een beetje vaart gaan maken hiermee luchtvaart.
  Je lacht je toch de barsten om dat goed gelovige volk.
  Daar zit je dan, met je ingepakte koffers, je fel begeerde groene corona paspoort en je besproken vakantie in een ver land.
  Gaat het allemaal niet door, terwijl je hoopte op een VIP behandeling als gevaccineerden.
  Dit is nog maar eenfractie van wat ze ons allemaal toe wensten omdat wij zo eigenwijs waren.
  Wat ik al allemaal aan heb moeten horen hoe ze over ons dachten en wat ze met ons zouden moeten doen is niet meer te beschrijven.

  • Ze zouden ons moeten dwingen, opsluiten, verbannen en rechtenloos maken.
   Zelden zoveel plotselingen haat mee gemaakt van mensen die dachten gered te zijn door een gif prik.
   En iedere weigeraar werd gezien als iemand die hun toekomst zou kunnen bedreigen om weer vrij te kunnen zijn.
   Ik gun ze inmiddels elke vorm van ellende en bijwerking.
   Het gevolg voor deze mensen om zich zo op te stellen tegen de rest die wel de moeite hadden genomen om zich te informeren.
   Ze hebben het over zichzelf afgeroepen.

 3. Deze mensen hebben het over zichzelf afgeroepen, ze wilden zo graag hun vrijheid terug en hebben totaal geen onderzoek gedaan en schaapachtig de MSM geloofd. Boontje komt om zn loontje?

 4. Ik zelf denk dat het nog veel extremer wordt voor de gevaccineerde, want dat zogenaamde vaccin geeft niet alleen kans op trombose, maar geeft ook kans op elliptische aanvallen en kans op black-outs, geeft kans op veel meer lichamelijke klachten die nog niet alle bekent zijn. Dan zullen vele verzekeringsmaatschappijen deze mensen voor veel meer gaan uitsluiten. Zoals geen (motor)voertuigen meer mogen besturen. Niet meer mogen reizen. Werknemers staan dan ook niet meer te springen voor dat soort problemen op het werk, of in winkels of in het uitgaansleven. Want zodra de gevaccineerde hulp nodig hebben, ontstaat er een probleem. Dat probleem is dat zij nergens meer voor verzekert zijn en dan alle kosten voor hen zelf zijn. Zo ook hun eigen zorgverzekering zal niets meer willen uitbetalen, want tenslotte hebben alle gevaccineerde vrijwillig een experimenteel vaccin met alle aansprakelijkheden op zich genomen. Zij kunnen dan nergens op terug vallen, mocht het mis met hun gaan door dat zogenaamde vaccin. Het kan zelfs zover komen dat zij niet meer zelfstandig mogen wonen. Het komt als een boemerang terug, waar de politiek en de media de ongevaccineerde mee wilde chanteren. Het coronapaspoort zal dan dienen als een bewijs van uitsluiting van de maatschappij verzekeringstechnisch.

 5. Ik stop ermee om mijn familie te waarschuwen; mijn zus zei letterlijk: “dan kan ik tenminste weer op vakantie ” ?
  Mn andere zus is al net zo onnozel….
  Ik heb mn best gedaan, ik stop ermee…
  Goed voor de verdeling van de erfenis, denk ik dan maar?

 6. Wat ik hier mis is de compassie voor je medemens, die misschien niet eens de tijd of de intelligentie had om verder te zoeken en genoeg info te verzamelen, of gewoon zo goedgelovig was en (te)veel vertrouwen in hun medemens had.
  Genoeg bewustzijnsontwikkeling verzamelen om boven de waanzin uit te komen, en daarmee een mate van immuniteit te kunnen hebben, betekent ook leren leven vanuit het hart (liefde, waarheid en rechtvaardigheid) en daar komt dan ook de compassie vandaan.
  Wie spiritueel meer ontwikkeld is dan de anderen om hem heen, heeft ook de verantwoordelijkheid om voor de minder ontwikkelden het inzicht en de overzicht te bewaren om hen nog van dienst te kunnen zijn als leraar.
  Laten we zoeken naar manieren om die arme mensen van het gif af te helpen.

 7. De werking ervan is misschien wel te stoppen of verminderen:

  Wat is mRNA?
  Boodschapper-RNA (mRNA) zorgt voor de overdracht van genetische informatie van de celkern naar ribosomen in het cytoplasma, waar het dient als sjabloon voor de eiwitsynthese. Hoe zit dat precies?

  We zijn gemaakt van cellen. Elke cel bevat miljoenen eiwitten. De instructies voor het maken van eiwitten zijn “geschreven” in het DNA van een cel in de vorm van genen, die eiwitten bouwen via transcriptie (“herschrijven” van de DNA-sequentie in de vorm van mRNA) en vertaling (“decoderen” van het mRNA en bouwen van het eiwit).

  Dus als het COVID-vaccin gebruik maakt van mRNA om je genetische code te veranderen, dan zou de sleutel tot het voorkomen van schade logischerwijs bestaan uit het verstoren of elimineren van de vertaling van de boodschap, toch?

  Voila! Dat noemen wij RNAi(nterferentie).

  Het RNA-interferentiesysteem (RNAi) is een mechanisme waarmee cellen genexpressie controleren door de translatie van mRNA uit te schakelen. RNAi kan ook worden gebruikt om de translatie van virale eiwitten stil te leggen wanneer een cel door een virus is geïnfecteerd. Het RNAi-systeem kan ook therapeutisch worden gebruikt en kan voorkomen dat het virale RNA zich vermenigvuldigt.

  Hieronder staan de TOP VIJF aanbevolen stoffen om de schade van mRNA-vaccins te beperken (in willekeurige volgorde).

  1 | JODINE

  Jodium is een essentieel mineraal dat door de schildklier wordt gebruikt om schildklierhormonen te maken die vele functies in het lichaam regelen, waaronder groei en ontwikkeling, het herstellen van beschadigde cellen en het ondersteunen van een gezonde stofwisseling.

  Omdat uw lichaam zelf geen jodium aanmaakt, moet het via de voeding worden toegediend. Jodium kan ook worden gebruikt om toxische verbindingen te ontgiften en verhoogt sterk de mRNA-ontbindingssnelheid (verval). Voedingsjodium regelt ook zijn eigen absorptie door regulering van de natrium/jodide (NIS)-symporter, die de functies van de schildklier beschermt.

  2 | ZINK

  Zink stelt het lichaam in staat eiwitten en DNA aan te maken, draagt bij tot wondgenezing en speelt een rol bij de groei en ontwikkeling van kinderen. Het heeft ook antioxiderende eigenschappen en speelt een belangrijke rol in de cel-gemedieerde immuunfunctie en moduleert de mRNA-niveaus van cytokinen.

  Van zink is aangetoond dat het de gentranscriptie in kankercellen reguleert, terwijl zink de expressie van microRNA’s en belangrijke enzymen en eiwitten die nodig zijn voor de maturatie en stabiliteit van microRNA’s globaal afbouwt. Tot slot behoort het zinkvingereiwit serrate tot de plantaardige verbindingen die mRNA tot zwijgen kunnen brengen.

  3 | QUERCETINE

  Quercetine, een flavonoïde met meerdere bewezen gezondheidsvoordelen voor zowel mens als dier, vertoont een overvloed aan biologische activiteiten.

  Met quercetine behandelde neutrofielen vertoonden een opmerkelijke onderdrukking van de mRNA expressie van verschillende pro-inflammatoire genen.

  Een van de minder bekende en recent ontdekte rollen van quercetine is de modulatie van microRNA (miRNA) expressie, die een vitale rol speelt in gezondheid en ziekte.

  4 | SUPERGELADEN C60

  Koolstof 60 (C60) (Nano-Koolstof Geactiveerde Houtskool) is een natuurlijk voorkomend molecuul dat bestaat uit 60 koolstofatomen die iets vormen dat lijkt op een holle voetbal. De wetenschappelijke naam voor C60 is “Buckminsterfullerene” en het is de enige molecule van een enkel element dat een bolvormige kooi vormt, en het is misschien wel de krachtigste antioxidant tot nu toe bekend, die de antioxidantwerking van Superoxide Dismutase, Glutathione, Catalase en COQ10 uitvoert.

  In de afgelopen 13 jaar is de “Supercharged” C60 fullereen molecule onderzocht, getest en gekarakteriseerd door niet minder dan 15 universiteiten en 5 federaal gecertificeerde onderzoekslaboratoria, resulterend in meer dan “600 evaluaties”.

  Er is ook veel positief onderzoek gedaan naar de potentiële toepassingen van Supercharged C60 bij de absorptie van elektromagnetische velden (EMV). De Supercharged C60 molecule is een nanokoolstofmateriaal dat ongelooflijk krachtige antioxiderende eigenschappen vertoont die het vermogen van het lichaam om oxidatieve stress in zowel gezonde als zieke toestand te beheersen, kunnen vergroten.

  Uit studies blijkt dat koolstofnanodragers kleine interfererende RNA (siRNA) kunnen leveren en een groot aantal mRNA-toepassingen in de plantenbiotechnologie mogelijk kunnen maken, zich in cellen kunnen internaliseren en vervolgens het gen efficiënt kunnen uitschakelen en cruciaal zijn voor het efficiënt uitschakelen van genen.

  5 | PQQ (Pyrroloquinoline kinine)

  Pyrroloquinoline chinon (PQQ) is een krachtige antioxidant en cellulaire energiebooster die werkt om de gezondheid van uw energie producerende mitochondriën te ondersteunen, ze te beschermen tegen oxidatieve schade en u zelfs te helpen nieuwe mitochondriën te kweken. PQQ is eigenlijk de enige voedingsstof op aarde waarvan bekend is dat hij in staat is nieuwe mitochondriën aan te maken.

  PQQ zit in fruit en groenten en in moedermelk en is een plantaardige groeifactor en bacteriële cofactor. Studies hebben aangetoond dat PQQ dinatriumzout (BioPQQ™) positieve effecten heeft op de cognitieve functie en mogelijk een beschermend effect heeft op door UVA-straling veroorzaakte veroudering.

  CONCLUSIE

  Nu de druk om gevaccineerd te worden tegen COVID toeneemt, is het van vitaal belang methoden te vinden om de schade te beperken, vooral voor degenen die gevaccineerd moeten worden vanwege eisen van de werkgever of om andere redenen.

  Samengevat gaat het om de volgende vijf stoffen, met links naar aanbevolen bronnen:

  Iodine
  Zinc
  Quercetin
  Supercharged C60
  PQQ

  Ook is aangetoond dat alleen water vasten (gedurende 1 week) DNA-schade herstelt en vreemd mRNA tot zwijgen brengt.

  Zoek de zon op…de huid is het grootste orgaan.
  Kwartiertje rond middaguur geeft het beste resultaat.
  Van Big Pharmacy naar Big Farmacy…de Natuur geneest ?

  Iodine rijk:
  Boerenkool, asperges, spruiten,
  Havermout, knoflook, geitenmelk
  Spinazie, worteltjes, haring met ui, oesters
  Aardbeien, rijpe tomaten, aardappelen
  Tong (niet van n koe)

  Zink rijk:
  Lijnzaadolie en lijnzaadmeel “puur” Hollands
  Havermout, asperges, oesters, spinazie, champignons

  Quercetine:
  Geelwortelpoeder (organisch)
  Één theelepel in een glas kokend water, roeren, 5 minuutjes laten bezinken en opdrinken.

  PQQ:
  Spinazie en peterselie

  C60:
  Olijfolie en walnoten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in