Luchtvaartmaatschappijen pakken bloedstolselprobleem aan en adviseren gevaccineerden niet te reizen

11
9035

Geen voordelen, maar beperkingen: Gevaccineerden tegen COVID-19 kunnen worden uitgesloten van vliegreizen! Aldus de kop van een Russisch online nieuwsportaal.

Oftewel: Mensen die tegen het coronavirus zijn ingeënt, kunnen van vluchten worden uitgesloten. Lees hier.

Een andere nieuwsportaal kop: Mensen die tegen het COVID-19 coronavirus zijn ingeënt, kunnen een vliegverbod krijgen! Lees hier.

Er zijn nog veel meer nieuwsportalen die dit onderwerp behandelen, bericht uncutnews.ch.

Spaanse nieuwssite: Luchtvaartmaatschappijen pakken bloedstolselprobleem aan, adviseren gevaccineerden niet te reizen.

De grote luchtvaartmaatschappijen in de wereld bespreken of het raadzaam is gevaccineerde klanten in vliegtuigen toe te laten wegens het risico van bloedstolsels als gevolg van het experimentele mRNA-serum. Al vele jaren geldt de regel dat mensen met een verhoogd risico op bloedstolsels alleen onder streng toezicht mogen vliegen.

Bloedstolsels onverenigbaar met vliegen

Deze personen wordt aangeraden niet te vliegen, tenzij zij zich in een levensbedreigende situatie bevinden, omdat gevaccineerde personen boven een bepaalde hoogte het risico lopen op complicaties zoals een beroerte, trombose of een hartaanval als zij daar gevoelig voor zijn.

Er zijn verschillende rapporten die waarschuwen dat degenen die de injectie krijgen (ongeacht het merk) stollings- en bloedingsproblemen kunnen krijgen als een van de belangrijkste reacties. Al deze reacties zijn vergelijkbaar met de beperkingen die al jaren gelden voor het luchtverkeer van passagiers (Bron).

Een Russisch nieuwsportaal bericht: Wie tegen het SARS-CoV-2 coronavirus is ingeënt, mag niet meer aan boord van vliegtuigen.

De arts Evgeny Kovalev vertelde Public News Service dat het gevaarlijk kan zijn voor degenen die tegen het coronavirus zijn ingeënt om met een vliegtuig te reizen.

Inmiddels 13.867 DODEN en 1.354.336 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’

In Europa wordt reeds gesproken over de mogelijkheid om het luchtverkeer voor gevaccineerden te beperken. Het is een feit dat coronavirusvaccins de functie met betrekking tot bloedstolling beïnvloeden. Dit verhoogt het risico op trombose. Tijdens een vlucht bevinden reizigers zich lange tijd in de zitpositie, en dit verergert de situatie, legt Kovalev uit.

Hij voegt eraan toe dat medische deskundigen zelfs de term “reistrombose” hebben bedacht, die niets anders betekent dan lange tijd in een stoel zitten. Een dergelijke houding draagt bij tot het dichtknijpen van aderen. Volgens artsen beschermt trombose een persoon tegen het verliezen van veel bloed. Het wordt beschouwd als een normaal proces, maar het falen ervan kan leiden tot onomkeerbare gevolgen.

Daarom adviseert Kovalev reizigers om na vaccinatie alleen te vliegen in losse kleding die de bewegingen niet belemmert. Bovendien moeten burgers uit de risicogroep meer water drinken (Bron).


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Prik gehad? Niet meer vliegen” – Mogen gevaccineerden geen lange-afstandsvluchten meer nemen?Volg Frontnieuws op Telegram

11 REACTIES

 1. Daar ga je dan , gek gemaakt door de waan van de dag en de sociale druk van je omgeving. Je vrijheid terug , dacht het niet. Dit is nog maar het begin, de levens en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen staan ook al niet te springen om onverstandige mensen uit te betalen. Benieuwd wat er de komende tijd nog meer voor restricties komen voor de kortzichtigen.

 2. En nou een beetje vaart gaan maken hiermee luchtvaart.
  Je lacht je toch de barsten om dat goed gelovige volk.
  Daar zit je dan, met je ingepakte koffers, je fel begeerde groene corona paspoort en je besproken vakantie in een ver land.
  Gaat het allemaal niet door, terwijl je hoopte op een VIP behandeling als gevaccineerden.
  Dit is nog maar eenfractie van wat ze ons allemaal toe wensten omdat wij zo eigenwijs waren.
  Wat ik al allemaal aan heb moeten horen hoe ze over ons dachten en wat ze met ons zouden moeten doen is niet meer te beschrijven.

  • Ze zouden ons moeten dwingen, opsluiten, verbannen en rechtenloos maken.
   Zelden zoveel plotselingen haat mee gemaakt van mensen die dachten gered te zijn door een gif prik.
   En iedere weigeraar werd gezien als iemand die hun toekomst zou kunnen bedreigen om weer vrij te kunnen zijn.
   Ik gun ze inmiddels elke vorm van ellende en bijwerking.
   Het gevolg voor deze mensen om zich zo op te stellen tegen de rest die wel de moeite hadden genomen om zich te informeren.
   Ze hebben het over zichzelf afgeroepen.

 3. Deze mensen hebben het over zichzelf afgeroepen, ze wilden zo graag hun vrijheid terug en hebben totaal geen onderzoek gedaan en schaapachtig de MSM geloofd. Boontje komt om zn loontje👋

 4. Ik zelf denk dat het nog veel extremer wordt voor de gevaccineerde, want dat zogenaamde vaccin geeft niet alleen kans op trombose, maar geeft ook kans op elliptische aanvallen en kans op black-outs, geeft kans op veel meer lichamelijke klachten die nog niet alle bekent zijn. Dan zullen vele verzekeringsmaatschappijen deze mensen voor veel meer gaan uitsluiten. Zoals geen (motor)voertuigen meer mogen besturen. Niet meer mogen reizen. Werknemers staan dan ook niet meer te springen voor dat soort problemen op het werk, of in winkels of in het uitgaansleven. Want zodra de gevaccineerde hulp nodig hebben, ontstaat er een probleem. Dat probleem is dat zij nergens meer voor verzekert zijn en dan alle kosten voor hen zelf zijn. Zo ook hun eigen zorgverzekering zal niets meer willen uitbetalen, want tenslotte hebben alle gevaccineerde vrijwillig een experimenteel vaccin met alle aansprakelijkheden op zich genomen. Zij kunnen dan nergens op terug vallen, mocht het mis met hun gaan door dat zogenaamde vaccin. Het kan zelfs zover komen dat zij niet meer zelfstandig mogen wonen. Het komt als een boemerang terug, waar de politiek en de media de ongevaccineerde mee wilde chanteren. Het coronapaspoort zal dan dienen als een bewijs van uitsluiting van de maatschappij verzekeringstechnisch.

 5. Ik stop ermee om mijn familie te waarschuwen; mijn zus zei letterlijk: “dan kan ik tenminste weer op vakantie ” 🙈
  Mn andere zus is al net zo onnozel….
  Ik heb mn best gedaan, ik stop ermee…
  Goed voor de verdeling van de erfenis, denk ik dan maar😖

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here