“Antiracistische” dokters in Amerika zeggen dat blanke patiënten onbehandeld moeten blijven om te sterven, terwijl zwarte patiënten vooraan in de rij gaan

2

Als je een blanke huid hebt en in de omgeving van Boston woont, wil je waarschijnlijk voorkomen dat je ooit “zorg” krijgt in het Brigham and Women’s Hospital, omdat het “antiracistische” personeel dat daar werkt je opzettelijk zou kunnen doden om het probleem van “systemisch racisme” te “corrigeren”.

Volgens een artikel in de Boston Review biedt het Brigham and Women’s Hospital nu “voorkeurszorg op basis van ras” als onderdeel van nieuwe “ras-expliciete interventies” die erop gericht zijn blanken buiten te sluiten terwijl zwarten en bruinen worden geholpen.

Harvard Medical School professoren Bram Wispelwey, een “LGBT-rechten”-activist, en Michelle Morse, een zwarte vrouw, zeggen dat het discrimineren van blanken in de medische wereld goed en noodzakelijk is, ook al “kan dit juridische uitdagingen uitlokken van ons systeem van kleurenblind recht”.

“Maar gezien het overvloedige huidige bewijs dat onze gezondheidszorg, rechtspraak en andere systemen al een oneerlijke voorkeur hebben voor blanke mensen, geloven wij … dat onze aanpak correctief is en daarom verplicht”, schrijven ze.

Wispelwey en Morse willen niet alleen dat het corrupte Brigham and Women’s Hospital hun nieuwe anti-blanke beleid invoert, maar ze moedigen ook andere instellingen aan om “vol vertrouwen door te gaan ten behoeve van gelijkheid en raciale rechtvaardigheid”.

Racistische artsen zeggen dat ze de uitvoerende orders van Biden het niet verlenen van medische zorg aan blanken ondersteunen

Onder verwijzing naar tal van uitvoerende orders die onlangs door president Biden zijn ondertekend, zeggen Wispelwey en Morse dat Amerikaanse ziekenhuizen een mandaat hebben om zorg te onthouden aan blanken, waardoor ze kunnen sterven zodat meer zwarte en bruine mensen vooraan in de rij komen om een operatie kunnen ondergaan.

  Wat gebeurt er met blanke vrouwen als blanke mannen verliezen?

Naast de afschaffing van de 1776 Commission van president Donald Trump, die de grondbeginselen van de Amerikaanse maatschappijleer weer op scholen wilde onderwijzen, ondertekende Biden op zijn eerste dag in functie een uitvoerend bevel dat “een billijkheidsbeoordeling in federale agentschappen” eist, bericht Natural News.

“Wat we nodig hebben… zijn we tot de overtuiging gekomen, is een proactieve antiracistische agenda voor de geneeskunde”, schrijven ze, eraan toevoegend dat dingen als “impliciete vooroordelen training” en “checklists” zullen moeten volstaan wanneer “indirecte oplossingen waar meer directe vormen van ras-expliciete actie” niet beschikbaar zijn.

De twee professoren testen hun programma in het Brigham and Women’s Hospital met de hoop dat het landelijk zal worden uitgebreid. Ze zeggen dat de “rechtvaardige oplossingen” die worden aangeboden ervoor zullen zorgen dat meer zwarte en bruine mensen zorg krijgen in plaats van blanke mensen.

Verwijzend naar het “herstelbetalingskader” van de linkse econoom William Darity Jr. geloven Wispelwey en Morse dat “zwarte en Latino patiënten” voorrang moeten krijgen boven blanken, wat ook aansluit bij hun “Redress” programma dat “bedoeld is om blanken die medische aandacht nodig hebben te discrimineren zodat andere individuen automatisch een behandeling kunnen krijgen”.

“Redress kan verschillende vormen aannemen, van geldoverdrachten en gratis of afgeprijsde zorg tot belastingen op non-profit ziekenhuizen die gekleurde patiënten uitsluiten en ras-expliciete protocolveranderingen (zoals het bij voorkeur opnemen van patiënten die historisch gezien geen toegang hebben tot bepaalde vormen van medische zorg)”, leggen ze uit.

Brigham and Women’s zal als onderdeel van het programma prioriteit geven aan vijf buurten in Boston met de grootste zwarte en Latino bevolking. Niet-blanken in deze gebieden zullen worden aangesproken door middel van voorlichting om de plaats van blanken in te nemen in ziekenhuizen, en ook zullen zij excuses worden aangeboden voor het “institutionele racisme” van Amerika.

  Wie Klimaatbescherming zegt, moet ook Overbevolking zeggen

“Het besluit van het Brigham and Women’s Hospital om te discrimineren bij het verlenen van medische diensten maakt het ongeschikt om federale financiering te ontvangen en brengt de federale financiering van de Harvard Medical School, waarmee het verbonden is, in gevaar”, waarschuwt GianCarlo Canaparo, een senior fellow bij The Heritage Foundation.

Wat gebeurt er met blanke vrouwen als blanke mannen verliezen?

Vorig artikelPfizer’s experimentele mRNA-vaccin doodt beroemde CNN juridisch analist die de injectie bejubelde
Volgend artikelVS stopt met onmiddellijke ingang Johnson & Johnson-vaccin wegens ‘zeldzame’ bloedstolsels
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Als die zwarten overblijven zullen ze ook snel sterven. Want ze kunnen niets en willen niets. Kijk maar naar Rwanda. Blanke bevolking vermoord, Mugabe dood en nu sterven ze van de honger. Want ze weten niet hoe ze landbouw en veeteelt moeten bedrijven.

  2. Zimbabwe dus; maar allez, ze veranderen snel van naam.

    Laat ze lekker vooraan in de rij; gevaccineerden gaan snel de pijp uit; ik verwacht dat alles binnen 3 jaar is afgelopen, en binnen een jaar begint.
    Motief: de “test”duurt tot dec 2023….en er is haast met vaccinatie (vergiftigen met termijn vergif)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in