Foto ter illustratie: Pixabay, mike_ramirez_mx

Pfizer-klokkenluidster Melissa McAtee heeft een reeks screenshots gepubliceerd van een chatgroep waarin medewerkers van Pfizer de kwaliteit en veiligheid van Covid-vaccinaties in 2021 bespraken. Het morele beeld is huiveringwekkend: “Nog nooit zoveel defectrapporten gezien”, “gewoon over verlopen producten heen plakken met nieuwe gegevens”. Een medewerker merkt op: “ze weten allemaal dat het rotzooi is, er gaan mensen dood aan,” schrijft Report24.

Toen de Covid-19-vaccinatie van Pfizer in augustus 2021 verplicht werd voor werknemers in de VS, richtten talloze werknemers een chatgroep op met de naam “Phyzer Vaxx Council”. Honderden medewerkers sloten zich aan bij de groep, waaronder medewerkers in managementfuncties. Ze deelden allemaal hun ervaringen met de vaccins en hadden geen interesse om ermee “gevaccineerd” te worden. De chatberichten laten een moreel beeld zien dat niemand in kritische kringen meer zou moeten verbazen. Maar misschien helpt het om de ogen te openen van sommigen die nog steeds geloven in de “veiligheid” en “werkzaamheid” van “geteste vaccins”.

Meliassa McAtee is al bekend als klokkenluidster die informatie lekte van binnenuit de farmaceutische gigant. Op 30 december 2023 kwam ze met een “informatiedump“:

Toen Pfizer in augustus 2021 het vaccin voorschreef aan zijn werknemers, vormden enkele van mijn collega’s een “Phyzer Vaxx Council” die honderden van ons omvatte, waaronder hooggeplaatste werknemers. Elke dag bespraken we het kwaad dat werd aangericht en de dingen die we gewoon moesten doen alsof ze normaal waren. Ik zal aan deze post ook interne e-mails van Pfizer toevoegen, bewijs van mijn dienstverband en klinkklare onzin van het bedrijf.

  Pfizer-directrice rent voor haar leven na confrontatie met Project Veritas-verslaggever

Geniet ervan, deze zijn nog nooit ergens anders gezien of gepost. Namen zijn weggelaten om degenen te beschermen die nog in de fabriek werken of geen toestemming hebben gegeven voor publicatie van hun namen.

Hier hoorde ik ook voor het eerst van Project Veritas/@JamesOKeefeIII en @Jodiomalleyrn.

Ze schrijft de late vrijgave van de documenten toe aan “zware censuurmaatregelen”. Blijkbaar is ze er ook niet helemaal zeker van of haar leven in gevaar is. Ze postte op 18 december 2023:

I am NOT suicidal. I am NOT depressed. My car is in full functioning capability. I’ve had no gas work done at my home. I love my life and family!

Ik ben NIET suïcidaal.
Ik ben NIET depressief.
Mijn auto is volledig functioneel.
Er is thuis niet aan mijn gas gewerkt.
Ik hou van mijn leven en mijn gezin!

Uit de documenten en chatberichten blijkt dat de producten allesbehalve schoon gefabriceerd waren, maar dat ze toch verscheept werden. Eén medewerker merkt op dat hij in zijn 20-jarige carrière bij Pfizer nog nooit zoveel meldingen van kwaliteitsdefecten heeft gezien. Weer een ander meldde dat de producten zouden gloeien in het donker – en weer een ander zei dat de producten mensen zouden doden, maar dat ze om financiële redenen toch verstuurd zouden worden.

Antisemitische samenzweringstheoretici zouden ook blij moeten zijn, want een werknemer merkte op “De Joden stonden op een lijst”, maar zonder precies uit te leggen wat hij bedoelde. Melissa McAtee kan de identiteit van de mensen bevestigen en ook dat ze destijds medewerkers van Pfizer waren.

  Waarom worden zoveel mensen blind na het Covid-19 Vaccin?

Het volledige aantal documenten en enkele foto’s van McAtee’s dagelijkse werk bij Pfizer zijn te vinden in de informatiedump op X, waar momenteel bijna geen censuur is, tot grote ergernis van de Europese Unie.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

200 miljard stukjes DNA gevonden in een enkele dosis covid-injectie van PfizerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe eindeloze nachtmerrie van de vaccingewonden
Volgend artikelSergej Karaganov: Russen zijn de echte Europeanen, het westen van het continent is de weg kwijt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Ben benieuwd of de vaxxinado’s blijven zeggen “we zullen nooit weten hoe erg het had kunnen zijn” en “ik heb nergens last van!”

  (Hee! is iedereen weggewaaid of zo???)

  • Beste Immortal,
   We wachten gewoon een paar jaar af.
   Intussen maar aandelen DELA? (als vergoeding van hun beledigingen en verwijten naar ons)
   (sarcasme uit)

  • Nee dat ziet u verkeerd. Oude wijn in nieuwe flessen maakt de mensen weer nieuwsgierig, hoopvol en dorstig.
   Het toppunt van stomheid: Iedere keer dezelfde fouten maken en steeds een ander resultaat verwachten.
   Al ruim 40 jaar hetzelfde liedje….
   “Wondermedicatie binnen handbereik maar nog jaren nodig voor extra onderzoek”, blijf doneren, blijf geld geven, blijf vertrouwen hebben in de wetenschap.
   Al wat ik zie is dat alleen de industrie er beter van wordt en de berg gestorven, beschadigde en reeds van medicatie afhankelijke mensen alleen maar groter wordt.
   Ik heb dit jaar meer rouwkaarten ontvangen dan kerstkaarten.

   Hoop=Uitgestelde teleurstelling (Sven Hulleman 2022, Oorlog reeds verloren)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in