Pixabay

In april 2021 en juli 2021 kreeg ik covid-vaccins (de eerste AstraZeneca, de tweede Pfizer) die me allebei ernstig verwondden en mijn leven voorgoed veranderden. Ik had het gevoel dat ik geen leven had, geen toekomst en geen medeleven, zoals ik hier schreef. Een jaar later is er niets veranderd, behalve het extra trauma van het navigeren door een gehandicaptensysteem dat mij niet wil kennen. Toch was mijn reactie op beide doses zowel onmiddellijk als blijvend. De ene dag was ik een fitte en gezonde 47-jarige, de volgende dag had ik grote moeite met ademhalen, voelde ik constante druk op de borst en volledige tachycardie. Ik kon niet lopen, praten of slikken; mijn tong was opgezwollen – de lijst van mijn symptomen was eindeloos, schrijft Clare McHugh.

Er werd me keer op keer gevraagd: waarom heb je in hemelsnaam die tweede injectie genomen? Eén, omdat het niet AstraZeneca was. En twee, toen ik zei dat ik het niet nog een keer wilde, antwoordde de ziekenhuisarts: ‘Wil je dood?’ Tien bezoeken aan de Eerste Hulp, een overnachting omdat mijn hart niet resette en verschillende consulenten later, dacht ik dat ik dat misschien wel wilde. Toch kreeg ik te horen: ‘Nou, er is niet veel wat we kunnen doen … misschien ben je gewoon angstig?’ Het enige wat ontbrak was Michael Winner die zei: ‘Rustig maar, lieverd.’ En dat is de reactie die ik sindsdien van de NHS heb gekregen.

‘Je bent gewoon angstig’ is het herhaalde refrein voor vaccingewonden. Waarom nemen ze hun toevlucht tot deze beledigende afborsteling? Mijn observatie is dat het komt door de beperkte set (handige) tests waarmee de SEH werkt. Als deze aangeven dat je niet op het randje van de dood bent, kunnen ze je gewoon wegsturen. Na die schande komt het gevecht met huisartsen aan de telefoon om je symptomen uit te leggen en hulp te krijgen, waarop ik te horen kreeg: ‘Er zijn te veel symptomen om je door te verwijzen naar een Long Covid-kliniek en je blijft zeggen dat het de prik is … misschien ben je gewoon angstig.’ Geloof me, ik zou dit altijd verkiezen boven angst! Daarmee wil ik niets afdoen aan de wrede, slopende gevolgen van angst die ik nu heb, en niet voor niets, plus het Post Traumatisch Stress Syndroom, dat voor een groot deel te wijten is aan de manier waarop ik ben behandeld.

  Bekende tv-stuntman krijgt enkele dagen na COVID-19 injectie bloedklonters en vreemde nachtmerries

Het was alsof ik een leugenaar en een aandachtszoeker was. Een mannelijke gastroloog zei zelfs ‘Ik denk dat je aandacht zoekt’ toen ik uitlegde dat ik na de prik zeven maanden lang niet kon slikken. Waarom werd ik, misschien vooral als vrouw, zo behandeld? Het werd duidelijk dat zeggen ‘het was de prik’ een compleet taboe was binnen de heilige poorten van de NHS. Een SEH-verpleegkundige zei zelfs: ‘Je moet stoppen met dat te zeggen.’ Waarom? Was het een te lastig feit? Was het makkelijker om me te behandelen als een perimenopauzale, angstige vrouw op zoek naar aandacht dan als een patiënt die medische zorg nodig had?

Een andere SEH-arts die me ontsloeg, zei tegen zijn ondergeschikten: ‘Nou, ze is duidelijk gewoon gestrest met zo’n hartslag.’ Alsof stress de enige reden is voor tachycardie. Toen hij me vroeg wat er was gebeurd en ik het uitlegde, keek hij verbijsterd en geïrriteerd hoe het mogelijk was dat ik vrijdag nog een volledig fitte, fulltime lerares was en maandag niet meer in staat was om te lopen/praten/ademen/aan te kleden. Toen ik de prik als enige oorzakelijke factor noemde, antwoordde hij: ‘Dat denk ik niet, dear.’ En toen: ‘Misschien ben je gewoon angstig?’

Ik had gelezen over hoe vrouwen door de geschiedenis heen medisch werden behandeld. In de negentiende eeuw dacht men dat vrouwen ‘greensickness’ hadden, waarbij hun baarmoeders door hun lichaam zouden zweven, waardoor ze hysterisch en irrationeel werden. Als studente spotte ik met de stompzinnigheid van een dergelijk idee, maar toen ik in een ziekenhuisbed tegenover een patriarchale consulent lag die kon beslissen over de volgende stap in mijn zorgtraject (en hoe ik door de volgende zorgverlener zou worden gezien), was ik zwak en onderworpen aan zijn macht. Ik voelde me neerbuigend en in de steek gelaten door het systeem. Tot zwijgen gebracht.

  's Werelds Top Viroloog: Spike-eiwit zorgt voor "Gewelddadige explosie van harten"

De nachtmerrie van dit verhaal duurde meer dan drie jaar. Ik verloor mijn huis, mijn baan en mijn vermogen om als volwassen vrouw te functioneren, omdat ik mijn bejaarde ouders nodig had om me te helpen in bad te gaan, te lopen, me aan te kleden en te eten te geven. Er werd geen hulp geboden door de NHS of de sociale dienst, omdat het motto ‘je bent gewoon angstig’ op mijn medisch dossier stond. Net als duizenden anderen heb ik duizenden ponden uitgegeven om onafhankelijke hulp te krijgen.

Terwijl ik mijn weg terug naar de maatschappij zoek, om te werken en een bijdrage te leveren, word ik nu geconfronteerd met de geringschattende houding van de maatschappij en werkgevers ten opzichte van handicaps en chronische ziekten. Het voelt alsof je een last bent, een ergernis. Door gesprekken om redelijke aanpassingen te krijgen, realiseer je je dat je niet in de wereld van de valide mensen past. Je kunt je niet zo snel bewegen, hebt misschien niet het uithoudingsvermogen om zo lang op je werk te blijven en dus word je gezien als ‘zwak’ of op de een of andere manier ‘minder dan’.

Voor mij zijn de historische houdingen ten opzichte van vrouwen en handicaps, waarover ik ooit alleen in boeken las, mijn eigen ervaring geworden. Het onrecht, de stille, saillante houding van autoriteiten kan verstikkend zijn. Ondanks werkgevers die hun ‘Disability Confident’-websites promoten, heb ik het gevoel dat ik een HR-quota ben van ’the odd one’. Dat is voor mij de harde realiteit van mijn handicap. Er is geen begrip van wat een langdurige chronische ziekte is en het wordt nog steeds nauwelijks erkend omdat het een vaccinatieblessure is in tegenstelling tot een ‘long covid’. De gedachten van mensen veranderen niet omdat de oorzaak – vaccinatieschade – nog steeds grotendeels wordt ontkend.

Het uitkeringsstelsel, zoals dat op deze pagina’s wordt beschreven, is net zo onoverzichtelijk en complex. Navigeren door de valkuilen van Employment Support Allowance (ESA), waar je gescreend en beoordeeld wordt door een ambtenaar, is vernederend en wreed. Mijn ESA werd stopgezet omdat ik niet op tijd aan de telefoon kon komen en het werd geregistreerd als ‘non-compliance’. De uitkering wordt stopgezet, er wordt een P45 uitgegeven en je begint weer opnieuw. Hetzelfde geldt voor de Personal Independence Allowance (PIP). Na het invullen van een lange vragenlijst word je telefonisch gescreend om te bepalen of je ziek of gehandicapt genoeg bent om niet te werken. De vragen variëren van “Hoe ver kun je lopen?” tot “Kun je groenten snijden?”. Mijn kleine uitkering werd stopgezet toen ik zei dat ik een parttime baan wilde proberen. Ik wacht nu al drie maanden op een herbeoordeling zonder feedback.

  Gevaccineerde sporters presteren slechter dan controlepersonen

Hoewel ik dus veel heb geleerd door deze grimmige ervaring – veerkracht, zelfverdediging en hoe je door lastige systemen moet navigeren – blijf ik achter met mijn vragen over de Kafka-eske bureaucratische nachtmerrie waar iedereen die echt gehandicapt is mee te maken krijgt. Voor de vaccingewonden is het een dubbele klap – diagnose en behandeling worden geweigerd en vervolgens wordt ons ‘geloof’ ontzegd. ‘Angst’ is opnieuw een snelle en gemakkelijke opt-out voor de medische operatoren die niet kunnen bewijzen of weerleggen dat je ziek bent, gebaseerd op hun betekenisloze telefoontests. Wreed genoeg betekent ‘angst’ gewoon ‘ga weg.’ Navigeren door het gezondheids- en uitkeringsstelsel als je gevaccineerd bent is een onvoorstelbare uitdaging en opnieuw traumatiserend. Op elk niveau worden wij, de bijkomende schade van een experiment dat vreselijk mis is gegaan, gedwongen om in stilte te lijden. Onze stem komt politiek te ongelegen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVaarwel 2023, maar heeft Biden zojuist hallo gezegd tegen WOIII?
Volgend artikelPfizer interne chatgroep: Productiefouten, kwaliteitsdefecten, vervaldatumfraude
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Gadverdamme… ik zou niet in haar schoenen willen lopen. Wat een gruwelijk verhaal. Ik heb medelijkden met deze mevrouw, omdat ze er zo ingetrapt is. “Wil je dood?” was mss net de druppel die de emmer deed overlopen bij haar. Wie weet wat voor vreselijke angsten die mensen uitstaan over dat ‘dodelijke virus’. Ik kan niet alle vaxxies over dezelfde kam scheren, ook al komt “stupid” als eerste gedachte op bij me. Ik hoop alleen dat ze vax-vrije mensen niet heeft uitgescholden. Want dan verdient ze absoluut geen sympathie.

  • Reken er maar op dat ze dat wel gedaan heeft. Anders was ze bij de eerste spuit al wel gestopt. Maar inderdaad, een naar verhaal.

  • Hoi,

   Ik vind het heel rot voor al die mensen indien ze idd geen verraders waren. De paradox is alleen dat dit nodig was om het kwaad dat de overheid kan aanrichten aan te tonen. Mensen die kritisch denken wisten dat al maar al die mensen bleven maar in de goedheid van de staat geloven. Voor velen wat het de ”nieuwe god” en er was niet doorheen te komen.

   Nu dat zovelen het kwaad aan de lijve hebben ondervonden beginnen ze van ”hun geloof” af te vallen. Een positief iets gekomen door een zeer negatief iets.

   ps, Immortal, ik heb nog even gereageerd op het draadje van gisteren. Allicht dat je er wat aan hebt.

   Groeten,
   Hugo

   • Hallo Hugo, ja bedankt voor de aanvullende info. Het geld systeem is helaas het ‘bloed’ van het bestaan, dus ik probeer het wel te doorgronden en bij te houden wat er mee gebeurt. Als dat grof klinkt voor sommigen, over het ‘bloed’, kijk naar deze arme ingespoten mevrouw, die nauwelijks meer rond kan komen, en hoe ze moet smeken om een beetje geld. Nee, gezondheid is niet de nr 1. Maar geld is de nr 1. En geld koopt gezondheid. (Voor haar dus niet, want er valt niks te kopen voor de ingespotenen.) Wat jij mss wel weet, maar de meeste mensen niet, is hoe banken omgaan met het geld dat jij er in zet. Bijv, jij zet 100 euro op de bank. De bank heeft nu 100 eu dat ze tegen betaling kunnen uitlenen. Dit gaat naar Joop. Joop betaalt de bank 10 euro voor het genoegen. Maar de bank is nog niet klaar met die 100 euro. Want die wordt ook uitgeleend aan Piet. En Piet betaalt hetzelfde. Nu heeft de bank 20 euro verdiend aan de 100 die jij er in gezet hebt. Jij krijgt 50 cent elke maand. Dan komt Klaas die 120 euro wil lenen van de bank. En hoppa, daar gaat jouw 100 euro weer over de toonbank, plus de betalingen van 20. Klaas betaalt 30 euro voor het genoegen, vanwege inflatie. De bank heeft nu 50 euro verdiend middels jouw 100 euro, binnen een maand. Nu kom jij er aan, en je wilt je 100 euro er af halen. Heeft de bank dat geld nog? Op papier wel. Dus jij krijgt je 100 euro, op papier. Uiteraard heeft de bank een pot met meer geld dan 100 euro. Een jaar of wat geleden moesten banken voldoen aan een minimum aan cash in de pot, in geval dat de klanten hun geld er in groot volume uit wilden halen om de eoa reden. Dat was een hele IT klus om dat geregeld te krijgen, om er voor te zorgen dat die bank inderdaad met die 10% cash voor de dag kon komen. En dan waren er nog de Basel III reporting vereisten. Maar zo verdienen banken hun geld, door het te verkopen aan derden en vierden en vijfden. Jouw spaargeld gaat tig keer door de molen en de bank verdient dmv het rente model. Een stukje papier is het onderpand dat jij hebt gekregen voor jouw 100 euro. Dat is je bank afschrift. Er ligt nergens een blokje goud met jouw naam er op. (niet on topic, dit reaguursel, maar mss wel interessant, en vooral voor diegenen die zo genaaid zijn met de vax en alles kwijt zijn.)

    • Beste Immortal,

     Dank voor je reactie maar ik ben bekend met het fractional reserve banking concept zoals ik aangaf in het vorige draadje. Echter, heel nuttig voor de genen die deze uitwisseling van gedachten lezen en er wat van opsteken!

     Een belangrijke bedrijfstak vergeet je echter om krediet (grapje) te geven. De drukker(s) van al die biljetten.

     Het probleem van de mens, ”elite” of niet of ergens er tussen in is niet geld. Het is de noodzaak (we kunnen niet alles zelf doen om het mild uit te drukken) om met elkaar te ruilen. Hoe ruilen we eerlijk met elkaar was wel lekker makkelijk in een stam of klein dorp. Kwam er een socio- of psychopaat aan de macht die alles voor zichzelf wilde was het snel gedaan met hem.

     Toen werden het eerst stadstaten en toen landen en nu blokken van landen. Dit omdat de manier van met elkaar ruilen absurd complex is geworden en de wereld ziet en is het niet eens met, hoe degenen die het financiele systeem beheersten en domineren eerlijk ruilen voorkomen. Duurde even voordat ze het doorhadden maar zijn zover.

     Geld zoals in zijn huidige concept gaat het niet overleven. Wat het gaat vervangen is de vraag maar als je kijkt naar waar centrale banken op inzetten lijkt een gokje daarop geen slechte gok.

     De wereld gaat eerlijker ruilen met elkaar in de toekomst. Wat belangrijk is om te begrijpen is hoe Aziaten hun cultuur hebben obv Configius. Een collectiviteits God en wij Jezus een individualiteits God. Configius was net de eerste van de twee. Weer dat verdeel en heers en van een paar duizend jaar geleden over de wereld. Toeval?

     Anyways, als je daar als zakenman, politicus, zelfs teamleider voor zero sum deals gaat wordt je uitgekotst. In die cultuur is het basale idee, we moeten met elkaar ruilen en iedereen moet er op vooruitgaan en indien moeilijk, gezicht kunnen redden om iig iets te tonen als positiever dan de vorige situatie.

     Als lid van het collectief waarin iedereen beter wordt is het dus in het belang dat als je die zero sum deal bastards ziet helpt ze er uit te kicken. Want dan wordt de opbrengst in het collectief eerlijk gedeeld.

     Ik moet erkennen dat de huidige verdeling van welvaart over de wereld oneerljk is en dat de behoefte tot eerlijk(er) ruilen sterker is dan ooit. De vraag is hoe ontkom je als de rest van de wereld aan die dollar schulden? Iets met wat de centrale banken daar genoeg hebben? Ik weet het niet hoor maar gezien die nieuwe Basel regels die een paar jaar geleden zijn ingegaan?

     Groeten,
     Hugo

  • Ze had beter moeten checken want voor de prikken in 2020 was er verschillende info op het internet opzoeken ik werd getriggerd daar ze toen al tegenspraken bijv dat ze al een medicijn hadden binnen een jaar terwijl de andere zgn wetenschapper zei dat zoiets min 5 jaar voor nodig was om te ontwikkelen en te testen maar eigenlijk duurt het 10 jaar🧐🖕💉⚰️

   • Stel je krijgt een ongeluk en hebt met spoed bloed nodig, je bent niet bij. Wat voor soort bloed krijg je? Gevaxt of niet gevaxt? Voor covid werden bloed donoren altijd getest nu met dat gen therapie niet. Wat doet het bloed bij ongevaxten?? Hoor daar te weinig over

 2. Zulke mensen hebben veel meer aandacht en hulp nodig, maar van wie? Ik herinner me nog de vele oproepen om de “vaccinweigeraars” of “antivaxxers” onder dwang de gifspuit te geven, en dat werd gesteund door een meerderheid van de bevolking, dus een grote meerderheid van de ingespoten meelopers.
  Ik wil niet in hetzelfde ziekteverzekeringsfonds als de meelopers, maar er zit wel ergens geld waarmee ze te helpen zijn. Geld dat naar de big pharma is gegaan, geld dat aan omvolking en oorlog wordt verkwist.
  Binnenkort zal blijken dat we elk ons deel van de overheidsschuld moeten ophoesten, en anders door de banken onteigend worden. We zouden beter eerst de banken zelf onteigenen. Misschien vinden we daar ook nog wel wat voor deze arme meelopers. Maar ik zou meer met ze te doen hebben gehad als ik me al die dreigementen aan het adres van de “antivaxxers” niet herinnerde. Boontje komt om zijn loontje, helaas.

 3. Los van het gegeven of ze provax was of naïef, het is een vaak terugkerend fenomeen dat mensen met klachten die op het eerste oog niet zichtbaar zijn, niet serieus genomen worden.
  Zoals ik hier al eens eerder schreef, is het een brevet van onvermogen indien artsen zeggen;
  ” het zit tussen je oren ”
  Maar niet alleen artsen hebben er een handje van om de klachten te bagatelliseren, ook mensen in de directe omgeving, overheidsinstanties en keuringsinstellingen vertonen openlijke tekenen om een oordeel te vellen over iets wat ze niet kunnen zien.
  Ik spreek daarmee uit eigen ervaringen.

  Aansteller, simulant, ziektewinst, aandachttrekker, profiteur, overspannen, leugenaar enz.
  zijn slechts enkele kwalificaties die men mij toebedeelde.
  1,5 jaar later toen er uiteindelijk een diagnose gevonden was bleef het uiterst stil m.b.t. excuses of verontschuldigingen t.a.v. hun vooroordelen.

  Ik heb in mijn leven diverse gevechten geleverd, dit gevecht was tegen onverschilligheid, onbeschoftheid, ondeskundigheid, en oneerlijkheid en noem de hele zooi maar op.

  Het heeft mijn ‘ gezond’ wantrouwen verder onder druk gezet, zeker met dat Coronagedoe en nu de arrogantie en onverschilligheid t.a.v. de prikslachtoffers.

  Natuurlijk zijn er vele geweest die de non vaxers uitmaakten voor van alles en nog wat.
  Die worden vanzelf stilletjes nadat ze zelf de gevolgen voor de kiezen krijgen.
  Voor die anderen, die in goed vertrouwen die prik namen is ‘ eigen schuld’ te kort door de bocht.

  Ik hoop dat mensen enige nuance in acht nemen t.a.v. het oordelen en veroordelen van anderen.
  Focus de rancune en boosheid op diegene die aan de wieg hebben gestaan om deze ellende te veroorzaken terwijl ze wisten wat ze moedwillig deden.

  Even ter verduidelijking:
  Wat is schuld?
  Schuld heb je wanneer je moedwillig iets doet waarvan je weet dat het kwaad kan.
  Verantwoordelijk is iets anders.

  • Mee eens.
   Echter, hoe zit het met de aansprakelijkheid?
   Het blijft een experiment op ‘vrijwillige’ basis. De officiële documenten inzake deze vaccinproducenten en contractuele informatie met betrekking tot diverse overheidsinstanties zouden pas na 75 jaar (!) gefaseerd geopenbaard MOGEN worden.

   Volgens mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering ben ik niet verzekerd indien mij iets onwelgevalligs zou treffen bij deelname aan dit medisch experiment. Deze vraag stelde ik begin 2021 aan mijn verzekering, geen antwoord dus maanden later nog een keer gebeld en wederom geen concreet antwoord. 5 maanden later (2022) kreeg ik een andere medewerker aan de lijn en die wist mij te vertellen dat ik niet verzekerd ben én blijf indien ik dit expiriment zou ondergaan. Ook mijn levensverzekering zou per direct komen te vervallen. Precies wat mijn intuïtie mij op voorhand al in gaf. Blijkt op Europees niveau collectief vastgelegd door alle verzekeringsmaatschappijen in 2017.

   Omdat ik bij veel mensen over de vloer kom vertelde ik dit verhaal als men vroeg naar mijn vaccinatiestatus. Ongeloof alom, totdat de getriggerde mensen achter hun pc verdwenen en op speurtocht gingen en tot verrassende ontdekkingen kwamen en dát snijdt hout want het spreekt zich vanzelf voort.
   Een beter gefundeerde reden kon en kan ik mij niet permitteren dacht ik zo.
   Voila!

   • Een deel van de (uit-) lachende partij is intussen al gecremeerd of reeds begraven. Dat laat bij ons toch, op zijn zachtst gezegd, een zeker schuldgevoel en een gevoel van machteloosheid achter.
    Het had naar mijn idee niet gehoeven, volwassen en veel goedgeletterde mensen. Ik besef me dat we geen invloed kunnen en mogen hebben op de handelswijzen van anderen.
    Immers, wat een hoogbejaarde veehouder uit ons dorp altijd blijft roepen: “Je kunt varkens dwingen tot de trog maar nooit tot vreten mien jong”.

    En zo is het maar net.

   • Beste Veteraan,
    “Echter, hoe zit het met de aansprakelijkheid?
    Het blijft een experiment op ‘vrijwillige’ basis.”

    Voor zover ik weet was er in beginsel geen sprake van een experiment omdat men vanuit overheidswege vertelde dat het spul getest was en veilig bevonden.
    Alle vragen daarover werden van de hand gewezen als zijnde niet ter zake doende.
    Zelfs de Jonge beweerde dat zelfs onlangs nog steeds ( hoewel we nu beter weten)

    Tja, ‘vrijwillig’.
    Hoe vrijwillig is dat wanneer mensen onder druk tot iets besluiten omwille van hun inkomen(hypotheek, gezin enz.) terwijl er een wettelijke verplichting tot werken bestaat?
    Hier gaan dus de arbeidswet en gezondheidswet met elkaar in conflict.

    Zonder enige druk van buitenaf kom je tot een vrijwillig besluit, anders niet.
    Natuurlijk heeft men een vrijheid van keuze, maar in hoeverre was dat vrijwillig?
    Tijdens de treinkaping kwam deze vraag reeds bij mij op.

    • Helemaal eens maar volgens de wet blijft het zoals ze het betitelen ‘vrijwillig’.(zo van: “U had het ook niet hóeven doen, alleen zaten daar voor u waarschijnlijk MOGELIJK consequenties aan vast…”)
     Het was en is nog steeds experimenteel omdat het nog steeds ‘slechts’ een voorlopige toelating heeft (deze toelating is overigens achter de schermen ook niet ‘vrijwillig’ afgegeven maar onder druk van drang, dreiging, intimidatie en uiteindelijk veel geld tot stand gekomen)

 4. ‘Nou, er is niet veel wat we kunnen doen … misschien ben je gewoon angstig?’

  Dat is wat men in media en politiek tegen burgers had moeten zeggen ten aanzien van het verkoudheidje dat eindeloos gehyped is door koning, kabinet, krant en kabel.

 5. Dus nog steeds woont ze in Nederland onder een staat die je wilt vermoorden, kleineren, vernederen. Ik snap de mensen van deze tijden niet meer totasl los van de echte wereld en totaal opgezogen in dat kleine blauwe beeldscherm wereldje.

 6. Ze hebben dus wel gelijk met hun ”perimenopauzale, angstige vrouw” het is een bange vrouw die zich door angst heeft laten leiden en na de eerste kwalijke prik er nog maar een genomen heeft, en dat geld voor al die vrolijke gevaccineerden die de ongevaccineerden ook wilden dwingen om die troep in te laten spuiten.
  Eerst op kosten van gemeenschapsgeld laten vaccineren en daarna ook op geld van ongevaccineerd lieden gezondheid en genoegdoening trachten te halen, sorry, geen medelijden meer met de gevaccineerden.

 7. Oh wat voeldden ze zich verheven boven ons ongevaccineerden. Wij waren de moderne “joden” en mochten niet binnen zonder QR ausweiss. Nu vraag je om medelijden? Sterf lekker af.

 8. Meer dan 200 militairen en veteranen beloven militaire leiders verantwoordelijk te houden voor het vaccinmandaat

  231 huidige en voormalige militaire leden ondertekenden een open brief waarin ze beloofden degenen die het COVID-19-vaccinmandaat ten uitvoer hebben gelegd, ter verantwoording te roepen.

  https://www.theepochtimes.com/us/over-200-service-members-veterans-pledge-to-hold-military-leaders-accountable-for-vaccine-mandate-5555817?

  De open brief, gepubliceerd op 1 januari, is gericht aan het Amerikaanse volk, maar noemt specifieke hoge militaire leiders die volgens de ondertekenaars wetteloosheid mogelijk hebben gemaakt en de grondwet hebben verraden. Enkele van de leiders die specifiek in de brief worden genoemd, zijn voormalige en huidige gezamenlijke stafchefs, commandanten van de dienstacademie, dienstinspecteurs-generaal en dienstchirurgen-generaal.

  De ondertekenaars verklaren: “In de komende jaren zullen duizenden binnen ons netwerk zich kandidaat stellen voor het Congres en benoemingen zoeken in uitvoerende bijkantoren, terwijl degenen onder ons die nog in actieve dienst zijn het vervullen van onze eed boven het streven naar rang of rang zullen blijven stellen.
  positie. “Voor degenen die daartoe de wettige bevoegdheid verwerven, beloven wij de militaire leiders die de wet hebben overtreden uit hun pensionering terug te roepen en de krijgsraad te zullen oproepen voor de misdaden die zij hebben begaan.”

 9. Ook dokters die achter de vaccinatie staan zouden ter verantwoording geroepen moeten worden. Hoeveel % van hen , wie zal het zeggen? Misschien is een zwarte lijst van dit soort provax dokters nodig, om de wereld tegen hen te waarschuwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in