The White House / Wikimedia (Public Domain)

Een tijdje lang gaven de Bidenomics-propagandisten Rusland de schuld van de inflatie (“Poetins prijsstijging” was de slogan), maar het lijkt erop dat ze zijn teruggekeerd naar hun gouden gans als zondebok voor nog een slok uit de put, het dubbelzinnige bureaucratencadeau dat blijft geven: COVID-19, schrijft Ben Bartee.

Via WhiteHouse.gov (nadruk toegevoegd):

“V: En vanuit het oogpunt van inflatie, is er enige bezorgdheid dat er verstoringen in de aanvoer zouden kunnen zijn op dat gebied [melk- en vleesvoorziening] die zouden kunnen leiden tot hogere prijzen?

MS. JEAN-PIERRE: Nou, zoals u weet, weet u, wat – vanwege de pandemie was er een verstoring van de bevoorradingsketen. De president heeft actie ondernomen – het Amerikaanse reddingsplan – waar uiteraard alleen Democraten voor hebben gestemd – de president heeft het ondertekend – om de toeleveringsketen aan te pakken.

Er is een taskforce opgericht om ervoor te zorgen dat tijdens de pandemie de toeleveringsketen op zodanige wijze werd aangepakt dat we deze pandemie te boven kunnen komen en onze economie weer op gang kunnen krijgen.

Kijk, dit is iets wat we in de gaten gaan houden. Ik heb niets te zeggen over – over de kwestie van de inflatie. We blijven – uiteraard – nauwlettend in de gaten houden.”

De Brandon-entiteit zelf, voor de goede orde, zeker zonder toestemming van zijn meesters, en waarvoor het zeker werd uitgefoeterd toen het backstage verdween, verklaarde de pandemie helemaal terug in de herfst van 2022 voor beëindigd.

Pfizer CEO: ‘Kanker is de nieuwe COVID,’ aandelenbonanza volgt

“Fascisme zou beter Corporatisme genoemd kunnen worden, omdat het een fusie is van staats- en bedrijfsmacht.” – Benito Mussolini

Pfizer-aandelen, kondigde de dierenarts die zich voordoet als arts en Pfizer CEO Albert Bourla aan, gaan de laatste tijd omhoog na een daling in de afgelopen maanden vanwege een gebrek aan publieke interesse in de COVID-injecties, de opleving in de prestaties is te danken aan de verwachte meevallers uit de komende mRNA kanker-“vaccins.”

  Israël: Nu de "herhalingsvaccinatie" voor iedereen beschikbaar is, moet het "groene paspoort" worden ingetrokken van degenen die "slechts tweemaal" zijn gevaccineerd.

“Oncologie, is onze nieuwe COVID. We deden wat we deden met Covid. We zijn er erg trots op dat we de wereld hebben gered, maar dat ligt nu achter ons. We willen het nog een keer doen en ik denk dat oncologie onze beste kans is…
Het zullen blockbustergeneesmiddelen worden.” – Albert Bourla

Waarop de Fox News bimbo antwoordt, waarmee ze nog maar eens bewijst dat haar hele netwerk bedrijfspropaganda is gericht op Boomer retards: “Dat klinkt veel van onze kijkers als muziek in de oren… Complimenten voor de geweldige mensen bij Pfizer.”

Mag ik een teiltje?

Waar komt al die kanker vandaan die Pfizer voor een zacht prijsje gaat genezen? Niemand bij Fox News, en zeker deze hoer niet, lijkt geïnteresseerd.

Gelukkig is de oude media stervende. Totdat het internet wordt afgesloten, hebben we uitstekende nieuwsorganen zoals Epoch Times om de verhalen van de corporatieve staat te vernietigen.

Via Epoch Times (nadruk toegevoegd):

“Microbioloog Kevin McKernan en zijn team ontdekten onlangs simian virus 40 (SV40) promotors in Pfizer’s en Moderna’s bivalente mRNA COVID shots….

In de video [hieronder ingesloten] interviewt Jessica Rose, die gepromoveerd is in computationele biologie, microbioloog Kevin McKernan in “Good Morning CHD.” McKernan’s team ontdekte onlangs simian virus 40 (SV40) promotors in Pfizer’s en Moderna’s bivalente mRNA COVID shots. Al tientallen jaren wordt SV40 ervan verdacht kanker te veroorzaken bij mensen…

Er werden verschillende methoden gebruikt om de nucleïnezuursamenstelling van vier verlopen flacons van de bivalente mRNA-vaccins van Moderna en Pfizer te beoordelen. Twee injectieflacons van elke verkoper werden geëvalueerd … Meerdere testen geven aan dat de DNA-besmetting groter is dan de 330 ng/mg eis van de European Medicines Agency (EMA) en de 10 ng/dosis eisen van de FDA …

Even verontrustend, zo niet verontrustender, is dat deze DNA-verontreinigingen ook het menselijk genoom kunnen veranderen. Zoals Mr. McKernan uitlegt, houdt genoomsequentie in het lezen van de letters van het genoom, A, T, C en G, die samen de DNA-code vormen. Zowel DNA als RNA kan op deze manier gesequenced worden.”

En uit Japan, via Cureus (nadruk toegevoegd):

  Duitse artsen en apothekers steunen niet langer meer de inentingscampagne: geen informatie over risico's voor Corona-gevaccineerden

“Statistisch significante toenames in leeftijdsgecorrigeerde sterftecijfers van alle soorten kanker en enkele specifieke soorten kanker, namelijk eierstokkanker, leukemie, prostaat-, lip/oraal/pharyngeale, pancreas- en borstkanker, werden waargenomen in 2022 nadat tweederde van de Japanse bevolking de derde of latere dosis SARSCoV-2 mRNA-LNP-vaccin had ontvangen. Deze bijzonder sterke toename in sterftecijfers van deze ERα-gevoelige kankers kan worden toegeschreven aan verschillende mechanismen van de mRNA-LNP-vaccinatie in plaats van aan de COVID-19-infectie zelf of aan verminderde kankerzorg als gevolg van de lockdown. Het belang van deze mogelijkheid rechtvaardigt verder onderzoek.”

Laten we ook eens kijken naar de regering Brandon en haar omgang met Pfizer via de veelgeprezen “Cancer Moonshot”, een witwasoperatie – gestart onder het Obama-regime, geleid door Biden, Inc. – om geld uit de staatskas rechtstreeks over te maken in de handen van Pfizer en daarbij alle gegevens van de overheid te overhandigen die vervolgens zullen worden gebruikt om hetzelfde publiek dat het project heeft gefinancierd te testen met experimentele nieuwe medicijnen die meer kanker veroorzaken.

Spoel en herhaal.

Via Het Witte Huis:

“De Cancer Moonshot is een initiatief van het Witte Huis om hernieuwd leiderschap te brengen in de strijd tegen kanker, nieuwe samenwerkingen te vergemakkelijken en vooruitgang te stimuleren in het hele kanker traject met behulp van alle facetten van de oncologie gemeenschap – federale agentschappen en departementen, particuliere bedrijven, zorgverleners, patiëntengroepen, filantropieën en alle Amerikanen.”

Via Modern Healthcare (nadruk toegevoegd):

“Greg Simon, een overlevende van kanker en voormalig farmaceutisch executive, is benoemd door vicepresident Joe Biden als uitvoerend directeur van de Cancer Moonshot Task Force, volgens nieuwsberichten.

Simon, 64 jaar, heeft ervaring in de private en publieke sector. Eerder was hij senior vice president voor patiëntenbetrokkenheid bij Pfizer. Meest recentelijk was hij CEO van het in New York gevestigde Poliwogg, een bedrijf dat investeert in de life sciences sector van de gezondheidszorg. In 2003 richtte hij de non-profit FasterCures op, een centrum van het Milken Institute dat medisch onderzoek wil versnellen en verbeteren.

In 2014 werd bij Simon chronische lymfatische leukemie vastgesteld. Volgens de New York Times was hij zes maanden geleden klaar met zijn eerste ronde chemotherapie.”

Via Stat News, april 2016 (nadruk toegevoegd):

  Vaccinbeschadigden: De prijs van angst (II)

“Meer dan twee dozijn vooraanstaande kankeronderzoekers en pleitbezorgers zullen vice-president Joe Biden’s ‘cancer moonshot’-initiatief adviseren als leden van het Blue Ribbon Panel dat maandag door de regering Obama is aangekondigd.

Ze zijn afkomstig van top onderzoeksinstituten en kankercentra zoals het University of Texas MD Anderson Cancer Center en Harvard Medical School, maar ook van farmaceutische bedrijven zoals Pfizer en belangengroepen zoals Friends of Cancer Research.

In de komende maanden zal het panel aanbevelingen ontwikkelen voor de National Institutes of Health over alles van kankervaccins tot vroegtijdige opsporing en het delen van gegevens. Het zal ook onderzoeken welk onderzoek kan worden ondersteund door een speciale financieringsstroom die president Obama in zijn meest recente begroting heeft voorgesteld, als onderdeel van een plan van 755 miljoen dollar om het kankerinitiatief te financieren.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOfficiële studie bevestigt dat COVID-vaccins psychose veroorzaken
Volgend artikelKeert Trump zich tegen Israël om zich te distantiëren van genocide en ICC arrestatiebevelen, of is het allemaal een list?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. 100% off topic: president Lyndon B. Johnson (1908 – 1973) zat in ’t complot om zijn voorganger JFK op 22.11.1963 in Dallas om 12:29 uur uit de weg te ruimen. Hij installeerde op 29.11.1963 (2 + 9 = 11 > 11.11) de commissie die o.l.v. opperrechter Earl Warren de aanslag ging ‘onderzoeken’. In totaal zijn 551 (5 + 5 + 1 = 11) getuigen gehoord.
  Het 888 pagina’s omvattende rapport verscheen 27.09.1964 (2 + 7 = 9 dus 99). Het getal 888 verwijst naar het stichtingsjaar van vrijmetselaarsnatie VS.

  • Juist en ook George Bush senior (voormalig hoofd CIA) speelde een cruciale rol in de moord op JFK. Dat nog niet alle documenten zijn vrijgegeven heeft er mee te maken dat de Mossad er ook bij betrokken was en slechte reclame kan Israël natuurlijk niet gebruiken.

  • Onzin, totale onzin, net als de nummerfantast Edwin Vissers. Al die getallen die A niet kloppen dus klopt ook de uitkomst helemaal niet… man ga prediken in een kerk of zoiets of begin net als fantast Vrijland een webblog!

 2. Als ze werkelijk wat aan die rotziekte zouden willen doen, dan zullen ze het milieu moeten opschonen. Dat wil zeggen, geen vervuiling meer. Beter eten en drinken, minder stress zijn oplossingen voor die vreselijke ziekte. En vooral geen medicijnen want die helpen niks als de bron van de ziekte niet wordt weggenomen. Gezondheid is een mensenrecht en een ieder die de mens bewust ziek maakt (medicijnen, vergif, herrie, stress, slecht eten. slecht drinken, enzovoorts) zou gestraft moeten worden met een levenslange straf. Dat is de enige manier om de gedegenereerde hersenen om te buigen naar normaal. Nogmaals: mensen die aan ziektes van anderen verdienen zijn in standhouders van die ziektes. Dat zouden we niet motten willen met z’n allen. Dus, opgedonderstraald met je gifprikken en neppillen, nepdokters. Goed vreten motten de mensen. En goed drinken. Geen gif. En misdadigers levenslang vastzetten. Maar vooral niet luisteren hè! Vooral eigenwijs zijn. Dom hoor. Maar ja. We zitten onder de knoet van tuig. Das ook waar.
  Laat oplichters maar de beesten hun onzin gaan wijsmaken. Nep-wetenschappers.

 3. Die ms. Jean Pierre liegt echt alles bij elkaar. Koningin van de gaslighting. Onlangs klapte ze uit de school dat de criminaliteit in Amerika gedaald zou zijn wat ze er niet bij vertelt is dat de grote steden allang de gierende criminaliteit NIET meer rapporteren aan de FBI en daarnaast heb je natuurlijk de ‘Defund the Police’ strapatsen waardoor het aantal gezagsdragers flink zijn uitgekleed en daarmee dus ook alle bevindingen die voorheen wel werden doorgegeven. De waarheid is, is dat Amerika een wetteloze jungle van geweld en anarchie is geworden en vooral in de blauwe steden waar de Democraten het voor het zeggen hebben.

  • En het vervelende is is dat Nederlandse meelopers dat soort hier naar Nederland hebben gehaald. Zolang het daar maar was, vond ik het we best, je doet er toch niks tegen, maar nou komt het wel heel dicht bij. En we komen daar nooit meer vanaf, denk ik.

   Maar dat het kwaad naar ons pokkelandje is gebracht is weerzinwekkend. Onze zieltjes zijn te zwak om tuig tegen te gaan. Vooral nu we met een vreemd soort mensen aan de top zitten. Mensen waarvan je je afvraagt of ze wel helemaal goed bij ’t hoofd zijn.

   • Dat is absoluut een probleem. Er is nu een generatie van sneeuwvlokken gekomen waar nog amper testosteron valt te bespeuren. Ons land wordt overgenomen en Den Haag laat het gebeuren want allemaal onderdeel van de Cabal.

    • Ja, en we kunnen er bijna niets tegen doen. Den Haag is overgenomen door kinderen en mensen met een rugzakje die aangestuurd worden door de bazen achter de schermen. Maar ondertussen worden ons land en vooral haar mensen gesloopt waar we bijstaan. Dat doet een beetje pijn, dat wel.

 4. Door de Frankensteinspuitjes van Pfizer gaat kanker nu virulent en dat is voor hen weer een nieuw verdienmodel waar ze flink op gaan cashen. Er zit geen grens aan de kwaadaardigheid van deze losgezongen psychopaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in