Joe Biden krijgt 4e dosis COVID-19 vaccin. / Office of the President of the United States  Wikimedia / (Public Domain)

Een officiële nieuwe studie gepubliceerd in ‘Frontiers in Psychiatry’ op 11 april heeft een verband bevestigd tussen de mRNA en virale vector Covid vaccinaties en nieuw ontstane psychose.

“…gegevens suggereren een mogelijk verband tussen jonge leeftijd, mRNA en virale vector vaccins met nieuw ontstane psychose,” verklaarde de studie in het ‘Conclusie’ gedeelte.

Hoewel het artikel de Covid-vaccins nog steeds als netto positief presenteerde, erkende het de ernstige schade die ze kunnen veroorzaken, bericht Sean Adl-Tabatabai.

“Hoewel vaccins de infectie effectief onder controle houden, is het belangrijk om de mogelijke bijwerkingen te erkennen, waaronder zeldzame gevallen zoals psychose, die kunnen toenemen met het stijgende aantal vaccinaties”, aldus het onderzoek.

Infowars meldt: De onderzoekers deden hun bevindingen via een analyse van medische casusverslagen.

“We voerden een systematische review uit van case reports en case series over nieuw ontstane psychose na COVID-19 vaccinatie van 1 december 2019 tot 21 november 2023, met behulp van PubMed, MEDLINE, ClinicalKey en ScienceDirect. De gegevensextractie had betrekking op studie- en deelnemerskenmerken, comorbiditeiten, COVID-19-vaccingegevens en klinische kenmerken. De kwaliteitsbeoordelingsinstrumenten van het Joanna Briggs Institute werden gebruikt voor de geïncludeerde onderzoeken, waaruit bleek dat er geen significante publicatiebias was,” aldus het onderzoek in het gedeelte ‘Methoden’.

De gegevens gaven aan dat volwassenen tussen de 20 en 40 jaar de meeste kans hadden om een door vaccinatie veroorzaakte psychose te krijgen, waarbij de op mRNA-technologie gebaseerde injecties een hoger risico op de psychische aandoening gaven dan de op virale vectortechnologie gebaseerde injecties.

“In totaal beschreven 21 artikelen 24 gevallen van nieuw ontstane psychotische symptomen na COVID-19 vaccinatie. Van deze gevallen was 54,2% vrouw, met een gemiddelde leeftijd van 33,71 ± 12,02 jaar. Psychiatrische voorvallen werden mogelijk veroorzaakt door het mRNA BNT162b2 vaccin in 33,3% van de gevallen, en psychotische symptomen verschenen in 25% na het virale vector ChAdOx1 nCoV-19 vaccin. De gemiddelde begintijd was 5,75 ± 8,14 dagen, meestal gemeld na de eerste of tweede dosis,” aldus de studie in het gedeelte ‘Resultaten’.

  Frankrijk: zwaarbewapende politie verjaagt cafébezoekers wegens Corona-avondklok

De review erkende ook dat naast psychose, waar het artikel over gaat, de Covid-inenting ook het risico inhoudt van een breed scala aan andere gezondheidseffecten.

“Verschillende onderzoeken hebben cardiale, gastro-intestinale, neurologische en psychiatrische bijwerkingen aangetoond die in verband worden gebracht met COVID-19 vaccins,” aldus de studie in het gedeelte ‘Inleiding’.

Het artikel beschrijft ook verschillende theorieën met betrekking tot de mechanismen waarom de injectie mensen hun verstand deed verliezen.

“Volgens de beschikbare gegevens kan het optreden van psychose na vaccinatie gemedieerd worden door de immuunrespons van het lichaam op SARS-CoV-2. Specifiek, toediening van het vaccin induceert het immuunsysteem van de patiënt. De toediening van het vaccin induceert een cellulaire immuunrespons, waarbij T-helpercellen pro-inflammatoire cytokinen afgeven. In sommige gevallen kan deze cascade leiden tot cytokine stormen en hypofunctie van N-methyl-D-aspartaat (NMDA) receptoren. Als gevolg daarvan kunnen verhoogde dopamineniveaus ontstaan, wat mogelijk de ontwikkeling van een psychose kan versnellen (17),” aldus de studie in het onderdeel ‘Discussie’.

“Gezien de aanwezigheid van verhoogde ontstekingsmarkers bij bepaalde psychiatrische stoornissen (54-56), is het aannemelijk om te veronderstellen dat deze ontstekingsconditie ten grondslag zou kunnen liggen aan verschillende neuropsychiatrische complicaties die gepaard gaan met vaccinatie. Evenzo toonden de resultaten van onze studie verhoogde C-RP niveaus en milde tot matige leukocytose als de meest voorkomende bloedafwijkingen. Bovendien gaf CSF-analyse verhoogde eiwitniveaus, lymfocytaire pleocytose en hoge niveaus van Il-1 bèta aan, wat ook de activering van de ontstekingscascade bevestigt,” aldus de studie in het gedeelte ‘Discussie’.

“Een andere hypothese met betrekking tot post-vaccinatie psychose suggereert dat de waargenomen veranderingen in de mentale status, inclusief psychotische symptomen, een manifestatie zouden kunnen zijn van auto-immuun anti-NMDA encefalitis (15, 57). Gevallen van diagnose van anti-NMDA encefalitis werden ook waargenomen in onze review. Op zijn beurt zijn er herhaaldelijk gevallen van de ontwikkeling van anti-NMDA encefalitis gemeld na vaccinatie tegen andere infecties, zoals gele koorts, influenza, tyfus en pertussis (58-60). Gezien het mogelijke verband tussen post-vaccinatie psychose en auto-immuun anti-NMDA encefalitis, is het raadzaam om immunologische screening te overwegen bij personen die psychiatrische symptomen vertonen na een vaccinatie tegen COVID-19,” aldus de studie in het onderdeel ‘Discussie’.

  Arts en traumachirurg die 'Anti-Vaxxers' bespotte in virale berichten overlijdt plotseling en onverwacht

Onlangs is bekend geworden dat de dodelijke Covid-injecties in verband worden gebracht met kanker, hart- en vaatziekten, voortplantingsstoornissen, miskramen, toevallen, myocarditis en overlijden.

De CDC raadt alle Amerikanen aan hun Covid-injectie te krijgen en met nadruk jonge kinderen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Bent u al kwaad?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCanada introduceert een afschuwelijke haatmisdrijvenwet met terugwerkende kracht die uitspraken uit het verleden bestraft en mensen opsluit die geacht worden “waarschijnlijk” een haatmisdrijf te plegen
Volgend artikelPfizer CEO: Kanker is de ‘nieuwe COVID’, aandelenbonanza verzekerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Op last van een Amerikaanse rechter, heeft Pfizer een lijst met bijwerkingen moeten vrijgeven waar in staat dat de vaccinaties meer dan 1300 ziektes kunnen veroorzaken. Dit is er dus één van, what’s next.

 2. “De CDC raadt alle Amerikanen aan hun Covid-injectie te krijgen en met nadruk jonge kinderen.”

  Te gek voor woorden. Kan die organisatie (cdc) niet aangeklaagd worden voor massamoord?
  Ze worden duidelijk betaald door die moordenaars en zijn allemaal medeplichtig.

  In het artikel staat dat het vergif is voor kinderen en in een eerder aangehaald stuk van Adriaan worden de dodelijke proeven op baby’s aan de kaak gesteld.
  Wat voor bewijs moet men nog hebben dat het een gifspuit is die baby’s, kleuters, jonge kinderen en jong volwassenen doodt?

  • Het volk is schuldig aan vieze aders door de gifprik. 🙈
   Het stroomt door hun lijf als hun tweede levenswater dat hen in leven houd.
   Het is ook de bedoeling dat ze niks doen, dat spul draagt hen op om gezapig te zijn.

 3. We kennen toch dat soort van onderzoeken? Een paar citaten: ‘SUGGEREREN’ – ‘MOGELIJK verband’ – ‘schade die ze KUNNEN veroorzaken’ – ‘medische CASUSverslagen (dit zijn dus geen echte random-doubleblind-controlled onderzoeken)’ – ‘de meeste KANS hadden’ – ‘gegevens KAN het optreden van…’ – ‘hypothese’ – ’24 gevallen (24 is wel héél representatief!)’ – ‘gevolg daarvan KUNNEN’ – ‘aannemelijk om te kunnen VERONDERSTELLEN’ enzovoort.

  Zo laten onze ‘wetenschappers’ en ‘msm’ zich weer kennen. Zo worden we elke dag weer gebombardeerd met nonsens. Zo blijven we lekker in alarmtoestand.

 4. Wetenschappers: Al jaren fluorescerende nanodeeltjes in Coca Cola en Pepsi

  Nanodeeltjes in cola blijken door bloed/brein barriëre te breken en zich door onze hersenen te verspreiden – Flashback naar mijn artikelen van 4 jaar geleden over nanosensor en bioluminescent enzym ‘luciferase’ dat in vaccinaties kan worden gestopt om mensen traceerbaar, controleerbaar en aanstuurbaar te maken

  Kort na de als Covid ‘vaccins’ vermomde mRNA injecties verschenen er in de vrije media berichten dat de in de spuiten gevonden nanodeeltjes mogelijk ook in voedsel en dranken zal worden gestopt. Uit een wetenschappelijke studie komt naar voren dat in Coca Cola en Pepsi al jaren geleden fluorescerende nanodeeltjes zijn aangetroffen. En die deeltjes blijken ook nog eens de bloed/brein-barrière te doorbreken en zich door onze hersenen te verspreiden. Wat zouden die nanodeeltjes daar allemaal aanrichten? Of kunnen ze niet zoveel kwaad?

  De betreffende Chinese universitaire studie dateert al van 2018. De wetenschappers constateerden dat er zowel in Coca Cola als Pepsi Cola fluorescerende nanodeeltjes (NP) van ongeveer 5 nm (nanometer) groot zijn gevonden. Deze ‘foodborne’ NP’s bevatten zowel waterstof, koolstof als zuurstof, drie elementen met een afstembare emissie en een zogeheten quantum yield van 3,3% (Coca-Cola) en 4,3% (Pepsi), wat laag tot matig fluorescerend is. Uit de analyses bleek tevens dat er in twee van de meest populaire dranken op aarde sp3 gehybridiseerde koolstofatomen van alcohol- en etherverbindingen zitten.

  ‘Aanzienlijke veranderingen’ in biochemie lichaam >>>

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/wetenschappers-al-jaren-fluorescerende-nanodeeltjes-in-coca-cola-en-pepsi/

 5. Een onbewust iemand verzint van alles wat er niet is en lastig te doorgronden maar doen het toch.

  Je hebt niets totdat iemand zegt dat je wat hebt. Daarvoor had je niets.

  De regen kun je niet verbannen en menen je hier ook nog voor te moeten belasten terwijl dit gratis is.

  Waarom kunnen narcisten zo goed liegen?
  Voor een narcist is de werkelijkheid (de waarheid) niet goed genoeg en zijn boos omdat het regent.
  Zijn belangen gaan voor, dus torenen uit boven de werkelijkheid en geven als voorbeeld de regen hiervan de schuld.

  Hoe kan je iets verbannen wat er is?

  Tom, ik heb je vragen bekeken. Je verzet je hevig tegen de situatie.
  Dat werkt niet. Het werkt juist averechts, want je roept zo het tegen-verzet van de narcist op. Dr Ramani en alle andere psychologen die verstand hebben van narcisme, zeggen dat je ‘diepe empathie’ moet inzetten. Dat is empathie op een diepere laag. Dat je niet de woorden letterlijk opvat, niet luistert naar de gezette toon, maar bij jezelf voelt welke emotie de narcist bij jou oproept. En dat je dan daar op reageert.
  En dat is voor de meeste mensen niet te doen.

  Wat je al zag, de Grijze Steen methode is dan nog het best. Verlang niet het onmogelijke van jezelf.
  Je bent boos omdat het regent. Die boosheid komt niet door de regen, maar doordat jij niet wilde om met de regen rekening te houden. Verzet tegen de regen is zinloos. Ga schuilen, of trek een regenjas aan of pak een plu. De regen kun je niet verbannen.

  Cosmic Breakthrough: Ascend Through the New Galactic Portal.

  A new galactic portal, coded with trinitized frequencies, is opening to rehabilitate our DNA and reclaim our divine capabilities! Our collective ascension is a pivotal event, influencing realities far beyond our solar system! https://youtu.be/di5xKtWAchM?si=XQGaVjl9pdpW4vqr

  This Geomagnetic Storm will be unlike ANYTHING we’ve ever Experienced 💥 brace yourself.
  Out of chaos comes order. May the Divine Source be within us all. The evolution of our consciousness has a powerful energetic influence directly connect to our DNA in time we have multiple heart chakra openings to heal in this rebirth energy for a long time as the sun illuminates our DNA to defeat negative energy.

  Knowing your light gives you such a great opportunity to create the higher self that stands out! It doesn’t always require a ton of insights and it is such a fun, creative part of the new image-making process! Small changes can make an image go from soft and romantic, to bold and ecstatic. The sleeper is unconscious of his body, mind, intelligence, ego, and the world. In such an exclusively dis-associated state, he dreams a full world, a kin to what he saw in wakefulness by your own reasoning and experience.

  It is up to us to bring this world back into balance with nature without resorting to senseless violence and fear which only feed the darkness. The more we peacefully come together, drop our differences and find common ground, speak the language of love and truth, then our will power will be a miraculous and mighty force. https://youtu.be/Rl9p1Nk3y7o?si=9f3XsGZcy9RtpOd_

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in