Dr. Paul Alexander heeft maandag een schokkend artikel gepubliceerd. Hij onthulde dat een van de grootste Farmaceutische bedrijven ter wereld hem heeft proberen om te kopen om zijn publieke kritiek het zwijgen op te leggen. “Pfizer bood me $1 miljoen en $50.000-maandloon; in wezen om te stoppen met schrijven en hameren op hen,” schreef hij. “Ik zei NEE!”, schrijft Rairfoundation.com.

“Er is zoiets als een lijn van integriteit die niet mag verschuiven op grond van geld.” ∼ Dr. Paul Alexander

De gevierde dokter ging in op de manipulatie en fraude die nu publiekelijk bekend zijngeworden worden door het vrijgeven van de omstreden documenten van Pfizer. Pfizer en hun CEO Albert Bourla wisten dat er 1.223 mensen gestorven waren aan de “vaccinatie,” dat er 1.291 verschillende bijwerkingen waren, dat vaccinatie zou leiden tot meer besmettelijke en dodelijke varianten, zei Alexander. Toch wilden zij deze informatie 55 of 75 jaar lang verborgen houden, riep de arts uit.

Doelgericht

Alle andere maatregelen ter bestrijding van Covid dan de mislukte en gevaarlijke “vaccinatie” worden in de meeste landen systematisch de kop ingedrukt. Dokters als Paul Alexander, die kritiek hebben op de farmaceutische bedrijven die het Covid-“vaccin” produceren en op het optreden van de staat tegen de ziekte, worden ontslagen, medisch en psychologisch ongeschikt geacht, of vervolgd.

Dr. Alexander en vele andere medici hebben ook een zware prijs moeten betalen in de strijd voor medische transparantie. “Voor ieder mens is er een moment in het leven dat wij kiezen om op te staan of niet. Geld is niet de sleutel in het leven,” legde hij uit. De integriteit van de arts betekent meer voor hem dan geld, en dat is niet iets dat gekocht kan worden.

  Canadese regering neemt haar toevlucht tot FINANCIEEL TERRORISME tegen vreedzame vrijheidskonvooi demonstranten, wat aantoont waarom wij het volk BANKEN nooit kunnen vertrouwen

Hij wijst erop dat de meeste wetenschappers, universiteiten, artsen, gezondheidsambtenaren, technocraten, regeringen en taakgroepen zich hebben laten omkopen. Hun salaris was belangrijker, en zij hielden hun mond. “Zo leggen ze je het zwijgen op, ze zetten je op hun loonlijst,” legde hij uit. Zoals eerder gemeld hebben farmaceutische bedrijven zelfs “zwijggeld” uitgekeerd aan families van slachtoffers van Covid-“vaccins2.

Alexander is een van de weinigen die geen zwijggeld heeft aangenomen en zich blijft uitspreken.

Ik ben financieel getroffen, persoonlijk, net als een kern van 12-15 van ons wereldwijd die zijn opgestaan, maar de strijd die wij voeren gaat verder dan geld. Degenen onder ons die geschrapt zijn, zijn geschaad, in naam, carrière, belasterd enz. Maar voor ieder mens is er een moment in het leven dat we kiezen om op te staan of niet… we staan op of krimpen ineen, en de meeste wetenschappers, universiteiten, artsen, volksgezondheidsfunctionarissen, technocraten, regeringen, COVID taakgroepen enz, kozen ervoor om de mensen uit te verkopen voor geld, hun subsidies, hun salaris was belangrijker, dus werd hun stilzwijgen gekocht…

Dus ja, wij zijn geschaad, want onze carrières en inkomsten zijn geschaad, ik ben een van hen en ik was stomverbaasd over wat mij tot twee keer toe aan de telefoon verteld werd in het gesprek met de vraag op een reis naar… zou mijn leven veranderd hebben, maar ik zei nee, vergeet het maar, en het zij zo… het geld kan weer komen en wij zullen overleven. Geld is niet de sleutel in het leven. Er is zoiets als een lijn van integriteit die niet mag verschuiven op grond van geld.

  Voor linksen is uw vrijheid hun ellende - uw slavernij hun vreugde

Geen weg terug

Dr. Alexandra legt uit dat hij in deze strijd zit voor “mijn mensen, mijn familie, mijn kinderen, en de wereld die ik op een dag zal achterlaten. Ik heb reeds zoveel verloren dat ik nu niet meer terug kan. Zoals ze zeggen: ‘balls to the wall’!”

Als aangetoond wordt dat de daden van Pfizer CEO Bourla, Moderna CEO, Stéphane Bancel, en mensen als Anthony Fauci levens gekost hebben en dat daardoor mensen en kinderen gestorven zijn, zullen zij de gevangenis in moeten, benadrukte Dr. Alexander:

En ik zeg nogmaals, Bourla en Bancel en allen bij de FDA, allen bij de NIH, Fauci e.a., allen die in deze COVID-fraude gehandeld hebben, moeten hun beslissingen en beleid kunnen verdedigen, want wij leven in goed bestuur enz. en wij functioneren met wetten (hoewel velen beweren dat het rechtssysteem corrupt is), maar als wij in goed juridisch onderzoek en in openbare onderzoeken aantonen dat hun daden levens gekost hebben, dat hun beslissingen mensen gedood hebben, dat mensen en kinderen daardoor gestorven zijn, dan moeten zij ter verantwoording geroepen worden met gevangenisstraf! Financiële sancties en gevangenisstraf. Mensen moeten altijd het recht hebben om daden uit te leggen en te verdedigen, maar als wij ooit aantonen dat door dit beleid en deze beslissingen mensenlevens verloren zijn gegaan, dan leggen wij zware straffen op. De zwaarste die de wet toelaat.

Crimineel

Alexandra heeft Canadese en Amerikaanse truckers geholpen in hun strijd tegen de vaccinatieplicht en zal dat blijven doen, zegt hij. Hij noemt de vaccins van onder andere Pfizer en Moderna ” crimineel”.

  Studie constateert dat gevaccineerden COVID langer verspreiden


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bewering: PCR teststaafjes kunnen “stervormige microdevices” bevatten die stiekem de “vaccin weifelaars” vaccinerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe verraderlijke strategie van de globalisten voor Rusland en Oekraïne
Volgend artikelHet bloed van COVID-gevaccineerde mensen heeft een vreemd artefact… dat van mij ook!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dit is dus het voorbeeld van de medicijnmaffia. Wat trouwens nog erger is, is dat de voorzitter van de EU mw. Ursula von der Leijen, gehuwd met laboratorium directeur Von der Leijen een gegronde reden heeft om de vaccins en alle andere pharma te pushen. Heel laakbaar dat zij haar positie gebruikt/misbruikt om de vaccins te pushen. Ik vind persoonlijk dat zij per direct moet worden ontheven uit haar functie. Typisch een geval van machtsmisbruik, zelfs van voorkennis. Wie vind dit ook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in