Pfizer bezorgt Britse vrouw anafylactische schokken, maar zij beveelt de injectie toch aan zodat wij net zoals haar kunnen lijden

Hoe kan iemand van wat je links ziet, naar wat je rechts ziet gaan, en toch die prik aanbevelen? Waarom? Zodat anderen ook kunnen lijden?

10

Een jonge Engelse moeder werd in een kunstmatige coma gebracht nadat ze 14 anafylactische shocken had gekregen als gevolg van een reactie op haar COVID-19 vaccin van Pfizer – maar ze heeft zich uitgesproken om iedereen aan te sporen zich te laten vaccineren.

Kirsty Hext, 25, uit Havant in Hampshire, kreeg ook een aanval en brak haar pols, been en jukbeen toen ze van de trap viel. De verpleegster – die arbeidsongeschikt is verklaard – ligt in het ziekenhuis nadat ze de meest recente anafylactische shock heeft gehad.

Mevrouw Hext, die wacht om op allergie getest te worden, zegt dat de artsen haar hadden verteld dat de laatste schok te wijten was aan een reactie op haar prik.

“Ik heb geen allergieën, dus het is moeilijk te begrijpen – de ene minuut voel ik me goed, en bij de volgende vecht ik voor mijn leven”, zegt ze.

Binnen 20 minuten na de inenting begonnen haar lippen en tong op te zwellen en begon ze naar adem te snakken. Tijdens haar eerste ziekenhuisverblijf kreeg ze nog meerdere anafylactische shocks, waardoor ze in een coma werd gebracht en op de intensive care werd geplaatst, bericht dailymail.co.uk.

“Voordat ik in de kunstmatige coma ging, schreeuwde ik om mijn dochter omdat ik doodsbang was dat ik haar niet meer zou zien. Ik maakte plannen met mijn familie om voor mijn dochter te zorgen als mij iets zou overkomen”, zegt mevrouw Hext.

Mevrouw Hext zegt dat ze gewoon “pech” had met haar bijwerking en dringt er nog steeds bij mensen op aan zich te laten vaccineren omdat het “levens redt”.

Een woordvoerster van de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA), een uitvoerend agentschap van het ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg, zegt: “Het spijt ons te horen over Kirsty’s ervaring”.

“Alle meldingen van ernstige vermoedelijke bijwerkingen worden zodra we ze ontvangen volledig geëvalueerd door de MHRA om na te gaan of het vaccin de gebeurtenis kan hebben veroorzaakt.

Ernstige allergische reacties op het Pfizer/BioNTech-vaccin blijven zeer zeldzaam. We adviseren dat mensen met een voorgeschiedenis van allergische reacties op de ingrediënten van het vaccin het vaccin niet nemen.

Iedereen moet zijn vaccinatie krijgen wanneer daarom wordt gevraagd, tenzij specifiek anders wordt geadviseerd”.

Tekenen van een allergische reactie kunnen zijn: jeukende huiduitslag, kortademigheid en zwelling van het gezicht of de tong.

  VK: TIEN jaar gevangenisstraf voor overtreding Coronoregels

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatie tegen COVID kan verplicht worden voor elke buitenlandse vakantie, zeggen wetenschappersVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMoedige non waarschuwt mensen weg te blijven van COVID-injectie, noemt talrijke sterfgevallen en ernstige letsels
Volgend artikelSlechts een klein prikje – en de fantastische pianospeler (42) was dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Wetenschap is te koop. Voor een zacht prijsje beweren ze alles wat je maar wilt. Ze kunnen overal een draai aan geven
  Dit komt nooit meer goed. Ze zijn het punt om terug te kunnen waarschijnlijk al gepasseerd. Zowel de overheid en hun zogenaamde adviesorganen hebben zich zodanig gecorrumpeerd dat ze niet meer terug kunnen. Want dan zullen ze werkelijk leiderschap moeten tonen.
  (Ik hoop stiekem voor mij zelf dat dit niet waar is.)

  • Helaas is het wel waar. Ook ik denk stiekem van niet, maar we weten beter. Hoe kunnen ze nog naar buiten, die roofdieren met het bloed nog om de bek, om sorry te zeggen en zichzelf straf te geven? Of, zeggen ze we maken het goed voor je nu? Hoe dan? Wat is je plan? De meeste mensen zitten al vol met RNA dat zich gaat uiten. Wie weet hoe snel ze in gifmachines veranderen. Dit kan niet meer teruggedraaid worden: eenmaal je dna verknoeid is, that’s it. Forever. En voor de geneeskunde, bijv kanker gen therapie is het heel goed. Maar deze techniek is nu in de verkeerde handen gevallen die het als “besturing” willen gebruiken. De mens als O/S 0.1 to be released this fall. Nieuwe release half jaar later. En de pharmas maar dansen en juichen met Papa Bourla! Kaching! Lachen om die stomme kuddebeesten die stuiptrekkend nog meedoen met het carnival! Ze brengen geld in het laadje. En ze zeggen zelf als ik er aan doodga dan weet ik het toch niet.

   Maar laat mij met rust. Daar gaat het mij om. Laat mij met rust!

 2. Beetje generaliserend om te schrijven maar kijk eens naar die gefotoshopte bedrieglijke eerste nepfoto. Miljoenen vrouwen vaak onder de make-up en dan ook nog eens zwaar fotoshoppen voor hun showsjaal media op hun 5G smartphones zodat ze bijvoorbeeld niet geswiped worden door gasten die alleen maar voor seks en reproductie gaan. Moedertje zal wel alleen en ‘independant woman’ zijn.
  Typische duckface en hoofd scheef naar links (bijna nooit naar rechts) zoals miljoenen andere meiden en andere ‘hippe’ dames. Vijftien jaar geleden al, en vandaag de dag nog steeds. Lekker origineel ook.
  Dit soort personen zijn al jarenlang door de mainstream media bewerkt om schapen te zijn. Op heel veel vlakken. Kijk maar……zovelen die vaccin halen.
  De vrouw die zogenaamd eerste vaccinatie in Nederland kreeg, ook met een zwaar bewerkte foto in het mainstream nieuws (later aangepast). Noemde complottheorieën ‘wat is daar nu echt aan?’.

  Ze hebben vaak ook geen echte mannen en goede vaders om hun heen.
  Die kunnen alleen maar denken in de term ‘inkomsten genereren’ en maken zich verder niet zo druk.

 3. I can’t help but wonder if people like this simply have no soul. I mean come on….she suffers like this and still recommends that other people follow in her footsteps?! She is either completely soul-less, or a complete moron. GAWD!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in