De Peruaanse regering heeft voor 90 dagen de nationale noodtoestand uitgeroepen vanwege een explosie van gevallen van het Guillain-Barre-syndroom, volgens lokale rapporten, schrijft Thepeoplesvoice.

Het Guillain-Barre-syndroom is een zeldzame aandoening waarbij het immuunsysteem van het lichaam een deel van het perifere zenuwstelsel aanvalt. Hoewel het syndroom niet besmettelijk is, werd een 90-daagse noodtoestand uitgeroepen omdat de huidige gevallen “ongewone en atypische kenmerken hebben die een snelle of onmiddellijke eerste behandeling vereisen”, aldus het Peruaanse Instituut voor Neurologische Wetenschappen.

De exacte oorzaak van het Guillain-Barre syndroom is niet bekend, maar het staat officieel vermeld als een bijwerking bij mensen die het Johnson & Johnson of AstraZeneca COVID-19 vaccin hebben gekregen. Beide vaccins werden op grote schaal toegediend in Peru, waar 92% van de bevolking gevaccineerd is.

De noodtoestand, gepubliceerd in het officiële staatsblad El Peruano, beschrijft een actieplan dat is opgesteld met een budget van 12,12 miljoen soles (US$ 3,3 miljoen) met als doel de patiëntenzorg in gezondheidsfaciliteiten te verbeteren, de gevalscontrole te versterken en informatiemateriaal voor de bevolking en het gezondheidspersoneel voor te bereiden.

Tot nu toe hebben dit jaar minstens 18 van de 24 departementen van het land minstens één geval van het syndroom gemeld.

De ongewone piek in het aantal gevallen van een zeldzame ziekte in een korte tijdspanne “heeft een negatieve invloed op de continuïteit van de gezondheidsdiensten, omdat er niet genoeg strategische middelen zijn om te reageren op het volume en de complexiteit van de gevallen in de gezondheidsinstellingen,” waarschuwde het decreet.

Minister van Volksgezondheid Cesar Vasquez vroeg de noodverklaring woensdag aan bij de Ministerraad, waarbij hij opmerkte dat “als het aantal gevallen toeneemt, er een tekort aan immunoglobuline zou kunnen ontstaan.”

  Driekwart van de Covid-sterfgevallen in Vermont behoren tot de "volledig gevaccineerden" - Gezondheidsautoriteit: "Bewijs dat vaccins werken om Vermonters te beschermen tegen de ergste uitkomsten"

Artsen verbijsterd

Peru is niet het enige zwaar gevaccineerde land dat een medische slachting moet ondergaan in de nasleep van de uitrol van het Covid-19 vaccin.

Meer dan welk ander land ter wereld ook, volgde Australië de Covid-19 richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de ongekozen wereldgezondheids tsaar Bill Gates. Gates gaf hem vorig jaar een speciaal schouderklopje toen hij de snelle en harde reactie van Australië op de coronavirus-pandemie prees.

Australië wordt nu beloond voor het volgen van de richtlijnen van de globalistische elite met het hoogste oversterftecijfer ter wereld, en een van de hoogste niveaus die de afgelopen 80 jaar waar dan ook ter wereld zijn gemeten.

Vorig jaar werden er in Australië meer dan 174.000 sterfgevallen geregistreerd – 12 procent meer dan voorspeld.

Volgens gegevens van het Actuaries Institute is dit het grootste sterftecijfer in 80 jaar.

En er blijven vreemde medische anomalieën opduiken: duizenden volledig geprikte atleten over de hele wereld ontwikkelen de laatste maanden “turbo-teelbalkanker“, waardoor artsen verbijsterd zijn.

Deze jonge, professionele atleten worden verondersteld tot de gezondste mensen op aarde te behoren. Waarom ontwikkelen ze dan plotseling in zulke grote aantallen onverklaarbare en ongeneeslijke vormen van kanker?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Veilig en doeltreffend! De waarschuwing van de artsen is uitgekomen: Kanker explodeert in heel Europa!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne Situatierapport: ‘Muggen’-tactieken – S-200 landaanvallen
Volgend artikelDe Blob begint te beven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Artsen verbijsterd, klinkt mij precies hetzelfde in de oren waneer politice geschokt te zijn door een of ander voorval, flink toneelspelen dat zit in de aard van veel politici en klemgestudeerde egoïstische artsen die bijv. € 20,- per gezette prik incasseerden.

 2. Noodtoestand uitgeroepen in Peru.

  ´12,12 miljoen soles (US$ 3,3 miljoen) met als doel de patiëntenzorg in gezondheidsfaciliteiten te verbeteren, de gevalscontrole te versterken en informatiemateriaal voor de bevolking en het gezondheidspersoneel voor te bereiden.

  Tot nu toe hebben dit jaar minstens 18 van de 24 departementen van het land minstens één geval van het syndroom gemeld.´

  Need to say more ???

 3. Onzinnige Besluiten met facistische trekken.
  Wat zal de “ ware “ oorzaak zijn van deze “ noodtoestand”
  Wordt Peru een “ proeftuin “ voor een volgende streek van de WHO?
  Je zou het bijna denken, nu er slechts in 18 departementen minstens slechts één geval gemeld is.

  Ik begrijp de artsen in z’on land ook niet.
  Ieder weldenkende arts moet toch weten dat zomaar ongecontroleerd Nucleïne zuur inspuiten ( en welke rommel er al nog niet meer in die prik zit) tot problemen gaat leiden…… en dan zijn ze “ verbijsterd”……
  Verbijsterd tot de dood erop volgt.
  Dit is en wordt steeds meer een vorm van een zeer omvangrijke genocide.

  • Anna, een goede arts verstaat zijn vak. En ze zijn ook minder te belangen als ze een fout maken. Eigenlijk hebben ze een vrijbrief.

 4. Het is grappig dat men alsmaar blijft doorgaan met herhaling van de taal van de onderdrukker zoals in de vorm van het geloof dat er überhaupt iets bestaat als besmettelijkheid. Nog steeds is er in de medische literatuur geen eenduidig consistent bewijs te vinden voor de correctheid van de besmettingstheorie. Natuurlijk heeft men er wèl alle belang bij dit idee levend te houden want anders wordt het ingewikkeld om de grijze massa nog ergens voor te motiveren van zodra een bepaalde angsttrigger weer nodig is voor gedragsmanipulatie. Angst verkoopt nog altijd het beste.

   • Meester Prikkebeen juli 11, 2023 at 10:13

    Verleden week op het platte kijkscherm een man die in zijn tuin een vlag met daarop een citaat van Adolf Hitler, de hele buurt werd er niet goed van vooral de idiote buurvrouw van hen vond het een schande en riep iedereen bij elkaar of er iets aan te doen viel, nou het was een uiting van vrijemeningsuiting, de amoebe breinen.

 5. Als niet gevaxxte ben ik ervan overtuigd dat de experimentele covid injecties inderdaad gezondheidsproblemen en overlijdens veroorza(a)k(t)en . Aan de andere kant echter, kijk ik steeds met een gezond beetje argwaan en scepticisme naar de sensationeel ogende artikelen van FN. Ik heb dus even gecheckt en las dat in Peru in 2019 er eveneens een uitbraak was van GBS en dat het aantal gevallen toen hoger was dan nu …. Ik kon jullie dit gegeven niet onthouden dacht ik zo , vandaar.

 6. Voor de uitrol van die smeerlapperij was anders geld zat.
  Om die bevolking te vergiftigen was geld geen belemmering.

  Hoe duidelijk wou je het nog méér hebben?

 7. Artsen hier zijn zo “verbijsterd”, lees fucking ijdel, eigenwijs of ronduit arrogant dat ze nu nog maar ff alcohol de schuld geven.

  Maar uiteindelijk komt de waarheid keihard terug zoals een olifant in de kamer…die maar niet wil vertrekken. Vraag is eerder hoe lang ze nog om die olifant gaan heen lopen

 8. en zij geloven de regering ook en zie wat er gebeurd nogmaals ALS DE REGERINGEN GRATIS IETS DOEN OF BELOVEN NIET GELOVEN HET ZIJN ECHT BEESTEN EN MOORDENAARS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in