…het ontbreekt de Permanente Staat aan de moed om harde beslissingen te nemen – om tegen Moskou te zeggen: ‘Laten we deze ongelukkige episode (Oekraïne) achter ons laten. Haal die ontwerpverdragen tevoorschijn die u in december 2021 hebt geschreven, en laten we eens kijken hoe we kunnen samenwerken om Europa weer enigszins functioneel te maken'”. – Alasdair Crooke

Als je ontkent wat vanzelfsprekend is, ben je in oorlog met de werkelijkheid, en dat loopt nooit goed af. Dit is de ultieme dispositie van het jarenlange wangedrocht van ons land in maximale oneerlijkheid. De Amerikaanse administratieve Blob heeft niet alleen gelogen over alles wat ze doet, maar heeft ook de beschikbare overheidsmachinerie gebruikt om alles wat ze aanraakt te vernietigen in een terminaal-hysterische poging om haar wandaden te verdoezelen – waaronder vooral haar misdaden tegen haar eigen volk, schrijft James Howard Kunstler.

Begrijp dit goed: Oekraïne kan op geen enkele manier een nederlaag voorkomen in de door de VS uitgelokte strijd met Rusland. Rusland heeft elk voordeel. Het ligt naast Oekraïne. Het heeft een grote wapenproductiecapaciteit. Het terrein van de oorlog is zijn eigen historische “grensgebied”, dat het al sinds de 18e eeuw controleert, behalve de afgelopen dertig jaar toen Oekraïne fungeerde als Grift Central voor Amerikaanse militaire aannemers en hun politieke helpers. Ondanks de massale wapenhulp van de VS en de schoorvoetende bijdragen van het NAVO-contingent in Europa, is er van het Oekraïense leger bijna niets meer over in troepen, uitrusting en munitie. Oekraïne zal uiteindelijk terugkeren naar een gedemilitariseerde “grensland”-status.

  Het ineenstortende Covid narratief wordt vervangen door Poetin en Oekraïne

Wat zijn nu de alternatieven voor de NAVO? Ze kan proberen weer te gaan onderhandelen. Rusland heeft geen reden om dat proces te vertrouwen, gezien hoe de akkoorden van Minsk 1 en 2 uitpakten (de NAVO en de VS hebben ze moedwillig en oneerlijk tenietgedaan). De VS en de NAVO zouden hun eigen troepen naar Oekraïne kunnen sturen, maar dat zou zelfmoord zijn, gezien het tekort van wapens en munitie in de alliantie en het vervrouwelijkte leger van Amerika. De VS zouden nog een stapje verder kunnen gaan en een nucleaire uitwisseling uitlokken (zelfmoord met andere middelen) – en gezien het niveau van terminale hysterische waanzin in de VS-Blob, is dat niet uitgesloten.

Een waarschijnlijk, op realiteit gebaseerd alternatief is om aan de zijlijn te blijven staan en Rusland zijn Speciale Militaire Operatie te laten voltooien om Oekraïne te pacificeren en neutraliseren. De heersende theorie is dat dit het einde zou betekenen van de militaire dominantie van Amerika in de wereld, en effectief het einde van de NAVO, maar ook het financiële einde voor de VS, omdat het niet-westen de dollar in de steek laat. In dat scenario dumpen de BRIC’s hun biljoenen aan Amerikaanse obligaties, sturen ze al dat vermeende “geld” terug naar Amerika en wakkeren ze een gigantische inflatie aan, waardoor we effectief bankroet gaan. Het zou de laatste vrucht zijn van het rampzalige “Joe Biden”-regime dat ons via verkiezingsfraude door de Blob is opgelegd: de VS in een paar korte jaren gereduceerd tot een failliete, sociaal ontwrichte, gemarginaliseerde macht die vatbaar is voor haar eigen politieke ondergang – geen prikkelende uitkomst, maar misschien beter dan de planeet Aarde in een smeulende asbak te veranderen.

  Anatomie van een Russische Psyop

Die uitkomst zou ons land dwingen zich naar binnen te keren en zijn eigen ontstellende tekortkomingen op het gebied van eer, fatsoen en integriteit onder ogen te zien. Het zou het einde betekenen van de hegemonie van de Blob in de VS. De vraag is of de Blob Amerika’s huis in brand steekt in een poging zichzelf te redden en te ontsnappen aan een wettelijke verantwoording voor zijn misdaden. Eén aanmaakblokje dat al brandt, is de opeenstapeling van dwaze vervolgingen gericht op meneer Trump. U weet dat de poging om hem van het bord te schoppen met behulp van Speciaal Raadsman Jack Smith gemakkelijk kan leiden tot ernstige burgerlijke wanorde en mogelijk een tegencoup, een Amerikaanse primeur!

De huidige Mar-a-Lago “Doc Box” zaak is net zo goed een compleet verzinsel als RussiaGate en Impeachment Number One – het telefonisch onderzoek van de heer Trump naar Oekraïne over de zwendelpraktijken van de familie Biden daar, waarvan nu vaststaat dat ze waar zijn. Een eerlijke rechter zou de zaak Mar-a-Lago onmiddellijk seponeren en sancties opleggen aan de betrokken Amerikaanse advocaten, waaronder royering en een strafrechtelijk onderzoek wegens het opzetten van een frauduleuze vervolging. AG Merrick Garland en zijn plaatsvervanger, Lisa Monaco, zouden duidelijk wat te vereffenen hebben, mogelijk voor jury’s.

Een lange lijst van publieke figuren die de Blob bevolken wachten op een afrekening: Hillary en Bill Clinton en hun trawanten, Barack Obama en zijn gevolg, John Brennan, James Clapper, James Comey, Christopher Wray (plus Rosenstein, Strzok, McCabe, Carlin, Ohr, Mueller, Weissmann, Horowitz, Atkinson, Ciaramella, Vindman), Rep. Adam Schiff, Senator Mark Warner, William Barr, Avril Haines, Marie Yovanovitch, William Burns, James Boasberg, Marc Elias, Michael Bromwich, David Laufman, Alejandro Mayorkas, Xavier Baccera, Anthony Fauci, Rochelle Walensky, Francis Collins, Lloyd Austin. Mark Milley, Antony Blinken, Jake Sullivan, Ron Klain, Nancy Pelosi, Liz Cheney… de lijst gaat nog lang door, maar het is een begin.

  Hoe ver zullen de NAVO-bondgenoten gaan om hun verliezende oorlog in Oekraïne te voeren - Hoeveel meer zullen ze riskeren om hun territoriale verworvenheden van na-1945 te verliezen?

De weken van de zomer van 2023 zijn het draaipunt voor een grote mentaliteitsaanpassing bij het publiek. De psy-ops van de Blob beginnen eindelijk te falen bij net genoeg van de voorheen “mind-fucked” mensen om de nationale consensus tegen de bende achter al deze verraderlijke politieke verdorvenheid te doen kantelen. Zelfs de zogenaamde mainstream media worden bang. Als zij zich in een wanhopige daad van zelfbehoud omdraaien, is het helemaal voorbij voor de Blob.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Rusland demilitariseert niet alleen Oekraïne, maar ook de NAVOVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPeru kondigt noodtoestand voor de volksgezondheid aan na uitbarsting van Guillain-Barre-syndroom als vaccin bijwerking
Volgend artikelAlarmerend: “Ongebruikelijke toename” van gevallen van ernstige myocarditis treft pasgeborenen en baby’s in het Verenigd Koninkrijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Normaal gezien zal ik niet snel berichten uit de MSM plaatsen maar met dit kon ik keihard lachen zodat ik het jullie niet wilde onthouden. Alle middelen om Putin zwart te maken zijn blijkbaar uitgeput dus komt men met zoiets:
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20230710_98270566?utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=ochtend&utm_content=newspart3&utm_term=0-0&M_BT=4926125317223

  Het smerige hiervan vind ik dat het op zo een manier gebracht wordt dat het lijkt of het een normale zaak is van een dictator om zich zo te verrijken (zie vroeger Chaucesqu met zijn gouden wc, mijn vergelijking) en toch zo de indruk wordt achter gelaten dat Putin ook een soort van geldverslindende superheerser zou zijn.
  Over de populariteit van Putin in de echte wereld durven ze natuurlijk niks te schrijven.
  Wat wel interessant is dat is de dagelijkse voortgang van de nakende overwinning van Oekraïne in hun dagelijks blog wat blijkbaar geschreven wordt door Ze persoonlijk.

  • Ook ik kijk dagelijks even wat voor misselijkmakende propaganda de MSM te melden heeft. Maar ik kan het niet aan om een artikel aan te klikken, laat staan te lezen. Van de kop ga ik vaak al over mijn nek. De leugenbrigade weet het ‘leuk’ te brengen voor de gehersenspoelde schaapjes.

 2. VVD, volkspartij volledig demonisch, oftewel club klootjesvolk. CDA, club demonische aterlingen. Groen Links, club sinister. PvdA, ook een club vol demonische aterlingen. Enz., enz.
  Doodtrappen, dat politieke ongedierte.

 3. Het wordt tijd. Men wordt wakker. Fijn dat genoemde personen door angst gekweld worden. Dit fenomeen, angst, hebben ze hun eigen volk aangedaan. Het wordt tijd voor verantwoording. Zet hem op daar. Pak ze aan. Hun verdiende loon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in