Alweer een onthutsende toespraak van de “machtigste man ter wereld”. President Joe Biden heeft opnieuw een verontrustende hersenstoring tentoongespreid die vragen oproept over zijn geschiktheid voor het presidentsambt.

We weten dat Joe Biden zijn speeches niet zelf schrijft, en dat hij ondanks een speciale teleprompter maar gedeeltelijk begrijpelijk kan voorlezen wat hem wordt voorgekauwd. We weten echter niet wie hem bestuurt. Wat we nu wel weten is dat de besturing op 26 februari 2021 zo erg faalde dat Biden niet alleen weer als een dwaas overkwam, maar ook duidelijk maakte dat hij ongeschikt is voor zijn taak. Wat als president als een lachertje door het leven gaat, roept de vraag op wie hem de bevelen geeft of zelfs “de machtigste man ter wereld” begrijpt.

Vanwege de enorme schade door de sneeuwstorm in Texas was de president naar Houston gebracht. Hij hoefde maar een paar welkomstzinnen voor te dragen. In de Nederlandse vertaling van de inleiding klonk het ongeveer als volgt:

“Goedemiddag – of bijna. Eigenlijk is het avond. En ik wil u bedanken, gouverneur en mevrouw Abbott, voor uw gastvrijheid en uw vriendschap. En vertegenwoordiger – senator Cornyn, ik denk dat hij terug moest; ik denk dat hij op een vliegtuig stapt. Hij vertelde me laatst – hij kwam naar me toe tijdens het laatste evenement. En vertegenwoordigers Sheila Jackson Lee, Al Green, Sylvia Garcia, Lizzie Pannilli – excuseer me, Pannill – en – wat doe ik hier? Ik raak het spoor bijster hier”.

“Good afternoon — or almost. Actually, it’s evening. And I want to thank you, Governor and Mrs. Abbott, for your hospitality and your friendship. And Representative — Senator Cornyn, I think he had to go back; I think he’s getting on a plane. He told me last — he came in to see me last event. And Representatives Sheila Jackson Lee, Al Green, Sylvia Garcia, Lizzie Pannilli — excuse me, Pannill — and — what am I doing here? I’m going to lose track here”.

Kijk hier:

  Peking Joe totaal ongeliefd op het White House-kanaal: commentaarfunctie uitgeschakeld

Zoals gewoonlijk verdoezelen de meeste mainstream media het nieuwe “Biden debacle”.

Een dertigtal congresleden van de Democratische Partij, aangevoerd door Jimmy Panetta uit Californië, eisen nu echter dat de zittende president van de V.S. afstand doet van zijn exclusieve bevoegdheid om kernwapens te lanceren.

Reeds in september 2020, midden in de Amerikaanse presidentscampagne, maakten waarnemers zich zorgen over de geestelijke gezondheid van Joe Biden.

“Covid is dit jaar genomen, net sinds de uitbraak, heeft meer dan 100 jaar geduurd. Kijk, hier zijn, de levens, het is gewoon, het is uh bedoel denk erover na. Meer levens dit jaar dan enig ander jaar in de afgelopen 100 jaar”.

“Covid is taken this year, just since the outbreak, has taken more than 100 years. Look, here’s, the lives, it’s just, it’s uh mean think about it. More lives this year than any other year for the past 100 years”.

Een andere keer kondigde Biden “150 miljoen doden door wapens in de V.S.” aan, in plaats van 150.000.

Maar de mainstream media zwijgen erover. Zoals gewoonlijk.

Het internet lacht zich dood: Joe Biden wuift naar een leeg vliegveld

Vorig artikelVrijheid? Israël lanceert traceersysteem “vrijheidsarmband” als alternatief voor quarantaine
Volgend artikelZweden: acht gewonden na terreuraanslag – Hier schiet de politie de terrorist in Vetlanda neer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Als complotdenker kan ik niet geloven dat de Democraten deze ouwe gek als beste presidentskandidaat naar voren hebben geschoven, tenzij ze natuurlijk volkomen geschift zijn. Ik vermoed al lang dat Biden maar een paar maanden president zal zijn en dan opgevolgd wordt door de ongekozen Harris. Eerste vrouwelijke president en nog met een kleurtje ook. Zij zal de schade van 4 jaar Trump (o.a. aan de oorlogsindustrie, de CO2 gekte, het stoppen van betaling aan de corrupte WHO) moeten gaan herstellen. Doet ze natuurlijk niet zelf maar als trekpop van de deep state. Dus: Fasten your seat belts, de bommenwerpers stijgen weer op.

  2. De dems zijn geschift; volkomen. Als zodanig past Biden prima als leider, met als tweede de criminele kameel

    In USA kan werkelijk alles.
    Dems die BLM en Antifa en hun massamoordensteunden en financierden en juridisch beschermden, en hun slachtoffers aanvielen, een gek president maakten via stemfraude…..

    Ik vraag me alleen af hoe stom hun volgelingen zijn: stom, heel stom, superstom, of gestoord stom

    Ik hoor niemand over de schade afhandeling van de gesloopte steden. Meeste klein bedrijven hebben geen verzekering tegen rellen/oorlogschade.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in