By Edal Anton Lefterov - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=16005971

Burgemeester Anne Hidalgo van Parijs is van plan een commissie te vormen om te onderzoeken of burgers in de Franse hoofdstad moeten leren vreedzaam samen te leven met ratten in plaats van te proberen het ongedierte uit te roeien, zei een stadsambtenaar vorige week, bericht RT.

“Onder leiding van de burgemeester hebben we besloten om een commissie te vormen over de kwestie van het samenleven,” zei Anne Souyris (Franse socialistische politica), loco-burgemeester van Parijs voor volksgezondheid, tijdens een vergadering van de Raad van Parijs op donderdag.

Het onlangs aangekondigde beleid wijkt aanzienlijk af van eerdere maatregelen die in Parijs zijn genomen om de naar schatting zes miljoen ratten in de stad aan te pakken. Het anti-rattenplan van de hoofdstad uit 2017 spendeerde 1,8 miljoen dollar aan een reeks maatregelen tegen knaagdieren, zoals de installatie van luchtdichte prullenbakken en het grootschalige gebruik van rattengif op duizenden locaties in de stad.

Men denkt dat het rattenprobleem verergerd is door de recente protesten tegen pensioenhervormingen in Parijs, waarbij het afval wekenlang niet werd opgehaald in de straten van de stad.

En omdat de rattenpopulatie in Parijs nog steeds in de verhouding 3:1 groter is dan het aantal mensen, worden er nieuwe maatregelen overwogen – waarbij Souyris zegt dat de commissie “de meest efficiënte” manier voor Parijzenaars en ratten om samen te leven zal vaststellen die “niet ondraaglijk” zijn voor mensen die in de stad wonen.

Critici zeggen echter dat het plan neerkomt op het eenvoudigweg in de ring gooien van het knaagdierenprobleem. “Het team van Anne Hidalgo stelt nooit teleur,” twitterde politicus Geoffroy Boulard, die vaak de aandacht heeft gevestigd op de “wildgroei van ratten” in de stad. Hij voegde eraan toe dat “Parijs beter verdient.

  Bill Gates hoopt dat "samenzweringstheorieën" over zijn globalistische agenda "beginnen te verstommen"

Sommige dierenrechtengroeperingen staan positiever tegenover de nieuwe plannen. Eerdere bestrijdingsmethoden waren “ineffectief en wreed”, aldus Paris Animal Zoopolis. “Nieuwe methoden zijn essentieel.”

Parijs heeft al lang een stormachtige relatie met ongedierte. Ratten waren grotendeels verantwoordelijk voor de verspreiding van de builenpest, die in de 14e eeuw de helft van de stadsbevolking doodde. De dieren hielpen de burgers echter ook de hongerdood te voorkomen tijdens het beleg van Parijs in 1870-71 in de Frans-Pruisische oorlog.

Parijs is niet de enige die nieuwe methoden probeert te bedenken om eeuwenoude problemen zoals rattenplagen aan te pakken. New York benoemde in april haar eerste zogenaamde “rattentsaar” om haar eigen knaagdierproblemen aan te pakken, terwijl de Franse stad Toulouse fretten gebruikt om de rattenpopulatie onder controle te krijgen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Makaken in Thailand overmeesteren de politie, veroveren stadsblokken en creëren een autonome no-go-zone



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin: “We slaan het Oekraïense tegenoffensief neer – We hebben meer dan 160 Amerikaanse en Duitse tanks vernietigd”
Volgend artikelWEF beveelt overheid om Bijbel te verbieden en op feiten gecontroleerde versie zonder God uit te geven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

21 REACTIES

 1. Slimme burgemeester van Parijs.
  Zij noemt illegaal het land binnengestroomde “vluchtelingen” gewoon ……… RATTEN !!! 😂😂👍

 2. Afleiding!!!Hoort allemaal bij hun plan alles kapot te maken. De protesters krijgen de schuld, en de mensen worden nog eens extra uitgemoord door ziektes.En ondertussen drukken (proberen) ze hun digitaal muntje erdoor! Overal ter wereld zijn ze chaos aan het creëren, oorlog, bosbranden, gif trein ontsporingen, chemtrails, fabrieken in brand steken, HAARP aardbevingen en overstromingen creëren, vergiftigen mensen met nepvaccins, bevolkingsgroepen tegen elkaar opzetten, familiebanden kapot maken, God verketteren, censuur, hongersnoden creëren, armoede door ons geld afnemen, boeren verwijderen, ziekenhuizen sluiten, omvolking,inflatie creëren,sodomie verheerlijken,valse profeten en leiders installeren enz enz.En dat alles voor hun één pedofiele werelddictatuur te bereiken!

 3. Oké dan… alle ziekten die ‘overwonnen’ waren door hygiëne maatregelen ed, maken hun opwachting.

  Is dit incompetentie, desinteresse, niet lang genoeg nagedacht of juist opzet van deze burgemeester?

 4. Puik plan!!
  Op deze manier krijg je vanzelf weer veel ziektes onder de mensen.
  En nu kunnen deze criminelen zeggen, het zijn de ratten schuld 🤔

 5. Verpletterende cijfers: de helft van niet-EU-migranten werkt niet

  Personen met een herkomst in Noord-Afrika – in landen als Marokko of Algerije – werken het minst.

  Statbel is er in geslaagd om cijfers voor zowel migranten als hun nakomelingen te bekomen, terwijl de meeste datasets beperkt zijn tot nieuwkomers. Door tewerkstellingsdata met gegevens over de eerste en de huidige geregistreerde nationaliteiten van personen en hun ouders te kruisen, slaagt het bureau erin statistieken te distilleren voor personen die hier geboren zijn, maar wier ouders migranten zijn.

  De krant ‘De Tijd’ brengt vandaag de resultaten van de studie en die zijn verbijsterend.

  https://pnws.be/verpletterende-cijfers-de-helft-van-niet-eu-migranten-werkt-niet/

  • @ Adriaan W. juni 14, 2023 at 11:13,
   Werken is enkel een bezigheidsmethode, de geld creatie wordt onder de noemer van de opgerichte en geregistreerde natuurlijk persoon met BSN gedaan. Wat een (fictief) bedrijf moet voorstellen, die ondergeschikt is aan de coöperatie zoals de coöperatie Staat der Nederlanden. Op die naam wordt door de centrale banken geld uit het niets 2x aangemaakt als een schuld op naam van die natuurlijke persoon met BSN. De levende mens wordt direct bij zijn aangifte bij het desbetreffende gemeentehuis dood en verloren op zee verklaard. Die bestaat officieel niet volgens de overheid.

   Diegene die werkt is in de veronderstelling dat hij/zij werkt voor zijn geld en zo bijdraagt aan de maatschappij. Dat is een illusie, je kunt enkel werken in loondienst of als zelfstandige als de natuurlijke persoon met BSN. Want alle geld komt indirect van de centrale banken als zijnde een schuld. Door nu een dubbele boekhouding op na te houden, kunnen overheden dat andere deel als hun inkomen benutten. Dat was ooit voor de opbouw van het desbetreffende land bedoelt, zoals de infrastructuur opbouwen, huizenbouw, ziekenhuizen te bouwen, scholen/onderwijs e.d.

   Maar nu wordt het overal aan uitgegeven waar het niet voor bedoelt is. Zoveel zelfs dat regeringen/overheden altijd te kort komen en zo iedere inwoner als nog ging belasten. Dus die grote massale immigratie import wordt niet door de belasting betaler opgehoest maar door de geld creatie systeem van de centrale banken. Door deze extra geld creatie door de massale immigranten import kunnen de desbetreffende regeringen/coöperaties meer geld uitgeven. Dus wat ze beweren klopt, dat die immigratie een verrijking zijn voor het land.

  • @Adriaan W.
   Hoorde van mensen uit Ter Apel .
   Iemand kon zijn paard nog optijd redden .
   Stel asielzoekers wouden het dier slachten voor het vlees .
   Goed bezig .
   De middenstand verdwijnt uit Ter Apel .
   De armen blijven over .
   De laaste dagen steeds weer sirenes richting AZC ..
   Soms kolonnes
   Er gebeurd geen klote om het op te lossen .
   Mensen klagen dat die gasten zomaar op hun terein komen.
   Hun campers openbreken pom daar te gaan maffen.
   Steeds meer bedrijven verlaten nederland .
   Ouders gaan weg door de woke malloten.
   Asielzoekers tonen hun pikkies aan mensen in de auto .
   Vooral oudjes en jonge meiden hebben veel last van deze gasten .
   Ken ouders die gebeld worden door hun kinderen om opgehaald ter worden (te onveilig.)
   Riedel er gebeurd niets om het op te lossen .
   Paar honderd kinderen verdwenen en of zelf moord gepleegd ( toeslagen schandaal) , lees hoe het gebagitaliseerd wordt door de betrefende woord voerder .
   Het gaat ziender ogen achteruit in Olland!!
   Belgen mop .
   Waarom heeft een belg de krant in zijn auto ?

   Kan ie scheuren !😉
   Groeten .

 6. Moraal :.
  De Nederlanders moeten ook leven met de ratten .
  Vroeger als jochie zag ik ze langs de wallenkant lopen .
  Sommige zo groot als een kat .
  P.s Mijn moppie komt uit de binnenvaart , ze heeft een broertje verloren aan de ratten.
  Ik vroeg nog hoe was je moeder er onder?
  Er was geen doorgestookte hulpverlening toendertijd .
  Mijn ouwe werkte bij holland melk en jatte het nodige van de vrachtwagen .
  Als we smorgens onder de aanrecht (ouwe granieten) met die deurtjes met zo’n groene ruitknop dan was er weer wat melk of vla .
  De tijd van de dubbelgestoomde , en drie flessen gortepap met stroop voor ons .
  Was er weer wat te nassen .
  Fock off .. voor 5 gulden met een pan naar de chinees voor bami .
  Anyway ik kijk dan nu naar de uitnemers die nu een enorm probleem zijn geworden en erger dan ratten. Ze zijn een pest ratten maar ook best mooi in hun way of life ze overleven met waardigheid .
  Kan je van de 2 benen ratten niet zeggen . Zou zeggen HIT ME !!

  • Helemaal eens, Rene! Ik heb liever een echte rat, dan Macron als RAT! Die engerd jaagde ruim 20 miljoen bedachtzame onschuldige mensen op, door ze allemaal als vaccin “egoïsten” af te schilderen op grond van hun medische status.. Wat een arrogant stuk stront!! Ik hoop dat die Franse WEF despoot baby, zijn trekken thuis krijgt! Ik ben niet technisch.. met helaas een zeer slecht orientatie vermogen. 😆 Maar als man, met wél die capaciteiten, zou ik scherpschutter zijn in het bezit van een drone die doet wat noodzakelijk is!

   • Malou juni 14, 2023 at 23:55
    Die zijn er ook wel.
    Ik zit meer te wachten op een grote klap,bv op Davos.
    Net als het nato hoofdkwartier waar onlangs hooggeplaatste adviseurs en militairen zijn gebombardeerd(ondergronds!)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in