Wat is paranoia? Meestal gaat deze aandoening gepaard met een andere psychische aandoening: schizofrenie, vanwege de psychose die deze specifieke geestesziekte veroorzaakt, schrijft Todd Hayen.

Psychose wordt beschreven als een afwijking van de “werkelijkheid” en als je een “paranoïde schizofreen” bent, betekent dit meestal dat de psychose de vorm aanneemt van paranoia – een afwijking van de werkelijkheid waarbij de getroffene voortdurend over zijn of haar schouder kijkt of er mensen of andere dingen “achter hem aan zitten”.

De ziekte kan zich ook op andere manieren manifesteren, altijd terugwijzend naar het individu, zoals een hypervorm van slachtofferbewustzijn. Alles in de beleving van de persoon is “uit op hem te grazen nemen,” samenzweringstheorieën, aliens, geesten, monsters, overheden, autoriteiten, politie, bazen, partners. Alles en iedereen is gericht op de persoon die paranoïde is. Altijd.

Een medische website beschrijft paranoia als volgt:

Paranoia wordt gekenmerkt door de ervaring zich bedreigd, vervolgd of tegen samengespannen te voelen. Het kan ook losjes verwijzen naar overtuigingen van algemene achterdocht over de motieven of bedoelingen van anderen.

En zegt verder:

Paranoïde ideevorming is niet hetzelfde als paranoia met waanideeën, waarin sprake is van overtuigingen die onjuist en gefixeerd zijn.

Een andere vorm van paranoia is iemand die onmiddellijk een bepaalde conclusie trekt uit een situatie, en altijd dezelfde conclusie, ongeacht het aanwezige causale element. Een voorbeeld zou iemand zijn die dacht dat iedereen die aan zowat alles stierf, stierf door het vaccin. En die gebeurtenis ook door een paranoïde gedachte haalt die zegt dat de regering, of een bepaalde andere autoriteit, opzettelijk probeerde mensen te doden met het vaccin.

We hebben gehoord dat “paranoia” de schuld krijgt van veel van wat wij, aan deze kant van het hek, meemaken. “Complottheoreticus” is in deze huidige context eigenlijk gewoon een andere naam voor “paranoïde”. Het is iemand die “dingen verzint” om in een bepaald narratief te passen.

Maar wat als al die dingen die we verondersteld worden te verzinnen in werkelijkheid echt zijn?

  Waarom men zich niets moet aantrekken van wat anderen denken

Ik weet dat ik de afgelopen jaren een paar keer ijskoud ben blijven staan en me heb afgevraagd of ik inderdaad gek aan het worden was. Als mensen je voortdurend vertellen dat je gek bent, begin je aan jezelf te twijfelen. Het vreemde aan onze huidige situatie is dat iemand wel gek moet zijn, de schapen of wij, het is überhaupt te gek om, zoals bij de meeste meningsverschillen, te kunnen zeggen: “Nou ja, we kunnen allebei een beetje gelijk hebben, en allebei een beetje ongelijk.”

Nee. Denk het niet. Zeker, er zijn sommige dingen die nog steeds twijfelachtig zijn – de details – maar de ene of de andere kant moet winnen, en “gelijk hebben” over de hele enchilada. Er is hier echt geen sprake van een grijs gebied.

Voor mij is dit moeilijk geweest. De hele situatie is van nature ongrijpbaar en vreemd. Maar als ik alle informatie doorneem, wordt het ontegenzeggelijk duidelijk wat er aan de hand is, althans vanuit een breed perspectief. Maar als ik niet alle informatie binnen handbereik heb, beginnen de vragen te knagen. Ik kom weer tot helder inzicht als ik mezelf dwing opnieuw naar het hele plaatje te kijken.

Bijvoorbeeld: ik hoor in het nieuws over iemand die een onverwachte dood is gestorven. Alles wijst op het vaccin: een hartkwaal, overleden in de slaap, de overledene was een verder gezond persoon. Maar dan, boem, wordt bevestigd dat ze NIET gevaccineerd waren. Wat is er gebeurd? Dan suggereert iemand dat ze wel degelijk gevaccineerd waren, en dat de media logen over hun gevaccineerde status. Is dat paranoïde of niet?

Als ik me herpak en het grote geheel nog eens overzie, besef ik dat één sterfgeval er niet toe doet in het grotere geheel. Eén persoon die op mysterieuze wijze sterft en niet is gevaccineerd, maakt of breekt het grote geheel niet – natuurlijk niet, dat is duidelijk.

  Epidemie van hartziekten veroorzaakt door COVID-vaccins en gerelateerde stress

Zoals onze vriend George Orwell zei in 1984:

Tot een minderheid behoren, zelfs tot een minderheid van één, maakt je niet gek. Er is waarheid en er is onwaarheid, en als je je vastklampt aan de waarheid, zelfs tegen de hele wereld in, ben je niet gek.

Dank God voor Orwell, slimme man. Maar wow, wat is het eenzaam. Maar we zijn echt niet alleen, we zijn met meer dan één! Veel meer! Dit is de voornaamste reden waarom we voortdurend aan gemeenschap moeten bouwen. Hier op Off-Guardian moeten we commentaar geven, discussiëren, elkaar zo goed mogelijk vasthouden. En we moeten zeker op zoek gaan naar een lokale gemeenschap, zodat we fysiek contact hebben met elkaar. We moeten de illusie wegnemen dat we gek zijn, of paranoïde, of fout, of waanvoorstellingen. We zijn geen van deze dingen, en we moeten onszelf daaraan blijven herinneren, zelfs als we elkaar steeds opnieuw moeten vragen: “Ben ik in orde? Ben ik echt? Geloof ik het juiste?”

Er staat ontzettend veel op het spel. Sommigen van u, superactivisten, worstelen al geruime tijd met de “grote leugen”. Het is voor u waarschijnlijk vrij gemakkelijk om deze bull shit allemaal heel snel en zonder veel nadenken te zien. Maar er zijn velen van ons die het heel moeilijk vinden om te geloven dat bijna iedereen die we vroeger vertrouwden kwaadaardige leugenaars zijn. En helaas is dat precies wat we moeten doen om dit alles zinvol te maken.

Als je erover nadenkt, zijn de meeste boosaardige schurken in boeken en films één persoon – één gestoorde geest die een stel volgelingen heeft die zijn of haar slechte manieren ondersteunen (zoals de Boze Heks van het Westen en haar Winkies en Gevleugelde Apen). Zodra die ene persoon is verslagen, ontspant de wereld zich en keert terug naar zijn vroegere goedheid.

  Britse regering zet de uitrol van het COVID-19 vaccin voor kinderen van 5 tot 11 jaar stop na een stijging van 22% van het aantal sterfgevallen in deze leeftijdsgroep sinds de NHS met de inenting is begonnen

Zo is het nu niet. De dingen zijn absoluut verrot tot in de kern. Het hele systeem is verziekt en alles en iedereen die erbij hoort: politiek op elk niveau, onderwijs absoluut, wetten en wetshandhaving, geneeskunde en medisch onderwijs, economie en het wereldgeldsysteem. Als dit alles geloven niet paranoïde lijkt, dan weet ik niet wat wel.

Maar het is waar. Tenminste waar genoeg om te zeggen dat het waar is. Ja, er zijn details, en vaak kunnen de details uitzonderingen zijn en niet passen bij de algemene lelijkheid. Ik moet nog geloven dat iedereen met “macht” een “slechte leugenaar” is of dat überhaupt alle mensen die zich met deze systemen bezighouden, zoals onderwijs en geneeskunde, slechte volgelingen van de duivel zijn. Er zijn in dit alles veel goede mensen verwikkeld, die “gewoon hun werk doen, voor hun gezin zorgen”, allemaal met een goed hart.

Dit is een belangrijke reden waarom velen van ons denken dat we gek geworden zijn. Alles draait gewoon door. Mensen kunnen precies dat doen, hun werk doen en voor hun gezin zorgen, en er staat hen niet veel in de weg. Maar is dat echt zo? Kunnen we echt gewoon doorgaan en niet beïnvloed worden door de rotzooi waar ons hele leven op rust? Dit alles wat zich boven ons hoofd afspeelt, alles wat hierboven is genoemd, gaat niet zoals het zou moeten gaan. Veel ervan is ronduit slecht.

Nee, ik denk niet dat we gewoon door kunnen rollen. Misschien beseffen velen van ons dat nu pas voor het eerst. En overal zien we het – ze zitten inderdaad achter ons aan. Geen twijfel mogelijk.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uitgebreid bewijsrapport: Miljoenen sterven door de injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom maken de VS zich sterk voor een oorlog met de twee landen die cruciale medicijnen, zeldzame aardmetalen en uranium leveren?
Volgend artikelOekrainse lucht is gevuld met Russische Kalibr-kruisraketten – Oekraïne is 44% van zijn kernenergieproductie en 2/3 van zijn thermische centrales kwijt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Ik wordt al sinds mijn jeugd PARAMAN genoemd maar was voor mij een eer om zo benoemd te worden…

  Ik heb in alles gelijk gekregen en sommoige hebben het zelfs toe gegeven en zeiden ¨ ik heb altijd gedacht dat je gek was maar nu niet meer.

  Vertrouw niemand behalve jezelf. Ik had maar 2 mensen in mijn leven die ik met mijn volste van mijn hart vertrouwde en zelfs 1 daarvan heeft me dingen aangedaan daar wil ik niet eens over praten.
  Na dat was mijn laatste beetje vertrouwen in de mensheid weg, Paraman had gelijk vertrouw niks en niemand.

  Wel geloof ik dat we die wereld gaan verslaan nu. In essentie word geen mens slecht geboren we zijn slecht gemaakt en als we van de parasieten af zijn word de wereld beter…

 2. Als ik kijk naar wat voor vuiligheid geproduceerd wordt in de hoerenkast die voor regering wil doorgaan ……..mwah …..dan loopt het wel los met dat paranoïde zijn van jou en mij.
  Drie jaar geleden werd in 1 klap alle vreugde uit de wereld gezogen…….en die is niet terug gekomen.
  Dat meewerken van de hoerenkast aan de oorlogen van die corrupte bende cokesnuivers uit Europa, is niks meer of minder dan een poging om de aandacht van de gevolgen van die vaccin-tinnef af te halen.

  Het hele zootje heeft het laten gebeuren……er aan meegewerkt…..er klauwen met geld aan verdiend…….en is doodsbang voor de mogelijkheid dat men collectief wakker wordt……en als gevolg die tribunalen gaan oprichten.

  De geschiedenis van de guillotine herhaalt zich in de tribunalen.

  Alles……. maar dan ook ècht alles zullen ze flikken om dat te voorkomen.

  Dus stoppen ze vuile rotkop vol coke, voelen zich God….. kramen de grootste waanzin uit, en blazen liever de wereld op in hun volkomen apocalyptische angstbeleving, dan de waarheid op nder ogen te zien.

  Welke waarheid?…….

  Dat ze in wezen onbetekenend zijn.

  Maar dat komt wel.

  • Inhetmeer februari 18, 2023 at 18:32
   Tribunalen…. weet jij mss waarom men het nog steeds over die “tribunalen” heeft die “er gaan komen”? De rechtspraak doet toch net zo hard mee met het verderf en de gestage mars naar het verval? Want waarom zit het demissionaire kabinet er nog steeds? En waarom mag er verkiezingsfraude gepleegd worden? En waarom mogen mensen sterven aan bijwerkingen van pharma rotzooi? Wie of wat gaat die “tribunalen” organiseren? En wanneer dan? Er zijn nu toch voldoende feiten om zoiets te beginnen? Maar waarom gebeurt het dan niet? Wat moet er gebeuren voordat die “tribunalen” er eindelijk eens komen?

 3. als je dan weer leest dat ze overal in snel tempo riante bunkers zijn aan het bouwen voor de snuivende demonen elite heb ik erg het gevoel dat ze waanzinnege schrik van ons beginnen te krijgen …en dat wij de zogezegde nutteloze eters in revange zijn aan het gaan want ze weten dat hun leugens en mooipraterij bij de meesten van ons hun doel niet kunnen of zullen bereiken. Bij hun draait alles om je angstig en hopeloos te laten voelen en daar zijn ze zeker heel goed in. En zoals ge zegt kan de eene mens dat beter relativeren dan de andere. Wanneer je weer eens kwaad of angstig bent om al die miserie en leugens die onze regering dagelijks uitkraamt stuur deze dan terug in een mooie kerstverpakking met een grote rode strik erom met als titel “geweigerd” door ondertekende. Hun angstporno krijgen ze terug waar of van wie het ook kwam.

 4. De psychiatrische klets koek is bedacht door de pharma na de 2e Wereldoorlog. Een win win situatie.
  Bij boven natuurlijks waarnemingen een etiketje opplakken. Psychotisch.

  gelezen ; dat je van adrenochroom , schizofrenie ontwikkelt.
  Hallucinaties, denkstoornissen, verstoring van aandacht, wanen, gebrek aan emoties, geheugenstoornissen,
  “ ‘t ken raar lopen”

 5. Die aandoening is bedacht om beelddenkers/hsp mensen in kwaad daglicht te plaatsen. Mensen die meer.prikkels voelen en alles.vanuit alle invalshoeken benaderen zonder welke beperking dan ook. En dan kan het zijn wat jij ziet en aanvoelt, 98% van de mensen niet kan zien en je automatisch in de verdommenhoek geplaatst wordt. briljant

 6. Ben niet para.Ik doe mijn research en kom uit op de waarheid.En lig nu niet te zijken over MIJN WAARHEID.Feiten zijn feiten.Ik ben opgegroeid met propaganda,houd toch op zeg.Man man man.Walgelijke zooi.

 7. En para.Mn zus was gezond.Altijd sporten.Meditairaanse maaltijden.Super! Ze zet die kutspuiten,werd in ene moe,niet lekker ,kon niet meer slapen.Gaat naar dokter.Allemaal witte vlekkken op haar longen.Mens heeft nog nooit gerookt.Ik daarentegen.Rook al jaren.Geen covid geen gezijk.Alleen rug pijn.Nou.Noem mij maar para.Man man man.Mooiste mens uit mn leven.Bedankt WHO,Rutte,WEF,Schwab en wie de fok dan ook.Ik hoop dat jullie allemaal de bloedkanker krijgen en jullie kinderen ook.Die hier voor verantwoordelijk zijn.Mens heeft jaaaarenlang alleen maar mensen geholpen.Krijg de tering.Ze heeft hun gelooft.Godverdomme.Iemand kon zn vreten niet betalen paar weken geleden.Een zwartjoekel.Sprak geen eens nederlands.Maar ik zag aan zn vreten dat het een allochtoon was daar ik het ook ben.Typisch allochtonen DAG vreten of een 2.Ik heb het betaald.En zo is mijn zus ook.Wij betalen dat gewoon want bankpas deed het niet.Het verhaal er om heen maakt ook geen klote uit.We moeten allemaal vreten ,ja toG?Das precies wat zij OOK zou doen.Ik ga er kapot aan.Vies vuil Illuminatievolk.

 8. Tegenover paranoia staat lichtzinnigheid (tot op het punt van verachting en verraad) die veel gevaarlijker kan zijn. Als je die bij elkaar zet is het land helemaal in balans. Ik vind niet dat de meeste politici in staat zijn tot een wereldrol. Je ziet dat een beetje in de EU en de grote wereldinstanties. Je hebt daar dezelfde reflexen als in de buurt. Als je een parallel trekt met grootheidswaan dan heb je paranoia, en de laatste zou niet bescheiden genoeg zijn. De kern is angst. Je ziet je eigen kleine rol en je kwetsbaarheid.
  Reality.
  Maar dit is wel een favoriet thema in de media, de biografieën en de Holocaust. Kijk dus goed om. Want wil niet iedere politicus ons beschermen? En het meest tegen onszelf. Het gaat over groot en klein en proportie. In Amsterdam staan nu om politieke redenen de toneelacademie en de filmacademie vlak bij elkaar in de oude Jodenbuurt. Is dat paranoia of waarneming? (Daartussen staat de Mozes en Aäronkerk die katholieken en joden met elkaar moest verzoenen.) De twee soorten opleiding zetten zich voort in hun aard, want het verschil tussen media en toneel ziet niemand meer, het is hetzelfde vak.
  Dan heb je causaliteit en coïncidentie die in de media vaak door elkaar gehaald worden. Mijn familie waren verzetsmensen, die er daarna een streep achter gezet hebben, ze wilden hun kinderen niet te veel belasten denk ik, ze waren de nieuwe wereld. Maar de eer blijft graven in de geschiedenis, des te minder heeft iemand zin in een toekomst behalve zij die het niet hebben. De verliezers willen alsnog winnen.

 9. Aardig artikel. Achterdochtig zijn is altijd goed; meer mensen zouden wat gezonde achterdocht moeten gaan hanteren. Dat motiveert je de feiten naar boven te halen ipv een volgzaam schaap te zijn. Dan kan niemand de wol over je ogen trekken. Of je inspuiten met gif.

 10. Weliswaar stapte ik eens een café binnen; ik werd er tot mijn chagrijn door een grote stoere kerel geconfronteerd dat het verzet verraders waren. Ik praat niet over die dingen, maar je wordt steeds vergeleken. Toen pas heb ik eens nagetrokken hoe mijn familie in elkaar zat, want ze waren er weinig spraakzaam over. Bleek dat er een Amsterdammer zat in het verzet, zijn kinderen wisten nergens van, hij had wel gezegd je moet geen sporen achterlaten. Maar wel was doorgesijpeld dat ze niet wilden samenwerken met het verzet in Den Haag. (Dat waren immers toch allemaal fascisten.) Wat bleek? Het verzet daar was geïnfiltreerd door de NSB. Ik voelde me verplicht, want ik werd al in verband gebracht met esoterie, dat is onpraktisch en ‘zweverig’, het is de laffe sfeer van verraders. Ik hinderde me daaraan niet al te zeer. Maar hoe is esoterie dan ontstaan? Het geheim. En waarom? Dat soort dingen boeiden me. Ik heb wat van de theosofie en dergelijke bestudeerd. (Blavatsky, complex maar nog geen complot, kwam uit Oekraïne.) Mijn vader die ook wel genoeg wist, zei al je moet luisteren naar wat mensen niet zeggen. Ik las ook in Krishnamurti, die zei anonimiteit is vrijheid. In ieder geval, ik zag de analogie met het heden. Hoe het verzet geïnfiltreerd is door de fascisten.

 11. Beste Mensen

  Brei niet uit die Black Rock , Vanguard Spinneweb
  Hoe meer dat Web word geholpen uit te breiden
  Des te meer komt men zelf vast te zitten in dat labyrint
  Sta er boven ….
  Kijk en geniet van die stupiditeiten der zogenaamde intellectuelen

  Dank U

 12. Sterker nog er zou zoiets als een onderzoekcentrum of school opgericht moeten worden dat zich specifiek op samenzweringen concentreert, alle parameters analyseert en bruikbare prognose opstelt. We zouden verwonderd zijn hoe accuraat ze de wereldgebeurtenissen kunnen beschrijven. Zeker als deze ondersteund wordt door neutaal geprogrammeerde AI. Ben er rotsvast zeker van dat zulke systemen bestaan maar dat ze tegen ons worden gebruikt.

  • Oizaz februari 19, 2023 at 08:34
   Goed idee, hoor. Zo’n onderzoekscentrum dat zich op bevindingen richt zou dan het fundament van een solide organisatie zijn van de weldenkende medemensen, welke vorm van samenwerking hard nodig is om het negativisme van de parasitaire medemens te barricaderen. Echter, we zijn al zo ver dat de bevindingen van de laatste paar jaar harde feiten zijn geworden, feiten die voor zich spreken, voldoende om de destructieve medemensen terug te duwen. Maar er gebeurt toch niks? De media blijven nog steeds bullshit uitkramen, de ongekozen ‘leiders’ blijven nog steeds met geld strooien om oorlogen in stand te houden, nieuwe leugens en bedrog worden nog steeds opgekookt, en ga zo maar door. En de meute hobbelt gelukzalig mee en voert de bevelen uit of slikt de stront die naar ze wordt gegooid. Ik zie nergens complotten of samenzweringen, ik zie alleen maar de feiten; hier en daar nog een gebrek aan feiten, en nieuwe feiten. Ook met de ‘vaccinatie’ – waar was het complot? Er waren feiten genoeg die je lieten zien dat het niet klopte, maar toch ging de meute er in mee. En als de feiten nog niet helemaal boven water waren, dan bleef je waakzaam en wachtte je nog even af totdat je de feiten had waardoor je een verstandig besluit kon nemen. Wil je niet waakzaam zijn, dan blijf je maar gewoon in leugens geloven en doe je impliciet mee aan het verderf en bedrog. Net zoals iedereen nu meedoet aan de ‘klimaatverandering’ – mensen hebben nog steeds niet de feiten boven water gehaald, maar ze hobbelen gewoon lekker mee met allerlei nepverklaringen, zoals CO2 en zonnevlammen, terwijl dat niet eens feiten zijn in de ‘global warming’ oorzaak. Hetzelfde geldt bijv voor die maffe maanlanding, er zijn geen feiten die bewijzen dat dit daadwerkelijk gebeurd is, en toch hobbelt de meute er nog steeds lustig in mee.

   In andere woorden, alles draait om de feiten. En het verhullen of verdoezelen van de feiten is waar de kracht van de parasitaire psychopaat ligt. Iedereen die moedwillig meedoet aan het verdoezelen van de feiten is per definitie een parasitaire psychopaat, en iedereen die de feiten boven water wilt halen is per definitie niet een ‘complotdenker’. Zo’n centrum waar jij het over hebt zou heel goed zijn om weldenkende medemensen bij elkaar te krijgen. Hopelijk komt dat tot stand. Want dat zou dan tevens het platform van een mooie, vredige, en verstandige toekomstige wereld worden.

 13. Beste Mensen

  Nu nog steeds speelt Geld dat machtsspelletje met de mensheid
  Met bepaalde Negatief bezeten menselijke Pionnetjes als Leider
  Maar ook iets Weten over Eerlijk delen dat kennen ze niet
  Het Negatieve betekend :
  Geleid worden door het Ego Ik
  Het Plaats gebonden aanwezige
  Ook wel te noemen Rakshe’s Kula Shaytaan=Satan gekend via de Materiële organen
  Zoals de Tong gespleten in twee delen
  Zoete gedeelte God met honing op de tong praatjes & Zure gedeelte Duivel met Azijn Zout op de tong praatjes
  Deze beiden hebben als einddoel te bereiken Shaytaan & Satan = Een geheel
  Helaas niks meer
  Omdat die kennis niet verder gaat dan dat
  Het Positieve betekend :
  Volledige overgave geleid worden door het Alomtegenwoordige
  Het overal ten aller tijde Aanwezige
  Hanuman Baba onder begeleiding van de Daiva’s welk een samenbundeling is van Devi’s en Devata’s
  Vervolgens via hun het Alomtegenwoordige zelf kan worden gerealiseerd
  Het Universele Liefde Schenker

  Dank U

  • Beste Mensen

   Als een bezeten mens de keuze status word gesteld van Verdwaling en het Rechte Pad
   Kiest men bijna Altijd voor het pad van verdwaling en Sensatie
   Machts Wellust
   Overheersen Onderdrukken het ene om zelf profijt
   Vergetende dat er nog een andere Pad bestaat
   De Pad van overgave in Volle Liefde aan het Universele Liefde
   Aangezien het geheugen stomp is gemaakt door allerlei verloederingen en hersenspoelpraktijken is een Zombie keus snel gemaakt

   Dank U

 14. Beste Mensen

  Mensen van over de heele Werel zijn zich al aan het verenigen
  Verzamelen bij de Nieuw geboren Godheid
  Gelijke aan Jezus
  of
  Veele malen meer in belichaming van Zuivere Waarheid
  Zelfs bepaalde Koningshuis personen van Engeland zijn de Ogen al geopend

  Zie de beelden spreken geen boekdelen

  https://www.youtube.com/live/QaGbIf1Np2g?feature=share
  Ongeveer op 26 / 27 minuten kijken
  Maar men mag ook in z’n geheel kijken
  Wat veel beter is
  Maar
  Ook van het volgende video

  https://youtu.be/4MJ36AjZQPA

  Dank U

  • Beste Ringo,

   Ik weet niet precies wat de bedoeling is van je poëtische stukjes, maar het is eigenlijk op zijn zachtst gezegd schandalig dat je mensen er toe beweegt een 1e rangs fraudeur te omhelzen als een soort van nieuwe messias. Wat is je bedoeling? Wat zit je hier te doen op Frontnieuws? Beweer jij dat deze man zuivere koek is en dat hij de ‘waarheid’ in pacht heeft, en dat iedereen hem maar blindelings moet volgen??? Kijk alleen maar naar die sadistische bek van hem als hij zo’n spaster beveelt harder met zijn kop te slaan. Kijk naar die slange-ogen van die gast als hij verlekkerd mensen aanraadt er op los te timmeren. Maar dat wist je al, vrees ik.

   Het is echt te gek dat je hier de boel zit te besmeuren met je gluiperige aanbevelingen van dit soort vuilakken, die ‘baba’s’ die ook nog eens crimineel zijn (zie de hele clip).

   https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=CFZWI8ExfuY

   En dat FN het nog eens toelaat, terwijl alle religieuze discussies (terecht) gemeden worden als de pest, lijkt ook een grote faux pas. Ik zeg het maar, niets moet.

   Ik raad iedereen aan om deze clip te zien over die Bageshwar Dham Baba die verscholen zit in de teksten van Ringo Dada. En trap er niet in, maar gebruik het als een voorbeeld dat er vele figuren zijn die misbruik maken van het gebrekkige denkvermogen van de kudde, en er zwendel, moord, mensenhandel, sexueel misbruik, ontvoeringen, en meer mee plegen. Follow the money – houd dat altijd in gedachten.

   (En zo zijn er nog wel meer van dit soort smeerlappen die de domme kudde misbruiken, overal en in allerlei vormen en maten.)

 15. Altijd, in álle tijden en overal bestaat de overgrote meerderheid uit middelmatige níét-overdenkers, uit ‘gelóvers’, volgers, vertrouwers, van wie of wat ook, al dan niet kwaadaardig, ‘slecht’ zo je wilt, sukkels, opportunistische mainstreamdenkers, -dombo’s, ‘schapen’… Als kleine kinderen en makkelijk op te zwepen.. Het is áltijd maar een zéér kleine minderheid die wil betwijfelen, uitzoeken, onderzoeken, overdenken, dingen bewíjzen, voor eerlijkheid en waarheid(svinding) wil gaan.. En die als menselijke plicht volk en leiders hun bevindingen voorleggen… Bepaald niet altijd gewaardeerd of tot eigen voordeel zoals we weten… Zie de profeten uit het Oude Testament die keer op keer volk en koning moesten mánen…zie de échte wetenschappers uit onze eigen historie die moesten inbinden om niet gelijk op de brandstapel te komen.. En binnen het christendom een verlichte geest als Giordano Bruno die daar uiteindelijk inderdaad op extra sadistische wijze aan zijn eind kwam… En dat is zomaar een greep.. Hoezo twijfelen omdat de meerderheid anders denkt ? De overgrote meerderheid is per definitie altijd behoorlijk gestoord en zwakzinnig… Heeft ook geen tijd of gelegenheid of zín om zich bezig te houden met alles wat boven eigen professie en beslommeringen uitgaat, ácht zichzelf niet deskundig daartoe ! Democratie is zónder heel strenge voorwaarden dan ook altijd in wezen pure nonsens..Wat niet wegneemt dat je áltijd zelf verantwoordelijk zult blijven voor wie en wat je besluit te geloven en te volgen…en de consequenties daarvan zal moeten pákken.. In wélk systeem ook ! Waarvan akte !!

  • Rudolf februari 19, 2023 at 12:43
   Ja. Luiheid maakt dom. En parasitaire machtswellustelingen en zelfverrijkers maken daar grif gebruik van … en zo komt de mensheid aan zijn eind.

  • Beste Mensen

   Als Satan de Zetel begint kwijt te geraken dan worden er dus ook van de leden geboren om Satan in bescherming te nemen in het Gareel te houden
   Wat doet Shaytaan Satan en z’n aanhang?
   Wat is Rha Thor Zeus Enough Caballa enzovoorts?
   Wat stellen die voor?
   Uit wat zijn dezen geboren?
   Pas op hier word niet geklets over Geloof en Ongeloof welken dus exact hetzelfde betekenen
   De benadering is van twee kanten naar hetzelfde Doel via Gespletenheid
   Zoet God , Zuur Duivel
   Wat is dat doel?
   Shaytaan Satan
   Onheil , Moord , Geweld , Bloed als Water vergieten , Barbarisme , Huichelarijen , Liegen en Bedriegen en veel meer ondingens
   In het belang van het Ego Ik
   Dus over onderdrukking in naam van iets
   Het maakt niet uit wat dat is .
   Zoals:
   Het Kabinet Parlement Vereniging of wat dan ook
   Als de lakens maar kan worden uit gedeeld

   Nu
   Er is iemand geboren om daar een stokje voor te helpen steken
   Immers elk wezen op zich is al een vereniging
   Daarvan word door deze Nieuw geborene getracht gehersenspoelde wezens genaamd Mensen ervan op de hoogte te stellen
   Ieder mens moet zelf bepalen wat die doet of niet doet
   Oordeel zelf wat goed en wat slecht is
   Volgens het Hart uit liefde
   Vervolgens
   Handel er naar
   De beloning naar handelingen daden volgen automatisch
   Boontje komt om z’n Loontje

   Beste mensen
   Niet alleen door een belichaming mens stroomt bloed

   Denk en Oordeel Zelf

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in