Ik ga naar Maui om de 50ste verjaardag van mijn broer te vieren. Een van onze oudste vrienden – een 53-jarige genaamd Dan, die mijn kamergenoot was op de universiteit – zou op mijn vlucht zitten, maar dat is niet het geval omdat hij twee weken geleden aan een hartaanval is overleden. Zijn beide ouders woonden de begrafenis bij; beiden waren in uitzonderlijk goede lichamelijke conditie ondanks hun hoge leeftijd. Dan kreeg vorig jaar de eerste twee doses van een COVID-19 mRNA-vaccin, maar heeft blijkbaar afgezien van de boosters, schrijft John Leake.

Een andere van onze beste vrienden – een 55-jarige surflegende genaamd Loch Eggers – keek er ook naar uit om het met ons te vieren. Ik sprak hem vorige week aan de telefoon. Hij toonde zich zeer enthousiast over onze komende reünie en al het plezier dat we zouden beleven aan surfen, barbecueën en feesten.

Loch zal ook niet komen omdat hij afgelopen zaterdag een fatale hartaanval heeft gehad. Zijn leven en dood worden beschreven in dit prachtig geïllustreerde overlijdensbericht.

Lochs geval was bijzonder aangrijpend. Hij werd gevonden aan de kant van een wandelpad dat leidde naar een vredige plek waar hij onlangs een altaar had opgericht voor zijn broer Hunter, die enkele maanden geleden aan een hartaanval overleed. Zowel Loch als Hunter waren in uitzonderlijk goede conditie door de dagelijkse watersporten. Loch was een van de beste amateursurfers ter wereld.

De lijkschouwer van Maui County zei tegen de verslagen vriendin van Loch dat hij Hunter een paar maanden geleden aan een autopsie had onderworpen en constateerde dat zijn hart opvallend ontstoken was. Ik wacht op het autopsierapport van Loch. Beide broers kregen de mRNA-vaccinaties. Loch kreeg ook een booster. Ik weet niet zeker of Hunter een booster kreeg of niet.

  Bewijs dat het vaccin veel meer doodt dan het redt

Hun beide ouders bereikten de levensverwachting. Hun vader stierf op 82-jarige leeftijd aan een hartaanval. Hun moeder was in uitzonderlijk goede conditie voor haar hoge leeftijd toen ze stierf door verstikking in voedsel.

Dat beide broers midden in de vijftig aan een hartaanval stierven, doet het vermoeden rijzen dat er een genetische basis is voor plotselinge dood na toediening van COVID-19-vaccins. Een dergelijke aandoening werd gedocumenteerd in een recente studie van Chupong Ittiwut et al. De auteurs stellen dat de periode van acuut gevaar binnen 7 dagen na vaccinatie valt. Het geval van de gebroeders Eggers rechtvaardigt echter een onderzoek om te bepalen of deze specifieke genetische aandoening – of een andere erfelijke aritmie en cardiomyopathie – kan worden versterkt door de COVID-19 vaccins, met langere perioden van gevaar na vaccinatie.

Onze hele medische wereld, en vooral de keuringsartsen, moeten dergelijke plotselinge sterfgevallen heel serieus gaan onderzoeken.

Beginnen de vaccins een cardiovasculair ziekteproces dat zich pas maanden of zelfs een jaar later met levensbedreigende symptomen manifesteert?

Of is het mogelijk dat de vaccins reeds bestaande hart- en vaatziekten versterken die uiteindelijk tot de dood zullen leiden, maar zonder het vaccin pas veel later in het leven?

Noot van auteur John Leake: Naar aanleiding van een opmerking van een lezer heb ik de volgende wijziging toegevoegd aan mijn oorspronkelijke bericht.

De keuringsartsen van tegenwoordig hebben de opleiding en de apparatuur om de precieze oorzaak van deze plotselinge sterfgevallen te onderzoeken. Had de overledene een coronaire hartziekte die leidde tot een acuut myocardinfarct? Of had de overledene myocarditis of littekens van een eerdere ontsteking die een fatale aritmie veroorzaakte?

  Waarom we gedwongen worden te vaccineren

Keuringsartsen kunnen ook kennis nemen van Baumeier et al., Intramyocardial Inflammation after COVID-19 Vaccination: An Endomyocardial Biopsy-Provence Case Series, 4.3 Histology, Immunohistochemistry, and Digital Imaging Analysis for detecting SARS-Co-V-2 spike protein in cardiac tissue.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Bhakdi waarschuwt: “mRNA vaccins zullen dagelijks meer mensen doden, maar het ergste is dat die miljarden die geïnjecteerd zijn hun verstand verliezen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRisico Wereldoorlog: Russische raketten raken naar verluidt Poolse stad – 2 doden
Volgend artikel36-jarige vrouw lijdt meer dan een jaar aan haaruitval, spijsverteringsproblemen en talloze andere vreselijke bijwerkingen van Moderna vaccin, pleegt zelfmoord
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Helaas… we kunnen de vaccins niet verder onderzoeken en ook niet meer de problemen met de schuldenberg oplossen, want we zitten nu in een acute derde wereldoorlog crisis vanwege de dood van een Poolse boer.
  Groeten, Rutte en een aantal hysterische politici

  • Het volk is uit gepraat de politieke partijen als Wilders PVV en FVD willen ze verbieden wie zal dan nog de waarheid aan het licht kunnen brengen het volk is laf en bang op het volk kan je zeker niet rekenen, dan blijft nog een ding maar over slaaf van de WEF elite en Maxima met name zullen de macht grijpen en jullie gebruiken op alle manieren er is geen weg meer terug ons rechts systeem is helemaal corrupt rechter zijn criminelen ver worden politie is inmiddels niet onze vriend maar beul geworden hij mag ons in mekaar slaan en zelfs op ons mogen schieten de hoofden van de politie geeft zelfs opdracht 78 agente hebben aangifte gedaan ervan maar dat verdwijnt in de onderste la recht bestaat niet heeft ook echt nooit bestaan, maar wij ons goed volk stemt in met de huidige politiek en VVD stemmers en D66 stemmers zijn de nieuwe Gestapo personen zen zij gaan nu verder waar men geëindigd is naar de tweede wereldoorlog verraden en wij hebben het nog niet zolang geleden gezien hoe buren de andere buren verraden dat er meer dan vier personen in huis waren gelukkig is mijn leven ver om maar dat van mijn kinderen kleinkinderen dat stelt mij droevig.

 2. Exact Emile…een : “Kijk hier!!! Aktie..” Ze zijn als de dood dat iedereen toch nog even wakker wordt want dan wacht hun de doodstraf wegens grove misdaad tegen de mensheid.(Oudjes,zwangere,kinderen,babies) verschrikkelijk duivels zijn het. Iedereen die hier aan meegewerkt heeft verdient de doodstraf. Eigenlijk nog erger, eeuwig lijden…

 3. Wen d’r maar aan.
  Wat ik afgelopen week allemaal heb vernomen: tante herseninfarct, neef in de sloot geflikkerd tijdens hardlopen (hij heeft epilepsie, maar hij meldde dat t niet van een aanval is geweest), andere neef alzheimer. in m’n geloofsgemeenschap (van zo’n 125 personen) zeker 20 ‘corona’ of positief getest (waar ik het van weet, dus aantal is meer). blijven giga bord voor de kop houden: ‘corona’ rot op, zijn allemaal braaf 5 keer geinjecteerd. (helaas is 1 ongevaccineerde vriendin ook flink ziek, maar zij heeft gewoon een immuunsysteem van lik-me-vestje, omdat ze zo’n stresskip is.
  vandaag: buurvrouw in de 70 viel voor dood in de armen van haar man, hun buurman in de 50 herseninfarct.
  afgelopen maand buurman in de 50 van 1 blok verder dood door hartaanval (men wijt het aan zn alcoholisme), overbuurman in de 70 lag dood naast zn bed (had diabetes, daar wordt het op gegooid), vriendin van overbuurvrouw vorig najaar kanker weer teruggekomen, terminaal, overleden.
  En dit is nog maar van wat me toevallig ter ore kom, want ik bemoei me zo min mogelijk met een ander. als ik actief contact zou opzoeken, ga ik zeker weten veel meer horen.

 4. Begrijp mij niet verkeerd maar zij wilde ook niet er een eigen onderzoek naar doen want hoeveel virologen hebben bewezen dat het allemaal niet zo was, maar wie geloofde ze Rutte Hugo waar Rutte met kop en schouders boven al die leugenaars op het RIVM boven uit stak wat zijn wij toch een zielig volk wij laten zelfs hun kinderen nog dood spuiten voor maar in het goed boekje te mogen staan bij Rutte ik wil straks wel eens zien als wij het Chinees betaling en controle systeem hebben dan zal het feest zijn voor al die VVD’ers en D66 en GroenLinks, CU en PVDA CDA Volt BBB zij zullen dan echt bang moeten gaan worden er is dan niemand die hun nog de hand boven het hoofd zullen houden. SCHAAPJES Lafaards de stront zal jullie nog dun door de broek gaan lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in