Terwijl een groeiend aantal wetenschappers en activisten vraagtekens plaatst bij het streven van de Biden-regering om zo snel mogelijk herhalingsvaccinaties onder Amerikanen te verspreiden, is er zojuist meer onderzoek vrijgegeven waaruit blijkt dat herhalingsvaccinaties voor de meeste mensen gewoon niet nodig zijn – vooral degenen die al een keer zijn gevaccineerd, schrijft Zerohedge.com.

Deze bevinding komt uit een rapport waarin de meningen worden geciteerd van een all-star panel van wetenschappers uit de hele wereld, gepubliceerd in de Lancet. De regeringen zouden er beter aan doen zich te concentreren op het immuniseren van de ongevaccineerden en te wachten op meer gegevens over welke boostervaccins zinvol zijn. Bovendien is het nog niet duidelijk welke doses het meest effectief zijn, aldus de auteurs, onder wie twee prominente Amerikaanse FDA-deskundigen.

Aandelen in Moderna, Pfizer en BioNTech daalden na het nieuws, omdat boostervaccins voor hen de sleutel zijn tot een jaarlijkse cash-cow business.

De beoordeling van de wetenschappers is gebaseerd op een groot aantal waarnemingsstudies uit het veld en op gegevens van klinische proeven voordat de vaccins werden goedgekeurd. “Geen van de studies heeft geloofwaardig bewijs geleverd van substantieel afnemende bescherming tegen ernstige ziekte,” schrijven de auteurs.

De betrokken FDA-wetenschappers zijn Marion Gruber, die aan het hoofd staat van FDA’s Office of Vaccine Research and Testing, en haar plaatsvervanger, Philip Krause. Beiden hebben onlangs aangekondigd dat zij later dit jaar willen aftreden. Nu is het vrij duidelijk dat zij dit wellicht doen om zich te verzetten tegen de invoering van booster-injecties.

De WHO heeft aangedrongen tegen een breed gebruik van boosters, zeggende dat het beter zou zijn voor de volksgezondheid om zich te concentreren op het immuniseren van diegenen die nog geen inentingen hebben gekregen, hetzij als gevolg van anti-vaccin sentiment in landen met ruime reserves, of omdat ze leven op plaatsen met weinig toegang tot inentingen.

  Er wordt al lange tijd gewaarschuwd tegen herhaald gebruik van mRNA-preparaten

“Zelfs als uiteindelijk zou blijken dat boosters het risico op ernstige ziekte op middellange termijn verminderen, zouden de huidige vaccinvoorraden meer levens kunnen redden als ze worden gebruikt bij voorheen niet-gevaccineerde bevolkingsgroepen,” schrijven de auteurs.

Bovendien zouden boosters kunnen leiden tot nog meer schadelijke bijwerkingen bij de bevolking, een fenomeen dat niet goed wordt begrepen, zelfs nu gevallen van hartontsteking steeds vaker in verband worden gebracht met mRNA-vaccins.

Lezers kunnen de conclusie van de Lancet hieronder lezen:

s 0140673621020468


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Tirannie komt naar Amerika: gezondheidsautoriteit CDC stelt concentratiekampen voor als Covid bestrijdingsmaatregelVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelReiner Fuellmich: Alleen al in Amerika waren er ongeveer HALF MILJOEN sterfgevallen na de COVID-19 vaccinatie
Volgend artikelMisbruik van vaccinatie: Daklozen worden betaald om zich te laten vaccineren in plaats van zichzelf
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Klets. Het gaat helemaal niet over gezondheid maar om het elimineren van de ongeprikten. Dan is er geen controlegroep meer en kunnen ze hun leugens straffeloos blijven verkondigen.

  2. Dansend verplegend personeel dat blijkbaar niks te doen had, in de ziekenhuizen die volgens dezelfde media propvol stervende mensen met corona lagen, was bewijs genoeg voor de corrupte en omgekochte politiek om dit terreurbewind in te voeren, dat we nu al 18 maanden ervaren. Ze voeren een agenda uit, en ze laten zich niet hinderen, door zoiets triviaal als echt wetenschappelijk bewijs. Zolang als van ranzig en de vier andere sociopaten hun bek vol leugens mogen blijven opendoen blijven we belogen en bedrogen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in