Foto ter illustratie © Adam Axon (CC BY 2.0)

Mensen uit de marge van de samenleving, vooral daklozen en drugsverslaafden, bieden vaccinatiediensten aan in naam van iemand anders. Ze zetten hun schouder in plaats van die van iemand anders. Enkele dagen geleden was een toeschouwer hiervan getuige op een vaccinatiepunt in de buurt van de spoedeisende hulp van Ljubljana [Slovenië], en in een gesprek met twee daklozen vernam zij dat een van hen reeds zijn vierde en de andere zijn zevende dosis vaccin had gekregen. Voor een dergelijke dienst rekenen zij tussen 150 en 350 euro, schrijft Thetruthseeker.co.uk.

Een paar dagen geleden bezocht onze toeschouwer, die anoniem wenst te blijven, het vaccinatiecentrum op de spoedafdeling van Ljubljana. Buiten de vaccinatieplaats raakte ze in gesprek met twee heren van middelbare leeftijd terwijl ze het hadden over de bijwerkingen na vaccinatie. “Ze vertelden me dat de een al vier keer was gevaccineerd en de ander zeven keer. Tot mijn verbazing vertelden ze me dat ze het tegen betaling deden,” vertelt de toeschouwer. De zaak is vrij lucratief. Ze vragen 150 euro voor één dosis Janssen en 350 euro voor twee dosissen Pfizer. Onze toeschouwer zei dat ze bereid waren om het te doen omdat “350 euro niet zomaar uit de lucht komt vallen”.

Ze voegden eraan toe dat de fraude eenvoudig is. Al wat ze nodig hebben is een gezondheidskaart van een betaler, de mouw opstropen, nemen een covid ontvangstbewijs, en de betaling ontvangen. Om niet ontdekt en op heterdaad betrapt te worden, bezoeken ze telkens een andere vaccinatieplaats. “Het enige dat telt voor hen is de betaling. Zij vertrouwen erop dat de inentingsplaatsen de identiteit niet controleren,” zegt zij.

  Dr. Joseph Ladapo: Pfizer zal OPHOUDEN TE BESTAAN als de volledige waarheid over COVID-19 vaccins aan het licht komt

We hebben op straat in Ljubljana gecontroleerd hoe vaak dit gebeurt. Ze zeiden dat ze al dergelijke aanbiedingen hadden gekregen, maar dat ze die hadden afgewezen. Dat dit de laatste maanden echter zeer gebruikelijk is geworden onder de daklozen, vooral sinds het testen betaalbaar is gesteld. De aanbiedingen variëren van 200 tot 300 euro, zegt een van de daklozen. “Mensen zijn bang om zich te laten vaccineren, maar ze hebben een certificaat nodig”, zegt hij.

Een andere dakloze vertelt over dergelijke aanbiedingen: “Wie niet gevaccineerd wil worden, betaalt jou, en jij neemt zijn gezondheidskaart en gaat je laten vaccineren.” Achter dergelijke misbruiken zitten echter duidelijk goed georganiseerde mensen die naar plaatsen gaan waar daklozen en verslaafden meestal verblijven en mensen zoeken uit dezelfde leeftijdscategorie als de betaler. “Er waren nogal wat aanbiedingen”, zegt de dakloze man, die eraan toevoegt dat hij zelf ook al eens zo’n aanbieding is tegengekomen.

Onze toeschouwer heeft het UKC van Ljubljana en het Ministerie van Volksgezondheid reeds op de hoogte gebracht van het incident voor de vaccinatieplaats, en de zaak zal nu door de politie worden onderzocht.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe studie trekt vaccins in twijfel: voordelen vrijwel onherkenbaar, potentieel voor schade grootVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPanel van wetenschappers bepaalt dat de meeste mensen geen herhalingsvaccinatie nodig hebben – aandelen van Moderna en anderen kelderen
Volgend artikelBelangrijke Nederlandse ministers in bed met het WEF
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Al zou ik dakloos zijn en die EUR 350,- heel goed kunnen gebruiken/misbruiken, dan nog zou ik niet nog lager zakken door me daarvoor in te zetten.

  Het feit dat iemand al 7 schoten heeft gekregen zonder om te vallen geeft aan dat ze hele, hele sterker genen hebben in Slovenië. Maar ik denk toch dat het niet goed af kan lopen.

  • Ik begrijp wat je zegt en het is een variatie op de “Gouden Regel”: “Wat u wilt dat u geschiedt, doe dat een ander”.

   Het verschil tussen die twee is dat jouw reactie passiviteit stimuleert en de Gouden Regel activiteit stimuleert. Namelijk iets NIET doen is dus iets nalaten, geen actie en dus geen reactie. Terwijl als je actief een ander helpt, door te doen wat jij zou willen in zo’n zelfde situatie, je een stevige reciprociteit in gang zet.

   Het sneeuwbaleffect van niets doen is niets als resultaat (1.000 x 0 = 0).
   Het sneeuwbaleffect van proactief zijn is een vermenigvuldiging van jouw gedrag (als het goed is).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in