Vandaag… Amerikaanse FDA, CDC zien vroege signalen van verband tussen Pfizer bivalente COVID-injectie en beroerte. Een veiligheidscontrolesysteem heeft gewaarschuwd dat de bijgewerkte COVID-19-injectie van de Amerikaanse geneesmiddelenproducent Pfizer Inc. en zijn Duitse partner BioNTech in verband kan worden gebracht met een soort herseninfarct bij oudere volwassenen, volgens voorlopige gegevens die zijn geanalyseerd door Amerikaanse gezondheidsautoriteiten. – De Toronto Sun.

De Toronto Sun herhaalde een Reuters verslag dat dit zei:

De kat is uit de zak…

En er zullen een aantal enorm paniekerige en boze mensen zijn… en een heleboel van ons die zich gaan verkneukelen, schrijft Sheldon Yakiwchuk.

U kunt deze link doorsturen naar al uw geprikte-geboosterde buren die nog steeds niet kunnen geloven dat u uw eerste prik nog niet hebt genomen, of u kunt ze dit hele artikel doorsturen, onderwerpregel: Na na na naaaaaaa Naaaaaaaaaaa!

Ze hebben de snotneuzen ingeruild voor een hoger risico op een ischemische beroerte, met de snotneuzen!

Lees die laatste zin hardop en probeer niet te lachen.

Het verhaal gaat…

De U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de Food and Drug Administration (FDA) zeiden vrijdag dat een CDC vaccin database een mogelijk veiligheidsprobleem aan het licht had gebracht waarbij mensen van 65 jaar en ouder meer kans hadden op een ischemische beroerte 21 dagen na het ontvangen van de Pfizer/BioNTech bivalente prik, vergeleken met dagen 22-44.

Is dat dezelfde CDC databank, “VAERs” die we allemaal in de gaten hebben gehouden?

Dezelfde die waarvan we allemaal hebben geschreeuwd… “kijk naar de VAERs DATA”?

DEZELFDE?

Die ene waarvan mensen zeiden dat al die letselverslagen meestal verzonnen waren?

  Niet langer een samenzweringstheorie: Australië geeft toe militairen te gebruiken om mensen naar covidkampen te sturen

DEZELFDE?

En ze vonden een veiligheidsprobleem?

[Ik in zogenaamd complete shock] Oh mijn god!

Nu… van alle dingen die ik me redelijkerwijs had kunnen voorstellen, heb ik er nooit aan gedacht wat er zou gebeuren toen ze voor het eerst deze informatie begonnen te lekken, via mainstream media… IN CANADA!

In de Toronto Sun of all places!!!

Laten we zeggen dat een van uw buren net terug is van de kliniek vandaag, bivalent geboosterd tot aan de tieten… en u liet hen dit artikel zien.

En dan bood je hen een stoel aan…

En liet ze hun rechterarm boven hun hoofd houden en “Happy Birthday” zingen.

En toen liet je ze weten dat ze ongeveer 3 weken hebben om hun zaken op orde te krijgen… en als ze dat overleven, hoeven ze daarna nog maar 21 dagen te overleven… voordat ze de 45e dag bereiken, die niet in het onderzoek was opgenomen… niet zeker wat ze over 2 maanden kunnen verwachten?

ZIJ OOK NIET!

Dit is misschien een goed moment om jullie eraan te herinneren dat, na het doorkammen van de statistieken van Health Canada, er in de laatste 11 weken van 2022 een toename was van 71% in COVID-sterfte, in een vergelijking van jaar tot jaar.

Een stijging van 39% in COVID sterfte voor heel Canada in 2022 ten opzichte van 2021.

En provincies als BC lieten in 2022 meer COVID-doden zien dan in 2020 en 2021 samen:

De Maritimes…nog erger:

Oh… maar dat hebben we ze allemaal al verteld.

En zelfs in mei van 2022, toen de wekelijkse gegevens werden gerapporteerd:

En de draai aan dit Reuters-verhaal….

Ook al:

Een veiligheidscontrolesysteem gaf aan dat de bijgewerkte COVID-19-prik van de Amerikaanse geneesmiddelenproducent Pfizer Inc en de Duitse partner BioNTech in verband kan worden gebracht met een soort herseninfarct bij oudere volwassenen, volgens voorlopige gegevens die door Amerikaanse gezondheidsautoriteiten zijn geanalyseerd.

Rode vlaggen gaan omhoog…

De aanbeveling:

Dit veiligheidsrisico is niet vastgesteld bij de bivalente prik van Moderna en zowel de CDC als de FDA blijven aanbevelen dat iedereen van 6 maanden en ouder up-to-date blijft met hun COVID-19 vaccinatie. (Verslaggeving door Bhanvi Satija in Bengaluru; Bewerking door Devika Syamnath)

Dus neem in plaats daarvan gewoon een Moderna prik.

Dit zal leiden tot chaos, vrienden… en dat moet ook!

Want te veel mensen hebben te lang geslapen!

En hoe zit het met mensen onder de 65?

Herinner je je de eerste myocarditis rapporten?

Mensen met hartaanvallen?

En al die mensen waarvan u hoorde dat ze stierven aan een beroerte, waarvan niemand geloofde dat die door de prikken werd veroorzaakt?

De kat is uit de zak mijn vrienden.

Dit is nog maar het begin.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dubbel gevaccineerd 20-jarig model ontwikkelt Myocarditis, krijgt hartaanval en beide benen zijn geamputeerdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Europese Unie: De verliezer in het Oekraïne-conflict – Hoe het ook afloopt
Volgend artikelOveral in het Verenigd Koninkrijk worden tijdelijke mortuaria geopend om het grote aantal sterfgevallen op te vangen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

83 REACTIES

 1. Er is erg weinig blijdschap aan mijn kant voor iets dat openbaar is gekomen wat twee jaar geleden al mogelijk was.
  Voor de rest, fijn dat er nu toch ergens een lampje durft te gaan branden. Hopelijk wint het duister niet van licht.

  • Het duister kan nooit van het licht winnen tenzij er meer duister is dan het licht,..dan wel. Maar wat is het licht dan? het geloof, het vaticaan, seegers, bikker, de jonge, van der staay,…??? Dat is een brug naar het licht, naar de waarheid…en die brug daar hebben ze een hele duistere wereld opgebouwd. Dus als het licht gaat winnen dan moeten er nog een aantal wakker worden ook spiritueel.

 2. Dode mus of daadwerkelijk nieuws? We zullen zien. Ik ben de afgelopen 3jr het vertrouwen in alles en iedereen verloren. Eerst daden, dan overweeg ik eea te geloven.

  • hear hear, al te veel ellende gezien en gehoord waar niks na veranderde, geen woest kwade mensen die ff verhaal halen en oog om oog enz… nog niks, noppes…

   ze spuiten ook gewoon door en alles is goed en gezond en blablabla terwijl ze straks onder water gaan en vraag je nog, gata het nog goed, dan steken ze nog ff de hand boven het water uit met een duimpje up…

   en de menen die hebben geleden en geliefden hebben verloren die, ja gebeurt wel vaker en ging snel en nee komt niet door al die genjecties in zijn/haar lichaam nee echt niet, gebeurde voor covid ook wel…

   en ow had ook de griep, ja die was erger dan mijn covid destijds, ja griep is weer terug weet je, was eerst covid, maar daar had ik weinig moeite mee, nu die griep… dan denk ik, pff, rustig René, laat ze in hun waarde en breng het rustig, dus, ja maar die covid is ook een soort griep, ze zeggen het ook zelf en veder maak ik me er niet druk over en snijd weer snel een ander onderwerp aan 🙂 als die zaadjes van info maar zijn gepland zonder te veel weerstand/muur van ontkenning.

   vele mensen zijn goed, ze zijn alleen voor de gek gehouden, er werd ernstig misbruik gemaakt van hun vertrouwen ind e overheden, ambtenaren, medische wereld enz enz.

   alleen daarom al zouden alle verantwoordelijken die mee werkten aan dat: WHO killed ‘Molly’ misdaadspel moeten worden verwijderd van deze aarde, om er een beter plek van te laten ontstaan.

  • Tsja vroeg of laat moest het toch een keer naar buiten. Ik hoor mensen vaak : “We the people” maar wie de fuck zijn “We the people”? Wij? die armzalige 15% die niet bezweken voor medisch terreur? Ben voor mezelf positief en vrees bovendien de dood niet maar wat the fuck moet ik in een wereld waar 80/85% is volgepompt met leipe militaire bagger die ook nog eens seksueel overdraagbaar is? Sta je dan 44 als een jonge god afgetraind met allemaal gevaccineerde NPC’s…Haha sta al bijna jaar bewust droog om deze reden…

  • @ Johan
   Nieuwe “vaccins” natuurlijk! Die moeten oplossen wat deze veroorzaakt hebben. Kassa en het goedgelovige stomme volk gaat steeds verder naar de kloten. Wedden dat ze er weer intuinen.

 3. Mooi hoor. De resultaten van het experiment worden nu steeds meer gedeeld met het publiek. Maar de reden voor het experiment rammelt nog steeds in de kast. En niemand vraagt wat die REDEN is voor het experiment. Echt niet om de hele wereld uit te moorden – want wat heb je daar aan, en bovendien kan dat op een veel makkelijker manier. Het gaat er om om het menselijk bewustzijn te kunnen begrijpen, en hoe alle menselijke processen in elkaar zitten. Daarbij heel veel geld te graaien. En alle doden die vallen zijn bijzaak en mooi meegenomen om hun voorspelling “populatie vermindering” te ondersteunen, en die “guidestones” in Georgia gewicht te geven. Maar dat was niet de echte reden, die populatie vermindering, wie zal het een zorg zijn. Het ging er om een gigantisch experiment uit te voeren om te zien hoe je de mens fundamenteel kan re-engineeeren, net zoals de geo-engineering. Hoe je God kan spelen. Die “populatie vermindering” gebruikten ze als misleiding, want ze wisten donders goed dat er een drastische reductie zou volgen door al die experimentele waanzin die tot grote cataclysmen kunnen leiden, en zelfs tot totale uitroeiing van de mensheid.

  Trap niet overal in. Ook niet in het fabeltje van “populatie reductie” – iedereen ziet graag de helft van de mensen om zich heen verdwijnen, dat lees je hier ook regelmatig. Dus daar spelen ‘ze’ op in, omdat ze WETEN dat er velen kassiewijlen zullen gaan dmv de experimenten op Aarde, in de Lucht, en op de mens. De MSM zal zien dat er gejubel en gejuich volgt over de oversterfte, en dat geeft ‘ze’ weer kracht. En ondertussen stampen de geoengineering experimenten gewoon keihard door achter je rug, en buiten je blinders om. Hoppa.

  • zo is dat. hoewel de gangmakers achter dit experiment laten geloven dat het om depopulatie gaat zouden er dan u zeker een miljard mensen kapotgeprikt moeten zijn. in nederland een paar miljoen. anders kom je niet tot de reductie die bedacht was binnen een aantal jaren.
   feit is dat er iets heel kwaadaardigs achter zit.
   en ik blijf het zeggen, als je alles in de wereld wat niet klopt optelt lijken de krachteen daar achter op een sekte. en een sekte heeft doelstellingen die niets met logica te maken hebben

  • @Immortal… de geo engineering is echt niet normaal meer. Hele dagen een kunstmatige lucht… en hele dagen hoor je boven die kunstmatige lucht vliegtuigen heen en weer vliegen. De geo engineering vliegtuigen maken allemaal zo’n geluid als een bus slagroom. Dag en nacht vliegen ze hier over. In de avonden/nachten maken ze de lucht vaak volledig helder en sochtend worden we dan weer wakker in white out… witte kunstmatige lucht. Pfff… eindeloos vliegen ze heen en weer. En er is met geen enkel mens over te praten. Wat een wereld. Ongelooflijk waar we in terecht zijn gekomen. En ongelooflijk dat bijna iedereen het allemaal wel best vindt.

 4. Schijt aan alle dove blindgangers, gewoon iets eerder de pijp uit gaan, geen bloemen, niet verdiend!
  Neem er straks een goeie neut op.

 5. Het is een veel te groot, extreem goed voorbereid project.
  Deze “lekken” zijn ingecalculeerd.
  Alleen al de investeringen in G5 etc. Net tijdens mijn duurloop over verlaten zandpaden waar geen huis te vinden is, stonden ook al mooie witte kastjes in het bos…

  En even onder de wol van een schaap kruipen: “Tja een foutje kan gebeuren, dan neem ik gewoon de Moderna want de overheid zorgt goed voor mij en binnenkort moet ik skieën.”

 6. Is De Jonge al gearresteerd? Vleermuis Koopmans? Ordinaire schreeuwlelijk Van Ranst? Klootzak Pierik? Corrupte zak hooi Van Dissel? En de rest medeplichtigen van team holocaust 2.0?

  • Dat zie ik ook niet gebeuren, want het systeem zal zichzelf niet opblazen en zelfs al wordt de waarheid helemaal bekend, dan disculperen dit soort monsters zich met excuses als ” ik had niet de juiste informatie”, “ik wist niet beter”…blablabla en zal geen rechter doen wat ze moeten doen, want als ze mensen als Hugo, Koopmans, en RUtte aanpakken, dan zijn ze zelf ook vrij vlot aan de beurt daarna.

   • Ik vraag me altijd af over dit soort ‘mensen’ wat ze precies motiveert. Wordt hun ego dusdanig gestreeld door hun puppetmasters dat gezond verstand het niet meer doet, of hebben ze zo’n diepgewortelde minachting voor de bevolkng dat ze grijnzend en heel bewust meedoen? Wat krijgen ze als beloning voor hun dienstjes… hoe wordt hun minachting aangewakkerd… dat soort dingen. Als je naar die koppen van ze kijkt, dan zie je hoe verwrongen ze al zijn van geest. Er straalt verrotting uit.

    • IK vrees dat ze bij het WEF heel bewust erg domme, maar wel ambitieuze, geldbeluste figuren uitkiezen om deel te nemen aan hun young global leaders opleidingen en dat soort figuren dan volledig indoctrineren met hun bullshit, voorliegen en flink betalen (wist je dat het vermogen van bijvoorbeeld Justin Trudeau, over dom gesproken btw., van 10 miljoen in 2019 naar 385 miljoen op dit moment is gegaan??). En de figuren die ze niet (makkelijk) voor hun karretje kunnen spannen zullen ze wel drogeren op een cocktail-party, en dan naar een slaapkamer brengen waar ze worden uitgekleed en in bed gelegd met een aantal naakte, minderjarige kinderen. IK denk dat Ome Klaus ook wel zulke video’s heeft van onze Mark. Het is niet voor niks dat Mark zo braaf meedoet. EN waarschijnlijk ook allang tientallen miljoenen euro’s op een geheime rekening ergens.

     • Haat de fascistische overheid januari 15, 2023 at 14:00
      Om van te kotsen…. In mijn opinie, er is weinig bewijs voor deze zaken dus ik wil e niet als feitelijk aannemen, maar er zijn wel degelijk zat signalen hierover die steeds maar keihard en onmiddellijk in de doofpot worden gestopt en nooit volledig onderzocht, en dat bewijst toch wel dat het waarschijnlijk waar is. Ook liepen ze allemaal met beurse ogen rond, zelfs die Kuipers had wat aan zijn oog. Wat was dat… Zieke, zieke shit. Vergeet ook niet, er wordt al langere tijd oorlogsvoering uitgevoerd dmv het weer, als een landje niet ‘meedoet.’

    • Verdiep je in narcisme en psychopatisme dan krijg je de antwoorden. Ze hebben een leeg zelf en moeten zich voeden met oneindige bewondering en aanbidding. Geef je dat niet, dan willen ze je kapot maken want je bedreigt hun bestaan in hun optiek. Eigenlijk emotioneel beschadigde en bloedonzekere entiteiten (maar waar je absoluut geen empathie voor moet hebben) die dat compenseren door zich boven God en gebod te willen staan. Grandioosheid 2.0. Ze kunnen de realiteit niet aan en leven in hun eigen toneelstuk. Iedereen die kritiek heeft en dus hun toneelstuk verstoord, zien ze als een bedreiging en moet bestreden worden. Zoek op ‘het verdwenen zelf’ dan vind je een website waar je werkboeken kan bestellen die heel veel inzicht geven in deze gestoorden. En blijf zover mogelijk bij ze uit de buurt. Emotionele vampieren zijn t

     • Tiswat januari 16, 2023 at 16:10
      Ja, fascinerend…. dat zeker. Ze lijken erg neurotisch en heel angstig controle te verliezen. Vampieren, absoluut. Zo komt die griezel Gates ook over, die als een viool gespeeld wordt door dat kenau wijffie van hem. Ik ga eens kijken naar ‘het verdwenen zelf’. Bedankt voor de tip.

  • Discobol januari 14, 2023 at 16:12
   Lijkt gebroken. Ze zijn nog steeds bezig met hun waanzin programma’s. Blijf kijken naar de lucht en wat er boven je hoofd afspeelt. Zolang dat doorgaat en je bullshit over ‘global warming’ etc te horen krijgt, dan is er nog helemaal niks voorbij…. Deze kat uit de zak is slechts een klein skeletje dat nu uit de kast mag komen, de fopspeen, maar de grote verrotte karkassen worden er niet uit getrokken. (Maar het gaat uiteindelijk wel een enorme rotzooi worden op aarde als die programma’s niet gestopt worden op tijd…Dat wel. Want wat ze proberen te doen gaat niet lukken, vermits je een waanzinnige cataclysme wilt veroorzaken. Dat kan natuurlijk ook op de planning staan, of meegenomen zijn in de calculatie, net als de vele doden met de gifspuit. Rond 2040 grote puinzooi schat ik.)

 7. Toch formidabel vind ik..ben er al 73 maar ik heb er bewondering voor..ook voor uw mening trouwens al heb ik al eens gevloekt..Uw mening is 🔝❗

 8. Ho ho. Niet te hard van stapel lopen. Zolang de mainstream media dit soort berichten niet voor een maandlang in de herhaling zet op Primetime tv, dus Rond 8 uur en dat 30 dagen achter mekaar inclusief hetzelfde op de radio bij het journaal en bij de praatprogramma’s, dit alles nog eens aangevuld met deze berichtgeving op reclame Zuilen treinstations en bushaltes. Doe je dit niet dan zou een overgroot deel van de mensen gewoon door blijven slapen…

  Net zo hard als al die fake informatie tijdens de per conferenties op de televisie er bij de mensen in is gestamp, zul je dit dus ook bij herhaling moeten doen met de nieuwe berichtgeving over de schade die de vaccins aanbrengen.

 9. p.s. Weten jullie de Gulf War nog? De jongens die daar heen gingen / moesten werden ook ingespoten met rotzooi die de illegale squalene bevatte. Ook een soort experiment. Uit 1e hands informatie van diegenen die terugkeerden waren ze goed vernield door die zooi. Deze informatie is nu moeilijk te vinden, en hoeveel er nog over zijn van die Gulf War of er nog over gehoord worden, is niet duidelijk. Dit verhaal zit ook in de doofpot, en die praat niet…

  https://www.theguardian.com/environment/2001/jul/30/internationalnews

  • Joop Visser januari 14, 2023 at 20:11
   “Even goed lezen. Het gaat om de gecombineerde covid-griepprik, niet de covidprik.”

   Joop, bedankt voor deze goede opmerking.
   Nog geniepiger dus… ze verdoezelen de bijwerkingen van de echte kat in de zak met de bijwerkingen van de nakomeling-spuit. Iedereen blij dat er eindelijk erkenning is van de funeste gifspuit bijwerkingen. Maar het is en blijft een fopspeen, en het echte skelet zit nog steeds in de kast. Hoe dan ook.

   Dit bevestigt tevens weer dat de Gifspuit Nr 1 zijn werk goed gedaan heeft en er hoeft niet meer over gerept te worden. De bijwerkingen van de bivalente gifspuit mogen wel verkondigd worden door de MSM, albeit zeer summier.

 10. Covid vaccin is het merkteken van het beest uit Opb. 13.
  In het oudgrieks wordt de hele arm als hand bedoeld. Dus die prik in de deltaspier wordt beschouwd als een prik in je hand.
  En wie de covid vaccin heeft genomen is voor eeuwig verloren. Zie Opb. 14 vers 9 – 11.
  Meer info kan gevonden worden op http://www.evangelicalendtimemachine.com.
  Naar beneden scrollen en dan klikken op video dutch.
  Rechtsboven kan ook in de zoekbalk getypt worden vaccinaties.

 11. WW1… honderdduizenden Amerikaanse soldaten op weg naar Europa tienduizenden lagen in het ruim DOOD DOOR INJECTIE’S… hebben Engeland Nooit gezien… Vermoord door eigen Volk…2 maanden later maakte NEUTRAAL SPANJE…Gewag van een dodelijke Griep die ook nog eens de Wereld rondging…US/UK…de rest ken je wel de beelden zijn gemaakt door Franse Nieuws Reporters…was enkele jaren/maanden.. geleden op Canvas..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in