Oracle software vicepresident, 54, overlijdt na het COVID-19 vaccin

4

Oracle software vicepresident Joel R. Kallman is overleden nadat hij op 26 maart 2021 het COVID-19 vaccin had gekregen. Volgens zijn overlijdensbericht overleed Kallman op 25 mei 2021. Nergens wordt vermeld welk vaccin hij heeft gekregen of wanneer hij zijn tweede dosis heeft gekregen, dit is helaas alle informatie die te vinden is.

Hij postte meerdere malen per dag tot een paar dagen na het ontvangen van de COVID-19 injectie. Een van zijn laatste Tweets nadat hij het had gekregen was hoe trots hij was op het COVID-19 vaccin bereik van zijn bedrijf. Daarna geen berichten meer.

De mainstream media zwijgen zoals gewoonlijk en als ze verslag zouden uitbrengen, zouden ze melden “hij is overleden aan een onbekende oorzaak” en zijn “dood heeft geen verband met het vaccin”. Je weet wel, steeds weer hetzelfde liedje.

Oracle zegt dat hij stierf door COVID-19. Niet door het vaccin, dat hoe dan ook nog steeds slecht is, hoezeer ze het ook proberen te verdoezelen.

In wezen verandert dit niets, want hoe je het ook stelt, het vaccin is nog steeds de schuldige. Er zijn een paar scenario’s hier:

  • Hij stierf aan COVID-19 dat hij ergens opliep en het vaccin is nutteloze troep die je niet beschermt.
  • Hij stierf aan COVID-19 dat hij opliep door het vaccin zelf, aangezien in talrijke rapporten al is gemeld dat het vaccin zelf je kan infecteren met COVID.
  • Hij stierf aan de chemicaliën in het vaccin zelf (niet aan COVID) dat volgens VAERS en EudraVigilance al minstens 4863 doden in de VS en 12.184 in Europa heeft veroorzaakt.
  Nieuwe uitwassen van discriminatie en hysterie: Duitse huisarts weigert behandeling aan ongevaccineerde patiënten

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Meer Coronagevallen en -doden sinds vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ is
Volgend artikelGroot V.S. televisienetwerk brengt waarheid over vaccin aan het licht (Nederlands ondertiteld)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Mensen van 54 zonder comorbiditeiten sterven niet aan griep, onder welke naam dan ook. Maar eigenwijze mensen die zich laten inspuiten met deze toxische shit nemen een krankzinnig risico om als gezonde 54-jarigen toch “zomaar” te sterven. Tsja.

  2. Hoe je het ook wendt of keert, het “vaccin” verhaal lekt aan alle kanten. Je kan er van alles op verzinnen om de lekkage weg te praten, maar het blijft lekken. Bijzonder ergerlijk hoe die vent dat idiote v-safe programma van Oracle zat te promoten; die naam alleen al, en dan dat herhaalde “Get this, get your smartphone” als een soort van drill voor de stomme kuddedieren. Waar is het echte BEWIJS dat dit “vaccin” werkt? Wanneer komt dat een keer?

  3. Nu het bij de ‘hoge lieden ‘ zit, die toch alles beter weten , maar in realiteit weinig weten zien we het resultaat. Hopelijk laen Schwab, gates Bourla, de Rothschilds, de Rockefellers, 1 km² van Londen 🙂 zich allemaal ‘vaccineren’ dan zijn we van die kakkerlakken af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in