Opnieuw een tiener overleden door hartfalen van COVID-19 vaccin

0

Een andere jongere die volkomen gezond was voordat ze werd ‘gevaccineerd’ tegen het coronavirus is na haar tweede injectie met het gif overleden, bericht childrenshealthdefense.org.

De negentienjarige Simone Scott was eerstejaars aan de Northwestern University in Evanston, toen zij besloot haar steentje bij te dragen aan het “afvlakken van de curve” door zich te laten injecteren met Moderna’s twee doses mRNA-injectie. Nadat Scott haar tweede dosis had gekregen, ontwikkelde ze een ernstige hartkwaal waarvoor ze een transplantatie moest ondergaan.

Niet lang na de transplantatie stierf Scott aan wat artsen nu zeggen dat het myocarditis [hartontsteking] was .

Scott kreeg haar tweede dosis van Moderna’s spuit op 1 mei, acht dagen later op 9 mei, Moederdag, besloot zij haar ouders een verrassingsbezoek te brengen. Toen merkte Scott’s moeder voor het eerst dat er iets mis was.

“Ik merkte dat ze een beetje benauwd was en dat haar stem niet helemaal hetzelfde was”, vertelt Valerie Kraimer aan de media.

Scott overleefde het weekend en keerde op maandag 11 mei terug op de campus, hoewel haar toestand verslechterde. Ze bezocht een dokter die COVID-19 test uitvoerde, die negatief bleek, maar haar situatie bleef zich verslechteren.

“Op zondagochtend [16 mei] stuurde ze haar vader een sms en zei: ‘Pap, ik voel me zo duizelig. Ik kan niet uit bed komen’, en toen begon alles pas echt”, herinnert Kraimer zich.

Omdat Scott’s ouders honderden kilometers verderop wonen, belde haar vader de campuspolitie om iemand naar haar te laten kijken.

Medisch establishment weigert injectie als doodsoorzaak van Scott te erkennen, noemt het een mysterie

De hulpverleners sloten Scott aan op een ECMO-machine die de functie van het hart nabootst, waardoor haar eigen hart de kans kreeg om te rusten. Na meerdere interventies en reanimatiepogingen realiseerden de artsen zich dat Scott een harttransplantatie nodig had.

Scott werd vervolgens opgenomen voor de procedure, die uiteindelijk mislukte. De mRNA chemicaliën in haar tweede Moderna injectie waren te krachtig en hebben haar uiteindelijk de das omgedaan, hoewel het medische systeem weigert de waarheid te erkennen.

De officiële doodsoorzaak van Scott blijft “onbevestigd”, waarbij myocarditis de enige verklaring is die artsen hebben kunnen bedenken.

Volgens de National Organization for Rare Disorders is deze ontstekingsaandoening van het hart, die kan leiden tot hartritmestoornissen en de dood, meestal “een gevolg van de immuunreactie van het lichaam op de aanvankelijke schade aan het hart”. Met andere woorden, Scott’s tweede Moderna-prik lijkt haar hart zo ernstig te hebben beschadigd dat haar immuunsysteem het karwei heeft afgemaakt met een auto-immuunreactie.

“Scott’s dood kwam weken na een hartcomplicatie in mei, die leidde tot een harttransplantatie”, bericht The Daily Northwestern over het incident.

Het duo mRNA-injecties van Pfizer lijkt precies dat te doen wat is bevestigd door een Israëlisch comité dat onlangs een “waarschijnlijk” verband heeft vastgesteld tussen de injectie van Pfizer en een golf van myocarditis-gevallen die vooral jonge mannen in het land hebben getroffen die onlangs werden gevaccineerd.

Volgens voormalig verslaggever Alex Berenson van de New York Times lijken artsen “herhaaldelijk signalen te hebben gemist toen de toestand van Scott verslechterde in de twee weken na haar tweede injectie – voordat ze abrupt instortte”.

Northwestern, ondertussen, blijft eisen dat alle studenten die lessen volgen op de campus volledig gevaccineerd zijn.

  Covid-19: Hoe de grootste misdaad in de geschiedenis zich ontvouwde

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hartontstekingen en hartfalen: scheuren in het marmer van de vaccin-tempelVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHoofd van intensive care kindergeneeskunde: “Nog nooit één patiënt met een vaccinatie-gerelateerde complicatie verzorgd tot nu”
Volgend artikelWaarom ik aarzel om me te laten vaccineren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in