© Arne Müseler (CC BY-SA 2.0)

De huisarts Guntram Zimmermann heeft de inentingscampagne in zijn praktijk stopgezet. De redenen die hij geeft zijn alarmerend. De beschrijvingen van de bijwerkingen van 200 vaccinaties variëren van een versnelling van de groei van bestaande tumoren tot het gelijktijdig ontstaan van nieuwe tumoren. Hij vermeldt ook huidreacties en veranderingen in het bloedbeeld, bericht Corona-blog.net.

Steeds meer vaccinerende artsen stoppen met vaccineren in hun eigen praktijk omdat de gegevens niet overtuigend zijn. De huisartsenpraktijk van Guntram Zimmermann stopt nu tijdelijk met het vaccineren tegen Corona. Hij zegt dat de analyses van de doeltreffendheid en de “steriele immuniteit” onplausibele resultaten opleveren. Hij zegt ook dat de ernst van het ziekteverloop na vaccinatie niet significant vermindert.

De beschrijvingen van de bijwerkingen die hij waarnam bij 200 vaccinaties zijn ook beangstigend. Hij spreekt niet alleen van een versnelde groei van bestaande tumorziekten, maar ook van het ontstaan van nieuwe tumoren in een tijdelijke context. Hij vermeldt ook huidreacties en veranderingen in het bloedbeeld.

Maar lees zelf hieronder:

Coronavaccinatie in de huisartsenpraktijk
Update van 25.08.2021

Beste bezoeker van onze homepage,

In de afgelopen weken en maanden hebben wij ons meer dan ingespannen om te voldoen aan de politieke aanbevelingen en richtsnoeren van de federale regering en het federale ministerie van Volksgezondheid (BMG), van het Robert-Koch-Instituut (RKI) en de permanente vaccinatiecommissie (STIKO) alsook het Paul-Ehrlich-Instituut (PEI) en volgens de richtlijnen van deze instellingen onze patiënten een passend vaccinatieaanbod te doen met de nieuwe vaccins die door de industrie in allerijl worden aangeboden ter bescherming tegen een infectie met SARS-CoV-2 in de zin van de bescherming van de gezondheid van de bevolking alsook na een gewetensvolle individuele indicatie- en risicobeoordeling.

  De steekpenningen zijn terug om het vaccin te pushen - Waarschuw uw vrienden

Na even gewetensvol onderzoek van de tussentijdse resultaten van de vaccinatie-ervaring van de meeste landen en van het verloop van de daaropvolgende ziektegolven sinds de invoering van de vaccins, en rekening houdend met onze eigen empirische waarden na de uitgevoerde COVID-vaccinaties, hebben wij nu besloten de vaccinatiecampagne in onze praktijk voorlopig te beëindigen.

De gegevens over alle COVID-vaccins zijn niet overtuigend. De analyses van de immunologische reacties op de vaccinaties laten onplausibele resultaten zien met betrekking tot de doeltreffendheid bij het produceren van “steriele immuniteit“. Ook vermindert de ernst van het ziekteverloop bij een gevaccineerde niet noemenswaardig, zoals onlangs uit cijfers uit Israël is gebleken. Deze onsystematische bevindingen, alsmede de hoge ziektelast bij de bevolking onmiddellijk na de COVID-vaccinatie als gevolg van bijwerkingen zoals hoofdpijn en pijn in de ledematen, sufheid en duizeligheid, onduidelijke aanhoudende lymfklierzwelling in het afvoerende gebied van de vaccinatieplaats, voorbijgaande en aanhoudende huidreacties in deze gebieden alsmede veranderingen in het bloedbeeld met een stijging van het aantal bloedplaatjes, maar ook ernstiger voorvallen zoals versnelling van de progressie van bestaande tumorziekten of nieuw optredende tumorziekten in temporele samenhang met een COVID-19 vaccinatie waren voor ons reden om in onze praktijk geen vaccins meer te gebruiken. De risico-batenverhouding van de aanwending lijkt zeer ongunstig te zijn, zowel individueel als collectief.

Na meer dan 200 uitgevoerde vaccinaties in onze praktijk en ongelukkigerwijze net op het moment dat de vaccinatieprioriteit in juni 2021 wordt opgeheven, hopen wij nu op uw begrip voor dit besluit.

Uiteraard zullen wij, zoals gebruikelijk, de ontwikkeling van de gegevenssituatie rond de vaccins op de voet volgen en u op deze manier informeren over onze verdere beslissingen.

  Afghanistan in Duitsland: Jonge vrouw doodgestoken door Afghaanse partner

Met vriendelijke groet, G. Zimmermann
Specialist in algemene geneeskunde

25.08.2021

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates wil Corona-geïnfecteerden microchips implanterenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccins werken niet – Israël registreert hoogste aantal Covid-19 infecties ter wereld ondanks dat 78% van de bevolking volledig gevaccineerd is
Volgend artikelHet kwaad verliest … maar we moeten blijven vechten, zegt professor
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Een hele goede beslissing.
  De huisarts heeft zich jammer genoeg niet eerder ingelezen. En iedereen wist dat het een experimenteel vaccin is.
  Gentherapie.

 2. Onvoorstelbaar dat hij er nu pas achter komt. Onder welke dwang heeft hij gehandeld, want veel van de aangehaalde zaken zijn al veel langer bekend.
  De volkomen onbetrouwbaarheid van de aangehaalde overheids instanties is ten hemel schreiend.

 3. Veel van de aankomende zogenaamde spijtoptanten weten dat ze straks op een strontkar naar de terechtstellingsplaats worden gereden.
  De middeleeuwen zijn weer terug, de geschiedenis is zich aan het herhalen.
  Het volk mag en moet zich wederom ontdoen van de duivelsknechten….wat mij betreft kan dat vanavond al beginnen.

 4. Ik ben blij dat hij gestopt is, maar rijkelijk laat is het wel. Deze arts heeft inmiddels 200 doden op z’n geweten voor het niet lezen van de bijsluiter. Tenzij de mensen er op stonden de prik te krijgen, natuurlijk, in dat geval kan de dokter slechts voorlichten. Al denk ik niet dat hij dat heeft gedaan aangezien hij er nu pas achter komt dat het allemaal in het beste geval niet werkt.

 5. Nah jah, hij is in elk geval zo eerlijk om zijn bevindingen te openbaren en er verstandige conclusies aan te verbinden. Mijn huisarts zegt ‘gewoon’ dat hij er voor gestudeerd heeft en dat ik een wappie ben, dus da’s een andere invalshoek, maar heel misschien komt hij ook nog tot inkeer. Hij heeft er tenslotte voor gestudeerd….

  • ja hij is er in elk geval mee voor de dag gekomen als meerdere artsen dat nu ook eens zouden doen gewoon stoppen met die troep de vuilbak in ermee maar één ding de wappies winnen terrein dat geeft de burger moed

 6. Het punt is dat op de bijsluiters niets staat en dat nu bekent is geworden dat alle huisartsen, maar ook alle GGD medewerkers die de vaccins injecteren bij mensen persoonlijk aansprakelijk zijn voor alle schade die er uit voort vloeien van die vaccins. Dus die arts is aan het rekenen geslagen en is zich rot geschrokken, dat hij zelf voor de schades aansprakelijk gesteld kan worden. Dan kan hij direct failliet verklaard worden en om zo nu te zeggen dat hij ermee stopt met een kleine onderbouwing hoopt hij onder zijn persoonlijke aansprakelijkheid uit te komen bij zijn patiënten. Daar ook alle gevaccineerde of potentiële vaccineerde rekening moeten houden dat zij niet meer verzekert zijn bij hun zorg verzekeraar. Want die keert niets uit als het aannemelijk is dat de gemaakte zorgkosten een gevolg is van het experimentele vaccin. Want tenslotte is diegene vrijwillig deze experimentele gentherapie zelf aangegaan.

 7. There has never been a single vaccine in this country that has ever been submitted to a controlled scientific study. They never took a group of 100 people who were candidates for a vaccine, gave 50 of them a vaccine and left the other 50 alone, and measured the outcome. And since that has never been done, that means if you want to be kind, you will call vaccines an unproven remedy. If you want to be accurate, you’ll call the people who give vaccines quacks. –Robert S. Mendelsohn, M.D. [ 1926-1988 ]

  • 100% Waarheid. Del Bigtree – The Highwire – heeft dit met een WOB verzoek – waarmee een dikke 100 rapporten binnen kwamen – perfect kunnen aantonen. Tegen een redelijke betaling voor de kopieerkosten kunnen deze rapporten bij zijn team worden afgenomen. In één van zijn uitzendingen heeft hij de meest essentiële gegevens in kaart gebracht en zichtbaar voor zijn publiek gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in