Facebook heeft een video verwijderd van de katholieke kardinaal Juan Sandoval Íñiguez, emeritus aartsbisschop van Guadalajara, Mexico. In de video beweert de kardinaal dat globalistische leiders profiteren van de aanhoudende pandemie om een ​​nieuwe wereldorde tot stand te brengen. Facebook beweert dat de kardinaal valse informatie verspreidt over Covid-19.

Facebook is de laatste tijd steeds actiever geworden in het censureren van meningen en ideeën. De gedachten van religieuze leiders worden zelden of nooit op feiten gecontroleerd, maar dat is nu gebeurd en Facebook heeft besloten een video te verwijderen die is gepost door de Mexicaanse kardinaal Juan Sandoval Íñiguez. Dit is echter geen religieuze uitspraak, maar in plaats daarvan gaat het over de “New World Order” (“Nieuwe Wereldorde”) en de aanhoudende pandemie.

Elke week plaatst de kardinaal een video op Facebook. Deze keer echter voegde Facebook na enkele uren een waarschuwing toe met de tekst “Valse informatie. Deze publicatie herhaalt informatie over Covid-19 die door onafhankelijke feitencontroleurs als vals wordt beschouwd”.

Semanario Arquidiocesano Guadalajara, een informatiedienst van het Aartsbisdom Guadalajara, publiceerde op 13 januari de volgende screenshot, samen met de tekst “Kardinaal Juan Sandoval veroordeelde de invoering van een nieuwe wereldorde, paar uur later werd zijn video gecensureerd”.

“Inhoud is niet meer beschikbaar”

De video is inmiddels volledig verwijderd van Kardinaal Sandoval’s eigen Facebook pagina. Onder zijn post, met de kop: “Samenzwering om een nieuwe wereldorde te creëren zonder Christus”, kan men lezen dat “de inhoud niet meer beschikbaar is”.

In de afgelopen tijd heeft kardinaal Sandoval herhaaldelijk kritiek geuit op de lockdowns van bedrijven en diensten als onevenredige maatregelen om de verspreiding van de infectie te beperken. Zijn uitspraken zijn vaak controversieel geweest, zo melden verschillende Mexicaanse media, vooral omdat het land hard is getroffen door iets meer dan 1,6 miljoen geïnfecteerden.

  EU werkt aan een plan om de zon te blokkeren

Beweert dat het virus is gecreëerd door een globale elite

In de video, die Facebook niet wil verspreiden, beweert Sandoval dat een kleine groep mensen, een globale elite, “dit virus heeft gecreëerd”. De kardinaal beweert dat het doel is “om de nieuwe wereldorde te bereiken, waarover al enkele jaren wordt gesproken”.

De negen en een halve minuut durende video opent met de kardinaal die zegt: “Beste vrienden, dit gaat lang duren. Deze pandemie zal niet eindigen in een maand of twee, misschien niet dit jaar, misschien niet in drie, vier, vijf, zes jaar. Dat is wat deze mannen willen. Het zal een lange reis worden”.

Bill Gates waarschuwde dat we niet voorbereid zijn op een naderende pandemie

Daarna noemt hij Bill Gates, blijkbaar minachtend, een profeet. “Bill Gates is een profeet die de toekomst voorspelt. Hij voorspelde niet alleen dat het Coronavirus zou komen, maar waarschuwde ook voor een mogelijke toekomstige pokkenpandemie”.

De kardinaal zegt verder dat “zij één enkele wereldregering, één enkel leger, één enkele munt, één enkele economie en zelfs één enkele religie willen – het zal zeker niet de christelijke religie zijn”.

Tijdens een TED-gesprek, opgenomen in 2015, zei Bill Gates dat de volgende grote ramp, die miljoenen mensen dreigt te doden, waarschijnlijk een virus zal zijn. Hij zegt dat het ofwel van natuurlijke oorsprong kan zijn, zoals Ebola, of het gaat over “bioterrorisme”. Gates stelt ook dat “we er niet klaar voor zijn”.

Landen hebben schulden en het onderwijs wordt verwaarloosd

De kardinaal beweert dat de pandemie wordt gebruikt om de individuele landen te verzwakken. Hij merkt op dat arme landen schulden hebben en dat het onderwijs wordt verwaarloosd, omdat scholen worden gesloten en vervangen door afstandsonderwijs.

  Filmmaker G. Edward Griffin onthult KANKERCONSPIRACIE

Een deel van de strategie, zegt de 87 jaar oude kardinaal, is het veroorzaken van angst onder de bevolking. “Een angst die schadelijk is en mensen zieker maakt. Artsen weten dat angst het immuunsysteem remt”, zegt hij volgens de Mexicaanse Vida Nueva.

De kardinaal zelf heeft geen commentaar gegeven op de verwijdering van zijn video. Het bisdom heeft echter gezegd dat zijn uitspraken voor hemzelf moeten staan.

“Hij spreekt niet in naam van het aartsbisdom. Maar we zullen hem niet censureren of iets dergelijks”, zei een woordvoerder van de kerk tegen de National Catholic Reporter.

De video, die in Spaanse taal is, is hieronder te zien:

Kardinaal waarschuwt: Covid zal worden gebruikt voor de “Great Reset” om “vrijheid” en “families” aan te vallen

Vorig artikel“Je zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn” – behalve Bill Gates en andere miljonairs
Volgend artikelOp weg naar “Uncle Joe”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Obama said “5 years from now”, and then covid happens in 2019. Wow. ??
  Fact check: Photo does not show Obama, Fauci and Melinda Gates at Wuhan lab in 2015
  Social media users have been sharing a photograph with text that claims it shows former President Barack Obama, Dr. Anthony Fauci and Melinda Gates in 2015 at a laboratory in Wuhan, China – the city where the COVID-19 outbreak was first detected in December last year. This is false: Melinda Gates does not appear in the photo, and it was taken at the National Institutes of Health (NIH) in Bethesda, Maryland.

  The claim reads: “DR. FAUCI, MELINDA GATES AND BARACK OBAMA AT THE WUHAN LAB IN 2015…!!!! You mean this Dr Fauci who was with Obama in 2015 in the WuHan lab where they paid the lab 3.7 million for a ‘bat’ project?”

 2. Iedereen die de waarheid vertelt wordt van desinformatie beschuldigd en anders letterlijk en figuurlijk DOOD gezwegen zoals enkele deskundige en/of kritische onderzoek(st)ers❗️De waarheid mag gewoon NIET aan het licht komen want dan krijg je wereldwijd chaos en de schuldigen moeten waarschijnlijk onderduiken. Willen ze niet door de bevolking worden “gelyncht”❗️

 3. Het “virus” is vrijgekomen in China, dat is het narratief dat de ganse wereld er op na houd.
  Iedereen heeft het verhaal gehoord en …aanvaard.
  Waarom?
  Kijk eens naar wie het heeft gezegd ,op basis waarvan, en wie had er het meeste baat bij dit te zeggen en te doen geloven.
  Het kan dat het in Wuhan vrijgekomen is ,maar het kan ook dat er geen woord van waarheid in schuilt.

  • Dat ze bij het vaticaan niet deugen en het nodige niet aan klopt, daar hoef je geen atheist voor te zijn.
   Dat kan ieder normaal mens zelf waarnemen.
   En welke spelletjes ze er op na houden boeit mij niet, als ze maar een keer oprotten daar.
   Helaas lopen er nog steeds veel te veel katholieken achter aan.
   Die ouwe seniele lul hoeft ze kop maar te laten zien en dat plein loopt helemaal vol. met aanhangers.

 4. ‘En welke spelletjes ze er op na houden boeit mij niet, als ze maar een keer oprotten daar.’

  Het houdt niet op; niet vanzelf. Om een vijand te kunnen verslaan, dient men deze eerst te kennen.
  Deze vijand is ongelooflijk sterk en praktisch onverslaanbaar; het heeft de tentakels wereldwijd en in alle mogelijke maatschappelijke- en culturele afdelingen. Ze gaan niet oprotten BertG. of het je nu boeit of niet.

 5. Hallo meneer de uil waar brengt u ons naar toe ,naar fabeltjesland. Ehu nee naar covidland, en lees je ons dan voor uit het fabeltjes krant, Nee nee uit de covid krant, want daarin staat precies vermeldt hoe met hugo en mark is gesteld echt waar!! echt waar. Echt waar meneer de uil, mmhh want politici zijn precies als wansen met de zelfde corrupte wansen wensen en de zelfde corrupte wansen streken. En dat komt allemaal in de krant van covid land, van covidland!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in