De autoriteiten van het land hebben voor de derde keer op rij Duitse burgers gewaarschuwd. De civiele bescherming van het land heeft “alarm geslagen” en vraagt de burgers om “water, blikvoedsel en kaarsen te verzamelen” en merkt op dat ondergrondse voorzieningen worden omgebouwd tot schuilplaatsen. Dit verklaarde het hoofd van het agentschap, Ralph Tissler, tegenover Welt, schrijft Warnews24/7.

De officiële reden is grootschalige stroomonderbrekingen vanaf begin 2023. Maar het zou, op basis van andere waarschuwingen, een voorwendsel kunnen zijn voor andere, slechtere ontwikkelingen…

Bovendien is zijn verwijzing naar de schuilbunkers van het land verontrustend, wat duidt op voorbereidingen voor een oorlogszuchtige inzet.

Ralph Teasler vroeg degenen die daartoe in staat zijn hun generatoren stand-by te houden, zodat het telefoonnet niet wordt verstoord, en hij verwees ook naar de oorlogsschuilkelders.

Hij zei dat hij in zijn eigen huis al water heeft opgeslagen, evenals vele dozen met conserven, genoeg voor 10 dagen.

Hij voegde eraan toe dat men naast voorraden vooral een radio op batterijen en kaarsen nodig heeft, evenals de belangrijkste persoonlijke documenten die in geval van nood beschikbaar zijn.

De staat en bedrijven, die grotendeels in handen zijn van de particuliere sector, moeten nauwer samenwerken, aldus het hoofd van het Federaal Agentschap voor Civiele Bescherming.

Hij zei bijvoorbeeld dat het noodzakelijk is om faciliteiten te beschermen tegen stroomuitval met noodgeneratoren. Als de stroomvoorziening voor langere tijd wordt onderbroken, wordt het vaste netwerk eveneens onderbroken en kan men dus op een gegeven moment zijn mobiele telefoon niet meer opladen.

Maar voordat het zover is, kan het hele telefoonnetwerk uitvallen omdat de zendantennes elektriciteit nodig hebben – die niet langer beschikbaar zal zijn.

  Biden blies de Nord Stream-pijpleidingen op, maar liet hij de oorlog in Oekraïne ontketenen om de geheime operatie te rechtvaardigen?

“Dan zijn mensen niet meer bereikbaar”, maakte Tissler duidelijk.

“We moeten ervan uitgaan dat er in de winter stroomonderbrekingen zullen zijn,” aldus Tissler – niet alleen door een gebrek aan stroom, maar ook door gerichte, tijdelijke uitschakelingen door exploitanten om de netten te beschermen en een algemene black-out te voorkomen.

“Dit risico neemt toe vanaf januari en februari, dus we gaan ervan uit dat er vanaf dan op sommige plaatsen gedurende een bepaalde periode stroomonderbrekingen zullen zijn”, aldus het hoofd van de civiele bescherming in Duitsland.

Sommige gemeenten en overheden in Duitsland zijn werkelijk voorbeeldig in hun voorbereiding op mogelijke stroomonderbrekingen, met nauwkeurige plannen en het waarborgen van de stroomvoorziening met noodaggregaten ter plaatse. Anderen bevinden zich in een veel slechtere positie en zijn onvoldoende voorbereid. Dit varieert, net als bij de autoriteiten.

“Zoals ik al zei, verwachten we kortstondige, zogenaamde blackouts, geen langdurige, grootschalige blackouts. Maar ook daarvoor is een goede voorbereiding belangrijk,” merkt hij op.

“Een paar maanden geleden was dat bewustzijn erg laag,” zegt de heer Tissler, “naar mijn indruk, omdat Duitsland de afgelopen decennia relatief weinig ernstige crises heeft meegemaakt. Ondertussen merk ik echter dat veel mensen zich steeds meer bewust zijn van de mogelijke risico’s.”

Weinig schuilplaatsen

Tissler verzekerde dat hij geen “conventionele vijandelijkheden op Duits grondgebied in de nabije toekomst” verwachtte. Maar “zelfs als er oorlog wordt gevoerd in buurlanden, worden de levens van Duitsers rechtstreeks getroffen”, merkte hij op.

Hij wees er echter op dat er in het verleden meer schuilkelders waren in Duitsland, maar zelfs voor het einde van de Koude Oorlog waren er genoeg om hooguit 3 procent van de bevolking te beschermen.

  De Nieuwe Wereldorde die wordt voorbereid onder het voorwendsel van oorlog in Oekraïne

“We zijn bezig met de voorbereidingen een deskundig advies uit te brengen over welke faciliteiten die nog bruikbaar zijn behouden kunnen worden,” aldus de heer Tissler.

“Ik wil de uitkomst niet voorspellen, maar ik kan me niet voorstellen dat we in Duitsland een programma voor de bouw van schuilkelders zullen starten. Dat zou erg duur zijn en de bouwtijd zou erg lang zijn.

In plaats daarvan richten wij ons op de vraag hoe bestaande voorzieningen kunnen worden omgebouwd tot opvangcentra. Ik heb het over ondergrondse garages, tunnels of ondergrondse spoortunnels,” zei hij.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Europa kan de winter niet overlevenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOngevaccineerde bloedbanken? Lees meer over de groeiende beweging voor schone transfusies
Volgend artikelBill Gates vertelt G20-wereldleiders dat binnenkort “Doodjury’s” nodig zullen zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

87 REACTIES

 1. De kans is heeeeeeeeeeel klein dat dit gaat gebeuren.

  Mocht zich ooit zo’n scenario voordoen dan word je schuilkelder een tombe. Als je denkt dat je je met je rijkdommen en voedselvoorraden veilig kunt terugtrekken heb ik slecht nieuws. Je deur zal worden dichtgelast of volgestort met puin en luchtingangen afgesloten.

  • @Magere Hein,

   Voor elk probleem wat wordt opgeworpen zijn oplossingen voor te vinden……..

   Inventief zal men moeten zijn en velen zijn dat niet of niet meer. En het is ook in deze gevallen nogal goed als men met meerdere personen is…..meerdere mensen hebben meerdere ideetjes en zijn met zijn allen inventief…

   En ik denk overigens dat de Duitse overheid, net zoals ze de afgelopen 3 jaar heeft gedaan, ook nu alweer aan het liegen is…de klap welke met zekerheid nog nooit iemand heeft meegemaakt of gezien zal in mijn optiek nog dit jaar komen…..maar wie ben ik….

   Ze beginnen in de knel te geraken en hebben haast en als ze zeggen dat het VOLGEND jaar wordt dan ruimen ze nog wat meer mensen op……….DIT JAAR!!

   Ik ben er klaar mee én klaar voor……..ik kan nog steeds niet begrijpen dan de meerderheid dit nog steeds niet ziet of wil zien…..maar goed, deze zullen het eerste geruimd worden en ik heb met niemand meer medelijden men dien verstande dat indien gevraagd wordt om hulp ik NOOIT iemand in de kou zal laten staan.

   Dan is er eten, warmte én bescherming.

   Gladiator

   • Wat ik vreemd vind,
    Het Europese stroomnetwerk functioneert als één systeem, dus als er in 1 land de stroom uitvalt volgt de rest van Europa ook. Dus waarom zijn er geen voorbereidingen in andere landen ?

    • Omdat dit alles heel fijntjes wordt bedacht en voorbereid door dezelfde lui die ons er voor waarschuwen.!
     Heel Europs is ondertunneld met tienduizenden kilometers en aangename comfortabele verwarmde ruimtes.
     Als ze niet allemaal al vernietigd zijn door de witte legers.
     Beste mense. Het is een hoax!!
     Een plan om u uit te roeien.
     Wij worden geregeerd en gewaarschuwd door dezelfde monsters en Corrupten .

    • @ Marcel november 20, 2022 at 20:04,
     Misschien weet je het niet, maar Duitsland is al afgekoppeld van de rest van de EU. Want Duitsland bleef tegen beter weten in, voort zetten in hun gewenste energie zelfmoord. Dit plan was al 3 jaar terug al bekend bij de rest van de EU landen. Er loopt nu een ring verbinding om Duitsland heen.

   • Gladiator. Respect voor wat je zegt.
    Maar wat als er bijv een gezin komt, wat je meermalen hebt gewaarschuwd…die zich laat prikken..in oekraine gelooft als zijnde slachtoffer, niet wil hamsteren omdat dat onzin zou zijn…
    Als je bijv voor een jaar hebt ingeslagen voor je eigen gezin en een compleet ander gezin ” eet mee”..wat doe je dan? Als je ze 1x voedsel geeft komen ze de volgende dag weer en dan met oma…oom en tante..beste vriendin…met haar gezin..
    Dan is het snel op..
    En dat terwijl je weet dat ze geprikt zijn en 50% kans hebben om bij de eerste griep te sneuvelen..
    Dit is mijn dilemma..

    • @Pepper, Ik spreek voor mijzelf… In een geval welke je beschrijft, behoor ik tot de laatsten die mijn deur zal openzetten. Zoveel liefde heb ik niet en wanneer ik over mijn eigen grenzen ga, zou ik grote moeite hebben nog met mezelf te leven en ook de ander haten.

  • Beste Lara,
   Zoek op internet op: goede kaarsen.
   Er gaat vast een lichtje branden.
   Maar om je vast een beetje te helpen low budget te gaan,
   Met de kerst in aantocht, ga kaarsenstompjes verzamelen, haal daar de rest van de lontjes eruit en smelt de stompjes in een oud pannetje.
   Neem koffiebekers met oor en vul die met gesmolten kaarsvet.
   Stop in het nog gesmolten kaarsvet een stuk kaars die net zo hoog is als de beker, stabiliseer de kaars zodat hij rechtop blijft staan en laat het geheel afkoelen.
   Je hebt nu een ‘kandelaar’ die je neer kunt zetten en/of naar een andere ruimte meenemen.
   Indien je gesmolten kaarsvet over hebt dan kun je dat gebruiken om alternatieve aanmaakblokjes te maken.
   Daarvoor gebruik je make up wattenschijfjes die je overgiet met het gesmolten kaarsvet en laat ze afkoelen.
   Ze zijn waterbestendig en doordat ze plat zijn, handig op te bergen b.v. in een bug out bag.
   afhankelijk van het gebruikte kaarsvet kan 1/4 van zo’n schijfje een kwartier blijven branden wat voldoende is om een woodstove of barbecue aan te steken.
   Succes.

   “slechts één vlammetje kan vele anderen ontsteken en de hele wereld verlichten”

    • Beste Antichrist Zit in´t Vaticaan,
     Graag gedaan.

     Men kan niet iedereen redden, maar men kan wel anderen helpen zichzelf te redden.
     Een oud gezegde luid:
     “geef een hongerige een paar vissen en hij heeft een dag te eten,
     Leer hem om te vissen en hij heeft z’n hele leven te eten”.

     Boeddha zei eens;
     “Kennis wat je voor jezelf behoud is bezit.
     Kennis die je deelt is wijsheid”.

     Je moest eens weten hoe trots en blij mensen kunnen worden als ze met tips zichzelf kunnen redden.het geeft een boost aan zelfvertrouwen.

     • Beste Mensen

      Zuivere Kennis delen is Wijsheid

      Maar Bangmakerijen
      Spaarpotjes maken tot overmaat van ramp ermee in gedachten lopen te sjouwen als in materiële vorm verstoppen heeft geen effect
      Raakt men gestrest overstuur en word men paranoia van
      In zulke situaties hoort men het hoofd extra koel te houden en neutraal te blijven
      Rust Kalm zonder Palm

      Dank U

     • @Tigron, ikzelf behoor tot de mensen die geaard is om kennis te delen. Ook kennis welke ikzelf niet versta. In de veronderstelling dat er altijd anderen zullen zijn die het wel verstaan en er mee aan de slag kunnen. Soms is het parels voor de zwijnen en soms zie ik het zwijn en bespaar ik op de parels.

    • Wat heb je nodig en kan je binnen een korte tijd voor elkaar krijgen. Inderdaad kaarsen en aanstekers stof om wonden te verbinden en alcohol.
     rijst 70 kilo per persoon voor 1 jaar buikvulling. vit pillen en gedroogd eten evt uit de berm gehaald en blikvoer. Voor bv maandverband badstof 30 bij 30 cm en die kan je in 3en vouwen en voor incontinentie een badstof van de afmeting 30 bij 50 cm en deze dan niet echt op elkaar dubbel vouwen en dan in 3en vouwen. Als het zover is snap je het wel. Zorg voor een goede water opvang en zorg voor veel planten binnen des nood haal je je gezon naar binnen. Komt er een gifaanval en je hebt alles gesloten heb je als nog genoeg zuurstof voor een bepaalde tijd. Heb je een kanarie in huis hou deze dan goed in de gaten en valt ie van zijn stokkie dan weet je dat er iets mis is met je zuurstof of zo. Zorg dat je het warm hebt door lange onderbroeken of leggings die je onder je kleding kan doen. Babypoeder melk no 1 is zeker welkom daar zit alles in wat je nodig hebt. Weet dat houten klompen warm zijn en lang meegaan als je autobanden eronder spijkert, je moet er wel op leren lopen om geen pijn te hebben, dus dikke sokken dragen in begin is zeker nodig. Ga op internet kijken bij de preppers. En als het echt zover is word met de rest mager anders weet men dat er bij jouw eten te halen is. Kleed je nu dus dik en daarna trek je kleren aan die smal aftekenen.

     • Beste Mensen

      Eerlijk Zullen we Alles delen
      Haleluya
      Praise the almighty One
      Broeken of wat dan ook te veel
      Deel het uit
      Immers het word U toch ontnomen
      Dan zijn dieven ineens geen dieven meer
      Maar hulp behoevenden
      Alleen dan kan men het langst de levens Sleur uitrekken
      Anders pech

      Dank U

     • Er is genoeg te eten in de Villa wijken waar de VVDers wonen en de D66 lui….ik voorzie geen problemen met voedsel, enkel met onwilligen die niet willen delen….

      Ik zie geen probleem.

    • Beste Gertrude,
     Dan heb je wellicht iets niet goed gedaan.
     ik, en nog anderen ondervinden geen problemen en zijn tevreden met de resultaten.

  • Alternatief; blijf boven de grond.
   Als velen ondergronds gaan is er bovengronds veel ruimte.
   Alhoewel de hyana’s, de wolven, de slangen en de jakhalsen zullen wel door de straten gaan om lege huizen te doorzoeken. Leeg te roven.
   WANT U ZULT NIETS BEZITTEN EN TOCH GELUKKIG ZIJN. Dat wacht u, mocht u de ondergrondse tijden hebben overleefd.
   Dus mocht u ondergronds gaan denk dan vooral eerst aan of u de bovengrondse wereld nog zult aantreffen zoals u die verliet!!
   Bezte mensen het is om u op de knieen te krijgen !!! Om u te dwingen te kiezen voor hen die u onderukken!
   Bovengronds. In de bossen etc.
   Het kan moeilijk worden. Maar blijf helder nadenken en voelen over jij het beste vindt voor jou zelf!!
   Bidt en mediteer nu.

  • Lara schaf een of meerdere Lideka solar powerstations aan. Zijn niet al te duur. Er zit licht in, en je kunt je mobieltje zeker 10 a 12 maal opladen met een gevulde batterij. En je laad hem gratis op in de zon.
   Is zijn geld zeker waard !

  • Van bijenwas. Behoorlijk duur maar zover ik weet onschadelijk.
   Denk nog beter..oplaadbare batterijen met een mobiel zonnepaneeltje. ( prepshop).

  • Denk jij echt dat het 270 tegen 18 miljoen is? En dat die 18 miljoen het met elkaar eens is?
   Dan voel je je vast heel sterk.

   Ga eens een lijst maken van criminele Nederlanders. Begin maar eens bij mainstream-propaganda media (radio, tv en dagbladen), en tel alle werknemers op. Niet alleen maar een Eva Jinek of Humberto Tan, maar alle werknemers en onderaannemers. Van beeld en geluid tot logistiek tot schoonmaak tot visagie etc. etc. Alle sterretjes in Nederland. En dat voor al die honderden programma’s en reclameblokken.

   Trek dan maar een half miljoen mensen van jouw 18 miljoen af, die helemaal niet bij de vrijheidsbeweging ‘mogen’. Die hypokrieten moeten oprotten en afsterven. Die zou je niet tot de bevolking moeten rekenen.

  • Ga eensBijbel lezen, dan begrijp je precies wat er aan de hand is. Mattheus 6, Mattheus 24 tot 26, en daarna kom je vanzelf bij Openbaringen terecht. Save your soul!

 2. Ik geloof er geen bal van dat dit gaat gebeuren.
  En ja Henri zegt het al slechts 270 klootzakken denken 18 miljoen onder de duim te houden.
  Gaat ze niet lukken .
  Die 270 klootzakken gaan er aan als het zo ver komt ,dat Zweer ik

   • Eerst billen koek en daarna in de hoek en daarna??? Voor straf naar bed? Week huisarrest? Eerst vangen en daarna zullen we wel zien wat het volk wil. Of eerst de uitvoerders billen koek geven? En nu hup en nu de stouters oppakken en vast houden en dan schel ik ze wel uit. Dit moet lukken, kom op zeg! Tis hier geen kleuterklas of zo. Ik beloof hele grove woorden te gebruiken als het zover is en ik de gene mag zijn om ze uit te schelden.
    Oke eventjes serieus, een burger mag personen arresteren die misdaden heeft gepleegd. Dit zonder geweld. Er is 1 probleem, de rechters zijn niet meer te vertrouwen.

   • Echte mannen vind je niet meer..de diehards en de Melgibsons..
    Die zijn alleen in films.
    Onze jongens kunnen zelfs geen kip meer slachten..
    Allemaal door de kindervaccinaties en de aluminium in de deo( vooral die, die suggereert dat je met déze deo horden vrouwen achter je aan krijgt..)
    De jongens van nu mogen hun vrouwelijke kant laten zien…

 3. kweetniet vind het vreemd dat de burgers nu al gewaarschuwd worden….terwijl er dus helemaal geen schuilkelders komen maar wat plekken tegen wind en regen…………, eigenlijk zijn er al lang schuilkelders voor de elitairen jajaja heb het zelf gezien in mijn stad…mooi sneeky verborgen en onzichtbaar gemaakt naast riolen en in middeleeuwse kelders onderschat dit niet….enne die korte blackouts? gaan mij ook de haren van overeind …is dat niet een coverup? Ik bedoel dan ze zeggen het komt door tekorten aan…maar stel het is een reset…..ik bedoel als je computer updates krijgt moet je ook opnieuw opstarten…ik denk we gaan na zo een blackout over op het 5G netwerk ofzo…of de banken gaan overschakelen of beide en of nog meer sneeky plannen

  • Tijdens de zoektocht naar Anne Faber kwam ik erachter dat er een hele ondergrondse stad is onder Utrecht. En wie weet waar elders nog meer. Volledig ingericht, gemeubileerd en wel.

   • in Amsterdm ook die ingangen zijn op stations?metro’s vinden. Dat is voor de kleine elite en de grotere zijn met hun vliegtuig al weg. De kleinere worden opgeoffert zo zie ik het. Waarom iedereen waarschuwen want het volk word pas echt woedend na 3 dagen met een lege maag en ellende en zo kunnen hun op hun gemak hun boeltje oppakken en verhuizen naar mooie oorden, ze zijn niet gek of zo. Alles is al goed gepland door hen. Gewoon goed op je zelf passen, want op anderen hoef je niet te rekenen. BV hoeveel ouders hebben hun kind zien sterven door die prikken? Hebben zelf die rotzooi in hun lijf en gaan nog geen verhaal halen? Je zou denken nu gaan er een paar goed los, nee dus. Omdat we fatsoenlijk zijn.

    • Als Nederland straks onder water loopt dan verzuipt de tweederangs elite als ratten in de val daar onder de grond.
     Vergeet niet dat ze ook zuurstof moeten hebben, dat er ventilatie zal zijn. Dat en de toegangen kan allemaal geblokkeerd en ondergestort worden.
     Ik zie geen probleem.

   • Beste Mensen
    Limburg
    De Grotten
    België vlak bij Limburg over het kanaal
    Grotten
    Maar mensen
    Het heeft allemaal geen nut
    Als U tenminste een krepeer dood wilt sterven
    Ga dan Uw gang
    Ga hamsteren vervolgens
    Het gehamsterde proberen te beschermen verdedigen
    Lekker leuk
    Hoe lang denkt men deze ritueel vol te kunnen houden ?
    Geen 50 jaren hè ?
    Vraagje ?
    Kan men en is men wel in staat om voor 50 jaren aan voedsel op te slaan

    Ja in de Animatie film Wall-E
    In een shuttle
    Maar in werkelijkheid
    Moet die echte shuttle wel Super groot zijn dan
    Met hoeveel mensen erin ?
    Trouwens in geen enkele bunker kan men een groot aantal mensen voor minimaal 50 jaren huisvesten
    Ook in de ondergrondse bunker van Oekraïne niet
    Welke door de Russen is gespaard
    De tijd is gewoon veels te lang en voedsel opslag is er niet voor zo lang

    De Crimineele machthebbers daarintegen kunnen vluchten met een kleine clubje in een shuttle naar een andere planeet uitwijken voor een korte tijd
    Helaas die moeten ook terug komen aangezien er geen andere leefbare planeten dichtbij zijn
    Dus zullen die helaas ook een krepeer dood moeten sterven

    Dus mensen
    Leef met volle teug in harmonie met alles voor zo lang het nog kan
    Want alles gaat de Pijp uit
    De Bommen die er nu zijn kunnen de Aarde ruim 53 keren vernietigen
    Dat betekend de Aarde is minimaal 100 jaren onbewoonbaar
    Met de nadruk op MINIMAAL

    Denk er goed over na

    Dank U

  • Die schuilkelders hebben zandfilters om de ingeblazen lucht te filteren en daarmee eventuele fall-out af te vangen. Giet ammoniak op deze zandfilters en het ademen in de bunker zal al gauw heel wat minder prettig worden, zo gauw als de erachter komende koolstoffilters verzadigd zijn. Andere vloeistoffen naar keuze en beschikbaarheid…

   • Ik weet wel een leuke combinatie van schoonmaakmiddelen. Zal het hier niet noemen, voor het geval een idioot dit leest, het uit wil proberen en er dood aan gaat.

 4. Zo’n beetje in elk stad of grotere plaats zijn schuilkelders gebouwd, die liggen er al vele jaren. Alleen, in die schuilkelders is slechts voor enkele tientallen mensen. Je raadt het al, voor de plaatselijke bobo’s. In mijn stadje ligt zo’n kelder onder de markt. De ingang is op de binnenplaats van het oude stadhuis. Ik ben er zelf jaren geleden in geweest. Geloof mij maar dat als het echt los gaat, deze bobo’s eerst in de kelder gaan en als er nog tijd over is dan zullen ze op de knop van het luchtalarm drukken.

 5. Voor hoeveel dagen en voor hoeveel mensen gaan we dat doen ?
  Wie betaald dat
  Hoe denkt men voor een langere tijd aan zuivere zuurstof te komen ?
  Hoef het niet voor te stellen
  Weet het gewoon
  Als de S Bommetjes gaat regenen
  Bay Bay Zwaai Zwaai

  Maakt U niet druk
  Leef NU en sterf als de tijd daar is
  Dit hoort een iedereen te doen
  Laat alle zorgen voor morgen
  Trouwens morgen is tot op de dag van vandaag nog nooit gekomen en zal ook nooit komen
  Dus U speelt altijd op save

  Dank U

 6. Mijn dochter woont in Duitsland. Die lachte mij uit toen ik dit vertelde.
  Ze zei dat ik niet zoveel bangmakerij moet lezen.
  Grote onzin dus…of niet?

  • Reken maar op dat je het beste kan preppen en de beste inverstering is nu droog eten inslaan en blik want in een jaar tijd is bv de rijst hier in Frankrijk in prijs verdubbeld.
   Je geld verliest in waarde en gedroogd eten niet, alleen daarom al is eten inslaan verstandig.

   • Beste Mensen

    Rijst moet eerst in water worden ingeweekt om te kunnen worden gegeten en koken hoe wil men dat voor elkaar krijgen ?
    Kernafval of Atoom Afval water om in te weken
    Koken op lucht misschien ?
    Nou lekker
    Anders waar wilt men al dat water vandaan halen ?
    En het vuur ?
    Zo ziet men
    Draait nu een Cowboy film in het hoofd van George Friedman uit de jaren 30 – 35
    Waarbij de Blanken het water van een kanaal vergiftigden in IndianaLand
    Vervolgens dronken de indianen ervan en hun huis gehouden dieren
    Allemaal dood
    Dat keert terug
    Boontje komt om z’n loontje
    Helaas

    Dank U

 7. Scott Adams, de tekenaar en verzinner van de Dilbert strip (dilbert.com) liet zich vaccineren en liet zich uit over zijn desillusie over de vaccinatie, het verliezen van vertrouwen in de overheid en eigenlijk andere mensen die je normaal kan vertrouwen zoals medici. Hij meldde dat hij na de vaccinatie in een depressie kwam en verder andere kwalen naar boven kwamen. Van proponent van vaccinatie werd hij een criticus. Hij verklaarde in een video blog op Bitshute, dat hij als zijn situatie niet zou verbeteren, hij zelfmoord zou plegen in 2023. De laatste drie dagen is zijn site weg van het net. Ik hoop niet dat hij er de stekker uitgetrokken heeft. Het was altijd een opsteker, die gratis korte strip, van hem. https://www.bitchute.com/video/45Tqi-KYzDE/

  • Beste Anna, leeft u wel op planeet aarde ? Bent u er zich van bewust dat we op de rand van de afgrond staan van een nucleaire oorlog waaraan niemand kan ontsnappen ? Niet alleen tegen Rusland maar nu in hoge versnelling is aan het escaleren met China ?

   Wie niet bang is van een kernoorlog heeft echt een probleem. Iemand met zo een problemen kan de ernst van de toestand namelijk niet inzien.

   • Echt? Geloof jij nu echt deze onzin? Er gaat echt niks gebeuren, geen kernoorlog, geen black out,…niks!
    Je weet toch dat er om de zoveel jaar deze paniekzaaierij wordt rondgebazuint. We waren al 100 keer dood geweest. En ja, ik leef op deze aarde,ik lees veel, onderzoek veel, ben absoluut geen schaap,…een beetje de puzzelstukjes ineen schuiven zou geen kwaad kunnen. Ik kom veel in Duitsland, woon vlak bij de grens, heb er familie wonen, en er is hier helemaal geen sprake van. Niet alles zo maar klakkeloos geloven wat iemand beweert, maar zelf even onderzoek doen.

 8. Mijn vrouw is 54 jaar en ik ben 59 jaar.
  Wij gaan vluchten uit het westen.
  Wij gaan naar RUSLAND.
  Daar is het pension voor vrouwen vanaf 55 jaar.
  Daar is het pension voor mannen vanaf 60 jaar.
  Doei.

  • Kennissen zijn pas naar Bosnie verhuisd.
   Hoor nu dat ze het best fijn hebben maar dat de burocratie daar heel erg is. Hun container met huisraad staat nog steeds in nl. Elk douanekantoor zegt weer iets anders..
   Bijzonder lastig.

   • Een paar jaren geleden en toen ikzelf drukdoende was om opties tot emigratie te onderzoeken, stuitte ik op het verhaal van een Nederlands echtpaar welke de stap had genomen om naar Kroatië te emigreren. Woning verkocht en daar een woning gekocht. De inboedel kwam maar niet aan en men werd van het kastje naar de muur en weer terug gestuurd. Puntje bij paaltje liep het totaal mis en is men berooid terug gekomen naar NL waar men werd opgevangen door één van de kinderen waar ze mochten komen wonen.

   • Dat heeft het hele Westen gedaan, zich vijandig tegen Rusland opgesteld. Echter, dat de grote massa de geschiedenis van Rusland en Oekraine niet kent is logisch en kennen deze pas sins februarie 2022. De leiders echter weten maar al te goed wat er is gebeurd in 2008, in 2014, de genocide in de Donbas. Hoe het komt dat in de Donbas etnische Russen wonen die enkel een Oekrainse identiteit werd opgeduwd in 1922 door Lenin en in Crimea in 1954 door Kroetshev. Wie kent er trouwens de volledige geschiedenis van de Cubaanse raket krisis. Jan met de pet op in het westen is onwetend omdat media sinds WO2 het westen hersenspoelen en manipuleren. Kent u bijv 1 hollywood film waar Russen de helden zijn en Rambo de slechterik ? Ik ook niet. Idem dito voor vietnam, china, korea enz…
    Amerika is Irak binnengevallen met leugens als voorwendsel over massa vernietigings wapen. Vietnam over een kapotgeschoten schip, dat schip bestond niet enz….

    We worden geacht te geloven dat het westen de goeden zijn, maar wij zij de baddies….

    Europa en Amerika helpt Azov, Aidar en Kraken nazies… aanhangers van stepan bandera. Dezelfde die in WO2 zo bevochten zijn. Mijn brein kan niet omvatten hoe men staande ovaties geeft aan een leider over een fascistisch nazie leger. Men miljarden aan wapens erin pompt en nog eens miljarden in dat zwarte gat, die vaatwasser om dat geld terug wit te wassen via FTX en zo terug in de zakken van korrupte schurken land. Hoe kan men hier nu voor applaudiseren ?

  • …leuk dat pensioen, maar dat bouwen mensen op door te werken…en ik dacht dat het maandelijks 150 euro was ongeveer…..jij verdomde gelukszoeker…o ja, ze hebben geen Miele trouwens….

   Ff serieus, als je gaat emigreren moet je niet rekenen op iets gratis, dat is enkel als je bruin bent, Allah roept en naar Nederland komt. De zorgkosten voor de Oekraïense militairen die nu worden verzorgd en behandeld in Nederland betaald U !!! Dus we betalen mee aan een oorlog TEGEN Rusland, ongewild en in het geniep.
   We betalen ook voor onze eigen ondergang, voor iedere Afrikaan die hier komt en alles eist.
   Dat verhaal ooit gehoord van die Oegandees die hier asiel kwam zoeken? Hij was hoernalist en homo, kreeg asiel. Toek mocht zijn vrouw overkomen, zijn kinderen en zijn zus. Zijn zus had een man, en die had nog ene vrouw, en kinderen….zijn moeder kwam ook….

   Asiel verlenen was ooit acute hulp in nood en in mensonwaardige situaties, omwille van geloof en overtuiging. Jezidi’s worden geweigerd, hun moordenaars worden apart ingevlogen met kinderschare….welke waanzin, welk onrecht, asiel verlenen is mensenhandel door regeringen en genocide op het eigen volk. Onrecht zonder weerga…zonder de import van Arabieren en Afrikanen was Europa 50 miljoen inwoners kwijt, met dito verbruik en vervuiling, ik zwijg over criminaliteit en onleefbaarheid…..tel dat op bij je stikstof uitstoot….

   Naar Rusland verhuizen is misschien geen verkeerde optie, in ben er nooit geweest, maar laad ze zakken dan vol en zorg dat je in China o.i.d. een bankrekening hebt voor je geld, want overboeken naar Rusland is in beslag laten nemen…

   O ja, stel dat jij sterft, wat doet je vrouw dan? misschien is Hongarije een betere keus….

 9. Belangrijk.
  Een paar kg zout, zout kunt ge gebruiken om tanden te poetsen en mondspoeling. Opgelost is het een ideaal middel om wonden te reinigen en te ontsmetten.
  Het is voor een groot deel bacteriewerend.
  Werkt conserverend.

  Actieve koolstof.
  Ontgift het lichaam.
  Goed bij indigestie, diaree, spijsverteringskrampen, lever, gal, darmen.

 10. Er zit een probleem in de tekst. “Conventionele vijandigheden” ? Als er vijandigheden optreden tegen Duitsland -en vergis jullie niet, dit hangt aan een zijden draadje door de vijandigheid tegen Rusland- dan zullen ze niet conventioneel zijn. Berlijn, Parijs, Brussel, Ramstein en London staan nummer 1 op de lijst voor kernwapens tegen Europa. Een kleine fout, een misrekening, of een uitdaging teveel is genoeg om de planeet naar oblivion te schieten. Al die schuilkelders is flauwe kul. De mensheid kan zo een oorlog onmogellijk overleven. Na een nuke oorlog komt er een nucleaire winter voor een 2 of 3 dekades. Deze winter zal alle leven vernietigen dat ontsnapt is aan de blast en daarna de straling. In geval na een nuke oorlog als de elite uit hun bunkers kruipen krijgen ze een dode onleefbare planeet te zien die ze niet kennen. Het beste zou zijn het weg doen van kernwapens. Wie de wereld wil beteren begint met zichzef. Dit is natuurlijk utopia. Als er toch een nuke oorlog zou komen kan men best in de vuurbal verdampt worden. Snel en pijnloos, een einde door straling is vreselijk, een einde door uithongeren en koude (temperaturen tot -75C) is veel erger. Een wereld waar mensen kanibalen worden, als dieren terwijl elites diep in de grond hun einde afwachten.
  Laat ons hopen dat er nog mensen met gezond verstand zijn, proberen vrede te onderhandelen en zeker NOOIT kernwapens gebruiken.
  Men zou kunnen beginnen met oorlogszuchtige en narcicistich politici op te sluiten. Mensen die leugens voor waar verkopen om hun eigen agendas door te duwen moeten afgestopt worden. Politiekers die hun eigen volk verkopen voor korruptie geld ontzetten.
  Hoe kan men in een kongres idioten hebben zitten die denken dat men een nucleaire oorlog kan winnen, first strikes plannen en allerlei oorlogszuchtige plannen maken omdat wapenhandel veel geld opbrengt en korrupte landen die als proxy gebruikt worden voor oorlog niet meer zijn als een vaatwasser om korrupt geld wit te wassen en zo terug in zakken van korrupte leiders en politieker land.

  Als alle mensen liefdevolle Christenen worden zou de oplossing zijn, maar spijtig de satan regeert nu omze wereld.

  • Vast en zeker geen kernbommen. Met westenwind waait de wolk richtin Rusland.
   Las pas dat de nukes op Hiroshima en Nagasaki ook geen nukes zijn geweest. Daar is direct begonnen met wederopbouw en zijn nooit mensen verplaatst wegens straling. Die straling houdt meer dan 50 jaar aan en er zouden tot 50km in de omtrek geen mensen kunnen wonen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in