Oekra nazi-Neanderthaler

De Oekraïense president Zelensky verscheen oorlogszuchtig op tv en riep het Westen op het Kremlin aan te vallen als het Russische leger het presidentiële paleis in Kiev zou aanvallen.

Meer specifiek vroeg de Oekraïense president in een interview met de Canadese netwerken CTV en CBC aan “het Westen” om als vergelding het “Russische besluitvormingscentrum” aan te vallen, bericht Warnews24/7.

“Als u Bankova treft, (de straat waar het presidentieel paleis staat in het centrum van Kiev) dan zal er een aanval zijn waar u bent.

De persoon die opdracht geeft om mensen te doden, als u dat doet, moet u weten dat in één seconde, ongeacht het resultaat van uw aanval, er een aanval zal zijn op uw besluitvormingscentrum, in uw land,” zei hij in een interview met de netwerken CTV en CBC.

Schade aan de energie-infrastructuur

De Oekraïense president zei dat Rusland op zeer grote schaal aanvallen heeft uitgevoerd op de infrastructuur van het land en voegde eraan toe dat het Oekraïense leger zijn reeds zeer goede prestaties bij het neerschieten van Russische raketten en drones verder zal verbeteren met de hulp van Oekraïense bondgenoten.

“De geografische omvang van deze laatste massale aanvallen is zeer groot”, zei Volodymyr Zelensky in een videoboodschap ’s avonds, waarbij hij aangaf dat gebieden in het westen, midden en zuiden van Oekraïne zijn getroffen.

“Natuurlijk hebben we niet de technische mogelijkheden om 100 procent van de Russische raketten en drones neer te schieten. Ik ben er zeker van dat we er geleidelijk in zullen slagen, met de hulp van onze bondgenoten. Nu al schieten we de meeste kruisraketten en de meeste drones neer.”

Russische raketten hebben gisteren zaterdag energie- en andere infrastructuur in Oekraïne bestookt, waardoor in veel gebieden de elektriciteit volledig is uitgevallen, aldus Kiev, terwijl de Russische bezettingsautoriteiten in Kherson burgers opriepen de regio te verlaten.

  De Scholzisation versus de Schröderization van Duitsland en de EU

Zakharova: Oekraïense hypocrisie

Moskou vindt de westerse beschuldigingen dat Rusland de civiele infrastructuur van Oekraïne bombardeert hypocriet, zei de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken Maria Zakharova.

“Wij beschouwen de beschuldigingen dat Rusland “de civiele infrastructuur van Oekraïne bombardeert als volkomen hypocriet.

De Europese Unie heeft het morele recht verloren om iets te zeggen over oorlogsmisdaden na meer dan acht jaar de ogen te hebben gesloten voor de moorden op burgers, vrouwen en kinderen als gevolg van de bombardementen van het Kiev-regime op de Donbass-gebieden,” merkte Zakharova op in antwoord op een vraag van de media die op de website van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken is geplaatst.”

Zakharova beschuldigde het Europese blok er verder van “de criminele acties van Kiev in de doofpot te stoppen.” Volgens haar heeft de EU, in plaats van te streven naar een vreedzame oplossing, “zinloos aanzienlijke bedragen geïnvesteerd in het verlengen van de gevechten.”

De woordvoerster zei ook dat Oekraïense soldaten die westerse training en wapens krijgen, het op burgers gemunt hebben.

Bekijk de video


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het plan “Rusland verkrachten” slaat terugVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel101ST Airborne doet fotosessie in Roemenië 
Volgend artikelSchapen, ik weet niet wat er mis is met die schapen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

20 REACTIES

 1. Laat die mislukte komiek alstublieft met zijn fluitje achter de piano zijn deuntje spelen. Die gek heeft niets te zoeken op een, zelf veroorzaakt, slagveld.

 2. Deze lafaard is niet eens meer in Kiev of whatever, die zit veilig in in zijn 40 miljoen kostende villa in de VS! Is trouwens bijna miljardair…alles verraden en uw volk laten afmaken voor een grote leugen brengt blijkbaar goed op! Verachtelijk schepsel!

 3. Wat moet je als burger met die steeds terugkerende Zelensky?
  Wat wil Rusland met die man of denken zij slechts hij is een stroman voor de USA en willen zij niks met of tegen hem ondernemen?
  Nieuwsgierig naar de antwoorden op die vragen, vooral de media die stokdoof en ziende blind blijven, als je zo je werk doet moet je je toch diepschamen in mijn beleving als journalist, zij schrijven slechts over wat zij moeten, zij staan nergens meer voor, mag ik even overgeven als ik aan dat gajes denk!!!

 4. Nog niet opgevallen dat de MSM minder aandacht besteden aan deze acteur? Vandaag lezen we ook dat Sjojgoe bij zijn Franse, Turkse en Britse collega’s beweerde dat Oekraïne op het punt staat een “vuile bom” te gebruiken. Ja, een kat in het nauw kan rare sprongen maken en Oekraïne begint zich te realiseren er alleen voor te staan wat het vechten betreft. Straks een donkere en koude winter, en Russen die maar niet van ophouden weten.

 5. Men had beter toen al maatregelen kunnen treffen, toen hij nog ‘komiek’ was.
  Had men secondelijm op de pianotoetsen aangebracht, dan had de hele Oekraine al plat gelegen…

 6. Zelensky, Kolomoisky, Soros… de vrienden van Oekraine… het lot van de Oekrainers…zelfs als ze deze oorlog winnen zoals Chris Klept voorspelt…zijn ze niet vrij

  • WINNEN !!!! MET versleten matreaal dat ze krijgen , sorry ik moet die crimineel niet ,heel zijn bende DEMOCRATEN zijn oorlogsmakers , walgelijke vent is dat , den Miljardair , zolang het opbrengt in zijn voordeel gaat die niet stoppen ,tenzij met een kogel in zijn hoofd .

 7. Waar zijn die Nederlanders met alleen maar een Oekraine-vlagje in hun profiel?
  Hup! Vechten en schieten! Wegwezen uit Nederland!
  Niet alleen maar laf aan ontwikkelingshulp, donaties en andere na-hulp doen.

  Aanstampen deze mensen. Dit is het volk wat onderaan de trechter steeds de stront tegenhoudt.
  Omdat ze puur in hunzelf weten dat ‘zij’ onderdeel van de stront zijn. Omgeven met een meerderheid
  van burgers die ook van stront gekneed zijn. Lekker gezellig in de trechter.

  Nee…..een denkbeeldige keutel op jullie hoofden als de laatste druppel.

  Weg met al die Nederlanders die niets moesten hebben van alternatieve media en hun volgers.
  Stelletje corona-psychopaten…….sterfte…

  • Alles heeft met elkaar te maken. Corona, massaconsumptie, nano-tech, AI, Mens 2.0, 5G, hormoonverstoring, clown-media, oorlog, kindermisbruik, klimaatleugens etc.
   Wil je dit niet zien, en heb je hiertegen nog nooit eens ZELFSTANDIG actiegevoerd, dan heb je helemaal
   niet, maar ook helemaal NIETS op deze natuurlijke aarde te zoeken.
   Breng jezelf aub om. Vooral als je als volwassene al meerdere jaren op aarde woont.
   Jullie zullen niet gemist worden. Hoeveel donaties of vrijwilligerswerk jullie ook doen.

 8. Lelijk hoofd…100 euro boete…
  Pfff…wordt gewoon misselijk van dat hoofd van die clown en zijn blablabla.
  Blijft maar provoceren. Heeft slecht gevoel voor humor! Bizar dat de Okkies geen staatsgreep plegen, hem afzetten en een einde maken aan het geweld. Ze hadden een welvarend land kunnen worden, een neutrale schakel tussen oost en west.

 9. Er is maar een gebruik, waarvoor die snuiver nut heeft: alles vertellen.
  Van USA, van de coup in 2014, vande MH17, van nu….namen en feiten noemen.
  Daarna ophangen wegens massamoord op Russen.

 10. Jarenlang was “mein Kampf”verboden.
  Wat het nut is om een boek te verbieden ismij een reedsel; dekoran magtoch ook nog?

  Ondertussen doet die snuiver wat in Mein Kampf staat; en dat mag van ons kabinet…..

 11. Het toneelstuk Oekraïne moet er voor zorgen dat wij hier in de EU angstig moet zijn, om zo alles van ons af te kunnen pakken. Door de overheid die ons wil dicteren. Er wordt bewust voor inflatie gezorgd door eigen sancties op energie te boycotten van Rusland waardoor alles duurder wordt. De naweeën van de lock downs die de aanvoer van producten hebben verstoort, de boeren onmogelijk maken om nog te kunnen boeren, om zo een voedselschaarste te laten ontstaan. Massa immigranten uit het midden oosten en uit Oekraïne om de EU te overspelen met mensen waar geen plaats meer voor is. Alles is al vol gepropt in de afgelopen jaren. Er worden nu met de acute woningnood nog steeds meer huizen gesloopt, dan er bij gebouwd worden. Waardoor de situatie alleen maar erger worden.

  Bij de gevaccineerde lukt de angst troef nog enigszins omdat ze al zijn aangesloten via het internet of lichamen aangestuurd door het A.I. Ze veranderen stukje bij beetje al in hun doen en laten. Ze worden steeds meer onverschillig en laten alles over zich heen komen. Zo gaat hun intelligentie al achteruit, dingen die ze vroeger vanzelf sprekend uitvoerde, lukt het hen nu niet meer zonder begeleiding. De derde wereldoorlog is allang bezig, alleen zien de meeste deze niet. Omdat het dit keer niet tegen landen gaat maar dat het tegen de gehele mensheid gaat. 70% van de mensheid heeft zich al laten injecteren en zal langzaam maar zeker veranderen in een cyborg zonder dat zij het zelf beseffen.

  Natuurlijk zijn er mensen waar het mis gaat met deze transformatie. Maar dat wordt afgedaan als een bijkomstigheid, want het uiteindelijke doel is dat 94% van de mensheid geruimd moet worden.

 12. Adenagroom, uit onderzoek bleek dat de stoffen in ander lichaam tot gevolg hebben oa schizofrenie.
  ( bij gebruikers )
  Weet niet of naast snuiven dit speelt

 13. De Snuiver zegt nu dat RU van plan is een “dirty bomb”te gebruiken.
  Zelfs de BBC zegt dan dat hij dat zelf wil, om de schuld op RU te schuiven.
  Ze worden wakker.
  ——————–
  Off topic: morgen wordt het in delen Roemenie 27 graadjes; vandaag 24….gekke wereld.

 14. Neem nu weer de nieuwste FVD perceptie, de rioolratten van Gideon v Meijeren…
  Zelfs Derksen heeft commentaar over zijn handelen.(Wanneer niet)
  De schapen die dit zien leggen direct weer de link dat de partij niet deugd,en dat is het doel,of ze zijn blind,ziek zwak of misselijk.
  Daarom kijk ik al 3 jaar geen MSM bullshit meer.
  Voor degene die niet weten waar het overgaat een filmpje waar het zeer duidelijk word uitgelegd door Gideon.
  https://youtu.be/rnS0AVc36HI

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in