Een samenleving die haar vrouwen en kinderen niet kan verdedigen, heeft geen toekomst

5

De Duitsers leven een droom, hun eigen Alice in Wonderland. Maar daar zijn ze zich echter niet van bewust. Slechts weinigen van hen schijnen nog dusdanig de zaken op een rijtje te hebben om te zien dat dit land voor hun ogen in negatieve zin verandert.

Het is een beschavingsluxe om ’s morgens op te staan, de deur zonder dubbele of driedubbele veiligheidssloten te openen en naar buiten te gaan, waar er geen drie doden liggen van de schietpartij van gisteravond. Het is een prestatie van de tot nu toe superieure beschaving van Europa geweest dat het niet normaal voor ons is om kinderen en vrouwen te zien die zomaar door vreemdelingen uit pure moordlust voor een binnenrijdende trein geduwd worden.

Tot nu toe was het niet normaal dat mannen met een donkere huidskleur plotseling uit de Babelsberger struiken springen en jonge meisjes bij hun geslachtsdelen grijpen. Ook de kop: “Afrikaanse man verkracht met machete vrouw bij de camping, vriend moet toekijken” heeft een zekere, bijna grappige dubbelzinnigheid ontwikkeld.

De Duitse man (niet allemaal) is een Cuckold , een Hahnrei:

[Cuckolding is een term uit de wereld van het sadomasochisme, die is komen overwaaien uit de Verenigde Staten. Het woord wordt gebruikt voor een spel, voor velen ook een levenswijze, waarin van een (echt)paar de vrouw allerlei seksuele vrijheden heeft, die de man niet heeft. De man in een cuckolding-relatie weet dat zijn vrouw seksuele relaties onderhoudt met andere mannen en keurt dit goed. Sterker nog, de echtgenoot wordt seksueel opgewonden van het feit dat zijn vrouw het bed deelt met andere mannen. In het algemeen is de vrouw in zo’n relatie dominant aan haar partner, red]

Hahnrei is de Duitse naam die gegeven is aan een man wiens vrouw is vreemdgegaan. Het bijbehorende idioom dat een bedrogen echtgenoot “de hoorns werd opgezet”, d.w.z. dat hij een “gehoornde man” was, kan waarschijnlijk worden teruggevoerd op de voorheen gebruikelijke castratie van hanen (kapoenen).

  Hygiëne en schoonmaak in asielcentra worden echte problemen

In de Hoge Middeleeuwen werd het woord “Kapoen” in de zin van overspelige en koppelaar gebruikt.

In het nieuwere Duitse taalgebruik wordt de man die een intiem contact van zijn vrouw of partner met een andere man wenst met het Engelse leenwoord Cuckold genoemd, terwijl het woord in het Engels voor zowel dat als voor de bedrogen man wordt gebruikt.

De Duitse man (niet allemaal) is een Cuckold. Hij kan toekijken terwijl niet alleen zijn vrouw door een vreemde voor zijn ogen wordt geschonden, maar hij mag of kan zich er niet eens goed tegen verweren, noch zijn woede en zijn rechtvaardige woede uiten, zonder dat zijn innerlijke moralistisch politiek correct stemmetje hem waarschuwt dat geweld en impulsief, mannelijk gedrag niet gewenst zijn, aldus Young German. De oudejaarsavond van Keulen is een duidelijk voorbeeld om dit punt nogmaals te illustreren. Voor zover ik weet waren er geen gewonde aanvallers van de menigte verkrachters daar.

In onze Duitse samenleving zijn niet Hagen von Tronje [Hagen of Högni is een Bourgondische krijgsheld in verhalen over het Bourgondische koninkrijk in Worms, red] soldaten, brandweermannen, politieagenten en andere manmoedige figuren de voorbeelden voor jonge mannen. Nee, zij oriënteren zich liever op Rezo, Joko & Klaas en andere Duitse burgers, die weliswaar geld, invloed en roem bezitten, echter allemaal niet begrijpen dat zij het civilisatieakkoord al lang opgezegd hebben.

Het is eigenlijk heel simpel. Vrouwen en kinderen zijn de toekomst van een volk. Als zij vallen, valt het volk ook. De mannen van de samenleving hebben alleen maar de plicht om hun gezin, hun vrouw en hun kinderen te verdedigen. Als zij geen eigen kinderen hebben, moeten zij in ieder geval de stam, hun eigen buren, het uitgebreide gezin in de vorm van het vaderland of de staat beschermen. De Russische president Poetin heeft het kort en bondig samengevat op een manier die zelfs de meest domme mensen kunnen begrijpen. Voor hem is het een heel eenvoudig levensfeit, waaraan niet te tornen valt. Des te meer irriteren hem de West-Europeanen, die zelfs de verkrachters en moordenaars van hun vrouwen en kinderen willen vergeven.

Een samenleving die haar kinderen niet kan verdedigen, heeft geen morgen en geen toekomst.

De resterende Europeanen zouden dus langzamerhand eens mee moeten beginnen om iets voor de bescherming van hun familie te doen, voordat er niets meer is wat men beschermen kan.

Wat gebeurt er met blanke vrouwen als blanke mannen verliezen?

Vorig artikelOok in Duitsland binnenkort rassenrellen?
Volgend artikelKalifaat Eurabia: het Avondland sterft een stille dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

 1. De Duitsers die ‘t nog wel op een rijtje hebben stemmen AfD en worden dus verguisd ! Hetzelfde doet zich voor in ons land, echte Nederlanders stemmen op de PVV of FvD en worden eveneens verguisd. Er wordt zelfs een cordon-sanitair ingesteld !! Leve de democratie.

  • Helaas heb je helemaal gelijk.

   Het Hitler regime wist het.
   Wat in NL gebeurt is een kopie ervan.
   Wetjes worden aangenomen, die stelselmatig vrijheid beperken, tot het zover was, dat de grondwet buiten werking wordt gesteld, en een terug bijna onmogelijk is.

   de toetsing voor de linkse loeders was/is simpel: er wordt gewoon een onzinnige regel gegeven –mondkapjes b.v.- en er wordt gekeken hoeveel er gehoorzamen als slaafjes.
   Genoeg? Dan gaan ze door.

   Poetin zij het: een land dat zijn vrouwen en koters niet beschermd, heeft geen bestaansrecht; en hij heeft gelijk

   Zweden en Duitsland en Frankrijk stellen het barbarisme en het geweld van “vluchtelingen”op hogere waarde dan welzijn en zelfs fysieke leven van vrouwen en kinderen.
   Daarom zal er daar zelfvernietiging plaats vinden, of ze moeten heel, heel snel overgaan naar harde maatregelen en de moslim barbaren met de afrikanen massaal uitzetten.

   De weg naar hernemen vrijheid is simpel:
   –leger plank gas opbouwen; vooral landstrijd krachten
   –regering enparlement buiten werking
   –grenzen dicht en bewaakt
   –vluchtelingen en afrikanen eruit
   –uit EU en uit euro
   –de ministers en leiders politieke partijen voor de rechter wegens dood door schuld (medicijnen verbod) en landverraad; daarna tegen de muur onder militaire wet.

   Gelijktijdig grondwets wijzigingen,en wets wijzigingen uitvoeren, een nieuw politiek estel en controle systeem over kabinet. basis: maandelijkse beslissing door bevolking over lopende zaken via electronisch referendum.

   En nooit, nooit meer die linkse idioten aan de macht laten komen!

 2. Wij worden al heel lang niet meer beschermd en het gevaar komt steeds weer uit dezelfde hoek maar wij mogen daar niets van zeggen want dan zijn we meteen ‘racistisch’…gelukkig kunnen ze hun uiterlijk niet veranderen waardoor ik het potentiële gevaar meteen herken…

 3. ben bang dat we tegen ons zelf de harde waarheid moeten zeggen en vaststellen dat er geen weg terug meer is. we hebben met zijn allen onze kinderen tot in de afgrond verwend en bovendien komen ze ook nog vaak uit gebroken gezinnen waardoor ze continu afgekocht zijn geweest. Dus die kinderen die in hun decadente leven en onverwerkte jeugdtrauma’s vaak ook nog goed opgeleid op onze linkse universiteiten maken nu overal de dienst uit. Van managers van grote beursgenoteerde bedrijven t/m politieke leiders of rechters. Hier valt niet tegen te vechten. Er is maar een hoop en dat is de eeuwigheid (God). Zorg dat u klaar bent voor als die zelfde (hierboven omschreven) gewetenloze mensen straks u verder in het nauw drijven en u het mes op de strot zetten. Of we moeten ons verenigen vraag ik mij wel eens af. Echter je kan niet zomaar iemand vertrouwen alhoewel ik in mijn omgeving wel genoeg mensen ken die er hetzelfde over denken als ik. Het zal wel weer zover zijn dat als de pleuris eenmaal is uitgebroken we in het verzet zullen moeten gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in